עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן לכל מאן דבעי.. אס ככה. ישלי בערך 3500 שקל לשרוף על קניה של מחשב חדש שיחליף את הטרנטה הנוכחית. מצד שני (והנה הטוויסט!) טיפלתי בה לא רע, ככה שאני לא צריך כרטיס רשת, אני לא צריך הארדיסק או סי די רום, אני לא צריך צורב (ומן הסתם גם לא כונן תקליטונים, אבל זה ממילא גרושים), וגם לא מסך. אין לי צורך בכרטיס קול מיוחד. מעבר לזה, אני שלכם. אני זקוק קודם כל למארז חדש, לוח אם, מעבד, מאיץ גרפי, זיכרון, ספק כוח, ולאיש נחמד במעבדה שירכיב הכל ביחד. אין צורך במערכת הפעלה, או בהתקנה נוספת - את זה, בע"ה, אני אדע לעשות לבד. רוב תודות לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eegg,

אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד סוקט 775 וזכרונות + כרטיס מסך פשוט עד 300 המחשב כרגע לא מיועד למשחקים חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB (256MBx2)-------------------------400 500------------------------כרטיס מסך עם קירור פסיבי 800--------------------לוח אם עם קירור שקט core 2 duo 6300-----------------------1050

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by tomgilat,

שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by FearThis,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 אני צריך מחשב הכי זול שאפשר לצורכי : - סרטים (צפייה) - שירים (שמיעה) - אינטרנט, המחשב הנוכחי מאט לי את הקו לדעתי. - משחקים, לא ברמה של עוד 3 שנים מה שהולך עכשיו + בקיצור מה שאני צריך זה מחשב שפועל "חלק" עם זיכרון (HD) גדול. הייתי שמח להצעות. תודה, FearThis

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by sipoor,

Latitude E5410 כרגע 2G זיכרון. בעוד שנה ישודרג ל 4 בשורה תחתונה מה עדיף להתקין win7-32 או win7-64? (כרגע משמש רק לאופיס וואינטרנט בעוד שנה ישמש גם לישומים סטטיסטיים וגרפיים)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות בvisual studio ועוד כמה תוכנות. המחשב הראשון: הדגש המחשב הזה הוא על המעבד החזק. אבל ההארד דיסק איטי. המחשב השני: במחשב הזה ההארד דיסק יותר מהיר, יש גיגה יותר זכרון וכרטיס מסך טוב. אבל המעבד פחות טוב. מה יותר כדאי? המחירים די אותו הדבר... ומה בנוגע לסוללה? למי יש יותר שעות עבודה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Miyota,

תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום אנשים! אני קונה מחשב חדש לאחר המוןןןן זמן בלי מחשב (צבא...) ואני קצת לא בעיניינים.... הכנתי מפרט מחשב עם הצעת מחיר מהאתר [צונזר - אין פרסום באתר זה] : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX -1,306 ש"ח Gigabyte GA-8IEXP Intel 845E Motherboard (533MHz FSB ,Creative 5.1,Intel LAN, IEEE 1394 865 ש"ח 397 ש"ח - DDR-RAM 256MB 2100 Samsung / Hynix Original Memory 458 ש"ח - maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD 1,199 ש"ח - Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR Video Card 17 '' LG Flatron 795FT+ Monitor + USB Hub - 1322 ש"ח אלו החלקים העיקריים... (כל השאר לא כזה משנה). אני בעיקר הולך לשחק במחשב... אז מה אתם אומרים? אולי עדיף amd? …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2220 1 2220 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi GR (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBL, SATA II 850 1 850 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 400 2 800 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 495 1 495 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 710 1 710 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 הכך 7500 שח" מזומן מה אתם אומרים?…

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 COD GHOST NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא כל כך יודע...גודל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה. מבחינת תקציב ההגדרה המדויקת שנתנו לי היא "מה שיעשה אותך שמח" (ציטוט. נשבע לכם) אבל אני לא רוצה להכניס אף אחד לשוק או לזרוק כסף לפח. המחשב משמש לבערך קצת מהכל ועובד די באינטנסיביות - מחקר (יש לי בד"כ מעל מאה טאבים פתוחים), עבודת CAD (Eagle, Solidworks, Fusion360), עריכת וידאו מדי פעם (Premiere, After Effects), גרפיקה מדי פעם (Illustrator, Photoshop, InDesign), קצת תכנות מדי פעם (Android Studio, Arduino, Processing, Matlab) ומשתמש בו גם להפעלת ציוד (מדפסות 3D, חותך ויניל, CNC...) יחד עם זאת, אני לוקח את המחשב איתי לכל מקום ועובד הרבה גם מהבית\על הספה\בית קפה, אז חשוב לי שיהיה נייד וחתיך סביב ה 14''. אני…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Kobi Pri,

מישהו יכול לתת חוות דעת על מחשב נייד MSI PR601 T5800

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד ובגלל איטיות הרינדורים וריבוי העבודה אני נאלץ לעבור למחשב אישי . ברצוני להרכיב מחשב איך איני יודע מה אחוזי החשיבות של המעבד,כרטיס המסך או הזכרונות בעת הרצת הרינדור. אשמח לקבל הסבר קצר ,והצעות מפרטים של עד 5000 ש"ח . תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Mor Gabay,

1. מה התקציב המירבי? 5500 האם מתאפשרת חריגהבמידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בנוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן אני נמצא באילת עדיף לי מחניות באילת גם ככה זה יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף ינואר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע …

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ש"ח ויש אפשרות לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר כמחברת וככלי לקריאה ועריכת שרטוטים באוטוקאד ושימוש בסיסי בPHOTOSHOP. כמובן צפייה בסרטים ושימוש כללי קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט במידה ואיננו כלול. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא משהו שעולה לי בראש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

18. Started by Fkl0ster,

היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by David Borohov,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד ככלי עבודה למתכנת. אני רוצה לחבר שני מסכי 23 אינץ'. אמור להריץ הרבה אפליקציות וטאבים של הדפדפן במקביל (בעיקר:MS VS, Eclipse) בנוסף אמור להריץ עוד מערכת הפעלה על Virtual Machine בשעת הצורך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לכם הצעות? נב. זה צריך להיות מחשב שלם כולל כל הציוד ההקפי ומסך (שיהיה במחשב רק סי די בלי כונן דיסקטים הוא פשוט שונא את זה בדם)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 10000 שקל, חריגה מקסימלית של 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד מידע ו-DEEP LEARNING בעיקר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Cyron,

בקיצר: מעבד, לוח, זכרון 512, HD רצוי 200gb, מארז+ספק איכותי, כרטיס מסך - אני לא ממש משחק הרבה אבל אם יתחשק לי פתאום אני רוצה שהוא יהיה סבבה ויוכל להריץ כל משחק חדש תודה מראש חנות: כל חנות באיזור חיפה והצפון

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים