עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. לקנייה מיידית! תודה מראש לכל המסייעים! מבקש מפרט ב-2.5K לצפייה בסרטים ותמונות באיכות HD ושימושים ביתיים (וגם למשחקים) כתבתי זאת בסוגריים כי זה לא השימוש העיקרי של המחשב. אני משחק מידי פעם COD7 , ‎ ועוד... אך לא "גיימר". ללא מסך מאחר ויש לי מסך של EIZO מדגם FORIS FS2331 בגודל 23 אינצ' 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וגם משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 E…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני משחק בעיקר במשחקים שצוואר הבקבוק בהם הוא ה CPU ולא כרטיס המסך כמו Football manager וכן Civilization 4 ככה שאני מעוניין במחשב חזק מהבחינה הזו. כמובן שאני בנוסף משחק משחקי 3D ומעוניין שמשחקים כמו BIOSHOCK ו CRYSIS (העתידי) יעבדו בביצועים מקסימליים במסגרת התקציב. כמו כן, אני מעוניין שהמחשב יתאים לקולנוע ביתי על כן חשוב שיהיה שקט. יש לי כבר מסך 19" ומערכת דולבי 5.1 שאני מעוניין שהמחשב יתחבר אליה בקבל אופטי/קואקסיאלי. המחשב לא מיועד לOC. אשמח אם במפרט המוצע ינתנו הסברים למה ללכת על חומרה זו או אחרת: איזו מעבד ללכת? 2 ליבות מספק? הבנתי שה 4 ליבות לא מנצל אותן כרגע. מה השיקול לקחת אינטל או AMD ? קיימים זכרונות מהירים, האם הם משפרים ביצועים משמעותית? מה לגבי תצורת דיסק…

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צרכים בסיסיים של אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. משחקים שהחזק ביניהם יהיה סימס 3. עבודה עם פוטושופ CS, בעתיד ייתכן מעבר לפוטושופ יותר מתקדם. מחשב יחסית שקט ולא מרעיש. מחשב שיחזיק ללפחות 4-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבת מחשב. על המחשב יופעל XP (יש לי בבית) ואולי בעתיד גם ווינדוס 7. 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by tntal1,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd של 250 גיגה (אבל צריך עוד אחד של טרה) 16 גיגה ראם(אני לא יודע איזה סוג, אם אפשר הסבר איך לבדוק בשביל תאימות), 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, עדיף שיהיה ידית במארז, לא צריך אורות 7. האם הא…

6. Started by talbo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי בעיקר משחקים ועירכת וידיאו וכמובן תוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו אבל עם תוכנות שמיועדות לחובבנים למשל: Pinacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by michanonymi,

שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  8. משתמש רשום 0 30 דווח תקציב 2400 עם חריגה של 100שח. השימוש יהיה לאופיס+אינטרנט (עבודה משרדית). מסך לפחות 14 אינצ רצוי מאוד מהחנות באג כי יש לי שם זיכוי כספי תודה!! לדוגמה חשבתי על זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/laptop/x409fa/ek277t/i5 או https://www.bug.co.il/brand/hp/color/gold/pavilion/14/ce3008nj/i3

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by BeN-T,

ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, אני חדש פה ונכנסתי לאתר כדי למצוא מפרט טוב למחשב החדש שלי. די טחנתי את הפורום בחיפושים אחרי כל החידושים שקרו בשוק הפי סי ב-3 השנים האחרונות: pci-e sata II וכו אני חושב שבעזרת הפורום התאפשר לי לקנות מחשב טוב תוך מתן דגש על הדברים החשובים באמת. רק רציתי לומר תודה רבה לכל חברי הפורום שעושים פה עבודת קודש. ביחוד רציתי להגיד תודה למשתמש LIORP23 ולמשתמש integral על התשובות הממצות והמקצועיות שלהם. :yelclap: המחשב: Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB Philips 16x48 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compuc…

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by rif-raf,

יש לי מעבד 6600q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמי עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן

12. Started by danielle_dadu,

שלום, אני מתחילה באוקטובר לימודי אדריכלות בטכניון, שמעתי שאין מה להתפרע עם מחשב בשנתיים הראשונות, אבל אני עתידה לרכוש בכל מקרה ורציתי המלצות למפרט שיחזיק לי כמו שצריך תוכנות כבדות הנדרשות כמו אוטוקאד, סקאטש אפ וכו'.ושלא יהפוף להיות עגלה אחרי שנה. התקציב הוא בין- 3500 ל4000 ש"ח, ואת המחשב יביאו מארה"ב. תודה, דניאל

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by jermi123,

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 למפרט | 1300 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל-נ-צ-ל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן, פרט לתקציב המסך ב-200 ש"ח אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : After Effects / Sony Vegas Pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בדרך כלל משחקים של VALVE. ועוד כמה שלפעמים יוצא לי לשחק כמו GTA/AC ועוד.. *חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים , ושלא יגביל אותי בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Fexor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג בעוד מאתיים, שלוש מאות גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, מיילים, הדפסות, צפייה בסרטונים ותמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מ-2 קילו, אם אפשר פחות אז עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by BedBoy,

אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  18. 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E02M00UH2 האמת שמה שהפריע לי בטושיבה הוא שהוא לא תומך בתקן N.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. חשוב לי שהוא יחזיק גם כמה תוכנות יחדיו ולא שכאשר אני אפתח כמה הוא ייתקע.... תודה מראש לאלה שיעזרו.........

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  21. היי, אני סטודנט לעיצוב, ומנסה להרכיב מפרט לתלת מימד שיספיק לי לפחות לכמה שנים.. יש לי תמונה של מה שאני צריך פחות או יותר מבחינת הרכיבים המרכזיים, אשמח להצעות והגיגים בנושא תודה! 1. מה התקציב? 6500 שח +- 2. מטרות המחשב?עריכה גרפית של תלת מימד, שימוש בתוכנות SOLIDWORK, 3DMAKS, PHOTOSHOP וכו', וגם אינטרנט וסרטים 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, רצוי ציוד איכותי יחסית שייאפשר עבודה נוחה, מסך טוב, רמקולים איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, כרטיס מסך מסדרת QUADRO, מהבירורים שעשיתי עד עכשיו ה FX1700 ייעשה את העבודה. גם מעבד מסדרת CORE 2 QUAD, אני חשבתי על ה Q9400 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…

22. Started by omer1879,

אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תכנות ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. יש מסך 29 אינטש 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרגע אשתמש בכ. מסך 1060 ואחליף בהמשך כרטיס מסך כנראה מסדרה 30XX ( כלול בתקציב ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - רוצה מארז גדול - יש לי כר…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  25. שלום אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי,תודה. AMD Ryzen 9 5900X Noctua NH-U12S SE-AM4 MSI MEG X570 UNIFY G.SKILL Ripjaws V Series 64GB (2 x 32GB) 3600 CL16 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 2TB PCIe Gen4 Seagate FireCuda 520 M.2 2280 1TB PCIe Gen4 Intel 665p Series M.2 2280 1TB PCIe NVMe 3.0 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 Toshiba HDD 4.0TB 7200 128MB SATA3 3.5 RTX 3070 / 3080 Corsair HX850 850W Fractal Design Define 7

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.