עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dids22,

היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by diman,

מה דעתכם על הנייד toshiba A200-1MB

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by vucra,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , ​eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by DanielHatuka,

לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות כמו visual studio ועריכת תוכנות. אם אפשר מארז מחברה מוכרת ורצוי שיהיה מעוצב (אפשר מאוורר טוב גם על רעש חזק). אני מעדיף מחשב עם מעבד Intel ולפחות 2GB זיכרון. תודה

6. Started by elioz5,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by g-a-l,

צריך המלצה למחשב מהיר ובמחיר סביר מסך 17 אינץ',דיסק קשיח גדול,שישמעו מהרמקולים באיכות טובה,ואני מאמין שצריך גם זיכרון רב ומעבד טוב כדי שירוץ מהר שיהיה מתאים בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט (רואה סטרימינג מהאינטרנט). לא צריך מחשב מפוצץ עם כל הרכיבים החדשים כי כל שקל חשוב,המחשב הוא לדירה החדשה שאני משכיר. מה גם שיש לי מחשב נייך בבית הורי,שקניתי לפני שנה, שהוא מצוין מעבד e6600 ,וזיכרון של 2 ג'יגה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by s1nus,

הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by gabi_gg,

החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by idontknow,

היי תותחים, בנו לי מפרט למחשב גיימינג כבד, בתקציב של עד 6000₪ ( ניתן לנצל את כולו).אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו: מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: Antec Case GX202 White Led + Gigabyte 700W כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 כונני SSD: Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by R3load,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ferrari,

שלום, ברצוני לבנות מחשב HTPC המחשב יחובר ברשת ביתית חוטית למחשב הראשי בבית ודרכו לאינטרנט מטרות הHTPC: 1. צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט (שיופעלו יחד עם קבצי כתוביות) 2. השמעת קבצי מוסיקה 3. הקלטה ממסרטה דיגיטלית (דרך כניסת 1394) 4. הקלטה של שידורי טלויזיה 5. גלישה באינטרנט דרך הטלויזיה 6. רצויה מאוד יכולת הPVR, (יכולת מלאה כמו של YES MAX) 8. שליטה במחשב ה HTPC בעזרת שלט בלבד ללא מקלדת ועכבר. 7. שליטה בממיר של YES בעזרת השלט של המחשב שאלות: 1. אם תוכלו לעזור לי עם מפרט מחשב, אני אודה לכם מאוד, הדרישת הן הדרישות המפורטות מעלה.. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר - אך יש צורך בכרטיס PVR - כבר בחרתי ללכת על הכרטיס HAUPPAGE WINTV PVR 150, שכולל שלט, וIR BLASTER לשליטה על הממיר של YES,…

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by ariston10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by jungle-man,

בכמה הייתם קונים את הלפטופ הבא: Dell Xps m1530 מסך 15" Core 2 dou T7250 Nvidia 8400 2GB 667mhz 250GB 7200RPM כמובן משומש אבל במצב מצויין.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שקל, עדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ועריכה גרפית קלה בתוכנות כגון פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה רעש סביר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב נייד עם מסך גדול ככל הניתן וצבע…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. אני די סגור על המערכת הזו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 יש פה איזה קטץ? כי E8400+ P43+ 4GB+ HD4850 ב 3200 ש"ח נראה טוב מידי תודה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. יש סיבה לכמות הדיסקים ולעובדה שיש שני צורבים ולעוצמת ה- UPS אז קחו את זה בחשבון. מעבר לזה אני מתלבט עדיין לגבי הכרטיס מסך. העדפתי את הנוכחי בגלל התמיכה ב- DX11. אני לא גיימר כבד אבל טוב שיש את האופציה להריץ משחקים בצורה נורמלית. מבחינת רמת השקט חשוב לי שיהיה שקט כמובן אך לא ברמה קריטית. בנוסף אני זקוק לאיזה סט מקלדת + עכבר (בעדיפות ל- 2.4GHZ) בתקציב של כ- 300 ש"ח. חשוב לציין כי כבר יש אחלה מסך של DELL מדגם 2408WFP. הדגשתי כמויות גדולות מ- 1. Core i7 920, s1366, 8MB Tray = 1350 NIS Gigabyte EX58-UD3R = 1000 NIS G.Skill Trident Edition Triple Channel DDR3 1866MHz = 880 NIS Gigabyte HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E = 795 NIS WD 500GB IntelliPower, 32MB,…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by dorosh,

היי חברים, אז לאחר לא מעט זמן שבו אני בודק, מחפש ושואל רכשתי לבסוף חומרה חדשה וכעת אני מחפש זיכרונות וכרטיס מסך אבל את הכרטיס מסך אני יקנה כאשר יגיעו לארץ הסדרה החדשה של Nvidia. להלן המפרט: מעבד - Intel Core i7 10700K / 1200 לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC קירור - Antec Mercury 360 AIO Liquid Cooler - הוחלף ל Corsair h150i pro xt בגלל חוסר תאימות של ANTEC בדגם הזה לתושבת 1200 של AORUS. ספק - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular מארז - CoolerMaster MasterBox MB511 RGB מסך - Asus VG279QM 27'' LED IPS - (האישה קנתה לי ליום הולדת אז זה מה יש לעתיד הקרוב ) אחסון - Samsung 970 EvoPlus 1TB אחסון - Sa…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by khailsh,

שלום, חיפשתי מחשב לשימוש משרדי בסיסי, חלונות 7, אופיס, אינטרנט וכדומה. מצאתי את המחשב הזה http://tms.co.il/product/8003 בנוסף אני משדרג את המארז והספק ל GZ-X7 עם 400W, יוצא 1K ש"ח שזה התקציב. האם יש פאולים במערכת? האם תספיק לשימוש משרדי סביר?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by zamir12,

רכשתי מחשב נייד של לנובו - y510p מהדגם החדש (SLI - Geforce 755m) שעבר שיפורים מהדגם הקודם בטאץ' פד, וכרטיס הרשת (לא קיים בארץ) קיבלתי אותו עם שנה אחריות (איסוף והחזרה) ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם האחריות של לנובו, איך השירות והאחריות שלהם, האם הם מקצועיים, ומה זמן ההמתנה בד"כ בתיקונים במעבדה / הגעת השליח כמובן שאני מתכוון לשדרג את האחריות ל-3 שנים אבל בלי כל קשר נורא חשוב לי לדעת איך המעבדות והאחריות שלהם בארץ. אשמח לשמוע חוות דעת ובמיוחד ניסיון אישי, תודה רבה

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני מחפש מחשב בשביל חברה של אחי. פרט לעבודה באינטרנט ואופיס לא יהיה כל שימוש אחר. אין צורך במסך, צורב או דברים נלווים כאלה, יש לכם הצעות? תודה,

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. מצאתי שני מפרטים שאני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=26411 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5500 בנוסף אני קונה מקלדת WAVE ועכבר G9X עכשיו מה שחשוב לי מאוד זה השקט של המחשב ... אגב יש לי מסך 20" מתכן שידרוג ל 24" . תודה **** מה התקציב המקסימלי? 8500 ש"ח מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד?? משחקים , אינטרנט , סרטי HD . האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר כמו שאמתרי WAVE + G9X מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? מקסימום שקט האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.