עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sapartil,

יש לי מחשב קומודור 64K + הטייפ המקורי של קומדור + ג'וייסטיק ענק וחזק מאוד. המחשב בתוך האריזה המקורית מאז שקניתי אותו בשנות השמונים,הכל נבדק ותקין לחלוטין. כמה שווים שלושתם יחד ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם , התקציב למחשב ירד ( פתחתי נושא לעזרה במפרט לפני כשבועיים) הפעם אני רוצה לרכוש אותו כבר בימים הקרובים ( אחרי שאקבל את עזרתכם כמובן אז ככה , העתקתי את הסעיפים השונים המופיעים אצלכם שיהיה לנו יותר נח , בנוסף ארצה שהמעבד יהיה 4 ליבות , ההארד דיסק יהיה טרה ובנוגע לכרטיס מסך קיבלתי המלצות חמות על GTX 460 או משהו כזה .. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם. אגב שאלה קטנה, הבנתי שיש מעבדים חדשים או משהו שיוצאים לשוק עכשיו , האם לחכות יגרום לי לזכור במחיר טוב יותר למערכת שאני רוצה לקנות? למרות שאני דיי חייב לרכוש עכשיו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by orisaban,

אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דובי770,

כמה אוכל לקבל על הלוח Asrock Z87 Fatal1ty killer? הלוח בן פחות משנה, עוד שנתיים אחריות. הלוח כמובן באריזה מקורית ושמור היטב. בנוסף, מה שווי זיכרון ראם 1X8GB DDR3 1600 וכן, מעבד i5-4670K?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by hatul,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבור משחקים ואינטרנט. לא מדובר על גיימרים רציניים (בסך הכל אחים שלי) אבל צריך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית. התקציב הוא בערך 3000 ₪ אפשר פחות ואם צריך אפשר גם קצת יותר. מסך כבר יש אז התקציב אינו כולל מסך. גם מערכת ההפעלה תירכש בנפרד. מוכר מחשבים שפניתי אליו הציע לי את המפרט הבא (אני יודע שהוא לא מספיק מפורט, אבל זה בינתיים מה שהוא נתן): מארז איכותי עם כניסות USB קידמי לוח INTEL G41 מעבד:E5300\5500 דיסק קשיח:320G זכרון פנימי: 4G צורב DVD LG*22 כרטיס מסך G.F 9400 מחיר: 2000 ₪ זה לא נשמע לי מספיק, אבל זו בכלל נקודת פתיחה טובה לשדרוגים? תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by koof,

הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dw3939,

המלצה למסך מחשב. גודל: "27-"23 שימושים: בעיקר משרדי. לא מיועד לגיימינג. מחיר: 500-1,000 ש"ח תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by leoleo,

היי, לפני כ-4-5 שנים באמצעות האתר הנפלא והאנשים הנפלאים הפעילים באתר בחרתי רכיבים מומלצים והרכבתי בחברה מחשב לשימוש ביתי:משחקי ילדים,אינטרנט ומוזיקה. הכל בסיסי ביותר. אין לי מושג מה המפרט הנוכחי. לאחרונה המחשב מתחיל להיות כבד יותר ולהתקע מדיי פעם בעיקר האינטרנט-כרום. חשבתי לשדרג או להחליף מחשב. קראתי בפורום ואני מבין שייתכן שעליי להחליף רק את הקשיח ל-SSD והמחשב ירוענן פלאים. האם המחשב שלי רלוונטי להרכבת כונן SSD? איך בודקים? אשמח לקבל אישור לכך והאם עליי להחליף רכיבים נוספים? בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by guykep,

אהלן, לא מזמן פתחתי פה את הנושא הזה- http://hwzone.co.il/community/threads/539513-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%93-2500-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%95%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA#.Us-3nPRdWvU בסופו של דבר לא היה בחנות את המחשב שהמליצו לי עליו, ומצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21664&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap טיפה מעל התקציב שתיכננתי אבל אין לי בעיה עם זה, גם מעבד יותר חזק מהמקורי.. לפני קנייה פשוט חיפשתי עליו טיפה מידע בגוגל ולא מצאתי כלום, משהו שטיפה מבין יכול לאשר לי שאין איתו איזשהי בעייה? תו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. * מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. * מטרות המחשב? SoildWorks ו Cimatron - כבד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? מתנייד במפעלים של לקוחות, מומלץ משהו קל ככול שניתן במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 9 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מחשב בסדר גודל כזה מן הסתם יגיע עם ESATA + HDMI האם יש משהו חשוב נוסף שאצטרך? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? האם מומלץ SSD? אני יודע שכיום ניידים מגיעים עם אופצייה לשני דיסקים קשיחים. בכול מקרה לDATA מומלץ לפחות 640GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא(חשוב 3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? Win7 Pro * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eyal177,

היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי כולם! עם ההכרזה של הפלייסטיישן 4 על מפרטיו, אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם מטלות זהות, לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות. אני יודע שאי אפשר להתחרות עם תאימות של קונסולה שמפתחים משחקים במיוחד בשבילה, אבל אני מקווה שהידע הטכני שיש לנו עכשיו יעזור לי להרכיב מפרט שאוכל לדעת שלא ייתבזבז עם ההשקה שבסוף השנה. עם השקת משחקי הדור הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק עם יענה על הציפיות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וחיבור לטלויזיה לסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by buggy,

שלום ,יש ברשותי לפטופ של לנובו s10e ונשבר לי המסך שלו אני מעונין לתקן אותו . התקשרתי לאחת החברות לצורך קבלתת הצעת מחיר והסכום שנאמר לי הוא 1000 שקל! המחשב עצמו חדש עולה כככה,למישהו יש המלצות למעבדות פרטיות מאזור מרכז זולות ואמינות תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by AgEnT_OrAnGe,

שלום לכולם, כידוע לפני כחודש התחדשתי בנייד DELL INSPIRION 1525. הנני מעוניין לחבר אותו לטלביזיה על מנת להקרין סרטים, לאחר בירור קטן איזה כבל עליי לקנות הסתבכתי קצת! יש לי יציאת S-VIDEO שבע פינים, איזה כבל עליי לרכוש? דהיינו איזה חיבור צריך להיות בנמצא בצד השני? אני מעדיף אם קיים כזה כבל שבצידו האחד S-VIDEO ובשני מתפצל לבננה של סאונד ווידיאו הכי נוח. יציאת SCART אין לי בטלביזה ויציאת RCI לדעתי קיימת אך מסורבל לחברה. ושאלה נוספת, לא הצלחתי להבין האם SVIDEO מוליך גם סאונד או שרק וידאו? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!

19. שוב שלום המחשבים שאני מוצא שעונים על הדרישות שלי קלים ולא נטבוקים יקרים יחסית בארץ כרגע להביא מארה"ב קצת בעיה מבחינתי אך יש אפשרות שיוכלו להביא לי מחשב מהונג קונג או מאיזור שנזן/גואנג'ו בסין אשמח לקבל המלצות לחנויות פיזיות ואון ליין וכן אם בכלל שווה להביא משם נייד תודה חזי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב, מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ עם מסך איכותי במציג ברזולוציה 1900*1080 המחשב יהיה מיועד לסטודט עיצוב\אדירכלות.( לשימוש בתוכנות כגון:AUTOCAD) תקציב: אני הבנתי שהמחשבים האלה יקרים בהרבה ממחשבים רגילים שמציגים 1366X768. ובכל זאת אינני מחפש להוציא הון של כסף, אז בגדול מחפש מחשב שיביא תמורה יחס/מחיר כמה שיותר טוב ( ואם בכל זאת לציין תקציב אז עד6K עם חריגה קלה) נתונים נוספים : מעבד לפחות i5, כרטיס מסך בינוני + ( לא מובנה של אינטל) , 4-6GB DDR3 , זיכרון קשיח : לפחות חצי טרה. עדיפות למחשבים של Dell.( אבל לא חובה, פשוט זה מה שאני הבנתי שהכי טוב, אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה) תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

22. קראתי על זה בכמה שבבי תגובות שחיפשתי בגוגל... מכירים את התופעה?למי שיש אחד כזה יכול להגיד לי את המלצותיו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

25. אהלן כולם, אחרי שהתלבטתי כמה חודשים לגבי קניית מחשב קניתי בסוף את המערכת הבאה ואשמח לחוות דעת עליה, במיוחד ב-24 שעות הקרובות, כי אז עוד אוכל לשנות דבר או שניים בהזמנה. תודה מראש לכולם. מעבד Intel Core i7-2600K 3.4GHz-3.8GHz 8MB Cache 95W LGA1155 Unlocked גוף קירור למעבד NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 LGA1155 ATX זכרונות G.Skill RipJaws 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9 הארדיסקים Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM X2 ספק כוח Seasonic M12II 620W Modular Psu מאוורר נוסף לקדמת המארז Arctic Cooling AF12025L 120MM FAN מארז ANTEC P183 BLACK בנוגע לכרטיס מסך, יש לי בינתיים את ה9600GT. בעתיד אני אשדרג לקוואדורו. הכל ביחד כולל הרכ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.