עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gjook,

התקציב הוא סביב ה4500, אני מתכוון לקנות בארה"ב...(המשלוח לארץ לא מהווה בעיה, הוא רק לניו יורק..) המחשב ישמש בעיקר למשחקים , אני לא בדיוק מבין בoc , אבל ממה שקראתי כאן ממולץ לעשות OC לe6300 , אשמח לדעת אם הדבר מסובך , אם זה די פשוט וגם לא יכול לעשות נזק , אז אולי אני יעשה גם oc ...(גם לקחתי רכיבים שנראה לי יתאימו לoc..), אולי עדיף לרדת ברכיבים , ולא לעשות oc?...(תמיד אפשר לקנות מחשב יותר זול , השאלה מה הפרש הביצועים ביחס למחיר..., מקווה שלא בלבלתי יותר מידי את המוח... ) בנתיים מה שחשבתי זה: ש"ח רכיב 774 e6300 623 GigaByte GA-965P-DS3 Motherboard 1118 2 g (אני לא יודע איזה לקחת , סתם נתתי מחיר..) 375 250 דיסק קשיח ( כנ"ל כמו הזכרונות..) 752 X1950P…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sgsg,

איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by A_MuMu,

שלום, חרשתי את הפורום וקיבלתי כמה רעיונות. יש לי כרגע מכונה מבוססת p3 800/geforce 2 mx400 64/512Mb/IBM 45GB/SB live Value וכמובן מסך סובארו עתיק mag 17" Trinitron. לאחרונה הנערה החלה להשתעל בעליות. אז ככה אחרי חרישה ארוכה בפורום כאן ובעוד אתרי חומרה הבנתי שלקנות פנטיום זו טיפשות. קשה להתנתק מההרגל הזה אבל אני אנסה. בקיצור יש לי רעיון למפרט ואני אשמח לתגובות: CPU: Athlon XP2000 CPU fan? M/B: Epox 8K3A+ Mem: Generic 512Mb PC2700 333Mhz Video Adapter: SUMA GEforce4 TI4200 128MB VIVO H.Disk: WD 80GB Monitor: 19" LG F900B Sound: Hercules Fortisimmo 3 Floppy: NONE עריכה: טוב, הרגע גיליתי שאם אני קונה את ה- epox אז כרטיס קול זה מיותר ובכלל נראה לי שהתלהבתי עם הלוח שהוא די מ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ck3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (בלי מסך וציוד היקפי) למטרת גיימינג בתקציב של 4500 - 5000, וראיתי מפרט (http://www.skypc.co.il/pl_product~sky406~88~0.htm) שנראה לי מתאים לאחר קצת התאמות אישיות: מעבד Intel Core i5-760 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon כמות: 1 http://ww…

6. Started by user941,

יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by eliko9,

אוקיי זה הולך ככה זה צריך להיות מפרט תותח מבוסס AMD שיהיה חזק למשחקים ועיבוד ואפשרות טובה ל OC עוד כמה זמן עכשיו יש דברים שאני מראש מכניס אותם, הנה: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מארז : Thermaltake VA3000SWA Tsunami Aluminium Tower Case מסך LCD 17 8ms עד 1600 שקל הארדיסק 200gb sata2 צריך להיות 1gb זיכרון כמה שאלות והארות בנוסף: יש מצב להכניס לוח אם כפול שקעים? שיהיה אפשר להוסיף מעבד עוד כמה זמן (להכניס רק אם זה לא יקר ואם אתם חושבים שזה כדאי , ואם אפשר לעשות מפרט עם זה ובלי זה) בקשר ל קירור ו OC, חשבתי לשים קירור מים בנוסף, אבל לא בטוח שזה יכנס לתקציב ולא בטוח שאני יעשה oc בהתחלה אז אם אפשר קירור מים א…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BRUTALISK,

שלום כולם,לפני קניית המחשב רציתי להתייעץ איתכם פה בפורום הקניה כנראה תבוצע רק אחרי חודש פברואר 2013 (תערוכת CES הבנתי שמשתחררים תמיד בזמן הזה עוד כרטיסים ומעבדים אז חבל) אבל כבר עכשיו אני רוצה להבין מה אתם ממליצים ולאן נושבת הרוח מבחינת התקציב שלי אז לשאלון . מה התקציב המקסימאלי? 5500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם באמת אפשרי-לא מעוניין במערכת חלשה משמעותית ממערכת דומה ב-200 300 שח יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות אם באמת חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by avrahams1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הייתי מעוניין שיהיה שקט אבל עדיין הייתי רוצה לשחק עליו את המשחקים המתקדמים ביותר (Crysis למשל) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤644 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤431 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤19 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 כמות: 1 - מחיר: ¤584 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Palit GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2140 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Bl…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני בחיפוש אחר מחשב נייד לקראת שנה"ל הבאה עלינו לטובה. עקרונית, המחשב אמור לשמש סטודנט. הצרכים העיקריים שיהיו לו הם: אינטרנט, עבודת משרד, מוזיקה ,סרטים וגם קצת משחקים (NFS וכדומה). יש לי כמה מגבלות: 1. שלא יהיה לו יותר מדי משקל. 2. מסך שלא יעלה על 14" (נראה לי שזה כיוצא מתכונת המשקל). כמה שאלות: 1. האם החיפוש אחר מחשב נייד הוא כמו החיפוש אחר מחשב נייח? אם לא, מה הכי חשוב במחשב נייד? 2. מסך מבריק\לא מבריק. מה היתרונות ומה החסרונות? מה הכי משתלם? 3. מהי החברה המומלצת למחשבים ניידים? תודה לכולם על העזרה!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Moshiko50,

מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מפרט שאני חושב עליו בימים האחרונים,מה שרציתי לדעת האם יהיה סנכרון מלא בין הרכיבים הנ"ל ומה הגורם המאט בינהם (אם יש?!) 637.00 1 AMD ATHLON AM2 4200+ 64Bit DUAL CORE 454.00 1 GIGABYTE AMD AM2 GA-M55PLUS 760.00 2 DDRAM II 1GB 667 HYNIX 1,101.00 1 GF 7900GS PCX 256MB+TV סליחה על הבלגן ככה יצא לי אבל אפשר עדיין להבין מה קורה פה חח. הקיצר תנו דעתכם.הכרטיס מסך דרך אגב כנראה של חברת לידטק,לפחות לפי התמונה שבאתר החנות יש על הכרטיס כתובת winfast משהו אז כנראה שמדובר בלידטק.בכל מקרה אם וכאשר ארצה לקנות משם אני כבר אברר של איזה חברה הכרטיס בדיוק אה ועוד דבר, לא מתוכנן OC .

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tomerdol,

היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום רב! כבר חודש אני מנסה למצוא איזה שדרוג טוב, אבל כל פעם משהו אחר מפריע לי למשל כשאני מנסה לחשוב על אופציה של אינטל אז אני צריך לשדרג גם זכרונות ואז לא נשאר לי מספיק כסף וכשאני חושב על AMD אז אני צריך להחליף לוח וכו' וכ' וכו' אז החלטתי שאם אני הולך על אינטל האופציה הכי טובה בשבילי היא ללכת על הצ'יפסט של ATI, שאיך שהבנתי גם תומך בDDR1 וגם כן תומך במעבדים החדשים של אינטל (תקנו אותי אם אני טועה) עכשיו השאלה שלי איך הלוחות האלה באוברלקוק שזה אחד הדברים החשובים לי והדגש הוא גם על מעבד שטוב באוברקלוק ...,בנוסף אני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק (7900GT) ומן הסתם אני אצטרך ספק חדש בשביל כל זה מה שמשאיר אותי בלי ברירה אלא לקנות הכל מחו"ל אם יש משהו טוב שאפשר גם להביא מהארץ אז אשמח ל…

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by milana,

לשימוש סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול. המחשב הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21109 המחשב השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21312 השני עם מערכת הפעלה עלותו 3230, האם הוא שווה את התוספת במחיר מאשר הראשון? בנוסף, האם המחשבים הללו טובים ועמידים? אני מחפשת מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Kevitor,

הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. * מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Ovid,

שלום, אני רוצה לקנות HTPC רק כדי להריץ XBMC , popcorn time וכאלה על מסך הטלויזיה בסלון. (1080P על 50 אינץ") חשבתי על לרכוש mini-pc , כמו NUC , או ZBOX או BRIX , אבל נראה לי יהיה יותר משתלם להרכיב מפרט..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני כרגע בארה"ב ואני רוה להביא מפה חלקים למחשב שאני אבנה בארץ..למחשב שיחזיק לאורך זמן אז אני רוצה להשקיע כמו שצריך בחלקים איכותים וחזקים בלי להתפשר אם צריך להעלות את התקציב בשביל משהו אני יעלה.. אני רוצה להביא מפה כרטיס מסך מעבד זכרונות ואולי כרטיס קול אני אקנה מהאתר newegg ושם מצאתי כרטיס מסך Leadtek nvidia geforce PX8800 GTS ב 365 דולר האם יש כרטיס מסך של ATI בסביבות 400 דולר שהוא עדיף לי מהכרטיס הזה? הקטע זה תומך בDX10 הוא מהסדרה החדשה אז זה טוב לאורך זמן גם תומך ב SLI אז בעתיד אני רק מוסיף עוד כרטיס... הבעיה הגדולה שלי זה AMD או INTEL ואיזה לוח אם.. אם מעבד AMD אז אתAMD Athlon 64 X2 5200+ Windsor 2.6GHz Socket AM2 Processor Model ADA5200CSBOXl ב 276 דולר ואם Intel אז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים