עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hugo123,

להרכבת מחשב חדש, גיבשתי פחות או יותר רשימת קניה כאשר דיסקים קשיחים וכונן DVD יש לי כבר. המחשב נועד לשמש ב: 1. עריכת סרטים ותמונות ממצלמה (פוטושופ וקריאטיב סוויט של אדובי) (40% מהעבודה) 2. עבודה משרדית Office 2007, אינטרנט, תכנת ניהול משרד, ניהול אתר ברשת (30%). 3. עריכת מוסיקה (ברמה בסיסית+עם אדובי אודישן) (15%) 4. משחקים (ברמה בינונית-) (15%) חשוב לי שקט, ואמינות חומרה הכי שאפשר, התחברות לגאדג'טים וגיבויים עם דיסק חיצוני ב-eSATA, ו- 1394 . אז הנה שלד המפרט, ואשמח לכל הערה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB Cache קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Abit IP35-PRO Intel Socket 775, eSATA, 1394, ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אחותי היום קנתה את ה N100 ב 5200 משקם אלקטריק ..... מה ניסגר עם הלנבלו האילה ? למה זה מגיע עמוס בתוכנות ? בקיצור .... מנסיון שלכם את מה אפשר להוריד מכל התוכנות האילה שברקע ? (יוצר עומס בצורה מטורפת על המערכת)

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by soprno,

המחשב מיועד למשחקים, לא לoc,בלי ציוד הקפי אך עם מסך

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לנער לפעמים (לא כבדים), צפייה בטלויזיה דרך כרטיס TV והרבה גלישה. תקציב לפי הפירוט הבא: בצד ימין המחיר האפשרויות: P43-DS3L - 475 P43-DS3 - 560 הכולל בנוסף TPM + 1394 + 4 PCI ההפרש הכספי=85 ש"ח מעבד: E7200-530 E8400-780 ההפרש הכספי=250 ש"ח, שזה די הרבה. ספק כח כנראה SEASONIC 430W 350 ש"ח או ANTEC מארז - מבקש המלצה על מארז טוב ואיכותי עד 300 ש"ח (אני חושב ללכת על אחד מדגמי HEC או ANTEC) זיכרון : יש לי 2GB של ADATA. מהמחשב הישן: דיסק SATA WD 200GB, צורב DVD, מסך סמסונג LCD 931BF

5. Started by elephant,

שלום חברים, אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מתכוון לקנות את -[Lenovo ThinkPad Edge E420 הוא מצוייד בכרטיס גרפי אינטגרלי - Intel HD Graphics 3000 מישהו יודע אם הוא יכול להריץ - solidworks בצורה טובה?? תודה לכל המשיבים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב HTPC. השימושים העיקריים: - צפייה בסרטים בכל הפורמטים (ברשותי טלוויזיה 37" HD READY) - מוסיקה - שימוש ב- EMULE ו-BITTORRENT - הורדות - רצוי שליטה מירבית בעזרת שלט. - בעתיד ברצוני לקנות צלחת לווין ולכן אם יש אפשרות לנצל את ה-HTPC כממיר לצורך צפייה והקלטה - רצוי שיהיה אסטטי ושקט עם אפשרות שדרוג בעתיד. תקציב הוא בסביבות 2500-3000 ¤

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by mmm333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון העדפה עד 3500, אם יש דיל ממש טוב אז אפשר ב 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, לימודים, וורד אופיס וכאלה, קצת סרטים HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, יש צורך רק במחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם הכונן הקשיח מהיר אין צורך, ssd יהיה נחמד. שיהיה לפחות 512 gb אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

8. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by -ox-,

סוף סוף הצלחתי לחסוך את הכסף מהמשכורת הצבאית הצנומה ואני צריך קצת עזרה: אני מחפש מפרט בעיקר למשחקים , עם אפשרות ל OC ( אם זה אפשרי בתקציב הזה) בעקרון המחשב אמור להיות מבוסס XP אבל ראיתי פה מישהו שהצליך להוציא מחשב טוב למשחקים מבוסס AMD64 בתקציב דומה. אם יהיה אפשר לדחוף R9800 PRO זה יהיה מעולה ועדיף , אבל גם 9600XT יהיה טוב. אני צריך גם היטסינק למעבד ומארז וספק טובים, אך הבעיה שאני פשוט שונא את המארזים של קמפיוקייס והם היחידים שזולים ובאים עם ספק טוב, ומארזים שנראים טוב בסביבות ה300-400 שקל באים עם ספק זוועה. תודה רבה לעזורים

