עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחפש גם ניידות וגם ביצועים סבירים, מתלבט בין אולטרה נייד ל15", יש לי מחשב נייח איכותי בבית.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  3. שלום,אני צריך מפרט מחשב חזק לסרטים HD משחקים כבדים כמו Modern warfare 2 וחדשים מוזיקה ותוכנות עריכה תוכנות עריכה כמו פלאש צריכות מפרט גרפי מיוחד? התקציב לא כולל ציוד היקפי ומסך (המסך הוא 42 אינץ' HDR או FULLHD אני לא בטוח) שקט חשוב במיוחד ברמה של 10 ללא OC ללא מערכת הפעלה חשוב שהמחשב יפעל בלחץ עם תוכנות במקביל (כמו משחקים עם תוכנות נוספות ביחד) וצריך כרטיס טלוויזיה ומארז שיהיה רגיל בלי לדים ואורות מיוחדים אתם ממליצים לקנות בקר פיזי חיצוני של טמפרטורות בשביל לשמור על המערכת? בניתי מפרט אבל לא יודע אם הוא טוב: מעבד 4 ליבות: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 ש"ח לוח אם GIGABYTE: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון DDR2 1066MHZ…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. בלי או סי מחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו(אין צורך בכרטיס מיוחד) עריכת תמונות קלה סטיק אחד של ג'יגה(שדרוג עתידי לדואל) אין צורך במסך יש צורך בעכבר ומקלדת דיסק קשיח מינימלי וזול של 80 ג'יגה אין צורך בכוננים אופטיים/צורבים. רוצה כרטיס בסיסי כרגע למספר החודשים הראשונים של הטירונות אחרי שהיא תעבור נשדרג כרטיס(כנראה כבר יהיו dx10 במחירים סבירים) כשאני אומר כרטיס בסיסי אני מתכוון יותר חלש מה7600gt חשבתי על ה 7300gs/gt איך הוא ביחס ל fx5200? חשוב לציין למסך שלי אין חיבור dvi(אני יודע שאני נעל) המסך הוא samsung syncmaster 920n חשבתי על משהו כזה: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 IE6300 מעבד …

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by intel suck,

אהמ אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות לימודיות בעיקר (JAVA ושפות תיכנות שונות) וגם קצת מוזיקה סרטים אינטרנט וכאלה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by OMRi1712,

ספק HEC Win+ 600 מארז CoolerMaster Elite 371 לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 הארדיסק Seagate Barracuda 7200.12 1000GB מעבד Intel Core I5 2400 קירור למעבד Scythe Katana 3 זיכרון ראם G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 מסך Dell U2312HM מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000 כמה הכל ביחד שווה בערך? וכמה בלי המסך המקלדת והעכבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. 1) חריגה עד 500 שקל 2) המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך סמסונג t260hd אמרו לי שהוא טוב אני מתכוון להריץ משחקים כבדים gta crysis וכו כנראה ארכוש גם בנפרד רמקולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 בנוסף ראיתי מפרט של עד 4k עם מעבד i5 וכרטיס מסך חזק האם כדאי? האם רצוי לשים ddr3??? כי זה הכיוון שלי.. הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט לא צריך להחשיב מערכת הפעלה במפרט אך אשמח לקבל הצעות איזו כדאי לשים ואיזו גרסה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by ronen100,

מטרת המחשב :לשימוש עסקי,נדרשת יכולת הפעלה תוכנות שונות ( לא גרפיות ) כגון תוכנות פיתוח תוכנה Visual Studio משקל : חשוב ביותר משקל נמוך ככל האפשר מקסימום 1.6 ק"ג ( מיועד גם למצגות ופגישות - ניידות רבה) גודל מסך : 12"-13" סוללה : נדרשות מספר שעות 3-4 (אין צורך ביותר) צורב DVD : רצוי אך לא הכרחי תקשורת B/T WIFI ,רצוי גם מודם סלולרי פנימי מחשב דומה שעונה לנתונים אך יקר מדי :LENOVO X200 *

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by phantomII,

שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by super4life,

מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪847 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD945 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZERO2 ספק כח HEC 550TE 550W ₪289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550…

11. Started by m.h,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. שימוש בויז'ואל סטודיו, access. כל אלה ביחד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט: 13.3-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר: לא כל כך מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כמה ש…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Profesor No0B,

המחשב אמור לשמש למשחקים ... חריגה - 300 שקל , או עם ממש חשוב יותר אז אפשר 400 ללא ציוד הקפי , רק אולי כונן DVD כי צורב לא ממש נחוץ פה ..... לא עושה OC וחייב שיהיה בו 8800GT

• 15 תגובות
    • 971 צפיות
  13. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

14. אז ככה קיבלתי הצעה טובה לשני מחשבים שונים מה כדאי יותר? hp pavilion dv6636 dell Inspiron 600m תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. Started by עומרי פ,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by or2077,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שוויתרתי על שדרוג הישן, צורב חדש כבר יש לי, התקציב המקסימלי שלי הוא 4000 ש"ח ונתקלתי בבעיה, חשבתי על משהו כמו המחשב הזה: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1053 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 381 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1 סך הכל: 3982 ש"ח הבעיה היא שהתקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי א…

19. Started by Mantis,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ניתן לחרוג עד 4000 (רק אם יש סיבה ממש טובה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברה של שיעורי יוגה בזום וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה למשקל, חשוב מסך גדול 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by ofershap,

שלום לכולם,המחשב שלי כרגע מראה סמניי גסיסה מוקדמים(רעשים מהמאורר,הוא מתחמם ובכלליות בעל ביצועים של עגלה של מוכר אבטיחים). החלטתי לא לשדרג אותו אלא להחליף אותו לגמרי ולקחת איתי את מה שאפשר להציל. אז ככה,מה שאני משאיר זה את המסך,ההארד דיסקים,צורב דיוידי,כונן דיוידי,כ.קול(יש לי audigy 2) וחשבתי גם לקחת את הזיכרון(יש לי שני סטיקים של 256 כל אחד). התקציב הוא,כמו שרשום בכותרת כ5000 ש"ח(יש אפשרות לחרוג קצת) והמטרה היא משחקים ואולי בעתיד הלא רחוק HTPC. חשוב לציין שלמרות שאני לוקח את הHD יש צורך בעוד אחד כי הוא עוד מעט נגמר. אני לא ממש מבין במפרטים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט וחנות באיזור המרכז(גר בהרצליה). יום טוב

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by orr91,

אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by elc,

רציתי לדעת הכרטיס ‎NVIDIA GeForce G 103M 512MB הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Gforce סידרת ה9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על HD 3450 (With 256 MB Dedicated תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yoni11,

מה ההבדל בניהם ?במחיר זה 700 שקל ככה ש.. (ה2OE יקר ב700 שקל מהOC), איך QSYS? המחשבים נמצאים רק אצלהם חוץ מהOE שנמצא גם באייבורי , הOC עולה 6200 הOE עולה 6900. איך המחשב בכללי?יספיק לגיימינג כבד? כמו COD BLACK OPS II /GHOSTS ,BATTLEFIELD 4 .... אם אני רוצה לשחק דרך הטלווזיה אני יראה טוב? טלווזיה פלזמה של פנסוניק 46 אינץ ,זה יהיה על כל המסך או כמו סרט שזה כזה חתוך כזה. לכמה זמן הסוללה תספיק?(בערך?) תודה לעונים. אגב שכחתי לציין , בחנויות פה של QSYS וIVORY אומרים שהם באים עם 8 גיגה זיכרון ובאתר של MSI זה 12 אז מה הולך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.