ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש את דעתכם על המפרט מחשב הזה full gaming ברמה הכי גבוהה שאפשר שימו לב שיש מסך בשווי 684 ש''ח http://www.tms.co.il/preview/spec/jx4ateds 50001. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). איו תוכנות ספציפיות אך ורק גיימניג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם! כל משחק שיש שאוכל להריץ אותו בלי בעיות ועל ההכי גבוה מבחינת הכרטיס …
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את הנייד שבכותרת, השתמשתי בו שנה ולמען האמת מההתחלה די התבאסתי על הקנייה, לא בגלל הלפטופ עצמו (הלפטופ סוף הדרך בכל אספקט) אלא בגלל שאני לוקח אותו איתי 5 פעמים בשבוע והוא גדול (17") וכבד (לא יודע כמה בדיוק). הסתבר לי בדיעבד שהוא באמת יותר לפטופ לבית ולמשחקים (יש לו כרטיס מסך מעולה). אני אקנה עוד כמה חודשים לפטופ אחר ואולי אמכור את זה. אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא שווה בימינו. תודה רבה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש את בתי ללימודים ,וכן קצת מולטימדיה לחיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים פופ קורן טיים וקודי אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי לאורך זמן לכן אני מחפש נייד מבוסס Skylake core I5 עם לפחות DDR4\5 4G RAM * תקציב: 3,500 ש"ח. * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , Office , סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 15.6'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטהׁ(אם זה ישפיע על התקציב אז המשקל לא יהווה בעייה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD או 128 SSD למערכת הפעלה + כונן קשיח לשאר הDATA * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שכן שלי מוכר מחשב מסוג Asus Transformer T300-מחשב עם מסך 13.3 אינץ' FHD (עם מסך מגע), 4 גיגה ראם, 248 גיגה אכסון SSD ומעבד אינטל i7 רביעי. המחשב הופך לטאבלט שלוחצים על מקש יעודי במקלדת ויש על המחשב אחריות של שנה וחצי של יבואן רשמי (המחשב גם מגיע עם הקופסא והכול). המחשב במצב משומש יחסית (יש כמה שריטות פה ושם, ויש לכלוך מתחת לזכוכית מגן של המסך). המחיר שלו הוא 4,000 ש"ח. לדעתכם המחיר הזה הוגן? אני זקוק לתשובה מהירה. תודה מראש לעונים
-
- 23 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
-
היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! להערכתכם כמה שווה המפרט? [*=left]Fractal Design Define R4 Window White [*=left]Core i5 3570K@4Ghz [*=left]Scythe Mugen 3 [*=left]MSI Z77A-GD55 [*=left]Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 [*=left]Sapphire R9 290 Tri-X OC UEFI [*=left]WD 1TB Green [*=left]Antec TruePower New 750W semi modu [*=left]Dell UltraSharp U2412M 16:10 [*=left]Logitech Z'-Cinema 2.1 180w RMS
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
בן שנה וחצי עדיין באחריות מתוך שלוש שנים. גיגהבייט עם שלושה מאווררים נקנה ב TMS
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, מיועד לגימינג בינוני כבד בתקציב של עד 4.5K המתאים לתווך הארוך אני כבר יחסית סגור על המפרט שבניתי אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחרוג או לחסוך (לא בהרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי RPG כבדים ומשחקי 2015 ומעלה- GTA V, FAR CRY4, THE WITCHER 3 ועוד.. -מהי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 למפרט, עוד 1000-1500 לאביזרים (מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אם אפשר אז להעביר מהתקציב אביזרים למפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT 4, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפי המסך שיומלץ.. אני נוטה לכיוון 24 אינץ -לאילו הג…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אז ככה מעבד-I5 4690 לוח חדש נקנה לפני חודש GIGABYTE H97-HD3 מסך דל 27 אינץ IPS כרטיס מסך-geforce 760 gtx 4RAM זיכרון-16 RAM DDR 3 ארדיסק SSD intel 335 240GB מארז שחור סטנדרטי ספק בן שנה וחצי 730W מקלדת של רזור אקוסטה עם תאורה כחולה. אשמח להערכת מחיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-