עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nir990,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380 DUAL-X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 …

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. Started by avi03,

http://pcpartpicker.com/p/jMDfLk אשמח לחוות דעת עליו. כרטיס מסך מעבד וזכרונות כבר נמצאים אצלי. זה מפלונטר http://srv1.jpg.co.il/4/55b9037653bf1.jpg אם יש המלצה לחנות אחרת עם החלקים אשמח לדעת תודה רבה עריכה:לא מתוכנן OC או SLI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bati6,

אני רוצה למכור את המחשב שלי, השאלה כמה אני יכול להציע עליו בעקרון אני לא זוכר בפרוטרוט על המחשב... זה לוח אמ של ג'יגה בייט intel core i5 3470 3.2 ddr 8 gb 1600 nvidia gforce gtx 560 הארדיסק 500 ג'יגה ספק כוח של זלמן אם אני צריך לתת עוד פרטים אשמח לדעת מה הפרטים, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ziko,

שלום לכולם התחדשתי בטלויזית 48PFS6909 של פיליפס חיברתי את הנייד שלי DELL XPS 13 באמצעות כבל חדש שרכשתי HDMI to HDMI Mini אך למרות כל הניסיונות איני מצליח לראות את מסך המחשב בטלויזיה. ניסיתי במסך הטלויזיה את כל החיבורי הסתכלתי באתר של DELL להם יש מתאם של Mini HDMI , ולא כבל ישיר (מצ"ב מאפייני המתאם מאתר DELLׂ האם יש משהו מיוחד במתאם הזה שהוא מתפקד שונה מכבל רגיל של HDMI to HDMI Mini ? נא עזרתכם המהירה והאדיבה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

7. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]

8. ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.

9. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בביקור בארה"ב. רציתי תחילה לרכוש באתר של B&H אבל הבנתי מהשירות לקוחות שלהם שאף מחשב אצלם לא מגיע עם אחריות בינלאומית של היצרן. וכאן הבעיה. איך אני מוצא חנות עם מחירים סבבה שבטוח האחריות תהיה בינלאומית ותכובד ע"י לנובו\דל\אסוס? (האם יש פרצודורה לאחר הקניה כדי שהאחריות תכובד?) אם זה משנה, אני מתלבט עדיין בין: Dell XPS13 Asus Zenbook UX303LA Lenovo Yoga 2 Pro Lenovo Yoga 3 14" (התקציב הוא עד 930$ והדרישות היחידות שלי הן 256GB SSD, i5, 8GB RAM ומשקל של עד 1.7 ק"ג כאשר הרצוי הוא 1.5)

• 24 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. שלום לכולם, הרכבתי את המחשב הזה לפי כל מיני המלצות שראיתי פה, אשמח שתגידו לי מה דעתכם עליו. המחשב מיועד לגיימינג של fifa, gta v וכנראה גם עוד משחקים חדשים על הדרישות הגבוהות ביותר. בנוסף אם יש משהו שלדעתכם ניתן אולי טיפה להוזיל ככה שהמחיר יהיה מתחת ל4000 ש"ח זה יהיה טוב. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪546 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כ…

11. Started by idoleff,

היי, כמה לדעתכם שווה המחשב? (עדיין באחריות עד בית הלקוח, עוד כמה חודשים..) Intel® Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz 4GB זכרון פנימי 500GB כונן קשיח מסך 14.1 תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה במקור עם win 8.1, מאתמול עם 10. מאז שהחלפתי ל-10 הוא הרבה יותר מהיר וממש מעולה, אבל שמתי לב שאין יותר את האפשרות לגלול את המסך עם 2 אצבעות על המשטח. איפה אני יכול לטפל בהגדרה הזו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב מיועד למתכנת. גודל המסך הרצוי הוא בין 14-15" משקל נמוך מהווה יתרון וזמן סוללה חזק של לפחות 3.5 שעות מעדיף דיסק קשיח SSD אם כי לא אכפת לי להתקין בעצמי ואילו את ה-HDD להעביר במקום הצורב. יש לי העדפה מסויימת למחשבים של דל (בצדק?) חשבתי כרגע על ה- Dell Inspiron 15 5558 http://ksp.co.il/?uin=27158 דעתכם?

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by bennash,

יש לי מפרט למשחקים ועריכת וידאו ב4K בשקע 2011-V3 האם יצאו גם לשקע זה כמו 2011 מעבדים כמו "Intel xeon E7-8890 v2" ויש אופי לשדרג או שכדי לחכות ל כרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) כי 6700K לא בהרבה יותר טוב מ i7 880 שיש לי ? המפרט זה: haf x coolermaster 5y mod 80+ v1200 colermaster core i7 2011 six 5960x mugen max scmgd-1000 scythe s2011-v3 ga-x99-gaming 5 x99 gigabyte fury Kingston 4x8gb ddr4 2400mhz NVidia GeForce gtx 980ti gigabyte g1 gaming 6gb edition Kingston 240gb sv300s37a/240g 8tb 3.5 פנימי 8tb 3.5 פנימי Logitech z506 5.1 Logitech Gaming Optical g300s Logitech g710+gaming brown switch samsong 23.6 4k סך הכל 20,000 שקל

15. Started by inflictioNz,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וסרטים (KODI) וחיבור לטלויזיה לראות סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 לא חשוב מה שיותר עדיף לא ממש מבין * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אשמח לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא כזה חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן אבל ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tompkins,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תכנות, סרטים, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rohan, Silkroad וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בתקציב שלי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. Started by bati6,

אני קצת חולה ניקיון, ואני רוצה אחרי כמה זמן שאני משתמש במחשב לנקות את המקלדת משומנים של הידיים וגם את משטח העכבר. יש חומר מיוחד לזה או שאני יכול פשוט לעבור עם סמרטוט לך או עם איזה מגבון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יצאו כמה הכרזות על טכנולוגיות "פורצות דרך" משמעותיות שיצאו עד סוף שנה הבאה כגון: אינטל מפתחת סוןג זיכרון חדש יצאו מעבדי 10 ננומטר NVIDIA כבר עובדים על הכרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) בגדול השימושים שלי הם כבדים ממש (גיימינג ב 4K, עריכות למיניהן , וידאו 4K) השאלה היא אם כדאי לחכות שנה לטכנולוגיות טובות משמעותית או שבטח זה גם יתעכב ...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Stellar,

אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by IdaNfaQ,

אהלן חברים, אני חדש בפורום, והמחשב שלי לא מריץ לי משחק מסוים כמו שצריך. אני יודע שהמפרט שלי גרוע. המפרט הוא כזה : מעבד : Intel Core i3 3220 CPU 3.30 GHz זיכרון ראם : 4GB כרטיס מסך : AMD Radeon HD 7700 Series אני יודע שזה חרא, אני גם יודע שאני צריך להחליף די את הכל. השאלה שלי היא לאיזה להחליף, מה ההמלצות כדי שהמחשב יריץ משחק ברמה מצוינת במהירות ובלי תקיעות? ומה המחירים כמובן. תודה רבה לעוזרים!

22. המחיר גמיש. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אתקין ווינדווס 8.1 ואשדרג ל-10. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. אני עוד לא בטוח לגבי האם לקחת SSD. הנה המחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם הספק מתאים או חזק מדי? האם יש לכם ביקורת על אחד הרכיבים? האם אפשר לשפר משהו? לקחתי מעבד box כי הבנתי שהמאוורר שלו מספיק. האם זה נכון? האם יהיה שקט יחסית? עוד משהו שתרצו לומר? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

23. Started by haimcoen,

בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

25. Started by Revolution3z,

מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.