עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nir9202,

אני צריך הצעה למפרט בסכום של 3000 בערך. המשחקים לא מטורפים אבל לפעמים בא לי לשחק משהו, המסך הוא 22". נראה לי הכי מתאים כרטיס מסך MIDEND. אני בצבא ואין לי מושג מה הולך בשוק. אם אפשר המלצה לחנות טובה באיזר הקריות/חיפה אני אשמח. בחרתי לקנות את המסך של סמסונג T220. (מחוץ לתקציב), אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא מתוכנן OC אבל אני מעדיף שעל המעבד לא יהיה את הקירור המקורי כי הוא רועש, שיהיה משהו זול ושקט. תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by ofir2,

שלום, בבית שלי יש כמה מחשבים, וכולם צריכים לקבל קבצים ממחשב אחד מרכזי (מסמכים, סרטים, מוזיקה, הכל). המחשב המרכזי גם משמש כמחשב רגיל, ז"א, עבודה שוטפת, תכנות, קצת גרפיקה (תמונות וסרטים) וקצת משחקים. המחשב צריך להיות לא רועש, ז"א, לא צריך שהוא יהיה סופר-שקט. בניתי את המפרט הבא: מעבד E8400 CORE2DUO 3.2G לוח אם Gigabite EP43-DS3 FW זכרון 2GB+1GB DDR2 800 kingston כונן קשיח 1.5 tera 32mb seagate כרטיס מסך gtx275 896mbddr3 מארז מארז פשוט עם ספק כוח TRENDSONIC p.supply 600W המחיר הסופי הוא בסביבות ה-4000 ומשהו שקל (לא כולל מסך, ואני גם לא צריך כונן אופטי). מחיר כרטיס המסך הוא 1200ש"ח, האם זה סביר? בנוסף, האם כדאי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס המסך? מה יתן ביצועים יותר טובים בע…

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by Jahid,

אני מאוד מעוניין לקנות מחשב אך חברים ממליצים לי לחכות לסוף אוקטובר על מנת לקנות מכיוון שWINDOWS 7 הולך לצאת והם טוענים שמחירי המחשבים ירדו מהותית... האם זה נכון ועדיף לחכות עד סוף חודש אוקטובר או פשוט לקנות כי לא יהיה הבדל משמעותי?

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  5. שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ninja29,

אני התעניינתי לגבי מחשב לפניי הכל יש לי XBOX360 אז ככה שמשחקים לא כרגע (המשחק היחידי DIABLO3 ) וי שלי גם מחשב נייד מעבד Latitude E4300 : Core 2 Duo SP9300(2.26GHz,1066MHz,6MB) Memory : 2048MB (1x2048) 1067MHz DDR3 Dual Channel וזה המחשב שהתעניינתי בו : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1,530 ASUS P6T SE Intel X58 Chipset LGA 1366 1,270 Mushkin DDR3 4096MB (2x2048MB) 1600MHz CL 7-8-7-20 XP 585 Sapphire ATI Radeon 4350 512MB DDR2 PCI-e 1GB Hyper Memory HDMI Passive Model S435512H 199 השאלה מבחינת הביצועים, המעבד I7 בכמה הוא יותר מהיר באחוזים לדוגמא בפתיחת 100 קבצי RAR כל אחד 100 מגה לוקח לי 5 דק נגיד להפוך את זה לקובץ ISOשלם עם …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by boumendil,

מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, בניתי מפרט לחבר על פי נסיון קודם ומפרטים חדשים שראיתי שבנו פה. הוא מעוניין בעיקרון במחשב ביתי לסרטים, עבודה שוטפת, ו שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נחמדה-עד טובה על מסך 22. חשוב לו שקט אך לא באופן של השקעה נוספת, פשוט מארז שלא יהיה רועש במיוחד. התקציב היה בעקרון בסביבות ה2k ולכן אשמח אם תראו לי איפה אני יכול לחסוך לו. אגב, מועד, בסופו של דבר מפרט מהחנות ksp. זה המפרט שבניתי: (מחכה בשמחה להמלצות ושיפורים מצדכם) מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤651 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4670 ULTIMATE 512MB DDR3 - PASSIVE -…

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Component,

שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מתחיל למודי הנדסה מחשבים. מחפש לקנות ב3-3.5 K מחשב נייד. הייתה התלבטות לבחירה בלנובו (כי קבלתי המלצות מעולות עליהם) אבל המחיר מוקפץ ב2000 ש"ח יחסית לדגמים האחרים בשוק עקב הפירמה. מה הצרכים? מחפש מחשב נייד עם מעבד ליבה כפול 2 GHZ ומעלה, זכרון לא מתפשר על פחות מ3 RAM , הארדיסק - 200 גיגה. ומלץ שיהיה כרטיס מסך לא מובנה (משמע GEFORCE/ATI כוון שיהיה פעם ב.. שאצטרף פוטושופ /תוכנות לציור תלת מימד ואין רצון לקריסת המחשב). להלן המפרט: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנט הנדסה חשמל. אדגיש, בשנתיים שלוש ראשונות יותר לקריאת מאמרים, מצגות כבדות אקסל כבד, מטלב, וויזואל סטודיו, CIS ותוכנות של אוני', הקמפולים הבאמת רציניים ירוצו במחשבי אונ'. מצד שני כן צריך מחשב שיריץ קודים שאני כותב ולא י…

