ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* גודל המסך? 14-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?נפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה) * כונן אופטי? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע כמה הערות: 1. לא חייב להגיע לתקציב מקסימלי 2. אשמח שירץ גם משחקים אז עדיפות עם כרטיס מסך של Nvidia ראיתי בKSP כמה מחשבים שנראים לי בסדר,אם מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים שלהם לעומק מאוד אשמח http://ksp.co.il/?store=ashkelon&select=.268..271.…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט איזה מחשב לקנות לנובו ( אני יקנה עם אחריות מורחבת ל3 שנים בתוספת של 250 שקל ) [h=1]Flex 2 (14 inch) 5943-6114[/h] http://ksp.co.il/?uin=25084 דל [h=1]Vostro 5470 V5470-5048[/h] http://ksp.co.il/?uin=25546 או שבגלל מחיר עדיף לקנות את הDELL ללא מערכת הפעלה? ( http://ksp.co.il/?uin=23518 ) איזה מחשב נותן את התמורה הכי טובה לכסף? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין לאחרונה ברכישת מחשב נייד ראיתי את הדגם [h=1]Dell Inspiron 3521 i3-3217U[/h]די אהבתי את העיצוב והמפרט נראה לי לא רע במחיר טוב אני מתכנן להשתמש בו לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ואולי קצת משחקים קלים בשביל להעביר את הזמן רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בכ2300 שקלים לא יותר מזה או שזה בסדר לתקציב אשמח לתשובה מהירה אני מעוניין להזמין אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצר: מעבד, לוח, זכרון 512, HD רצוי 200gb, מארז+ספק איכותי, כרטיס מסך - אני לא ממש משחק הרבה אבל אם יתחשק לי פתאום אני רוצה שהוא יהיה סבבה ויוכל להריץ כל משחק חדש תודה מראש חנות: כל חנות באיזור חיפה והצפון
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי.. אבא שלי טס אז חשבתי להלביש עליו משהו בדרך חזרה.. אז ככה, אניצריך תנייד הכי חזק שאפשר למצוא במחיר הזה..( מ- 9000T) משקל לא כזה חשוב לפחות 15.4" זיכרון 2G לפחות אפשרות להריץ FHD טוב משחקים ברמה טובה של COD4 אני רוצה לחבר אותו לLCD אז HDMI ואם אין בעיה עם DVI במקום אז גם DVI נכנס.. 250GB יהיה נחמד 2 USB לפחות.. יש לי נטייה ל HP בגלל המחיר והאחריות הבינ"ל, תעשו תשיקולים שלכם.. אבל אחריות בינ"ל תהיה נחמדה.. זהו.. תודה מכל לב לעוזרים !!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא מחשב נייד טוב למשחקים אך קל משקל סביבות ה 2-2.5 ק"ג וכן גודל מסך 13 או 14 אינצ'. עד כה נמצאו שלל ניידים מתאימים אך עם כרטיסי מסך של 105M 9300M וכו אשר חלשים מידי. כמו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743229 או להיפך ניידים עם כרטיסים חזקים יותר כמו ATI 4650 אך בעלי משקל כבד ומסך 16+ כמו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej לכן אני כיוונתי לסגנון ה- 130M . העיקר שהיה מCLASS2 השוואה: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html עד כה לא מצאתי אחרי דפדוף בעשרות אתרים במשך מספר ימים מחשב נייד מתאים. האם למישהו יש הצעה/פתרון? תקציב לא יותר מ5-5.5K תודה מראש לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ממוצע(שיכול לעשות את העבודה בלי בעיות) מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן המחשב האישי שלי שבק חיים ( אחרי איזה 10 שנות עבודה ) והחלטתי לעשות רכש מסוג שונה, לרכוש מחשב נייד לצערי אני לא ממש מבין במחשבים ניידים ( כמו לדוגמה אני לא יודע אם אפשר להרכיב לזה מפרט ) ובכללי אין לי את הידע בבחירת מחשב לפי הצורך שלי בעקרון הצורך שלי הוא: - כונן זיכרון גדול לספרית המוזיקה - יכולת להריץ משחקים כמו WOW, מנג'ר ובעתיד דיאבולו 3 - שיהיה חלק מבחינת עבודה, לא רוצה שיתקע לי המון זמן בהפעלת קובץ או תוכנה - שיריץ סרטים בצורה מצוינת - שקט זה בעקרון הדברים שבהם אני מתעניין בכללי אני מקווה שהמחשב יספיק לי למספר סביר של שנים ( לצבא וללימודים שאחריו ) התקציב שלי הוא סביבות ה4000 ושיהיה מדגמים של חברת LG תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המחשב הזה 2000 ש"ח http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm המחיר מפתה, המחשב יהיה בבית במקום מחשב נייח. תודה למגיבים רני
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש בזכות העזרה שלכם (המפרט בצד ימין), ובאתי כדי להתייעץ בעוד אחד אבל למשחקים לדוד שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100, רק אם באמת יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (Full HD) אינטרנט וכל זה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Need for speed, GTA, Battlefield 3 ועוד כל מיני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 7080 : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W -------------------------------------------------------------------------------- ס…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-