ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בלי חריגה. עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פה ושם, פיתוח תוכנה, סרטים ועבודה עם מסכים מרובים בו זמנית (3/4) . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בSSD או HDD בכלל (ברשותי 3). - ברשותי כ.מסך NVIDIA חדש 1070 שאחבר למחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכיבים הבאים? האם שילובם ייתן מחשב טוב למשחקים כבדים? את כרטיס המסך אבקש שתוסיפו לי- עד 1000ש"ח לכרטיס. לא יכול יותר. ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Includes SERILLEL (Ultra ATA to Serial ATA adapter ) [AMD/DDR] 617.78 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 1,457.03 Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory 652.32 Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD(Quiet solution, Liquid bearing) 436.57 Subtotal NIS 3,163.71 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד סוקט 775 וזכרונות + כרטיס מסך פשוט עד 300 המחשב כרגע לא מיועד למשחקים חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB (256MBx2)-------------------------400 500------------------------כרטיס מסך עם קירור פסיבי 800--------------------לוח אם עם קירור שקט core 2 duo 6300-----------------------1050
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו אני כבר כמה שנים טובות מחכה למחשב חדש ואני מממש רוצה כבר מחשב , ואני פשוט לא סגורר על המחשב איזה לקחת איזה מעבד איזה כרטיס לא יודע.. אני עוד יומים מזמין ואני פשוט לא יודע מצטער אני יודע ששיגעתי! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עדיין לא יודע. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב ע…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7500 ₪ ואני יוכל לחרוג מהתקציב עד 500 ₪ השימושים של המחשב הם תכני, HD משחקים, גרפיקה ותיב"מ (Cad-Cam) אין לי צורך בציוד היקפי כגון רמקולים, מקלדת ועכבר לא מתוכנן אוברקלוק אני מאיזור הצפון – נהריה אני בטוח שיש הרבה שטויות אבל זה משחשבתי לעצמי : מעבד - I5 760 או i7 870 קירור - Noctua NH-D14 אם - ASUS P7P55D-E PRO או Gigabyte GA-P55A-UD4P או ------------------- ??? ------------------- זיכרון - Corsair Dominator Dual Channel CL8 4GB CMP4GX3M2A1600C8) ) או Corsair XMS3 Dual Channel CL7 4GB CMX4GX3M2A1600C7) ) או ------------------- ??? ------------------- כ.מסך - Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1G או --------…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד קטן מאוד מאוד לא ממש איכפת לי הגודל של המסך(אפילו 6"!) עם כ.מסך יותר טוב מfx5200 ומעבד מעל 1 גיגהרץ (אם זה סנטרינו אם לא 1.5 גיגה ) בקיצר שמשחקים פשוטים יעבדו לדוגמא:generals ,MOHAA,FS 2004,X-plane,*far cry *במשחק הזה בהגדרות מינימום שלא יעלה הרבה אבל תנו כל מה שיש לכם ואז אני יראה אם כדי לי אם לא אז אני יבנה מחשב שיהיה מבוסס על SOM system on module תודה מראש ;D עריכה: שמחשב יהיה קטן מאוד מאוד לא מה שנקרא קטן מסך 8" ומטה (שזה קובע את הגודל)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום מבקש את העזרה שלכם בהכוונה למפרט המפרט הנוכחי שלי מבוסס על I7-2700K ראם 8 גיגה וכרטיס מסך 1060 (הכרטיס מסך ממשיך למחשב החדש) המחשב החדש מבוסס על I7-9700KF ולוח אם של גיגה בייט Gigabyte Z390 AORUS ELITE עובד על שני מסכים Full HD,מריץ סביבת פיתוח לפעמים מכונות ויטואליות, משחקים מידיי פעם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-AORUS-PRO-rev-10#kf זה העוגן של הבניה ולא כלול במחיר של שאר הרכיבים רכיבים שאני שוקל הינם ספק - Corsair 750W 80+ Gold RM750i מחיר 595 שח זיכרון- G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit מחיר 570 אכסון- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD מחיר 525 מארז- …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-