עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי שלום לכולם, אז כל שנותר לי הוא לגבש את המפרט הסופי, גיבשתי אותו כבר בעיקרון רק נשאר לי להתייעץ איתכם. AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray מחיר 960 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard מחיר 490 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory מחיר 600 ש"ח שניהם. פה יש לי התלבטות בין Kingston ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory דעתכם בנושא תכריע. Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 מחיר 60 ש"ח ?Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מחיר 1240 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD מחיר 55 ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW מחיר 265 ש"ח Samsung 160GB 72…

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by TomJ0rdan,

מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה

3. רוצה לקנות מחשב מתלבטת בין דאל לאסוס I3 לא עושה במחשב משו מיוחד רק פוטושו מידי פעם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב למשחקים, עבודה (תיכנות) וסרטים... חשוב לי כשאני קונה מחשב לקנות רכיבים שהם מתקדמים טכנולוגית כדי שהמחשב יחזיק שנתיים לפחות. אני לא עושה OC, ואני לא מתיימר להיות גיימר מטורף עם SLI וכאלה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר על איכות. זה המפרט שיצא לי (לא כולל מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, כרטיס קול, מקלדת ועכבר שכבר יש לי מספיק טובים): מעבד Intel Q9450 1540 ¤ לוח אם ASUS P5Q3 890 ¤ זיכרון OCZ DDR3 2GB 1600Mhz 740 ¤ כרטיס מסך ATI HD4870 1420 ¤ מארז Antec P182 725 ¤ ספק Modu82+ 525W 550 ¤ מאוורר BigTyp 120VX 210 ¤ סה"כ: 6075 ¤ המחירים הם לפי KSP. נראה לי שפיספסתי איפשהו כי זה נראה לי יקר מדי, אולי אני טועה. לכן אני צריך חו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות ומיקרופון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ללא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

8. Started by oferd20,

ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tron666,

היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by m0sh,

טוב אז ככה הרכבתי מחשב ואני צריך המלצות לגבי לוח אם שתומך בPCI-E בנוסף לכך גם המלצה איזה מהזכרונות הנ"ל הכי כדאי...גם אני רוצה המלצות לקירור הכי טוב שאני יכול לשים ואם צריך ספק כוח טוב יותר...תודה CPU: Athlon 64 3200+ 939 Board: Unknown (PCI-E Support) RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ HD : W.D. 200GB 7200 8M SATA GFX: Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III CASE: Chenbro Gaming Bo…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השילובים הבאים מתוכננים לעבוד עם סטיק אחד של 512MB המחיר צריך להיות 1000 שקל או פחות CPU INTEL Price Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) 450 M.BOARDS for INTEL ABIT Price IS7-V2 (intel 848) 330 VGA CARDS PINE Price XFX MX4000 128MB 240 או CPU AMD Price Sempron 2800 550 1 550 M.BOARDS for AMD ABIT Price NF7-M + GF4ob 460 1 460 אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה ...אני לא יודע אם לקחת AMD 3800? ששמגיע גם עם מאורר זיכרון גיגה 400MH וכרטיס מסך נורמלי ( כ. מסך זה לא התבלטות ), עם לוח של GBYTE הSLI או לקחת INTLEL 3GH עם זיכרון DDR2 של 533 גיגה עם לוח של ASUS. המחירים פחות או יותר דומים הAMD יותר יקר אבל צימציתי בנפח של ההרדיסק וזה פחות או יותר דומה במחיר. מה כדאי בקיצור ? AMD 3800+ או אינטל 3GH ? אני לא גיימר מטורף.....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום - אני צריך בבקשה מפרט למשחב משחקים בסכום הנ"ל - המחשב מיועד למשחקים - ללא OC דרישות בסיסיות : 4 גיגה זכרון , כרטיס מסך חזק , בקשר למעבד של אינטל אני לא יודע את ההבדל של המחירים בין הכפול - למרובע - האם יש הרבה הבדל(מחיר\ביצועים ?! ) כמובן שאני יעדיף את ה-4 ליבות - אשמח לדעות ולהמלצות בנושא רשמתי 3000 גג - אבל אם זה יצא 3200-3300 וזה הבדל חשוב ומשעמותי אז זה גם בסדר אני חושב שזה יהיה נכון לקנות מ KSP כי הם מאוד זולים ( לא? ) ? ת תודה רבה מראש !!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DrowNz,

