עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivlevy,

אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shayhugi,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל לפני שאני קונה אותו. המחשב ישמש בעיקר לסרטים ומשחקים כמו Need for Speed Shift 2, Test drive Unlimited 2, Dirt 3, Sims 3, GTA IV ועוד.. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪605 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪369 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-Eכמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪263 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

דרישות מינימום: מעבד Core 2 Duo לכל הפחות 1GB זיכרון כונן קשיח: 80 לפחות וכרטיס מסך טוב (בינוני פלוס) תקציב באזור ה 7K אולי קצת יותר (אבל לא להיסחף ) המליצו לי על מחשבים של לינובו בגדול. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הצרכים הנ"ל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, אני ביימים אלה חושב לשדרג את המחשב השידרוג המתבקש הוא לכוון משחקים כבדים וביצועים זה מה שקיים: intel P4 3.0 Prescott Asus P4P800 Se Geil 512 MB pc3200 DDR (X2 Dual) Powercolor 9800 pro 128mb מה אתם ממליצים לשנות ? חשוב שלא יהיה צוור בקבוק לכן הכול חייב להיות תואם, התקציב הוא בין 3 ל5 K . תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הייתי רוצה ליבדוק באתר של חברה HP אם ניגמר לי אחריות על מחשב נייד.איך מגיעים לאתר ליבדוק דגם מחשב נייד ולדעת אם ניגמר אחריות מחשב נייד. תנו לי בבקשה כתובת האתר ישירות לחברה HP.ואיפה לוחצים בדיקה אחריות מחשב נייד באתר HP? אני לא יודע איפה זה נימצא באתר. ואיך אני בודק במחשב נייד דגם שלי להכניס פרטים לאתר חברה HP.ולקבל מידע על אחריות תוקף שלי? מיקי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Tranquility,

OK החלטתי לשדרג וזה מה שאני חושב שהכי מתאים : AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original EPOX EP-8RDA6+ Pro (nForce2 Ultra 400Gb) - ATX WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON (SOHW-832S) COOLERMASTER Praetorian - BLACK Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem( Altec Lansing VS4121 - 2.1 MAG LCD 17" - MS776DVI עכשיו ... אני חושב שאני אשאר עם ה כרטיס מסך הנוכחי שלי (GF4 TI4200) (+VIVO) הוא מאוד מספק אותי והמעבד שאני אקנה בסוף יהיה הגירסת MOBILE של המעבד (קצת יותר נחמד ל OC) עכשיו אני צריך כמה המלצות : 1. צורב DVD 2. מסך (שווה להישאר עם ה LCD שבחרתי…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שיפרתי פה כמה דברים , מאז ההצעה הקודמת שנתנו לי, הצעות לשיפור .. אם יש אשמח לשמוע , המחשב הורכב ב tms http://tms.co.il מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1058¤ לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 470¤ מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black 442¤ קירור למעבד אופציה זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 526¤ קשיחים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 680¤ כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V 1216¤ סה"כ 4392

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. AMD Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 2x256kb L2 1.8Ghz 1024x2 \ 800mhz DDR II NVIDIA® Geforce 8400 128MB Up to 896MB NFS UNDERGROUND 1 איטי בו משומה ועוד כמה משחקים ביניהם RESIDENT EVIL WINDOWS VISTA HP

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם אחריות בינלאומית של החברות ASUS וMSI מכובדות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Yotam.B,

היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות Office, עם שימוש כבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין להזמין את המחשב לחבר בארצות הברית, כך שמחפש א…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by saarxee,

איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yossiabdu,

היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…

16. שלום לכולם קניתי מחשב ניידSONY מחו"ל ושלחתי אותו לארץ עם DHL עכשיו או לא משחורר מהמכס עד אשר מסופק לו אישור של משרד התקשורת מה עושים ? יש למשיהו רעיון מקורי ? אני חייב לשחרר אותו דחוף. אנא עזרו לי. תודה דחוף עזרה - אשור של משרד התקשורת בקניית מחשב נייד מחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב של דל או לנובו מעבד 5 סדרה 8 מסך 15" בעיקר לאינטרנט וסרטים אם יש למישהו המלצה לחנות זולה או מפרט מתאים אשמח מאד! תודה רבה.

18. Started by Ovid,

שלום, אני רוצה לקנות HTPC רק כדי להריץ XBMC , popcorn time וכאלה על מסך הטלויזיה בסלון. (1080P על 50 אינץ") חשבתי על לרכוש mini-pc , כמו NUC , או ZBOX או BRIX , אבל נראה לי יהיה יותר משתלם להרכיב מפרט..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי אני צריך מפרט יחסית עצבני מבוסס על Core i7 שישמש בעיקר ל solidworks וגיימינג. התקציב הוא 5K (אפשר לגלוש עד 6K). ללא מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, SSD. שכן יכלול windows 7 pro, 2X 1TB HDD שלוח האם יתמוך ב triple channel וכן גם הזכרונות, ואם כבר אז שגם יהיה לו USB3. מארז טוב שלא יכלול שום לד מכל סוג שהוא. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by japaN,

טוב אז ככה אני רוצה מפרט מחשב עם החלקים הכי טובים מעבד הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב הכל הכי טוב כולל מסך LCD בלי עכבר ומקלדת רמקולים וכו' תודה רבה עריכה: המחשב מיועד למשחקים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by askersector,

מטרות המחשב? שימוש מסיבי באינטרנט, וכן סרטים ופה ושם משחקים קלים (לכן מעדיף i3). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, מט * רזולוציית המסך? HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, קשה לי להאמין שSSD ייכנס בתקציב אבל אם כן אז מה טוב. * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על האפשרות הזו http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..863.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26481&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אלא שלא מצאתי ביקורות על המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. המפרט לצורכי פיור גיימינג. תהיתי אם לשים קירור למעבד, אבל כיוון שאני לא עושה שום OC הנחתי שאפשר לוותר על זה. תנו הערות (וגם הארות, אם יש X:) רק לא על המארז , גם ככה היה לי תקציב של 8K, והכל היה חייב להיות מ-KSP, והמארז הזה תפס את העיניים שלי, והוא נחשב בעיני רבים למארז הטוב ביותר שקיים היום... חוץ מזה, תרגישו חופשיים לרדת עלי.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tamirgolan,

מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים