ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד 2gb איך זה הוא מתאים לי? http://www.gskill.com/products.php?index=144 מצאתי ב- 130 ש"ח לקנות??
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ובור בענייני מחשב אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי סטנדרטי (לא משחקים כבדים או תוכנות מיוחדות וכ"ו) שיחזיק הרבה שנים ראיתי את המפרט הבא: המעבד החדש 2120- Intel Core i3 זיכרון קינגסטון 2GB מסוג DDR3 במהירות 1333MHz לוח אם ECS מתקדם עם ציפסט 61H דיסק קשיח סיגייט עצום 500GB במהירות 7200RPM צורב DVD סמסונג כ.קול 5.1 כ.רשת MBps10/100 לוח אם עם יציאת HDMI!!!! 1200 ש"ח מה דעתכם? ניתן לשדרג כמובן. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, לשימושים בסיסיים. מעוניין במחשב עם חלקים איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. שיהיה כמובן כמה שיותר חזק ומהיר בתקציב הנ"ל: 2000 ש"ח פלוס מינוס. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בגבול ה500 ש"ח. דרישה חשובה - מעוניין במארז קטן הכוונה היא לא למארזים הפיצפונים של האטום, אלא מארז שיהיה כמה שיותר קטן, אבל עדיין יוכל להכיל את החומרה של הנייחים "הרגילים". המחשב צריך להיות מבוסס מעבד אינטל - ולא מעבד של נייד, אלא מעבד סנדי ברידג' סטנדרטי. שיהיה בעל USB3.0 , ויכלול מערכת הפעלה Windows 7 64Bit . בנוסף אני גם זקוק למסך 22" (רזולוציה HD) וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (מייקרוסופט 3000) ככה שאני לוקח בחשבון עוד 1100 ש"ח תוספת למחיר המחשב שנקבתי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות BF3 ואני לא בטוח ב100%שהמחשב שלי יסחוב אותו טוב הנה המפרט מעבד PENTIUM DUAL CORE E6600 3.07 GHZ כרטיס מסך SPARKLE GTS450 1GB לוח אם Foxconn G41MXE זיכרונות 2GB 1033 MHZ מערכת הפעלה Windows 7 PRO 32BIT ומסך שהרזולוציה המקסימלית שלו זה 1920X1080 מה כדאי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם סרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Wow, Cs, AC,וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wow, Cs, AC,וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות מיועד בעיקר לעיוור שמשתמש בתוכנת הקראה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670 אם אפשר להשתמש בו אני אשמח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/…
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪972 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] ADATA XPG GAMING SERIES 8192MB (4096MBX2) DDR3 2000 CL9 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪357 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1248 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC P280 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪604 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] …
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח מחשב לשימוש ביתי בסיסי אינטרנט + מוזיקה ייתכן צורך בתוכנות כמו אוטוקד עדיפות למארז קטן אין צורך במסך או ציוד הקפי תודה
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לאפטופ שיתן לי מה ש-MacBook Pro Retina 13 יודע לתת. רזולוציה של 2560X1600 פחות או יותר, כונן SSD, מסך 13", לא יותר מ-1.6 ק"ג, 8GB RAM, תאורת מקלדת, עבודה שקטה, סוללה חזקה וטמפרטורה סבירה. יש חיה כזו?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? הבסיס הוא i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מוזיקה וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-