ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ומשתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים והפעלה של הרבה תוכנות שדורשות RAM וCPU גבווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 וטלויזיה 42 אולי בהמשך שידרג את המסך ל4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב ,750 מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא ,אם ממש יש הבדל אז אפשרי עד 200. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקי רשת / אינטרנט וNFS + SIMS 4. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? צריך מסך - גודל 21.5 יספיק בהחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני חודש התחדשתי במחשב נייד של לנובו Y50-70 מהחנות אור PC. 1. רציתי לדעת אם אני יכול לדרוש מהם לחדש את הרישיון של הוינדווס ללא תשלום משום שרק לפני חודש קניתי את המחשב ועוד חודש הרישיון נגמר. 2. יש לכם מושג לכמה ימים הם בערך צריכים לחדש לי? 3. אם אתקין וינדווס חדש פרוץ או שאפרוץ את האחד שיש לי זה יפגע באחריות? תמונה:
-
- 24 תגובות
- 29.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש לפטופ גיימינג. מטרת הרכישה. יש לי חבר שרכש את ה Dell xps 12 שלי שרכשתי בארה"ב ב 1400$. היות והביצועים מספקים אותי לפרק הזמן הקרוב, אז רציתי משהו דומה. הדרישות שלי. מטרות המחשב: בעיקר עבודה פשוטה וגלישה. אבל מתחת ל8 ג ram וi7 ו ssd - פשוט אין עבודה חלקה. אני אוהב לעבוד מהר ושונא דייליס! וכמובן מולטי טסקינג כמה שרק אפשר….. ואלו דרישות בסיס של ממש. כמובן שמידי פעם צריך עבודת פוטושופ או להמיר סרט וכו', שאז ממש כיף לצפות איך שה cpu או ה ram מנוצלים היטב. עם ההתקדמות שלי בלימודי המחשבים, הדרישות יעלו עם הזמן, ואני רוצה להקדים ולשדרג לכמה שאפשר בתקציב שלי. גודל מסך בין 12-17. רזולוציית המסך. מינימום fhd. חובה מסך מגע. (עיינו בתגובות) לא צריך 2 …
-
- 71 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חנויות טובות בארץ, עדיף באיזור המרכז, בעלות מגוון רחב של דגמים של מחשבים ניידים? הייתי רוצה לנסות בעצמי כמה דגמים לפני שאני עושה קנייה מחו"ל. לדוגמא דגמי Lenovo Thinkpad X, T Series Dell Latitude 5000/7000 Series Asus Zenbook Series, ASUSPro Series Toshiba Tecra Series כמובן שעדיף דגמים מעודכנים של מעבדי Broadwell-U מהשנה. אשמח לשמוע המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי יש לכם מחשב להציע ?? אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ותכני HD. 3. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מערכת הפעלה, מעבד חזק,לפחות 8G זיכרון, כרטיס גרפי איכותי לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה, אשמח לעזרה מכם. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות (ואני לא מהאנשים שיתלוננו על איכות צבעים לא מקצועית של המסך וכו'...), גלישה, אופיס בעוד שנה שנתיים כשאהיה סטודנט * גודל המסך? לפחות 15.6" , אין לי מושג מה ההבדל בין מבריק למאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אסתדר עם הכל. מאמין שאחבר עכבר אלחוטי גם ככה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית בדרך ללמוד מדעי המחשב ולפי ההתייעצות שלי עם סטודנטים מעליי אני יודעת שאני מחפשת מחשב עם פחות או יותר המפרט הבא: מעבד I5 זיכרון 8GB אחריות שלש שנים קל יחסית טווח המחירים הוא כ3000 שקל. תודה רבה לעוזרים, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי aus x555la חדש בן 3 חודשים , והמחשב זוועה! מעבד i3 4030 4gb ram 500gb hdd דפי אינטרנט נתקעים , תוכנות לא מגיבות , ביצועי מולטי טאסקינג ב"רמה של" לחלץ קובץ Winrar ובמקביל לגלוש באינטרנט הפכו לבלתי אפשריים. דוגמה נוספת: להעתיק קבצים מכונן לכונן ותוך כדי לגלוש באינטרנט. בעת הפעלה ראשונית של המחשב לאחר כיבוי לוקח למחשב המון זמן להתאפס על עצמו ( טעינה ראשונית) לעיתים כפתור Start אינו מגיב תוכנות קופאות (לא מגיבות) לעיתים קרובות - לדוגמא : Chrome , spotify , photoshop המון פעמים מופיע "מסך כחול" והמחשב מרסט את עצמו !!!!!! המחשב בן 4-3 חודשים!!!! מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות!! ובעניין אחר לגמרי : הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים, בנוסף גם צפייה בסרטים (bluray) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג הכבדים שיצאו כגון The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mad Max וכו' וגם כאלו שיצאו בחודשים הקרובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ' , 1920X1080P -לאילו הגד…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5/5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(חדשים בעיקר), עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור, פרמייר וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פולאאוט 4 סטארקרפט ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K - יש כבר מסך תואם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/Asus-transformer-t300--%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94-2-%D7%91-1-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-ad3486.html מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-