ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח למפרט מחשב למשחקים לילד עד 7,000₪. משחק fortnite, fall guys,mine craft. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה מפרט מחשב עם החלקים הכי טובים מעבד הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב הכל הכי טוב כולל מסך LCD בלי עכבר ומקלדת רמקולים וכו' תודה רבה עריכה: המחשב מיועד למשחקים
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני סגור סופית על 2600K למרות שיגידו לי שזה מיותר.(המטרה היא בעיקר סימולטור טיסה של מיקרוסופט וגם קצת עריכה גרפית. ולפי סרטונים ביוטיוב וגם לפי מה שקראתי היתרון של מעבד זה ,זה בעיקר התמודדות עם תוספים כבדים שרצים על הליבות הנוספות.חוץ צריכים לצאת לפחות שלושה סימולטורים חדשים אחד מהם של מיקרוסופט ואני מעריך שהם יידעו לנצל את היכולות של I7) מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY עם המהרה לבערך 4.6G לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 או אולי יש אחר מומלץ? זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך ?? בתחום של 700 עד 900 (אם אין ברירה אז עד 1000 ש"ח). קירור למעבד ?? שיהיה שקט ברמה סבירה מצד אחד וגם לא יקר מידי. ספק כוח ?? של 600W דיסק …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר ראשון מדעי המחשב, גיימינג קל (אולי גם שימוש בוירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא כבדים מדי לרוב פיפא או NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 נראלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט המושלם שלי, נראה אתכם אומרים שהוא לא טוב! מעבד: Intel D 820: Pentium 4, Dual Core, 64 bit לוח אם: P5LD2 Asus זיכרון: DDR2 1024Mb 533MHz Kingston הארדיסק: WD1600JS Western Digital כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO ספק: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan צורב DVD: LG GSA-4167B ראוטר חסר לי, וכל השאר לא צריך לרשום.. 5000 ש"ח, המחיר לא כולל מסך. מה אתם חושבים? ><
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קשור הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ? האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Toshiba Satellite A300-1MM http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10476 מחיר 3800 ש"ח יתרונות: מערכת הפעלה, 3GB זיכרון. אחריות: שנתיים מפעיל. חסרונות: אין HDMI אבל יש S-VIDEO. מצלמה 1.3MP DELL STUDIO 2.0 T3200 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר 4200 ש"ח יתרונות: HDMI, מסך LED. מצלמה 2MP אחריות: 3 שנים. חסרונות: ללא מערכת הפעלה, 2GB זיכרון. לשניהם אותו מעבד וכרטיס מסך, HD וכו'. השימושים הם לאופיס, אינ טרנט, אימיליי, הורדות, וצ'אטים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט לצורכי פיור גיימינג. תהיתי אם לשים קירור למעבד, אבל כיוון שאני לא עושה שום OC הנחתי שאפשר לוותר על זה. תנו הערות (וגם הארות, אם יש X:) רק לא על המארז , גם ככה היה לי תקציב של 8K, והכל היה חייב להיות מ-KSP, והמארז הזה תפס את העיניים שלי, והוא נחשב בעיני רבים למארז הטוב ביותר שקיים היום... חוץ מזה, תרגישו חופשיים לרדת עלי.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
[הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן זה המחשב שאני רוצה אין תקציב, רק מחשב שיוכל להריץ הכל מהכל לאורך כמה שנים. רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה המפרט: קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray 1 ₪1744 קירור למעבד קירור למעבד Noctua NH-D15 1 ₪374 לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 1 ₪777 מארז Fractal Design Define R5 Black + Corsair CS550M 80+ Gold Modular - מבצע קיץ 1 ₪800 זיכרון DDR 4 32G (16GX2) 3200 C…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להרצת מספר יישומי java כבדים במקביל. כמו כן, רוצה לוודא שיהיה ניתן לחבר ולעבוד על 2 מסכים במקביל מהמחשב. מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box קירור למעבד: Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי: 4GB 800mhz דיסק קשיח: 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מסך: LCD 24 inch - S- PVA - Wide Screen 1920X1200 - Dell 2407WFP
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש במחשב על אינטרנט, משחקים וסרטים, מה אתם ממליצים לי את המפרט מחשב הזה או לשנות את המפרט מחשב עד 8,500 תקציב? תודה , שנה טובה ומתוקה מעופר [intel Core 2Duo 2.4 GHZ 4MB E6600bOX cpu Gigabyte ga 965P =DS4 INTEL965P LGA775 MOTHERBOARD Maxtor 250gb 16mb buffet diamondmax SATAII HDD lg gsa -h10lb lightscribe16x white Bulk dvd -R/RW+- R/RW Sapphire Radeon x1900xt pci-e512 mb vivo retail video card gigabyte gzxx1 casns triton silver fulltowwer case Twinmos1024MB DDR-II DDR667 MEMORY Enermax 400w e400awt liberty 20/24 pin power supply Zalman cnp s9500 led92 mmfan cooledr for PIV/AMD COMPUTER ASSEMBLY
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי זקוקה להמלצה למחשב נייד לרכישה בארהב, 13.3 או 14.1. הבעיה היחידה היא שמביאים לי אותו משם לכן אני צריכה להזמין מהארץ והחברה היחידה שמאפשרת זאת (עד כמה שאני יודעת) היא DELL לכן חשבתי על הדגמים הבאים : dell inspiron 1420 ו dell inspiron 13. ה XPS 13 יקר מידי. המחשב הוא לצרכים בסיסיים בלבד. מה עדיף? DELL inspiron 1420 או DELL inspiron 13? או שאתם מכירים חנויות אחרות שניתן להזמין שם עם כרטיס אשראי בינ"ל? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-