עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב20 לחודש.. שזה יוצא בערך עוד שבוע ככה.. אז אני רוצה שיהיה לי מפרט מוכן עכשיו שאני ידע כבר מה להזמין.. אם אתם בבקשה יכולים לבנות לי מפרט טוב למשחקים ב5000 שקל לא כולל מסך.. אפשר אולי לעלות ל 5200 אבל לא ממש להגזים גם אני אוהב לשחק במשחקים "כבדים" ... ^^ אז אם אפשר שיהיה כרטיס מסך חזק.. אגב יש לי סיוטים מהמחשב הזה.. הוא תמיד חם שאני יכול לעשות עליו מנגל.. אז אם אפשר בבקשה גם להוסיף קירור סביר שלא תיהיה לי בעיה... ואני לא מתכוון לעשות OC כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gil_8,

הנה המפרט שאני עומד לקנות מKSP. מה אתם אומרים? איזה חלקים לא מתאימים? מה לשנות? Athlon XP 2500+(512k 333) 480 מעבד NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 490 לוח 512MB (DDR 400) Kingmax BGA 710 זיכרון RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1590 כרטיס מסך 120GB 7200 ATA-100 (8MB) 550 כונן קשיח Teac/SONY 1.44 50 פלופי Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 220 צורב Thermaltake Volcano 10 110 מאוורר ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 270 מארז MS Internet + MS Mouse Optical 120 מקלדת + עכבר תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב ביתי שישמש לפעולות כלליות, תוכנות אופיס ובעיקר MATLAB. יש לי כבר כונן קשיח וכונן SSD, כמו כן גם 2 סטיקים 4GB של זיכרון RAM (זה מספיק?). יש לי אפשרות לרכוש את המעבד Intel i5-6600 ולוח אם GIGABYTE GA-H170M-D3H-GSM בצורה מסובסדת. ניתן לשנות את דגם המעבד ולוח האם לכל דגם אחר, במידה ודורש זאת. אין צורך ברכישת מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון אני צריך להשלים את הרכישות של קירור למעבד, מארז וספק כוח. האם הזיכרון, המעבד (כולל הכרטיס הגרפי שבו) והלוח אם יספיקו לשימושים שלי? התקציב הינו כ-2,000 ש"ח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by oriklo,

מעבד: intel i5-2320 כרטיס מסך-radeon hd 7970 500 גיגה בייט 8 גיגה בייט ראם וספק כוח: Antec GX900 550W מארז: GX900-550 - Antec Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550הייתי רוצה לשפר את המעבד אבל אין לי תקציב אז אני פשוט מעביר אותו מהמחשב הישן לחדש, בכל מקרה, איך המחשב? הצעות לשיפור (חוץ מהמעבד?)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אני מבקש דעה לגבי מפרט שהציעו המחשב יהיה מיועד לעבוד כשרת עבור 2-4 תחנות עבודה של SQL (PRIORITY) אני אכתוב את המחיר בסוף, אבל העיקר מבחינתי הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי לעמוד בעומס בצורה קבועה ובלי תקלות. בגלל זה אני מבקש שיתייחסו יותר להאם הרכיבים אכן מתאימים או שאולי צריך רכיב יותר טוב (או לחליפין מספיק רכיב פחות טוב) התקציב שרשום בכותרת הוא עקרוני וניתן קצת לחרוג ממנו במידת הצורך. תודה מראש לכל העונים אז ככה : ספק כוח Toppower TOP-450P5 מארז MIDI של HEC (לא מפרוט לגביו יותר מדי כרגע) מעבד INTEL E8200 לוח אם Intel Johannesburg DQ35JOE (אם יש שאלות לגבי הפירוט של הלוח אם תגידו ואני אוסיף) זכרון : Transcend Original 4GB (2x2GB צורב DVD של Sams…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן מה נשמע ... לאחר שהתייעצתי בפורום מעבדים על הלוח אם ובפורום מסכים על המסך הרכבתי את המפרט. המפרט אמור לשמש בעיקר לתלת מימד ולרינדור תלת מימד. מטרות נוספות עבודה עם פרימר אפטר אפקטס ופוטושופ. וגם למשחקים פה ושם . הכי חשוב לי היה המעבד והמסך (זמני רינדור ואיכות ותצוגה של התמונות אותן אני מרנדר). בגלל שהעבודה שלי היא מול mental ray העדפתי כרטיס שלnvidia 1) חיפשתי באתר היצרן אבל לא קיבלתי שם תשובה מובנת, אם אני מעלה למסך תמונה ב300DPI, האם הוא יראה אותה באיכות הזו? ז"א כמו שהיא תצא בהדפסה? רוב המסכים מראים רק 72, והבנתי שזה מסך מאוד איכותי אבל לא ראיתי תשובה לשאלה הזו באתר היצרן. מחישוב פשוט במחשבון יצא לי 84DPI לאורך, אבל זה לא נשמע לי כל כך סטנדרטי ואשמח לתשובה …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צלם חובב ,מבקש חוות דעת על המפרט מ KSP למחשב נייח בעיקר לעיבוד תמונות במיוחד על הכונן SSD והכרטיס רשת תודה מראש https://ksp.co.il/t/unE34J

10. Started by ShaharSi,

מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by mtfl,

במילים אחרות..בכמה אני יכול למכור אותו? ומאיזה מחיר לא לרדת? תודה מראש... מעבד: AMD Athlon XP 2600+ זיכרון :2 סטיקים של 256 מגה כ"א כרטיס מסך: Silurio FX5200 הארד-דיסק: Westren Digital, 40 ג'יגה צורבי DVD : LG 4163B LG H10A כונן דיסקטים סטנדרטי (לא בטוח שעובד) לוח אם: aBit NF-7

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, האם מומלץ בכלל לקנות מחשב או מחשב מולטימדיה קטן כזה אם אני רוצה מחשב שיתחבר לקולנוע הביתי שלי? יחובר לטלויזיה 46'' עם HDMI באיכות של HDTV 1080P. אם עדיף מחשב, מה מומלץ ? איזה מפרט? בטח שהQUAD מיותרים... אני חושב על כיוון סדרת E או אולי אפילו AMD? אין לי מושג... צריך עזרה. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by qt1h00,

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 1 LITE ON CDROM X 52 Retail 113 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 484 2 Corsair 256MB PC 3200 C3 Value 553 1 Epox EP-4PDAI Intel 865PE 582 ש"ח 1 198 LG 52X32X52 OEMזמין במלאי מיידי 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 70 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Green Screwless 345 ש"ח 1 149 Tsunami 350 Watt למפרט זה חסר מסך וציוד היקפי אבל כרגע ב 5500 , זה נראה טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by VenusGOD,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תאמת לא שמתי לעצמי תקציב הרכבתי לפי מאמרים וכתבות, אם אפשר שזה יהיה בטווח מחירים של מה שאני נותן אם זה בהרבה יותר טוב אז אפשר לחרוג במאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כנראה שבעתיד זה ישמש לתכנות גם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש כבר ציוד ששמתי עליו עין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך: GeForce GTX 1060 WindForce OC 6GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די אוהב שקט אז לדעתי באזור ה8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעדיף שיהיה אופציה…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

18. Started by nadavyahbes,

אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Nightbeat,

היי, קודם כל אני מתנצל אם האשכול יצא קצת לא מסודר, אני כותב הכל דרך סמארטפון. אז לאחותי נהרס הנייד והיא צריכה אחד חדש, לבנתיים מצאתי כמה אופציות שאותם אדביק בסוף ההודעה. הנה הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Dror Arasheven,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by avrahams1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הכותרת פחות או יותר אומרת הכל ואם אתם חושבים שעדיף לחפש יד שניה בשביל השימושים האלו, אני ארצה לשמוע. אם פספסתי משהו תשאלו ואשמח לענות. תודה מראש, חן. פורמט לשאלות מהסטיקי... 1. מה התקציב? אין תקציב. שיהיה כמה שיותר זול + שביצועי המערכת יענו על הדרישות בצורה טובה (על אף שהן דיי מינימליות). הרי ברור שגם פנטיום 3 500מגהרץ יכול לעשות זאת, אז מן הסתם שיעשה את הפעולות הפשוטות בצורה מהירה. אני לא דורש יותר מידי. (משחקים/עריכת גראפיקה-סאונד או משהו דומה.) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. 3. גודל המסך? יותר גדול יותר טוב כי אחד השימושים הוא גם צפיה בסרטים, אבל שתהיה גם התחשבות בגודל על פני הסוללה שתחזיק יותר זמן. 4. משקל רצוי? אין לזה שום חשיבו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 למחשב בלבד, מסך בנפרד. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + גיימינג קל עד בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes, gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך. נא להמליץ לי על מסך שיהיה טוב לסטודנט שקורא הרבה. המחיר למסך בנפרד. 21 אינץ' נראה לי סבבה.... התקציב למחשב 2200 מסך…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

כן, גם אני חשבתי שזה לא הגיוני, אבל מסתבר שאצל חבר עם E440 & nvidia 8500, משחקים חדשים עולים אחלה, אז אני בטוח שבתקציב הזה אפשר להביא משהו מקביל. מדובר במחשב לאח הקטן, למשחקים בעיקר, הגדרות התצוגה לא מהוות פקטור כלל. אין דרישות מיוחדות כלשהן. 1500 זה אחרי חריגה לחריגה, אין אפשרות ליותר לצערי. * האם TMS, עדיין מומלצים? תודה רבה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.