ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש לעסק שלו, המחשב יהיה מחשב לגרפיקות כבדות לרוב, הוא יתחבר לחמישה מדפסות וישלח להם קבצים כבדים. התקציב הוא בין 5 ל 6 אלף שקלים, ללא ציוד הקפי וללא מסך. העדפות שלי - מעבד Q6600, לוח אם רצוי ASUS, נפח 500~320 GB ומארז גדול עם אורור טוב! העדפות של אבא שלי - כמה שיותר כניסות USB!!! ויש לי שאלה, האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לגרפיקה או שמשהו מהדור האחרון יהיה טוב? תודה רבה,
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז התקציב המקסימלי שלי הוא 6700 שקלים לנצל את התקציב עד הסוף המחשב ישמש לגיימינג, המשחקים שישוחקו עליו יהי המשחקים של הnext gen העתידים ורצוי שיריץ אותם חלק בלי שום דרופ פריים או תקיעות fps יש לכלול בתקציב גם מסך FHD המחשב מיועד לאכויות גרפיות גבוהות מעוד! רכישות שיש לכלול בתקציב: מסך למחשב, windows חדש, ותוכנת אנטי וירוס. אין צורך להקפיד על שקט, שוב במחשב מיועד לגרפיקה גבוהה ולכן חלקים נעים לא יפריעו לי עם יש בהם צורך. הערות: יש לי דרישה לזיכרון רב (לפחות 1T) ואם יש אופציה להתקין את המערכת ההפעלה שלי על כונן SSD זה יהיה נחמד. מבחינת RAM אני מעדיף 2 כרטיסים של4GB מאשר אחד של8 או יותר אפילו מ8 RAM טלוי איך זה מסתדר עם התקציב... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב שהישמש בעיקר למשחקים כבדים וקצת מוזיקה ואינטרנט התקציב שלי 4000 ש"ח ואני צריך הכל חשבתי על זה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤464 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤244 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 X2 ¤126 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤936 צורב ASUS DRW-1814BL X18 DVD ¤161 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1193 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB ¤79 רמקול למחשב Creative SBS-330 2.1 ¤154 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למ…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב הנה הפרטים: 1. תקציב של 5000 ש"ח, ניתן לחרוג לא בהרבה. 2. מחשב גיימינג בעיקר, גם לתוכנות קצת כבדות, משחקים כבדים כמו FSX ו-Crysis. משתמש לשם משחקים בבית, לא למשרד, אבל חשוב שיהיה חזק. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: רזולוציית מסך 1200X1680, משחקים כבדים שדורשים מפרט טוב מאוד. אשחק בהגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. צריך מפרט מלא, לא חסר. 5. לא מפרט חלקי, מחשב שלם. 6. חשיבות שקט - 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק, אני לא מתמצא בעניין הזה. 8. מערכת הפעלה לא הכרחית, אבל אם כן אז WINDOWS 7 64 BIT. 9. אין חנות מועדפת, אזור מגורים - הרצליה, תל אביב והמרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה עם מערכת קירור טובה וחלקים שמתאימים אחד לשני, ושאורך חייו יהיה ארוך. 11. …
-
- 47 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשו…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים אופיס ואנטרנט אבל לא צריך תכרטיס מסך הכי מתקדם צריך רק מארז,מעבד,לוח אם,זיכרון,הארדיסק,כרטיס מסך,צורב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אז ככה. ברשותי מחשב P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה מעל לשש-שבע שנים [נקנה כחדש והורכב בזמנו בהמלצת דרי פורום זה]. היום הבנתי סופית שהוא הפך להיות בית קברות לאלקטרוניקה. המחשב נתקע פה-ושם ("קופא"); וכל הנסיונות שלי להחיות אותו או אפילו לברר מה מקור הבעיה עלו בתוהו. לפיכך החלטתי שעלי להתחדש במשהו נחמד יותר. לצערי, העניין שלי בחומרה ירד משמעותית בשנים האחרונות, והפעם איני מתכוון להשלים את חוסר הידע שלי ולברר בקשר לכל חלק וחלק או לנסות להרכיב משהו" טוב", אלא פשוט לקנות מחשב מוגמר וסביר מאחת מהיצרניות/חנויות הגדולות ולסגור עניין. בשביל לא להיות לקוח הדיוט לחלוטין, ובגלל שאני זוכר מה טיב הפורום, הייתי רוצה לשאול: התקציב שלי עומד בערך על 4,000 ש"ח (אלפייה לכאן או לכאן).…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
משרד+אינטרנט+הרצות במאטלאב לא כבדות+סרטים. הייתי שמח לשמוע המלצות האם נוח/אפשר לעבוד משרדי על 13" (בעיקר אקסל וורד) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כן אני יודע שליום יום זה קצת מוגזם אבל אני מוכן לשלם עבור מהירות ולא לעדכן את המחשב כל יומים.... המחשב העכשוי שלי בן 3.5 שנים עלה גם ~8000 ש"ח ועד היום הוא די חזק... המסך שלי כיום הוא בעצם טלוויזיה 32 אינץ... אבל אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר נורמלית מ 1360X760 חשוב שהיה כבר USB3, עכבר ורמקולים כבר יש.... ולא צריך מערכת הפעלה :-) מסך: LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1701 מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK אחריות: ללא הגבלת …
