עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shaykmp,

אז ככה, לפני כמה זמן המחשב האישי שלי שבק חיים ( אחרי איזה 10 שנות עבודה ) והחלטתי לעשות רכש מסוג שונה, לרכוש מחשב נייד לצערי אני לא ממש מבין במחשבים ניידים ( כמו לדוגמה אני לא יודע אם אפשר להרכיב לזה מפרט ) ובכללי אין לי את הידע בבחירת מחשב לפי הצורך שלי בעקרון הצורך שלי הוא: - כונן זיכרון גדול לספרית המוזיקה - יכולת להריץ משחקים כמו WOW, מנג'ר ובעתיד דיאבולו 3 - שיהיה חלק מבחינת עבודה, לא רוצה שיתקע לי המון זמן בהפעלת קובץ או תוכנה - שיריץ סרטים בצורה מצוינת - שקט זה בעקרון הדברים שבהם אני מתעניין בכללי אני מקווה שהמחשב יספיק לי למספר סביר של שנים ( לצבא וללימודים שאחריו ) התקציב שלי הוא סביבות ה4000 ושיהיה מדגמים של חברת LG תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by david86,

מטרות המחשב -גלישה באינטרנט \שיודע להתמודד עם תוכנות כבדות\ עדיפות למחשבים i3 הוא i5 גודל המסך -15 צבע המחשב הרצוי: שחור משקל רצוי - משקל נורמלי זמן סוללה - , אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-500 ג'יגה לפחות זכרון - 4 ג'יגה לפחות חשבתי על זה איך הוא ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 צורב DVD - עדיף

