עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש להחליף את המחשב הנייד שלי שהוא כבר בן 4 למחשב נייח שיחזיק עוד 4 שנים. השימוש שלי הוא בעיקר יישומים משרדיים למיניהם, אינטרנט, סרטים ב-HD ועריכת תמונות. אני כרגע עובד עם Adobe Lightroom 2.6 שעובד לי באיטיות מחרידה ואני מתכוון לשדרג לגרסה 3.0. למי שלא מכיר זו תוכנה לעריכת תמונות בדו מימד, בלי תלת מימד בכלל. אם זה חשוב אז הנייד שלי הוא core 2 duo 1.5ghz עם 1G RAM, HDD120gb 5400 וכרטיס מסך מובנה. המחשב יעבוד עם מסך DELL U2311H. 1. תקציב כ-2400 ש"ח, ניתן לחרוג אם הכרחי אך דגש לתמורה למחיר. 2. השימושים שלי לפי סדר חשיבות יהיו עריכת תמונות ב-Lightroom (בלי תלת מימד), עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. לא למשחקים בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי, אך אם אפשר להמליץ על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום מחפש מפרט עם כמה דברים 1. עיבוד ה 264.H בכרטיס גרפי - עדיף עם תמיכה בבלו-ריי על הכרטיס 2. שקט ככל האפשר 3. עדיף עם ציפ-סט גרפי על לוח האם איזה לוח אם יתאים למפרט הבא ? האם צריך מעבד חזק יותר ? תודה ערן מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ¤423 דיסק קשיח: WD GP 1TB 32MB SATA2 7200 RPM - WD10EADS ¤585 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤385 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤549 קרור למעבד: SCYTHE SHURIKEN (LOW PROFILE) - 3 HEAT PIPES CPU COOLER ¤146 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 800rpm ¤70 כמות:3 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2373 להזמנות מעל 3,000 ש"…

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Spring,

תקציב -3500 ... אני לא ממש מבין בזה לכן אני צריך את עזרתכם. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  4. היי, ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ-4 שנים, ואני מעוניין לשדרג/לקנות חדש כדי לשחק משחקים כמו shadow of the tomb raider על מסך 1440x2560 במקום המסך FHD שיש לי כרגע. עכשיו השאלה היא האם לקנות מסך+כ.מסך חדש ולשלב במפרט הנוכחי או לקנות מחשב חדש? אני חשבתי על כרטיס 1070 כאופציה, מה דעתכם? תקציב:5,000 ש"ח לנצל?: כן המחשב לגיימינג: Shadow of the tomb raider מפרט נוכחי: תמונה למעלה

5. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ-5,000 ש"ח לשימוש כללי, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים... אני לא גיימר מטורף אבל מעוניין שמשחקים חדשים יעבדו עליו. אני רוצה מסך 22" וכל השאר לא משנה לי סומך עליכם כמו כן, אני צריך ציוד היקפי לא כולל רמקולים. תודה מראש עוז.

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by hakoki,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3 - RETAIL ¤1445 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤620 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤243 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 עכשיו אני צריך רק עזרה אחרונה ובאמת באמת צריך תשובה חד משמעית אני הולך להתגייס בקרוב (מרץ) האם באמת כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך חזק כמו ה 1950 פרו? עזבו כרגע את ה 256 כי אם כבר אני לוקח אותו אז אני יוסיף 200 בשביל ה 512 mb האם פשוט עדיף לי לקחת כרטיס הרבה יותר זול כמו ה gf 7300?ככל שאני חושב על זה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dmIcolo,

שלום לכולם אני חדש בפורום.. טוב בקיצור אני לא אחד שמבין כל כך במחשבים ולא יודע כל חלק מה עושה ויש לי מחשב כבר שנתיים ואני מרגיש שהוא חלש לי[למשחקים] כבר בקושי עובד. אז רציתי שהמבינים שבפורום אם אפשר יכינו לי מחשב בסביבות 3000-3500 שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה כמובן למשחקים ואני מתכוון שהמשחקים הגדולים כמו כל מלחמות העולם ואלה יעבדו חלק ובאיכות כמובן. אם יש לכם משהו להציאה יעבוד טוב במשחקים וביכלל המחשב עצמו יזוז מהר מאוד אני ישמח תודה רמה לעוזרים!!!!