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. קבלתי שתי הצעות למחשב נייד שתיהם מאוד זהות אבל יש הבדל בכרטיס הגרפי, במעבד ,בזיכרון ובדיסק קשיח 1.הכרטיס הגרפי:ATI Radeon HD4570 512MB ,המעבד:intel core 2 Duo T6600 2.2Ghz 800Mhz ,זיכרון: 4GB DDR2 2*2GB דיסק קשיח 500GB 2.הכרטיס הגרפי:Nvidia Geforce G105M 512MB,המעבד:intel core 2 Duo T6400 2.0Ghz,זיכרון:4GB DDR32DIMM, דיסק קשיח: 320MB האפרש הכספי לא הקרוני (ההצעה השניה יותר יקרה ב100 שקל אז זה לא הקרוני) רציתי לדעת איזו הצעה יותר טובה וגם איזה הבדל יש בין הזיכרונות תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  11. שלום לכולם, לצורך הלימודים אני אצטרך מחשב נייד. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וקל, ואם ניתן גם להמליץ על חנויות זולות. התקציב הוא כ-עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? וורד * גודל המסך? שיתאים לכסא סטודנט * רזולוציית המסך? לא משנה ככ העיקר מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת לא מרעישה, בעלת מקשים קרובים * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8:00-20:00 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB ואם אפשר יותר מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמה שיותר אמינה * כל דרישה מיוח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by KaPOcHinI,

בעיקרון לתוכנות לא כבדות...אולי קצת משחקים(לא כבדים, סימס וכו') ואינטרנט מעדיף אינטל ורצוי מסך גדול... 20 או 22 אינצ' תודה רבה

13. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני צריך מחשב נייד, הוא ישמש אותי לכמעט הכל ובעיקר לעבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו' וגם משחקים אבל לא כבדים מידי, אני לא הולך לטחון אותו עם DOOM3, אני מדבר על משחקים שאני מריץ באופן סביר עם GF4MX שולחני כיום. חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים וגם יהיה טוב אם אני אוכל להשתמש ברמקולים 5.1 שבחדר שלי. חיי סוללה של לפחות 4 שעות ואם תהיה אפשרות לסוללה יותר גדולה או לקנות עוד סוללה בזול יחסית זה יהיה אחלה. המשקל לא ממש משנה לי וכמובן ככל שהמסך יהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. חשבתי על משהו כמו הdell inspiron 1150 שיש לו הכל כולל חיי סוללה טובים אבל יש לו חרא של כרטיס מסך, יש אפשרות אולי לשדרג אותו או משהו למשהו סביר כמו GF FX5200 או משהו …

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. Started by ofsher,

אהלן, אני זקוק לעזרתכם לחברה שלי יש מחשב - פנטיום 4 3.0GHz עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך 5200FX באופן רגיל המחשב לא היה זקוק לשדרוג, היא בעיקר משתמשת ביישומים משרדיים ובאינטרנט, אבל הבעיה היא שהמחשב חלש מדי למשחקים שהיא כן משחקת בהם - sims 2 למשל... אבל בעיקר במחשק CIVILIZATION 4... ששם המשחק לא רץ חלק - כשזזים במפה זה די איטי, וכשהמפה במשחק מתגלה במלואה המשחק מאט מאוד. מה אתם מציעים - שדרוג של הזכרון בחצי ג'יגה נוספים, או שדרוג של הכרטיס מסך (אם כן איזה כרטיס יספיק - זה המקסימום שהיא משחקת בו... לא FPS). אני לא סגור על אם יש לה מקום להוסיף זכרון, ולכן, במידה ואין לה מקום והשדרוג האפשרי היחידי יהיה כרטיס המסך - האם זה יפתור לדעתכם את הבעיה? אני מדגיש - אני מעוניין לש…

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  16. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-57724IDP צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪31…

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by nirock,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by YoTaMi,

מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב במחירק 2600 ש"ח עם כרטיס מסך .. שיהיה הכי הכי טוב שאפר לבנות למשחקים וסרטים.. תודהרבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by kikolf,

1. תקציב 8500 אבל מאפשר חריגה אם מצדיק 2. אני עובד בעיקר בתוכנות תלת מימד, רינדורים (Marvelous Designe,blender,solidworks, rhino,3dmax, blender,v-ray,keyshot) ותוכנות adobe (photosho,illustrator, indesign 3. אין צורך בציוד היקפי אני מצרף שתי הצעות שקיבלתי אשמח לדעתכם, שינויים המלצות : מעבד: 2438 ₪ - * אספקה לא סדירה * - AMD 12 Core Ryzen 9 5900X Up To 4.8Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 317 ₪ - Be quiet! DARK ROCK 4 לוח אם: 612 ₪ - ASUS PRIME B550M-A Wi-Fi זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 3890 ₪ - * בהרכבת מחשב, אזל * - Gigabyte GeForce RTX3080 10GB GAMING OC …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Joob69,

מחפש מפרט ב2500 לשימושי מוזיקה ואינטרנט... ללא מסך...