5. אני רוצה שנייה להראות משהו פשוט שיעיר כמה חבר'ה עם תקציב מוגבל: לקנות עכשיו בתקציב זול E8400 ב 800 שקל ולחסוך 700 שקל עד למחיר ה 1500 ש"ח למעבד I7 920 (ולעשות OC למעל 4 ג'יגה). לקנות 4GB של DDR II ב כ350 ש"ח ולחסוך 150 ש"ח עד למחיר ה500 ש"ח ל3 ג'יגה או לחסוך 650 ש"ח עד למחיר ה1000 ש"ח בדגמי ה 6 ג'יגה (שהם אלו שבאמת ייתנו ביצועים במערכת 64 ביט שהרוב מתקינים כיום). לקנות לוח ASUS P5Q ב כ600 שקל ולחסוך 600 שקל עד למחיר 1200 ש"ח, מחיר לוח הI7 הכי זול בלי יותר מדיי קשקושים עם מספיק פיצ'רים משצריך גם ככה. חשבון פשוט של שילושים קדושים: מערכת P45+E8400+4GB DDR II = בערך 1600 ש"ח (הוספתי 50 שקל שלא יגידו לקחתי המחיר הכי זול לכל חלק). מערכת X58+I7 920+ 3GB DDR III = בערך 3200 ש"ח -…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האם יש כבר Barebones שתומכים ב Pentium D ? אני צריך מחשב בסביבות התקציב הזה אפשר קצת לחרוג, הוא ישמש פה ושם לעריכות וידאו וגם לעריכות סאונד.. זאת אומרת שצריך מחשב חזק.. אני החלטתי לקחת מחשב כזה כי חשוב לי המקום בחדר שלי, שגם לזה בקושי יש לי.. האם זה משפיע על הביצועים לעומת מארז רגיל שמאוורר יותר טוב? אה ואיך שכחתי אני צריך מסך, חשבתי ללכת על ה 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor איך הוא?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני שוקל לקנות HTPC שיתחבר לLCD של LG ומגבר של Denon. כרגע בניתי מפרט כולל כל מה שאני חושב שאני צריך, עם התייחסות להמלצות במפרטים מומלצים כאן, ועוד כל מיני בדיקות שעשיתי. בגדול זה כל מה שאני מתכנן לקנות: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 - מחיר: 425 לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDMI AMD 780G AM2 Plus -מחיר: 440 זכרון: Samsung 2GB DDR2 800Mhz CL5 Original X2 -מחיר: 230 הארדיסק: Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS -מחיר 590 מארז+ספק: ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt -מחיר 555 צורב DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem - מחיר: 149 מקלדת+עכבר (אלחוטים, ישמשו רק פעם ב.. אם נצטרך לשנות משהו...)י: …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום אנשים, מעצבת גרפית בעיקר לדפוס (אבל גם ל-WEB) צריכה מחשב חזק וחדש לעבודה. עיקר השימוש הוא פוטושופ, INDESIGN, אילוסטרייטור. אין צורך בכלל בתלת מימד או משחקים ולכן הכרטיס הגרפי אינו קריטי. כן חשוב - מסך איכותי מט IPS, לא רועש מדי, עיצוב נורמלי, לא כבד מדי, רזולציה לפחות 1920x1080, אופציות שדרוג זכרון כונן קשיח. איכות בניה טובה. אופציה לאחריות 3 שנים. כרגע הנטיה שלנו לכיוון ה-Lenovo Legion Y530 עם מעבד i7-8750H, זכרון 16GB בסטיק בודד (במחשבה אולי לשדרג ל-32GB בהמשך), כונן קשיח 512GB SSD M2 (גם כאן כנראה להוסיף SSD נוסף לאחסון), מגיע עם GTX1050 שלהבנתי הוא מיותר, המסך הוא מט IPS עם 72% NTSC (למרות שראיתי ביקורת ביוטיוב שדיווח…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by geh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, NBA 2K,ESO, CoD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אם תוכלו לעשות לי מפרט טוב ב7500 ש"ח? 512 Ram אני רוצה מארז יפה וטוב (יפה זה פחות חשוב...) כולל מסך, עם רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל לא להשתגע במחירים של ארבעת אלה... כרטיס מסך של רדאון עם ספק כוח טוב. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום חברים יקרים! אחרי שיטוט וחיפוש ובדיקה מדי פעם כאן בפורום אני יודע שכיום מלך הביצה הראשי זה הווינד. מכיוון שכתלמיד הוא טיפה יקר לי כגאדג'ט חמוד צדדי חיפשתי לי נייד (נט בוק) לדרכים וכאלה ובזמנו מצאתי את ה-EEE המקורי הראשון בגרסאת ה-4 ג'יגה שהיום נמכר במחיר טוב של 999 ברונלייט יבואנית אסוס בארץ בגלל "אריזה פגומה". היום לפתע אני משוטט לי ברשת באתרים ומצאתי הפתעה מפתיעה- נט בוק חמוד וקטן במחיר מדהים של 898 שקל שזה ממש בדיחה טובה. הנייד נמכר באופיס דיפו ככה שיש "חנות טובה" ולא חנות קטנה שתפשוט ת'רגל.. בדקתי לי מעט מפרט עליו בכללי וקצת פרטים, סה"כ הוא יחסית "חזק"- מעבד VIA 1.2 לעומת סלרונים למינהם, מסך מגע 7 אינטש' מובנה, ג'יגה זכרון, 60 ג'יגה ועוד כל מיני פיצ'רים ממ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ואוברקלוק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר MX518 בידיוק נהרס לי ה MX500 שלי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? HD, כוננים , מארז , מקלדת , רמקולים קיצר ציודע הקפי אבל צריך עכבר ... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש... 6. האם נושא הקירור ? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא הרכבה לבד מערכת הפעלה יש... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אוברקלוק וספק איכותי ... הא ושיתמוך SLI ... חשבתי לחכות לוינס אבל אני לא יודע כמה זמן זה יקח ...

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by IDOnoach,

שלום, בהמשך לשרשור הזה, אין מנוס אלא להחליף את המחשב... המטרה- קצת משחקים, הרבה עבודה עם קבצים כבדים (תמונות, DWG, ) לא בעריכה אלא בצפייה. אני צריך בגדול שני מחשבים- לשדרג מחשבים קיימים. יש לי באחד 1050TI ובשני 970 ואותם אני מתכוון להשאיר תכננתי להעביר גם את הSSD שיש לי שעליהם יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות. הם בגודל 250GB בכל מחשב, ולצרף 1TB מהיר חשוב מערכת שקטה ומאווררת. אין מגבלת מקום. ואין צורך בלדים צבעוניים למיניהם המערכת הנוכחית שלי כולל I5 2500 ששירת אותי כמעט עשור ואני צריך מערכת שתחזיק תקופה יפה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח למחשב. כולל חריגה קלה אם זה נדרש 2. …

16. Started by mahatef,

מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by evy,

שלום אני מעוניין ברכישת מחשב נייד במחיר של עד 4000 שח המתאים לשימוש כללי, אינטרנט, Office, סרטים, מוזיקה ולפעמים עריכת תמונות (חובבני) ב lightroom. דרישות: מסך 15.6 , נפח אחסון 512 לפחות, אחריות 3 שנים, עדיפות ל 16gb זיכרון, כולל מערכת הפעלה. ראיתי את ארבעת הדגמים האלו, אשמח להמלצותיכם: https://ksp.co.il/m/uin/66233?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/66404?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/62745?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/74248?ref=select בדגמים של אסוס ולנובו נדרשת הרחבת האחריות ל 3 שנים ככה שאני לוקח את זה בחשבון.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by urielbd,

אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by avner_100,

היי.. אבא שלי טס אז חשבתי להלביש עליו משהו בדרך חזרה.. אז ככה, אניצריך תנייד הכי חזק שאפשר למצוא במחיר הזה..( מ- 9000T) משקל לא כזה חשוב לפחות 15.4" זיכרון 2G לפחות אפשרות להריץ FHD טוב משחקים ברמה טובה של COD4 אני רוצה לחבר אותו לLCD אז HDMI ואם אין בעיה עם DVI במקום אז גם DVI נכנס.. 250GB יהיה נחמד 2 USB לפחות.. יש לי נטייה ל HP בגלל המחיר והאחריות הבינ"ל, תעשו תשיקולים שלכם.. אבל אחריות בינ"ל תהיה נחמדה.. זהו.. תודה מכל לב לעוזרים !!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by bigwave,

השימוש במחשב: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שימוש בתוכנות הורדה, אוהב לשחק , לראות סרטים , אתם יודעים שימוש מאסיבי במחשב. להלן המפרט: intel core 2dou E6400 מעבד GA-965P-DS3P לוח אם 1024X2 MB 800MHZ DDR2 KINGSTON זיכרון GF FX 7600GT 256MB DDR3+TV OUT+DVI כ.מסך WD SATA HARD DRIVE 250GB 7200RPM 8MB YS דיסק קשיח AC 7 כ.קול LAN CARD 10/100 O.B כרטיס רשת MIDI ATX FRONT USB 500WATT BLACK\WHITE מארז DVD-RW X18 LG\NEC מחיר למחשב הנ"ל- 5350 ש"ח מה אתם חושבים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הי חבר'ה אני משתמש במחשב שלי ללימודים ומידי פעם אני עובר משיעור לשיעור וכו'. אני נוהג להגדיר את המחשב כך שברגע שאני סוגר את המכסה שום דבר לא קורה והמחשב נשאר דלוק ורגיל כמו שהוא. האם זה מסוכן (בעיקר להארד דיסק) לנשוא כך את המחשב? האם מומלץ להכניס אותו למצב SLEEP או HIBERNATE? אם כן, איזה מהם כדאי ובטוח יותר? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן אחרי 3 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב אז בעיקרון אני עובד על MAYA MAX אפטר ועוד כל מיני כאלה מסביב , יש ברשותי כרטיס QUADRO 2000 ככה שכרטיס מסך לא צריך. בעיקרון אני מחפש מפרט שיתן מענה הכי טוב לצרכים שלי, עבודה מהירה , זמני רנדר בהתאם לאל צורך בזמן המתנה ארוך( עד כמה שאפשר ) כרגע אני עובד עם 2 מסכים, אולי אני אשדרג בעתיד , כרגע לא מעוניין. כוננים קשיחים אני צריך רק SSD אחד כלשהו, את כל השאר אני יעביר מעמדת העבודה הנוכחית שלי . וזהו בגדול אשמח לשמוע הצעות , מארז נראה לי אני ילך על CM 690 2 או משהו כזה , כרגע יש לי CM690 ואני מבסוט ממנו, אפשר גם לצרף מערכת הפעלה חלונות 7 לכל העניין . תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הכותרת פחות או יותר אומרת הכל ואם אתם חושבים שעדיף לחפש יד שניה בשביל השימושים האלו, אני ארצה לשמוע. אם פספסתי משהו תשאלו ואשמח לענות. תודה מראש, חן. פורמט לשאלות מהסטיקי... 1. מה התקציב? אין תקציב. שיהיה כמה שיותר זול + שביצועי המערכת יענו על הדרישות בצורה טובה (על אף שהן דיי מינימליות). הרי ברור שגם פנטיום 3 500מגהרץ יכול לעשות זאת, אז מן הסתם שיעשה את הפעולות הפשוטות בצורה מהירה. אני לא דורש יותר מידי. (משחקים/עריכת גראפיקה-סאונד או משהו דומה.) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. 3. גודל המסך? יותר גדול יותר טוב כי אחד השימושים הוא גם צפיה בסרטים, אבל שתהיה גם התחשבות בגודל על פני הסוללה שתחזיק יותר זמן. 4. משקל רצוי? אין לזה שום חשיבו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by LittleNicky,

אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים