ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם אפשר בפחות אז מעדיף) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. חשוב לי בעיקר האמינות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף שיהיה לפחות 14 אינטש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הטווח הוא 8k עד 10k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות. כמה Visual Studio פועלים מבקביל + אימולטורים + VMware. בנוסף אני רוצה שמשחקים חדשים (2017+ יעבדו בצורה חלקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). זהו מחשב פיתוח. Visual Studio ודברים דומים. שימוש יומיומי בצורה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K 17 -מהי הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (באילת) בסכום של עד 5500 ש"ח בערך.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר שימוש סביר וממוצע עם תוספת של תכנות (שימוש בתוכנות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס). הדברים שחשובי לי שיהיו במחשב הם: מסך : 13.3-14.0 אינץ כרטיס מסך: מובנה אם יש במובנה העדפה למשהו אשמח לדעת. ראם: 8 גיגה מספיק לי כונן ssd: מעדיף בין 128-256 גיגה תצוגה: FHD טכנולוגיית ips מעבד: i7 או i5 ודבר נוסף.. שיהיה עשוי מחומרים טובים לא פלסטיק, משהו קצת יותר איכותי.. המחשבים שכרגע נראים לי ואני מתלבט ביניהם: dell inspiron13 7359 http://ksp.co.il/?uin=29578 asus zenbook ux303ub …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברכישת מחשב נייד במחיר של עד 4000 שח המתאים לשימוש כללי, אינטרנט, Office, סרטים, מוזיקה ולפעמים עריכת תמונות (חובבני) ב lightroom. דרישות: מסך 15.6 , נפח אחסון 512 לפחות, אחריות 3 שנים, עדיפות ל 16gb זיכרון, כולל מערכת הפעלה. ראיתי את ארבעת הדגמים האלו, אשמח להמלצותיכם: https://ksp.co.il/m/uin/66233?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/66404?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/62745?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/74248?ref=select בדגמים של אסוס ולנובו נדרשת הרחבת האחריות ל 3 שנים ככה שאני לוקח את זה בחשבון.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LG R510 המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו. אח"כ מסך שחור. אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם. דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו.. פשוט אי אפשר לעשות BOOT. גם לא מDOK. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב די פשוט, רצוי בכמה שפחות כסף. שימושיו העיקריים של המחשב: אינטרנט, הורדת סרטים, צפייה ישירה בסרטים, פייסבוק, יישומי אופיס ואחסון תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, יישומי אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפנדה: Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 366 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח Logitech® Media Keyboard 160 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,293 ש"ח ZALMAN CNPS7000B-AlCu New Model 172 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 577 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Creative Inspire G380 2.1 speaker 350 ש"ח סה"כ 7,442 ש"ח + 45 על משלוח
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סה"כ AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN 102.81 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 219.03 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 585.57 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,487.88 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במחשב ביתי באיזור 3000 ש"ח כולל מסך ומקלדת / עכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד). יש NAS בבית לא צריך דיסק גדול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם קונים מחשב נייד שהוא Freedos, כלומר ללא מערכת הפעלה מובנית, האם ההתקנה של מערכת ההפעלה היא כמו במחשבים נייחים (כשמדליקים את המחשב עולה הודעה שצריך להכניס דיסק לצורך התקנת מערכת ההפעלה, ואז מכניסים את הדיסק ומתקינים אותה)? האם ניתן לשדרג חלקים במחשב נייד, אם כן באיזה חלקים מדובר? מה דעתכם על המחשב הנייד הזה http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=C660-17H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורך עבודות משרדיות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף של 8GB למחשב Asus N550JK-CN056H. העניין הוא שהמחשב עדין לא אצלי ולכן אני יכול להסתמך רק על האינטרנט בכדי לברר איזה סוג זיכרון יש במחשב. הבעיה היא שיש אי התאמה בין מקורות מידע שונים ולפי מה שאני מבין זה חשוב לדעת האם מדובר ב- DDR3 או DDR3L לפני שקונים זכרון מתאים להרחבה (אגב, אם מישהו יוכל על הדרך להסביר לי מה בדיוק ה- DDR בא לציין ומה ההבדלים בין שני הסוגים אני אשמח). אז הנה למשל באתר הרשמי של Asus רשום DDR3L: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/specifications/ ובאייבורי רשום DDR3: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב 5000 מקס 5200 ש"ח לנצל הכל.. משחקים- תדיר כמו פרו פיפא גייטיאי וcall of duty.. הגדרות גרפיות אין לי מושג האם יש צורך בציוד היקפי כן: מסך 4 ו 5 אין השקט האמת לא אכפת לי רק שלא יהיה רעש בלילה או בבוקר 7. לא יודע מה זה אוברלוק 8 מערכת הפעלה לא.. אבל הרכבת המחשב בחנות.. 9. KSP בלבד 10. לא 11 12 לא לא חושב.. אם אפשר שהכרטיס המסך יהיה מסדרת nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-