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by ל13,

הי חברים, מקווה שאוכל לקבל כאן את עזרתכם, המומחים... מתכנן לרכוש מחשב נייד לנער בן 15 בעיקר למטרת למידה (מדעי המחשב) ואולי גם למשחקים בקטנה. חשוב לי לקנות מחשב איכותי באופן כללי, לא מהבסיסיים ולא מהיקרים (בטח לא מאלה שמיועדים בעיקרם לגיימינג), משהו באמצע. תקציב של סביב ה-3,500 ש"ח. להבנתי, מעבד i5 יתאם למטרה זו, אבל יש לי מספר תהיות לגבי המפרט האופטימלי לצורך הנ"ל: 1) לא יודע אם כדאי "להתפשר" על דור 10 או שכדאי להשקיע ב- דור 11. 2) לא יודע אם מספיק נפח זיכרון של 256G או שכדאי להשקיע ב- 512G. 3) לא יודע אם אפשר להסתפק במאיץ גרפי מובנה או שכדאי להשקיע בכרטיס חיצוני (עבור משחקים בקטנה בלבד, לא לצורך עריכה גרפית ולא עבור תוכנות תלת מימד). 4)…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אני מחפש המלצה למפרט. תקציב: 2000-2500. אם אפשר לחסוך - סבבה. מטרת שימוש: אינטרנט, אופיס, eclipse (כולל פתיחת האמולטור של אנדרואיד במקביל) Visual Studio פוטושופ ואילוסטריטור (בקטנה, השימוש בתוכנה לא נרחב) המחשב מזרים מדיה באמצעות הנתב לandroid mini pc חשוב לי שהוא יהיה מהיר. אין צורך במשחקים. בקשות מיוחדות: אופציה לחיבור 2 מסכים במקביל. רכיבים שלא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD (אני אקח מהישן). כמו כן, יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שאפשר להעביר מהמחשב הישן (WD ירוק בן כשנתיים). הערות: מעדיף מעבד של AMD במקום של INTEL בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכם. המחשב שברשותי כבר די ישן והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. הקטע הוא שאני לא יודע מה עדיף לי, לשדרג, או לקנות כבר חדש וזהו. הבעיה הגדולה העומדת בפני היא התקציב. אני מוגבל ל 4000 ש"ח, וזה אחרי תכנון של קניית מסך חדש. היעוד שלי למחשב הוא בעיקר עבודות משרדיות, כגון הקלדה, או צפייה בסרטים, אבל מדי פעם אני מתעסק גם בגרפיקה. וכשאני אומר מתעסק בגרפיקה, אני מתכוון לצד הכבד של הגרפיקה. מדי פעם אני מתעסק עם תכונת תלת מימד (3ds max), ואני לא רוצה שהיא תקרטע לי על המחשב החדש/משודרג. לכן אני רוצה גם להעיף את המסך המיושן שיש לי (17" CRT ג'נרלי) שתופס לי מלא מקום על השולחן. את הרמקולים, המקלדת/עכבר, מדפסות, כוננים (גם HD, נראה לי שיש לי מספיק) - נראה לי שאני אשאיר. מה שאני צריך כנ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט, הכוונה שלי היא לקחת אותו לשיעורים ולכתוב עליו סיכומים עם oneNote, בגלל זה גם 12" נראה גודל טוב, אני צריך מקסימום שבמקסימום 6 שעות עבודה אבל גם ככה ברב הכיתות יש חשמל.... פשוט לא מצתי ביקורות בגוגל על הדגם הזה- כנראה יש לו שם אחר בחו"ל... וגם לא ראיתי אנשים שמשתמשים בו, אז רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול להעיר/להאיר, אם אתם מכירים מקום שהוא נמצא בתצוגה ואפשר לשחק בו זה גם יועיל בנוסף מעניין אותי איך השירות של HP במקרה של תקלה, ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.