ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת למה הלוח אם שלי מסוגל(שאוכל לדעת איזה כרטיס מסך שמתאים אני יכול לקנות). נתוני מחשב: כרטיס מסך-Gtx 980 מעבד-Core i5 6600k 3.5 hz Ram-16Gb לוח אם-asus h170m-plus בקשר לספק כוח אני יעדכן בהמשך זה בבדיקה לפי מה שזכור לי בין 450-600W אני יערוך את הפוסט ברגע שאבדוק את זה,אשמח לעזרה,תודה. עריכה:משתמש במסך 144hz על 1080P המטרה זה לגיימינג בעיקר(Competetive)
-
- 42 תגובות
- 6.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה מה אתם חושבים על המפרט הזה?? יש מקום לשיפורים?יש משהו שהייתם מחליפים? לא מתכנן לעשות O.C ... AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,689 ש"ח Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan 252 ש"ח Corsair 2x1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 (TwinX2048-3200C2) 2,368 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4,760 ש"ח Western Digital SATA 74GB 10000 RPM 1,090 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 780 ש"ח Thermaltake Tai Chi 1,790 ש"ח TAGAN EasyCon TG580-U15 580Watt Active PFC 817 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, חבר ביקש ממני לבנות בעבורו מפרט גיימינג ב-8K. לא מתבקש אוברקלוקינג (אך בטוח שבמחיר הרכיבים אוברקלוקינג יהיה בגדר אופציה) לא מתבקש ציוד היקפי. מתבקש חנות מהמרכז. אשמח
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות כמו visual studio ועריכת תוכנות. אם אפשר מארז מחברה מוכרת ורצוי שיהיה מעוצב (אפשר מאוורר טוב גם על רעש חזק). אני מעדיף מחשב עם מעבד Intel ולפחות 2GB זיכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך משחקים. אני מעוניין להשקיע במחשב שיהיה חזק ביותר ויריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף על דברים שאני לא אשתמש בהם. זה מפרט שראיתי באחד האתרים ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=52ba82a8b8a7a בעיקרון מה שחשוב לי זה מפרט חזק ואמין, שיחזיק לי לפחות כמה שנים. שקט ובעל קירור רציני ומספק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב מהיר ובמחיר סביר מסך 17 אינץ',דיסק קשיח גדול,שישמעו מהרמקולים באיכות טובה,ואני מאמין שצריך גם זיכרון רב ומעבד טוב כדי שירוץ מהר שיהיה מתאים בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט (רואה סטרימינג מהאינטרנט). לא צריך מחשב מפוצץ עם כל הרכיבים החדשים כי כל שקל חשוב,המחשב הוא לדירה החדשה שאני משכיר. מה גם שיש לי מחשב נייך בבית הורי,שקניתי לפני שנה, שהוא מצוין מעבד e6600 ,וזיכרון של 2 ג'יגה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי תותחים, בנו לי מפרט למחשב גיימינג כבד, בתקציב של עד 6000₪ ( ניתן לנצל את כולו).אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו: מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: Antec Case GX202 White Led + Gigabyte 700W כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 כונני SSD: Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב HTPC המחשב יחובר ברשת ביתית חוטית למחשב הראשי בבית ודרכו לאינטרנט מטרות הHTPC: 1. צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט (שיופעלו יחד עם קבצי כתוביות) 2. השמעת קבצי מוסיקה 3. הקלטה ממסרטה דיגיטלית (דרך כניסת 1394) 4. הקלטה של שידורי טלויזיה 5. גלישה באינטרנט דרך הטלויזיה 6. רצויה מאוד יכולת הPVR, (יכולת מלאה כמו של YES MAX) 8. שליטה במחשב ה HTPC בעזרת שלט בלבד ללא מקלדת ועכבר. 7. שליטה בממיר של YES בעזרת השלט של המחשב שאלות: 1. אם תוכלו לעזור לי עם מפרט מחשב, אני אודה לכם מאוד, הדרישת הן הדרישות המפורטות מעלה.. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר - אך יש צורך בכרטיס PVR - כבר בחרתי ללכת על הכרטיס HAUPPAGE WINTV PVR 150, שכולל שלט, וIR BLASTER לשליטה על הממיר של YES,…
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בכמה הייתם קונים את הלפטופ הבא: Dell Xps m1530 מסך 15" Core 2 dou T7250 Nvidia 8400 2GB 667mhz 250GB 7200RPM כמובן משומש אבל במצב מצויין.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שקל, עדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ועריכה גרפית קלה בתוכנות כגון פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה רעש סביר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב נייד עם מסך גדול ככל הניתן וצבע…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני די סגור על המערכת הזו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 יש פה איזה קטץ? כי E8400+ P43+ 4GB+ HD4850 ב 3200 ש"ח נראה טוב מידי תודה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש סיבה לכמות הדיסקים ולעובדה שיש שני צורבים ולעוצמת ה- UPS אז קחו את זה בחשבון. מעבר לזה אני מתלבט עדיין לגבי הכרטיס מסך. העדפתי את הנוכחי בגלל התמיכה ב- DX11. אני לא גיימר כבד אבל טוב שיש את האופציה להריץ משחקים בצורה נורמלית. מבחינת רמת השקט חשוב לי שיהיה שקט כמובן אך לא ברמה קריטית. בנוסף אני זקוק לאיזה סט מקלדת + עכבר (בעדיפות ל- 2.4GHZ) בתקציב של כ- 300 ש"ח. חשוב לציין כי כבר יש אחלה מסך של DELL מדגם 2408WFP. הדגשתי כמויות גדולות מ- 1. Core i7 920, s1366, 8MB Tray = 1350 NIS Gigabyte EX58-UD3R = 1000 NIS G.Skill Trident Edition Triple Channel DDR3 1866MHz = 880 NIS Gigabyte HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E = 795 NIS WD 500GB IntelliPower, 32MB,…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-