ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 2050 1 2050 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz A-DATA 540 2 1080 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 מארזים? Price Units Total 8023 Gamer 450W, 12cm Fan 320 1 320 מסכים? BenQ Price Units Total FP71G+ 17'' LCD 8ms 1560 1 1560 מקלדות? Price Units Total Logitech Internet Pro Black (Rus) 80 1 80 עכברים? Price Units Total Logitech MX518 Gaming-Grade Optical …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic זכרונות של SamSung FX5200 שאני מביא .. איך יהיו הביצועים ? :\ עזבו משחקים , בכלליות , הרבה תוכנות הרבה IE פתוחים וכאלה.. יחזיק שנה וחצי שנתיים ? 2.6 - כי הייתה הנחה ולא היה עוד 100 שקל ל2.8 ואם כל כך מרגישים הבדל אני יעשה OC ל3 גם.. איך הלוח אם ? וקניתי מZigZag2000 - בגלל השירות המעולה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בניתי איזה שהוא מפרט למחשב נייח גיימינג ב 4K אחרי קריאה בפורומים. ההתלבטות שלי היא בעיקר בלוח אם אם צריך משהו יותר טוב ובמארז שצריך להיות שקט כשהמחשב ב idle כי המחשב בחדר שינה. ( אולי צריך קירור למעבד אחר?) אם יש דברים נוספים שצריך לשנות אשמח לשמוע. תודה על העזרה! מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 322 זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX כמות: 1 - מחיר: ₪ 442 מארזים: Antec Case P7 Silent כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 ספקי …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD 64 מישהו יכול להכין לי מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, כונן דיסקטים, כונן די וי די, צורב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומארז עד 8000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אחותי מתחילה לימודי הנדסה, ואנחנו רוצים לרכוש לה מחשב נייד. חשוב שהמחשב לא היה גדול או כבד וכרגע חשבנו על : HP ProBook 4310s נשמח לשמוע הצעות.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנתי מפרט מחשב ואני צריך את חוות דעתכם עליו. המחשב מיועד לאחי שנשרף לו המחשב השבוע (גם ככה הוא לא היה משהו - פנטיום 3 500 מ"ה) הצרכים העיקריים הם גלישה (1.5) , אופיס פה ושם , העברת תמונות ממצלמה דיגטלית ותוכנות מסרים. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים שמעמיסים על המערכת. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה (אבל ממש קטנה). אין צורך בציוד עיקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים...) ובכוננים (תקליטורים ודיסקטים) בנתיים הרכבתי מפרט בעזרת מדור המפרטים באתר - מה דעתכם?: הכנתי את המפרט בלוג'יק פיסי. בבקשה תגידו מה כדאי לשנות. (-) המארז בא עם ספק? אם כן אז אל תחשיבו את הספק ששמתי. (-) בקשר למארז אני לא בטוח כלכך, איך הוא? (-) האם הספק של המארז יספיק בשביל המערכת? ויש לי עוד שאלה קטנ…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם והצעות לשיפורים לא מעל המחיר שכבר קיים(4500) כי אני יכול עדיין לשנות -------------------------------------------------------------------- 001904 1 NIS 588.25 NIS 588.25 0 ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] 001679 1 NIS 577.25 NIS 577.25 0 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 003026 1 NIS 159.39 NIS 159.39 0 Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP High performing ball bearing fan, increase airflow by intake air from multi-directional, All copper base Heat…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות לאחותי מחשב מעוניין להוציא את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחק סימס 4 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (סימס 4), גלישה באינטרנט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודה משרדית וצרכי אינטרנט למיניהם _אבל_ גם לעריכת סאונד ומוזיקה! * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד בקטע דפוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר בהתאם למחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה הרבה יו.אס.בי * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? תכלס, שיהיה גדול. יהיו בו הרבה קבצי וידיאו וסאונד. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש למה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברות מוכרות אבל לא ממותגות, כלומר HP נחשב מבחינתי ממותג.. אסוס לא. שונא HP.. הם גייז. הערות נוספות: המחשב צריך לתת יכולת עיבוד גבוהה.. אני עובד עם קיובייס, לוג'יק, סרט…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק. ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים.. ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6. אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד. לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע) עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-