עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברה' אני רוצה לקנות מחשב חדש עם תקציב של כ-4000 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה שיוצא ב KSP משהו כמו 4085 ש"ח, אני אשמח אם תוכלו לומר לי אם אני בכיוון או way off: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12552 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Corsair Dominator Dual Channel CL8-8-8-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10164 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Bla…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nirkatan2,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב למטרת גיימינג בעיקר. התקציב נע בסביבות ה 500-700 ש"ח... חשבתי לשדרג כרטיס מסך וזיכרון מצורף המפרט הקיים: MS Windows XP Home 32-bit SP3 Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm Technology 2.00 GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-15) ASUSTeK Computer INC. P5KPL-CM (Socket 775) 34 °C TOSHIBA-TV (1440x900@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 46 °C 313GB Seagate ST3320613AS (SATA) 39 °C PHILIPS DVDR1640P ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום על פי דברים שזכור לי שקראתי פה בפורום אם אני לא טועה, הבנתי שאין בלפטופים את החשיבות של הטעינה הראשונה של הסוללה, כמו שקונים סלולרי חדש וצריך בהתחלה להטעין אותו זמן ממושך מהרגיל.. ולכן לפני כמה זמן שקניתי לי לפטופ חדש בביטחון מלא השתמשתי בו ישר בלי דאגות, ועכשיו במקרה שקצת יותר התעניינתי בניירת שמגיעה לה יחד עם האריזה של הלפטופ, אני מגלה להפתעתי דף "מידע חשוב: לפני השימוש במחשב" ובסעיף הראשון רשום: "טען את הסוללה במשך 12 שעות לפחות לפני השימוש במחשב באמצעות סוללות" כמו שאפשר להבין ממה שאמרתי, בכלל לא עשיתי את מה שרשמו שם... פשוט ההשתמשתי במחשב, וכשראיתי שהסוללה כבר חלשה באזור 20% בערך.. אזז פשוט חיברתי למטען עד שהתמלאה ל100% וכך גם בימים אלה.. השאלה המתבקשת שלי היא כ…

• 14 תגובות
    • 9.6k צפיות
  5. Started by eran898,

שלום. אני רוצה לשדרג לאחי הקטן(לא כזה קטן בן 17 חח) את המחשב בלי לבזבז יותר מידי כסף... אז חשבתי להזמין חלקים מEBAY ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא ומה העלויות של המיסים... בכל מקרה המחשב שלו הוא פנטיום D 3.0 ורציתי לקנות לו משהו קצת יותר חזק וכמובן שיתאים לו למשחקים..אז עקב זה שיש לי מסך וארדיסקים ומארז כבר פתרנו קצת מהבעיה חחח אז זה בערך המפרט שחשבתי עליו: Gainward GeForce 9500GT 1GB 1024MB PCI-E Graphics Card Intel Core i7 610 610LM 610LE 1.87Ghz 4MB PGA988 CPU ‏P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E‎ וזיכרון של בין 4-6 GB לRAM השאלה היא אם שווה ביכלל להשקיע על הI7 במקוםI5 למרות שהבדלי המחירים דיי זניחים אבל זה אומר יותר כסף לכרטיס מסך... בכל מקרה אני ממש…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by k22,

מסך:E2350T לוח אם :G41M-ES2L מארז וספק :ז'ינארי את הספק חובה להחליף את המארז לא בטוח תקציב יחסי קטן עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי כולם. הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי (שעשה עבודה מעולה!) באחד חדש, שיסחוב קצת יותר טוב. מה שקורה זה ככה: יש לי תקציב של 4000 שקל, ויש לי את המחשב הישן שלי, תיכף אתן את המפרט. המטרה היא להעמיד שני מחשבים: אחד הכי חזק שאפשר, השני - הדבר היחיד שחשוב בו, שלא ישרף. אז מצידי שיהיה ספק חלש, ושיהיה מארז חלש. המחשב החלש הולך לאבא שלי, שמתשתש בו לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. אני לעומת זאת, גיימר אובססיבי. אז כאמור, המחשב הישן שלי הולך לאבא. למרות זאת, יש במחשב הישן שלי כמה דברים ששוה לשמור למחשב החדש: 1. ספק כוח אנרמאקס 400W (לא זוכר את הדגם, כתוב עליו totalpower 400w). 2. מארז LEXA בלאקליין. 3. שני הארדיסקים ושני צורבים (= במפרטים לא צריך להוסיף הארד דיסק או צורב, לשני המחשבי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם , התקציב למחשב ירד ( פתחתי נושא לעזרה במפרט לפני כשבועיים) הפעם אני רוצה לרכוש אותו כבר בימים הקרובים ( אחרי שאקבל את עזרתכם כמובן אז ככה , העתקתי את הסעיפים השונים המופיעים אצלכם שיהיה לנו יותר נח , בנוסף ארצה שהמעבד יהיה 4 ליבות , ההארד דיסק יהיה טרה ובנוגע לכרטיס מסך קיבלתי המלצות חמות על GTX 460 או משהו כזה .. כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם. אגב שאלה קטנה, הבנתי שיש מעבדים חדשים או משהו שיוצאים לשוק עכשיו , האם לחכות יגרום לי לזכור במחיר טוב יותר למערכת שאני רוצה לקנות? למרות שאני דיי חייב לרכוש עכשיו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום רב, שמי יובל ואני צריך את עצתכם, בעבר הייתי פעיל מאוד באתר, אך כבר זמן רב שלא ואני צריך לקנות מחשב שמטרותיו העיקריות הינן עריכת וידאו ועבודה שוטפת ללא משחקים. חשבתי על מעבד חזק והרבה זיכרון וכל השאר דיי סטנדרטי... תודה ענקית מראש מה אתם אומרים ? Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-H67M-D2 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪472 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2297 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 2 ₪598 http:/…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפי מה שאני רואה המחירים שם נמוכים ב 10 - 15 אחוז מהרשתות הכי זולות גם לפי זאפ.

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …

18. Started by לביא2112,

בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכל החברים כיום ברשותי המפרט שבפרופיל והגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עוד 200 ש"ח אם מדובר ביתרון משמעותי. השימושים הם משחקים כבדים מכל הסוגים. מסך 20" - 1680X1050, הגדרות מקסימליות, בדרך כלל ללא AA. דוגמאות למשחקים - COD MW2, Metro 2033, CIV 5, Dead Island, Fallout NV , מתכנן גם על Skyrim החדש לכשיצא. אני מתכנן לשדרג מעבד/לוח/זיכרונות בשלב א', ובהתאם לשיפור בביצועים להחליט אם אני צריך גם כרטיס מסך או לא. חלק מהמשחקים כבר לא זורמים לי כל כך חלק (בעיקר CIV5 ומטרו 2033), אבל אני חושב שהבעייה דווקא במעבד. במידה ואתם חושבים שכדאי לי גם להחליף כרטיס מסך התקציב הכללי עולה ל 3000 ש"ח גג. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת שקט מעדיף לקחת קירור צד ג' שקט, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Gil80,

מעבד Core i5 2500k 3.3 GHz 6MB GPU core Tray לוח אם Gigabyte P67A-UD4-B3 Core i3/i5/i7 DDR3 2133 זכרונות DDR3 2133Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition + Turbulance II dual Channel אני בונה מפרט למחשב גיימר וגם לעיבודי פוטושופ (מעבר לצרכים משרדיים בסיסיים). כרטיס מסך לא צירפתי בכוונה כי זה פחות מעניין אותי כרגע. אשמח להכוונה, הארות, הערות. תודה רבה

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by caveman,

שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים