ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום.. בעקרון אלה החלקים שאני רוצה לשדרג.. מארז - פשוט שיחזיק לאוברקלוק לא עצבני..(בחרתי אורורה) לוח אם פשוט גם כן... בלי יותר מדי פיצ'רים.. בחרתי בעזרתכם את ה -NF7 מעבד 2500 מובייל... וקרור וולקנו 12.... לדעתכם זה יחזיק אם אני ארצה לעשות אוברקלוק ? (זכרונות Geil 512 333mhz cas2.5) אם יש הצעות לשיפור במסגרת הסכום המליצו לי בבקשה... אני עם היד על הקליק של הקניה :> AURORA 1 ¤170.00 ¤170.00 רגילה ABIT NF7 1 ¤380.00 ¤380.00 רגילה AMD Athlon XP 2500 Mobile 47W Barton CPU OEM 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה Thermaltake Extreme VOLCANO 12 1 ¤170.00 ¤170.00 1375סכ"ה.....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים, כבר זמן רב שאני מתלבט בין קנית מחשב חדש לצרכי עבודה וקונסולת משחקים בנפרד. חשבתי שאולי ניתן לשלב בין ה- 2 ולבנות מערכת מחשב חזקה, עם 2-4 ג'וייסטיקים אלחוטיים, שתתחבר לטלוויזיה LCD בעזרת חיבור RGB רגיל (VGA) או HD (אין DVI ב- LCD שברשותי) ותהיה מיועדת כתחליף לקונסולת משחקים HD (כגון PS3 או XBox360) וכך ארוויח גם מחשב למשחקים וגם מחשב לעבודה (עריכת וידאו/תמונות/אינטרנט) וצפיה בסרטים. במידה והדבר אינו אפשרי/לא בא בחשבון/לא מומלץ אשמח לשמוע מדוע. במידה והדבר אפשרי, הנתונים הם: 1. תקציב: עד 4,000 ש"ח, בכרטיס אשראי פרוס לתשלומים רבים ככל האפשר, או מזומן (במידה ומדובר בהנחה משמעותית למזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים (כמו קונסולה), כמו גם צפיה בסרטים, האזנה למו…
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1)תקציב 6000 2)מטרת המחשב היא למשחקים כבדים ולתוכנת מאיה 2009 3)אין צורך בציוד הקפי 4)אין צורך במסך מקלדת ועכבר 5)אין לי מפרט חלקי 6)6-7 7)לא 8.לא 9)IQPC 10ׂׂׂ)יציאת COAXIAL מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1482 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK ₪500 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX285 2GB DDR3 - RETAIL ₪1942 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] OCZ GAMEXSTREAM 700W : OCZ700GXSSLI ₪441 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ₪229 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ₪404 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה …
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שוב שלום, לפני חודש בערך קיבלתי מפרט מפה, הוא היה מיועד לרכישה באילת אבל זה לא הסתדר אז חיכיתי קצת ועכשיו אני אקנה במחיר רגיל, נתחיל עם הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הגעתי ל4300 שזה בסדר 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב (לא FHD אבל אולי בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Intel® Core i3 2310M או Intel® Core i3 380M Processor מה יותר טוב\ חדש, אם מישהו יכול לדרג את הסידרה יהיה מציון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת למה הלוח אם שלי מסוגל(שאוכל לדעת איזה כרטיס מסך שמתאים אני יכול לקנות). נתוני מחשב: כרטיס מסך-Gtx 980 מעבד-Core i5 6600k 3.5 hz Ram-16Gb לוח אם-asus h170m-plus בקשר לספק כוח אני יעדכן בהמשך זה בבדיקה לפי מה שזכור לי בין 450-600W אני יערוך את הפוסט ברגע שאבדוק את זה,אשמח לעזרה,תודה. עריכה:משתמש במסך 144hz על 1080P המטרה זה לגיימינג בעיקר(Competetive)
-
- 42 תגובות
- 6.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה מה אתם חושבים על המפרט הזה?? יש מקום לשיפורים?יש משהו שהייתם מחליפים? לא מתכנן לעשות O.C ... AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,689 ש"ח Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan 252 ש"ח Corsair 2x1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 (TwinX2048-3200C2) 2,368 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4,760 ש"ח Western Digital SATA 74GB 10000 RPM 1,090 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 780 ש"ח Thermaltake Tai Chi 1,790 ש"ח TAGAN EasyCon TG580-U15 580Watt Active PFC 817 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות כמו visual studio ועריכת תוכנות. אם אפשר מארז מחברה מוכרת ורצוי שיהיה מעוצב (אפשר מאוורר טוב גם על רעש חזק). אני מעדיף מחשב עם מעבד Intel ולפחות 2GB זיכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב מהיר ובמחיר סביר מסך 17 אינץ',דיסק קשיח גדול,שישמעו מהרמקולים באיכות טובה,ואני מאמין שצריך גם זיכרון רב ומעבד טוב כדי שירוץ מהר שיהיה מתאים בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט (רואה סטרימינג מהאינטרנט). לא צריך מחשב מפוצץ עם כל הרכיבים החדשים כי כל שקל חשוב,המחשב הוא לדירה החדשה שאני משכיר. מה גם שיש לי מחשב נייך בבית הורי,שקניתי לפני שנה, שהוא מצוין מעבד e6600 ,וזיכרון של 2 ג'יגה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-