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  8. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לפי התקציב בכותרת. להלן הנקודות החשובות לי במחשב. אשמח ואודה מאוד על העזרה! * מטרות המחשב? אינטרנט, מעבד תמלילים, משחקים ב"כובד" של League of Legends. * אפשרות לרכישה בארה"ב דרך חברים שבאים לארץ דרישות לפי סדר חשיבות יורד *סוללה חזקה. 5 שעות+ בעיבוד תמלילים + אינטרנט + מוזיקה. *חובה - מקלדת הכוללת numpad. * גודל המסך? "15 או "14 מאט. לא רוצה לראות את ההשתקפות של הפרצוף המכוער שלי * רצוי - מקשי חצים בגודל מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן קשיח רגיל +250GB. רצוי אבל לא חובה SSD קטן למערכת ההפעלה\הארדיסק היברידי. * רצוי - צורב DVD. * רצוי רמקולים איכותיים. * רזולוציית המסך לשיקולכם.

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני צריך מפרט בשביל סבתא שלי. השימושים הם ג'ימייל, וורד ופוורפוינט. כרגע אין לי בעיה להריץ XP אבל בבוא העת שלצערי יגיע, אני אצטרך לשדרג אותו לויסטה. צריך את המפרט המינימלי והזול ביותר לצרכים האלה, אבל שיחזיק זמן ושיהיה איכותי. צריך מחנות באיזור ת"א. לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. דיסק קשיח 80 ג'יגה יהיה די והותר. עדכון: כמובן שלא צריך דברים מיותרים לשימוש זה כמו כרטיס מסך ייעודי, מעבד ליבה כפולה מהסדרות היקרות וכו'. תודה, נדב.

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by borg,

כבר זמן מה אני מהרהר באפשרות של רכישת HTPC לסלון. לא מצאתי בחיפוש במפרטים מפרט ייעודי עבור HTPC (אני חושב שראוי שיהיה סטיקי בנושא HTPC), ותהיתי כמה עשוי לעלות כיום HTPC. בעיקרון, חשבתי על המאפיינים הבאים עבור HTPC: 1. מארז HTPC ייעודי (ATX) כדוגמת Ahanix D.Vine 4 (תמונה מצורפת). 2. ספק כוח איכותי ושקט (300W אמור להספיק) עם קירור פאסיבי ללא מאווררים כלל, או עם מאוורר אחד שקט של 12cm. 3. מעבד חזק ככל האפשר (רצוי מאוד תמיכה ב-64 ביט) שלא זקוק לקירור או יכול להסתדר בלי בעיה עם גוף קירור פסיבי קטן מימדים (Intel/AMD). מעבד עם ליבה בודדת אמור להספיק. 4. לוח אם סביר עם חריץ הרחבה אחד מסוג PCIe X16, מספר חריצי הרחבה נוספים מסוג PCIe ו-PCI, מספר מכובד של פורטים USB 2.0 ו-FireWi…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tal14,

המפרט שלי: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6515 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 1 7217 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 780.00 ¤ 1 780 ¤ 2 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 510.00 ¤ 1 510 ¤ 5 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 ¤ 1 690 ¤ 6 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 310.00 ¤ 2 620 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.02 ¤ 1 160.02 ¤ 8 7300 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card 1084.34 ¤ 1 1084.34…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by menibi,

האם מי שהוא יודע מתי צפוי להגיע לארצנו??? להלן המפרט: ◦Display: 12.1 inch, 1366 x 768 pixels ◦CPU: 1.6GHz Intel Atom N330 dual core ◦Graphics & chipset: NVIDIA ION (GeForce 9400M) ◦OS: Windows 7 Home Premium ◦Memory: 3GB DDR2 ◦Storage: 320GB HDD + 500GB web-based storage ◦Connectivity: 802.11b/g/n WiFI, Bluetooth, Ethernet ◦I/O: HDMI, VGA, 3 USB 2.0 ports, SD card slot, mic, headphones ◦Webcam: 0.3MP ◦Touchpad: Supports multitouch gestures ◦Battery: 6 cells, 8 hours ◦Colors: Black, blue, or red ◦Dimensions: 11.7″ x 8.2″ x 1.3″ ◦Weight: 3.1 pounds תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by yosi-m,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 כשנתיים וחצי. לפני כשבוע עבדתי עם המחשב, הלכתי לכמה דקות ושחזרתי אליו הוא היה כבוי ללא שום הסבר. דבר דומה ביותר קרה אתמול. לא קרה שהמחשב נכבה בזמן שהייתי מולו. אני חושש שהמאוורר של ה- CPU חדל לפעול (פעם הייתי מרגיש אוויר שיוצא החוצה מאיפה שה-CPU יושב), ואני רואה שטמפ' ה-CPU היא 65 מעלות בערך (אין לי מושג מה היתה טמפרטורת ה-CPU בזמנים עברו, רק אתמול התקנתי תוכנה שבודקת זאת). האם ייתכן כי המחשב נכבה בגלל טמפרטורה גבוהה של ה-CPU ? או שהמחשב אמור לתת הודעה התרעה לפני זה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי, אני מחפש נייד ללימודים, ככה שעדיפות למסך 12.1 או 13 חובה שיהיה קל ובעל מסך מעולה שניתן לקרוא ממנו טקסט (במקום להדפיס ולחסל יער) בעל זמן סוללה גדול מצד שני שיאפשר לי לשדר לטלויזיה סרטי HD עדיפות ל 1080P (יש לי פיתרון היום ל 720P, אני חושב על העתיד) תקציב בסביבות ה 4000-4500 עדיפות לגבול התחתון. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by assaf17,

הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by jetman,

:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…

21. מרוב לפטופים אני לא מוצא את זה שיתאים לי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אין חשיבות. שיהיה פשוט אופטימלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה, לא מעבר ל2.3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. AMD Athlon XP 2600 712 KINGSTON DDR ATI Radeon 9800SE 128 DDR All-in-wonder ( tv + video card biult in ) Western Digital 120GB 8mb Catch MAG 21" flat Gigabyte AMD mother board + 6 channel audio onboard + fire wire etcetcetc ........ ALTECH - LANSING 4.1 Speakers Vantec System air cooling Enermax 600W power supply 5700 שקל ... :-*

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עוזר לידידה שהתחילה ללמוד. =) היא מחפשת מחשב נייד, לא משנה של איזו חברה, למטרת לימודים (שימושים משרדיים אפשר לומר), גלישה, מולטימדיה, ועריכת תמונות עד 3000 ש"ח. הוא מעוניינת במסך 15.4 אם אפשר. אמרתי לה שככל הנראה יהיה קשה מאוד למצוא נייד עם 15.4 בטווח המחיר הנ"ל, והם גם כבדים ולא נוחים ללימודים - אבל זה חשוב לה, אז נראה מה המסקנות. צורב DVD הכרחי, Wi-Fi וBlueooth הכרחיים מבחינתה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי לכם. אני מחפש לפטופ ללימודים(סטודנטים) לי ולחברתי. על כן, הלפטופ צריך להיות קל מאוד ומתאים לנשיאה. הלפטופ מיועד ללימודים, גלישה, ועבודה רגילה. אין צורך במשחקים וכדומה. עברתי וחיפשתי לא מעט בפורום, וראיתי את המגמה הכללית. כמו כן בדקתי בnotebookreview ובעוד כמה אתרים על ביקורות לניידים. המידע לצערי די מועט, אך קיבלתי תמונה מעניינת. הנה התוצאות מהשיטוט שערכתי, אך אשמח להמלצות אחרות ודעות: 1. האופציה הטובה ביותר היא זו של הMSI PR200BT(קראתי את הת'רדים הארוכים בנושא) - כ5800 ש"ח לסנטה רוזה(7300, 965), 2 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 120-160 ג'יגה וכן הלאה. משקל 1.8KG. 2. אופציה נוספת היא מחשב של Gigabyte/Champion. גם אלה אינם מותגים. במקרה של gigabyte מדובר על ה251U - ניתן לקבל Na…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.