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by amd@ati,

היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי סטודנט, אבל לא רק. אשמח להשתמש בו גם למשחקים וסרטים (רגילים וגם HD). מכיוון שהוא יהיה איתי כל הזמן אני צריך שיהיה קל, לא יותר מ3 קילו. כמה שפחות יותר טוב. המשחקים שאשחק הם בהתאם ליכולות המחשב שתציעו. כלומר, אני אשמח לשחק את המשחקים החדשים אבל לא חייב על האיכות הכי גבוהה כי מן הסתם מחשב קל שאמור להיות נייד לצרכי סטודנט לא יכול לשאת בעומס של משחקים כבדים. חשבתי על הdell studio xps 13. וגם קראתי עליו ביקורות טובות פרט לזה שיכול להיות שהוא יתחמם קצת (לא ממש מפריע לי) ושהסוללה שלו מחזיקה בקושי שלוש שעות (מאוד מפריע לי, אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה עם סוללת 9 תאים) התקציב שלי גבוה. ואשמח להמלצותיכם ומחשבותיכם על המחשב הנ"ל או הצעות אחרו…

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  15. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, אני מתכננת לקנות מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוקטובר. התכנון היה לקנות HP pavilion dv3 אבל לפי מה שראיתי הוא מגיע רק עם מעבד T6400/T6500. הזהירו אותי שזה מעבד נוראי (מתחמם, מיושן, חלש) והבנתי שגם השירות של HP על הפנים. אז רציתי לקבל חוות דעת לגבי המעבד ולגבי HP בכלל. ועל הדרך לשאול אם יש לכם המלצה על נייד מוצלח יותר, 13 אינטש במחיר של עד 5000 ש"ח. תודה מראש ושנה טובה גלית

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. אני מחפשת מחשב נייד לשימושים רגילים : אופיס אינטרנט וכאלה. מסך 14.1 או 15.4. לא 15.6! מעבד של T6000 ומעלה או P7000 ומעלה. כרטיס מסך עדיף מובנה. זיכרון 2GB ומעלה. דיסק קשיח 250GB או יותר. מסך מט אבל גם מבריק אם המחשב טוב. משקל - אם זה 15.4 אז לא יותר מ-2.7 עם סוללה. מעדיפה חברות כמו DELL, ASUS, LENOVO, TOSHIBA. מחשב שלא דווחו בו בעיות התחממות חריגות. מבחינת מערכת הפעלה - אם מגיע בלי כלום אז לא נורא, אבל שלא יהיה ויסטה בייסיק, כי לא יהיה לי איך לשדרג את זה ל-7 ואני לא אתחיל להסתבך עם הפירמוט של המחשב, אני לא משהו בזה נראה לי שזה הכל. תודה על עזרתכם!

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  19. אין צורך במסך ודיסק קשיח (קניתי 500 G מהיר) רצוי שיהיה שקט כמה שאפשר לא משנה אינטל או AMD מי נענה לאתגר ? צג 22" סמסונג משחקים : SHOOTER +רשת

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  20. פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bakke,

היי. קמתי בבוקר אחרי שלילה אחרון התעצבנתי שאפילו WoW נותן לי משהו כמו 10 FPS בזמן רייד והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב. התקציב הוא 8500 ש"ח והשימוש הוא למשחקים כבדים וראייה עתידית, כלומק אני לא משפר או מחליף מחשב ב 4-5 שנים הבאות אז אני רוצה מפלצת. כמה דגשים: 1.יש לי ציוד הקפי (מקלדת,עכבר,פאד מיקצועי,רמקולים) 2.יש לי כבר כרטיס קול ככה שלכרטיס של הלוח אם אין שימוש בישבילי למרות שלא שמעתי על לוח אם ללא כרטיס קול בכל מקרה. 3.יש לי מארז Thermaltake Tsunami לא ידוע לי דגם ספציפי אבל הוא נרכש ליפני 3 שנים (חלק מהברגים קצת החלידו אבל מפבנים הוא עדיין נראה די טוב (אני מניח שיש צורך להחליף מאוורים אלא אם כן מארז חדש יתאים יותר.) 4.יש לי צורב DVD. חלקים שאני יכול להתפשר עליהם. 1. HAR…

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שאני רוצה בערך ל OC - משחקים כבדים , מארז שיהיה יפה מאוורר היטב, ספק 400W LIBERTY. אני מתכוון לקנות את המחשב מIVORY ככה שתהיו בטוחים שזה יהיה יותר זול ב100 שקל ככה. תקציב : 4000+- ללא חריגה גדולה. השאלה האמיתית היא: ???האם לחכות עוד קצת כדי שהמחירים של המעבדים והכרטיסי מסך ירדו? האם זה יהיה בזמן הקרוב??? מפרט שאני בניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤582 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤200 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) XTC CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤385 …

• 13 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים