ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), כמובן office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), שימוש תדיר לפעמים לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עקרונית לא גיימינג, אבל כן מריץ לפעמים: סימולטור טיסה, סימולציית טיסנים (עם שלט שמתחבר למחשב). לא תכוף כ"כ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה, סימולצ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם שיניתי כמה דברים כמו מסך וSSD למשחקים בנפח 480GB ? רק אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מקלדת מכנית לרגילה בגיימינמג אם כידי לקחת המכנית שעולה פי 2 או 3 ממקלדת גיימינג רגילה ויש לי מקלדת של GPT. האם לא לקנות מקל'? בשני הדיסקים הקשיחים אני עושה רייד והם משמשים להלעת גיים פליי שלי עד שהם יעלו אני צריך הרבה מקום.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל תוכנה במקום כרטיס מסך מובנה בכרטיס מסך GTX850M ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, פוטושופ, תכנות במטלב, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14" עדיף מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר עדיף 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - יותר מ3 שעות * האם יש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה.. לפני קניית מחשב. שיקוליי העיקריים הם: מחשב חזק ומהיר יחסית, אם כי אני לא גיימר, אבל מריץ אפליקציות כבדות מן הממוצע. לגבי מהירות וחוזק - אני סגור על הרמה שהחלטתי. בנוסף ולא פחות חשובים - היציבות והאמינות. כלומר, אני מעדיף למשל לוותר קצת על נפח זכרון דיסק קשיח, אבל לא להתפשר על איכות מארז או ספק כח. בטח לא להתפשר על תוצרת מחברה אמינה וידועה. הצעות שקיבלתי: ראשונה (מ TMS): [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על Lenovo Yoga 3 (לא הפרו). http://ksp.co.il/?uin=26589 (או i5) בדגש על הדגם של Nvidia. קריטריונים: *חיי סוללה *מסך *האם מרעיש? *האם מתחמם מהר\יתר על המידה? *איכות בנייה
-
- 28 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא…
-
- 18 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, עקב המחירים הרצחניים בארץ החלטתי שאין ברירה ועליי להזמין מחשב נייד מחו"ל. שלושה חששות עיקריים: 1. לפי מחשבון העלויות, הסכום הסופי יוצא בערך 5,000 ש"ח (4800 ליתר דיוק). הפחד שלי הוא שבסוף אני יחוייב על 6,000. 2. נזק פיזי למחשב. 3. אין לי מושג בכלל איך עושים את זה?! מחירו המלא של הלפטופ הוא 999$ ואני רוכש מהאתר הרשמי של HP. מה שאני רוצה לשאול הוא: דרך איזו חברה אני מבצע את ההזמנה כך שיגיע בריא ושלם ושלא יפתיעו אותי במחיר. באתר של QSys הדגם עולה 6,800 והם מייבאים את זה אישי: http://qsys.co.il/items/534780-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-Spectre-X360-13-4002dx אז השאלה אם הערכת המחיר של 5,000 הגיונית? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, צריך את עזרתכם בהתאמת מפרט למחשב לעריכה גרפית והזרמת מדיה. ראשית, שמחתי מאד למצוא את הפורום. בעבר (לפני 15 שנה) הייתי מאד בעניינים בכל מה שקשור לחומרה אבל היום אני כבר ממש לא מעודכן ומרגיש שאני לחלוטין הולך לאיבוד. עיינתי קצת בפורום והספקתי ללמוד הרבה וקיבלתי את הרושם שיש פה אנשים מקצועיים וזה נהדר, וגם גרם לי להרשם כדי להשתמש בכישוריכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 3K כולל מע' הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל 3K בכל מקרה. עד 3.5K אם נותן ערך מוסף שנראה לכם מהותי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 3.5K רק אם זה נראה שזה יתן שדרוג באמת משמעותי ואז נצטרך לשקול…. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם... בקרוב אני נוסע ללימודים בארה"ב ואני זקוק למחשב נייד ללימודים וגם שיאפשר לי לשחק בFLIGHT SIMULATOR (אני יודע שזה לא המצב האולטימטיבי אבל זה מה יש ) שמתי לב שבארה"ב המפרטים קצת שונים מאלה שבארץ אשמח להסבר גם על זה.. בקיצור הינה הדרישות שלי מעבד: I5 לפחות - בקיצור אתם יודעים את העבודה.. מסך: 15.6 אינץ רצוי שיהיה FULL HD בעדיפות אפילו שלא יהיה טאץ' כרטיס מסך: משהו סביר שיוכל להריץ FLIGHT SIMULATOR בצורה טובה זיכרון RAM: 8 ג'יגה מינימום זיכרון: עדיפות ל1 TARA משקל: אני לא חושב שאזיז אותו יותר מידי אבל רצוי שיהיה במשקל סביר אשמח אם תמליצו לי מאיזה חנויות אפשר לקנות ארה"ב בעיקרון אני אהיה בFL אבל בארה"ב אפשר לעשות משלוחים והכל אז לא בעיה ... תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white 1tb wd black 16gb G.Skill 1600mhz 16GB Kingston HyperX 1600mhz (ל32GB) Seasonic X-SERIES 650W modular +80 Gold SSD 250GB 850 EVO עם/בלי כונן 8TB Seagate Archive
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-