Ahalan Guys, Just Arrived in Australia couple of days ago (Immigrated ) and as i saw in the Newspapper the prices around here very expensive, much more then the prices in the pure (il :>) bekizar ma sheany ba lishaol ze im miseu makir any stores like PCH, Panda, Zigzag, Ksp etc.., here in Aus? Or may someone can advice me how too buy my new pc in a normal price? I really hope assistance is avilable. Love you all far away here in Aus :-[ P.S plz write in Eng/Gebrish cuz i cant see hebrew through this pc :-\ , tnx

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tendo,

שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש סטודנטית ללימודים של מספר שנים בדקתי מספר דגמים והעדיפות היא לחברות כמו HP וסוני, אבל לא הבנתי היכן קונים מחשבים של סוני? הם לא מופיעים כמעט בשום רשת מחשב... הנתונים החשובים יותר הם * לפחות מעבד של I5 או I7 * סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן ומשקל נמוך * מינימום 4 ג'יגה זיכרון (אני חושב אפיל 6) ומסך בערך 14-15 אינצ' המחיר הוא עד 3000 ש"ח עם תוספת של 100-200 ש"ח אם זה באמת כדאיי... יש אפשרות לקנות את המחשב באילת לכן זה יעזור קצת בנתיים הסתכלתי על http://ksp.co.il/?uin=23508 וגם עליו, שיותר טוב http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23659 אולי סטודנטים יוכלו להוסיף מידע שלא נכתב כאן ויכול לעזור תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 10.4k צפיות
  18. אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, אחרי שנים על גבי שנים של 1.8 אני קונה מחשב חדש, השימושים יהיו דיי בסיסיים ומידי פעם אני אשחק במשחקים כבדים כמו ריינבו ו STALKER. בעבר הייתי גיימר כבד אבל היום עם הלימודים והעבודה... בכל אופן, חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה האיכותי בכדי להנות מהמקסימום כשאני כן אשחק במשהו. אני לא רואה סיכוי שאני אקח את ה 640 מגה, למרות שהלב צועק 22" רוב הסיכויים שאלך על 19 איכותי. במקלדת ועכבר אני חוסך ולוקח משהו פשוט, אני אתקן את הטעות הזאת בעתיד. זה מה שהרכבתי בנתיים בעזרת הדיונים בפורום: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAI…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by א,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. רצוי A64 אינטל כמעט ולא בא בחשבון.... מסך 17 לא משהו רציני האדון הוא לא גיימר רצחני עם עיני נץ... אם אפשרי לא מKSP משהו עם אחריות נורמלית... תודה לכולם (ובקשה לא לתת לי את הפרט המומלץ בדקתי אותו לא ממש אהבתי אני רוצה 64BIT אם אפשרי...) ושוב תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ! אבא שלי מנהל בחברה ממש גדולה ובביקש ממני לחפש לו מחשב ממש טוב שמחיר שיהיה מתאים למחשב יעני שלא ידפקו אותי.... אך הוא אמר לי שלא ממש יהיה אכפת לו כמה יהיה המחשב כי הוא אומר לי שהדבר הכי חשוב לו במשרד זה המחשב אז הנה המפרט שלי והמחיר לחוות דעתכם.... CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX Samsung CD x 52 VIEWSONIC 23.1 LCD VP230mb Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM TEAC 1.44 USB CLEAR OEM CNET WIRELESS LAN CARD USB Logitech Z-640 (5.1) ENERMAX 650W EG850AX-VH BTC 9122UX HEBREW USB Vantec EZ-Swap removable hard drive racks Thermaltake AquariusII Xaser II 6000 Chassis Intel Pen…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. עריכה: בפוסט 9 הוספתי מפרט סופי. אשמח לחוות דעת! שלום! זקוק לעזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (NETBEANS, ECLIPSE, QT CREATOR) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.