ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז ככה...אני צריך את עזרתכם במפרט חלקי בלבד...מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות (4G) ספק כח (משהו עם כבלים נתיקים ככה שאפשר לחבר רק את מה שרוצים). כל השאר כבר קיים ומתאים לשדרוג. אני בעצם מוציא את כל החלקים הפנימיים הישנים ושם חדשים. הדבר שהכי קשה לי לבחור זה לוח אם......יש פשוט כל כך הרבה דגמים, עד היום היה לי ABIT IS7 והוא היה לוח נהדר. נראה לי שכדאי ללכת על תמיכה ב- DDR3 (אם כבר קונים אז משהו שגם מוכן לבאות)... וזהו לגבי שאר הפיצ'רים שיש היום בלוחות אני לא כל כך עדכני אז אני אשמח אם מישהו יגיד מה הדברים העיקריים שכדאי להתמקד בהם. זה המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו... מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 640MB אם יש משהו עדיף של ATI אשמח לדעת... זכרונות שני סטיקים…
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להקדיש את החופש בשביל להרוויח כסף במטרה לקנות לסבא וסבתא מחשב חדש, הידע שלי קצת מוגבל ולכן פניתי אליכם. הייתי רוצה מחשב כולל הכל, חשוב לי שהמקלדת תתמוך גם ברוסית (למרות שזה משני), רמקולים פשוטים, ומסך סביר לישיבות ארוכות. בנוגע למפרט הפנימי - חלקים שיצליחו להשאיר אותי באיזשהו אופן עם ראש נקי המשחב בעיקר מיועד לאינטרנט, Word, ואולי קצת משחקי רשת פשוטים בשביל סבא. הייתי רוצה כמובן מחשב במינימום כסף - אשמח לקבל מפרטים, ובמקביל לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי לא קניתי בסוף את הDELL 6400 ATI(ואולי בסוף לשמחתי ) בגלל חוסר זמינות במלאי ועליית מחירים פתאומית, אז הלכתי על אופציה הרבה יותר זולה ואולי יותר משתלמת בדמות הHP PAVILION 5269, שלמרות מפרט אולי קצת חלש יותר(שום דבר משמעותי), עיצוב יותר יפה, הרבה יותר חיבורים ושלט רחוק מדהים! עוד לא הספקתי לבלות איתו יותר מדי, אבל אני יכול להגיד שהמסך הקריסטלי פשוט מדהים(בעצם אני בפעם הראשונה רואה אחד בפעולה), ואין ספק שהוא הרבה יותר טוב ממסך רגיל. זוית הצפיה הפתיעה אותי, היא מאד מאד רחבה! והשלט רחוק אין לי מילים...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ושימושיו העיקריים יהיו משחקים, סרטים, ושימוש שוטף. מידי פעם גם פוטושופ וקידודי וידאו. אני לא זקוק לציוד היקפי פרט למסך (יש לי G5 ומקלדת לוג'יטק) וכמו כן אני לא זקוק למערכת הפעלה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ויהיה ניתן לישון איתו באותו חדר, אבל לא להיות פנאטים בעניין הזה- אני לא מחפש קירורי מים וכדומה. אני לא חושב שאני אעשה OC, אם זה משנה משהו. התקציב הוא לא סגור על 6000 ש"ח, אם יש משהו חשוב להוסיף עליו כסף והוא באמת משתלם אני אשקול זאת. בניתי מפרט בעצמי אשמח לחוות דעת לגביו: (לגבי ספק- יש לי כבר אחד מתאים) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX ₪1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1349 ASUS P5Q ₪650 http://www.foxpc.co…
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה הרעיון : מפרט ב- 7800 שקל. שיכלול מסך 19' LG לא שטוח רגיל. יש צורך בכרטיס רשת ( יש לי lan בבית) שיהיה amd ואני צריך הכל חוץ מצורב ועכבר. כמובן שאין צורך במערכת הפעלה...את זה אני יתקין לבד אחרי הקנייה. שיהיה רמקולים איכותיים זה מאוד חשוב לי איכות הסאונד. המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ביותר הכי חדשים שקיימים. תודה רבה וענקית לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר שכוללת גם מסך samsung 233T 23" LCD מארז flamingo ספק כוח huntkey 500w לוח אינטל wws155-h61 מעבד GH-301 I3-2100 INTEL 3-MB SANDY BRIDGE זיכרון 4-GB DDR3 של קינגסטון דיסק קשיח SATA2 W.D 500GB צורב 22X nec/ L.G sata DVD כרטיס מסך GEFORCE 1-GB GTX-560 TI כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת מהיר O/B 10/100/1000 סה"כ כולל המסך 3,096 סה"כ כולל מע"מ 3,350 ניסיתי לבנות מפרט שאני יוכל להריץ עליו משחקים חדשים אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על המפרט הצעות והערות בתקציב שלא יעלה על 4000 ש"ח תודה רבה קובי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! זו הפעם הראשונה שלי בפורום אז בעדינות בבקשה... אחריי מספר שנים שאימצתי את המחשב הישן הגיע הזמן להתחדש. השימושים העיקריים שלי כוללים oc עדינים: משרדיים, עריכות סרטים, קידודים, המרות ומשחקים בקושי אם בכלל לא. אני צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך זול ללא אופציות מיוחדות בין 300-500 ש"ח מתוך נאמנות פסיכולוגית לאסוס אני בחרתי במפרט הבא: amd 3200 s939 HD WD 160G sata2 8MB buffer 2* 512MB corsair cl2 asus a8n-sli premium ספק hec 425 watt מארז thermaltake va4000bws אני יודע שאני יכול למפרט הנתון להשתמש בציוד זול יותר אבל אני מאמין תמיד בהשקעה ראשונית מאסיבית על רכיבים חזקים וטובים כמו לוח זכרונות ומעבד סבבה שאותו אשדרג בעתיד אחרי משחקי oc קלים 1.חוץ מהמלצות על כרטיסי מסך …
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני חדש והנני רוצה לקנות מחשב חדש, והנה הפירוט: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מוכן להשקיע עד 5,000 ש"ח פחות או יותר (12 תשלומים) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, הורדות כבדות, תוכנות כבדות, משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי דיסק קשיח וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 6. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק המיועד לא לגיימר רציני, מקסימום ישחק Football Manager 2008 וישתמש במסנג'ר..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עבור מחשב - למחשקים מבוסס INTEL. בעל מעבד Core 2 Duo. כ. מסך קיים - 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של GIGABYTE. לוח אם של ASUS / GIGABYTE בעל TOOL ל OVERCLOCKING זכרון 2GB הרדיסק 250 GB DVD צורב (שששקקקטטט...!!! לא ממריא) מארז + ספק. תודה
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 6300 ש"ח וחשבתי לשדרג את המחשב שלי (אתם יכולים לראות אותו "במפרט שלי") אלה החלקים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: Creative Labs Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum Pro PCI Sound Card, Model "SB0360" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=29-102-164&depa=1 כרטיס מסך: ASUS ATI RADEON 9800XT Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "9800XT/TVD" -RETAIL http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-121-500&DEPA=1 הארד-דיסק נוסף: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-144-152&depa=1 זכרונות: Corsair X…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים בנתיים הייתי רוצה להשוות מפרטים שונות של AMD וINTEL אני כמובן אליך על AMD.. הייתי רוצה מפרט כולל מערכת בעלת HD 120GB לא פחות לא יותר 2X512MB RAM DDR GEFORCE 6600GT וציוד הקפי מסך שטוח.. לא דק ספק חזק ואכותי.. מחיר של כל מוצר ומחיר כולל אגב לא לשנות בכרטיס מסך הארדיס או זיכרון ובלי HD של 160GB עולה רק X ש"ח יותר הסכום של כל המפרט יהיה בין 4500 ל5000 אל יותר ולא פחות את הסכום שנישאר אחרי קנית הכרטיס מסך HD זיכרון מסך יש להשקיע במעבד.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני משחק על מסך טלויזיה 26' ובקרוב אני קונה אחד גדול יותר (עד 42 לא יותר). בהתחלה רציתי לחכות לI7 אבל עכשיו החלטתי לנצל את המחירים של הדור הזה שהוא גם מעולה. יש לי 2 מפרטים אחד ב 3800 ואחד ב4800. את השני אני הרכבתי והראשון הוא מפרט מוכן מZED מחשבים. אני לא יודע מה יותר משתלם לי, כעקרון ההתלבטות הגדולה שלי היא בכרטיס מסך שיאפשר לי בעצם לקנות מעבד טוב יותר. אגב בשניהם בא לי לעשות OC בשביל המשחקים. ה4 ליבות זה כמובן בשביל תוכנות העריכה שאני עובד איתן. תעזרו לי בבקשה(: הראשון: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-intel P45/1600MHZ/FIRE WIRE/HDMI-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb -לביצועים מעולם אחר זיכרו…
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ממש ממש חזק למשחקים ושהוא יהיה ממש שקט ...(המליצו לי על מארז סונטה 3...) תודה לכולם. אה ורציתי לדעת מה זה מחשב 64 או 32 ומה כדאי יותר ומה קובע אם זה 64 או 32?? אה והכדאי לי לחכות כמה כמה חודשים לפני שאני קונה או שעכשיו זה זמן טוב (אולי עוד כמה זמן יוצא משהו ששווה לחכות לו....)
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-