ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני רוצה שתרכיבו לי מפרט ב2.5K חשוב שיהיה בו את הדברים הבאים: 2X1024MB זיכרון פנימי ו דיסק קשיח 250GB את הסוג של הדיסק קשיח והזיכרון פנימי אני משאיר לכם לבחור אבל שיהיה סוג טוב לא הכי טוב אבל שלא יתקלקל אחרי יומיים עכשיו אני רוצה שתרכיבו שני מפרטים : 1. שמיועד להיות בו OC 2. שלא מיועד ל OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4C800-E(875P)SATA,GBL זכרונות? DDR 400 Price Units Total MB Kingmax BGA 570 2 כרטיסים כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total - כרטיס מסך נוסף למחשב הישן RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 256MB דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) ציוד רשתות? Price Units Total - קישור בין שני מחשבים ביתיים - למחשב הישן אין כרטיס רשת Cable RJ45 5m non cross Zonet 10/100/1000 Gigabit מארזים? Price Units Total ATX MIDI 4…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ב 4000 ש"ח מקסימום זה מה שהצלחתי להרכיב (ללא ציוד הקיפי) מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לוח אם : ASROCK 775i945GZ ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLX מארז : RAIDMAX SAGITA w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4083 נ.ב לא צריך כונני דיסקים או צורב יש כבר רק מהדברים שהאתי פה צריך מה אתם אומרים?
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב של טושיבה דגם L450-16N ולצערי אין לי יכולת אלחוטית (ניסיתי להפעיל את היכולת האלחוטית דרך F8 אבל זה לא עושה כלום). המחשב הוא מחשב משומש, וכמה שחיפשתי באינטרנט דרייבר בשביל זה אני לא מצאתי. אפשר בבקשה קישור להורדה של הדרייבר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,אני לא מעוניין יותר במחשב נייח הישן שיש לי כרגע. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להריץ לי את כל המשחקים החדשים על MED לפחות כמו הקרייסיס והCOD החדש והGTA החדש שיצאו בזמן האחרון. המחשב יחובר לLCD 32 שתהיה תלויה לי לקיר כשאני אהיה בבית. הדרישות שלי פחות או יותר הם מסך 15.6,מצלמה,כונן של לפחות 1TB,ולפחות 8GB זיכרון ראם,שלא יהיה כל כך כבד לא יותר מ3 קילו,וכרטיס מסך ברמה של הHD8750 אם יש משהו יותר טוב אשמח. לדעתכם נייד עם מפרט של I7 8GB RAM וכרטיס מסך HD8750 יכול להריץ משחקים בהגדרות MED כמו המשחקים שהזכרתי למעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: מעבד - intel celeron 2.4GHz לוח אם - MSI 865PE neo2 v (קישור - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 ) זיכרון פנימי - 512 DDR שפועל על DUAL כרטיס מסך - geforce 4 440MX 128MB DDR דיסק קשיח - WesternDigital 80GB 7200RPM 8MB Buffer כונן 1.44 כונן דיסקים - CDROM X52 צורב LG 40X12X40 תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דודה שלי צריכה מפרט למחשב. גם למשחקים (ברמה של THIEF החדש או DX:IW) כמו כן גם לישומי גרפיקה, אבל לא כבדים. מה דעתכם על המפרט הבא?: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB כונן קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB רמקולים: Creative Inspire 5200 (5.1) black כונן DVD: LG 16x48 הפרטים האלה די בטוחים ההתלבטות היא: לוח אם: בין Epox 8KDA3J שקראתי עליו פה הרבה המלצות ל-Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 (שכמו שאפשר להבין מגיע עם סוקט 939) מארז: בין Antec SLK2650-BQE Mid Tower (ספק כוח יהיה Antec TruePower 430 Watt) ל- COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE זכרון: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או האים עדיף להשקיע ב- OCZ 512MB E…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב אמור להיות גם למשחקים הכי כבדים, גם לאפליקציות. המחיר הוא 12000 בלי מסך. מומלץ מכונה רעה שתחזיק מספר שנים. תודה רבה, אני סומך עליכם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-