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האוויר שיוצא מהמחשב ממש לוהט! צילום של SpeenFan: https://www.dropbox.com/s/1j9mqdojge9r0rl/2014-08-21%2014.42.37.jpg אני מניח שזאת לא בעיה בגוף הקירור... כי הרי הוא מוציא חום החוצה... יש מצב שיש בעיה במעבד ולכן הוא מתחמם כל כך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים ערב טוב, מחשב תקציב למחשב נייד (בלבד, ללא ציוד נלווה) בתקציב של עד 5.5K (לא חובה ממש להשתמש בהכל :)) העדפה למעבד אינטל, יש לי מסך 22' אז מניח שצריך כרטיס מסך שלא יזיע ברזולוציה שלו משחק בעיקר בפורטנייט חבר המליץ לי על מחשב בKSP ורציתי לקבל דעה נוספת https://ksp.co.il/web/item/23394 תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא אלא אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, HD, משחקים ברשת, תכנות .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tanki Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אינטרנט וגרפיקה ,פעמיים משחקים פשוט צורב דיוידי ,כרטיס מסך, ועוד .מארז עיצוב יפה בשביל ידידה שלי גם עכבר מקלדת בלי אלחוטי
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, דקה מזמנכם בבקשה. התחלתי לחפש נייד. אך לצערי הנסיון שלי עם ניידים מועט מאוד. זקוק להמלצות לגבי דגמי הרכיבים המומלצים לניידים. נתקלתי בזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 מה אומרים? מה המהירות מטמון של המעבדים? מי מכיר את הT3200? טוב/לא? כרטיס רשת 10/100, סליחה על הבורות אבל יש גם 10/100/1000? במחיר סביר? מה קורה מבחינת DDR2/3 ? עד כמה נורא הכרטיס מסך? במובן של סרטים? טלויזיה בסטרימינג מהאינטרנט? לדעתכם אפשר להעמיס עליו קצת מעבר - ZBRUSH, MAYA,AFTER?(בכוונה לתצוגה, ולא לעבודות רינדור. יש לי מחשבים אחרים לזה) ואם יש לו יציאת טלויזיה, יציאה אחרת? סליחה עם חלק מהשאלות מפגרות. נייד ראשון חשוב לציין שהמחשב מיועד בעיקר לגלישה…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם.. 1אני זקוק לתמחור של המפרט הבא- Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 כמה לדעתכם בערך אמור לעלות המפרט הזה? אם אפשר אבקש שתבנו מפרט לילד בן 15 בתקצים של 5000-5500 ש"ח, רצוי שיהיה באמצע ולא יותר מ5500 =]: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-5500 רצוי באמצע. לא יודע אם למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים-כבדים) , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה א…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין פנטיום 4 2.8 מגה. לבין 3000+ AMD 2000 מגה. האם למישהו מהפורום יש את שני המחשבים הנ"ל ויכול להמליץ לי מה יותר טוב מבחינת ביצועים מהירויות וגרפיקה. המפרט טכני שאני מעוניין להוסיף הוא: 768 זיכרון די די אר. 80 גי'גה דיסק קשיח. כרטיס מסך גי'פורס 6. תודה.
-
- 68 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום. ההודעה הזו תהיה יותר ארוכה מרוב ההודעות בפורום מפרטים, ואני מתנצל על זה מראש. אני אנסה להדגיש את הדברים החשובים במיוחד. אני עורך גרפי, ורוצה להתמקצע בתחום, וכחלק מהתהליך, גם לשדרג את המחשב שלי. זה נחמד מאד להיות עורך גרפי, אבל זה גם חבל מאד אם המחשב שלי לא יכול לעשות בדיוק את מה שאני רוצה, או לפחות בזמן שאני רוצה. אני עובד עם תכנות, בעיקר אלו של אדובי: Adobe Photoshop CS4 Adobe After Effects CS4 שתי התכנות האלו, לדוגמא, יודעות, על פי מה שהבנתי, לעשות ניצול חכם יותר של משאבי המערכת, של ריבוי ליבות (בעיקר 4 ליבות), ושל יכולות העיבוד של כרטיסי מסך מתאימים. (אני מאמין שקוראים לזה GPU). המחשב הנוכחי שלי עובד דיי בסדר, אבל דיי בסדר לא מספיק לי כרגע, והייתי שמח מאד לשדרג ח…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכל מומחי הפורום מתכנן רכישה של מחשב נייד לכלל שימושי המולטימדיה לרבות ובדגש על יכולות גיימינג תקציב - בסדרי גודל שמוצגים בלינקים המצ״ב שימושים - משחקים, עבודה משרדית/אינטרנט, גרפיקה וכו'. - רב תכליתי בדגש על גיימינג יצרן מועדף- האם אתם רוצים מחשב של יצרן ספציפי? במידה וקיים "יצרן לא מועדף", - ASUS/MSI גודל מועדף- 16" -18" הגבלת משקל רצוי - כזה שעדיין יאפשר ניידות זמן סוללה רצוי - כמה שיותר חשוב שיהיה שקט ככל הניתן האם להתעקש על כונן SSD? אם כן, מה הגודל המינימלי של האיכסון הכולל הדרוש במחשב - כמובן תוספות- רצוי מקלדת מלאה כאמור, 3 אופציות בקנה: …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
3500 למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כונן DVD... תודה מראש, עריכה: איך זה? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: ASUS M2N ¤480 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ¤1339 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ¤299 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤348 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK + WINDOW + FSP 400W ¤518 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3652 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-