ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום את המפרט הזה בKSP, אני יכול לשנות עד יום ראשון, מה אתם אומרים הייתה לי התלבטות עם הלוח אם רציתי את ה-NF7-SL אבל אין כבר, וזה נראה לא רע גם. אשמח לקבל את חוות דעתכם כל המחשב. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לאינטרנט וישומי אודיו, ברמות של להקליט סקיצות, יש לי כרטיס קול חיצוני שלי תודה Athlon XP 2600+(333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 340 1 340 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Pric…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על מקסימום של 7000 ש''ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים והתקציב הגבוה הוא בשביל שהמחשב יהיה בעל-ערך גם לטווח הארוך יחסית, כלומר יש צורך גם בבסיס טוב לשדרוגים בעתיד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע פתחתי דיון בפורום זה שבו ביקשתי עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש מבוסס AMD64, לאחר שקיבלתי תגובות רבות ומפורטות (תודה רבה) מצאתי לעצמי זמן לבדוק אותן לעומק ולנסות ולהרכיב מפרט חזק שלא יהיה יקר מדי. כמו-כן גיליתי מקור לא צפוי של תמיכה כספית (AKA הורים) כך שיתכן שאוכל להרשות לעצמי מחשב חזק יותר ממה שחשבתי שאוכל. מעבד: AMD Athlon 64 2800+ (עולה 930 בKSP ו960 בנועה) לוח-אם: +EPOX 8KDA3J AMD 64 (עולה 970 בנועה) או EPOX 8KDA3J AMD 64 (עולה 670 בנועה) או EPOX 8HDA5J AMD64 (עולה 610 בנועה) זיכרון פנימי: A-DATA DDR 512 MB (עולה 490 בKSP ו660 בנועה) דיסק קשיח: Samsung 80GB SATA (עולה 480 בKSP) כונן דיסקטים: Sony 1.44 (עולה 40 בKSP) צורב CD + קורא DVD (קומבו): LG …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חדש, אני יודע, אני DIAF ,n00b וכו' וכו'. אני צריך את דעתכם בקשר למפרט הבא, וכמו-כן אני צריך עוד המלצות לספק ומארז (עד 600 שקל שניהם) שיחזיקו לי בצורה הגונה את המערכת הבאה: (הערונת, אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי לכרטיס מסך, על מנת שיתפקד כאולטרה (עם 400 ליבה ו 400 זיכרונות).
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה כרטיס מסך ממוצע (הוא רוצה שיפור ביצועים וכרגע יש לו GF2MX400, נראה לי שכל כרטיס אפילו lowend של היום יכול להראות שיפור על זה ) בכל אופן הוא רוצה גם כ.מסך (לא אכפת לו אם זה משומש או כאלה, ז"א שגם "בהזדמנות" מחנויות יהיה טוב) וגם זכרון יש לו DDR 333MHZ 256MB הוא רוצה גם זכרון בתקציב הזה(256), זה הבעיה פה - הוא לא רוצה זכרון מפציץ עם תזמונים נמוכים או משהו... רק זכרון שיהיה לו להריץ עוד תוכנות (הוא לא גיימר כבד במיוחד) ומשחקים מסויימים המערכת שלו זה P4 1.6 asus p4b255-c אם צריך עוד מידע תגידו! תודה!
-
טוב אז ככה ב 23 חלק המחלקים אמורים להגיע וב24 הכול יהיה מוכן טוב אז הנה המפרט- (החלקים שיש להם * הם מאמריקה) AMD 64BIT 3400+ 1440* CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM- 1030* MSI R 9800 PRO- 880* EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 650 TT 480 WATT PS 450 RAIDMAX COBRA 460 CREATIVE T5400 690 COOLERMASTER COLD CATHODE X2 150 TT LED FANS X2 100 MICROSOFT KEYBOARD AND OPTICAL MOUSE 120 LG F700B 900 WD 160 GB SATA HARD DRIVE 640 ZALMAN 7000B AL CU 180 צורב דיוידי אני אקנה מתי שיהיה משתלם... הכול הכול יוצא בסוף 7820 שקל... אם יש הצעות שיפור אז בבקשה תגיבו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום מפרטי מחשב, אני צריך שתתנו לי מפרט ב7500 ש'ח (אפשר לחרוג אם זה שווה את זה), ללא כרטיס מסך. המחשב ישמש למשחקי מחשב כבדים. כמובן, ללא ציוד היקפי, רק המארז ומה שבתוכו לא כולל כרטיס מסך. יש צורך בהרכבת מחשב, צורב DVD, קורא DVD. מארז - תחליטו אתם, שיהיה יפה אבל גם שיקרר טוב. העדפה לסוקט 939 אם אפשר עריכה: גם HARDDRIVE לא צריך תודה ולמי שתוהה בקשר לכרטיס מסך אז זה X800 XT Platinum Edition. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים! , אני מחפש מחשב נייד לעבודה (תיכנות...), סרטי HD (אז צריך מסך טוב), ומשחקים (לא חובה שיריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות). יש כמה דברים חשובים עבורי: 1. שיהיה נייד! אני אשתמש בו בבית בסלון מול הטלוויזיה, בעבודה, בבית קפה. 2. שיהיה חדש מבחינת טכנולוגיה. כשהCORE i5 ו-i7 כבר חזק בשוק, זה נראה לי לא נכון לקנות מעבד "ישן". אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כל שנה. 3. שיכלול יציאת HDMI. 4. כמה שפחות מרעיש. אני לא רוצה לשגע את כל הכיתה בשיעור עם הרעש של המאורר. וכמה דברים שהם בגדר NICE TO HAVE: 1. מסך איכותי - אם יתחשק לי לראות סרט HD, יהיה נחמד אם המסך יהיה באיכות FULL HD או קרוב לזה. 2. שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים, גם אם זה על הגדרות נמוכות. הנייד שמצאתי שעונה ע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש פה ואני שמח להיות חלק מהפורום התותח הזה =] ברצוני לקנות מחשב חדש יש לי מחשב כבר 4 שנים ואני ממש מבסוט עליו אני מעבד של intel לוח אם של MSI כרטיס מסך האמתי ישן gefforce 7600לא הייתה שום תקלה ב4 שנים האלו ממש מבסוט מהחברות והייתי שמח שתמליצו לי מחשב חדש לגיימרים שיושב על בסיס החברות האלו ואם יש משו יותר טוב אשמח להתעדכן ולאמץ. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי מסך .תודה רבה. אשמח לכמה שיותר תגובות והמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך המחשב הזה לשימושים ב WORD, OUTLOOK, EXCEL? ההצעה בקובץ המצורף, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם זאת הודעתי הראשונה (למרות שאני רשום כאן מ-2008 משום מה :s05:). לאחר בדיקה של כמה מפרטים שנוצרו כאן באותם הסכומים והשימושים והבנה של מפרטים מבחינת יחס עלות/תועלת יצרתי לעצמי מפרט עפ"י הפרמטרים הבאים: 1. תקציב: 7,000 ₪ עם חריגה ל- 7,500 ₪ 2. שימושי המחשב: * גיימינג - AA+AF גבוה, רזולוציית מסך - 1920X1080. * עריכת סאונד - קיים כרטיס קול ברשותי. * עריכה גרפית - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב, 3DSMax ו- Maya. * עריכת וידאו - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב + Avid ו- Fusion * וירטואליזציה - מריץ מערכת vSphere לבדיקת שרתי VM במקביל. 3. ציוד היקפי: אין צורך כלל. 4. אוברקלוק: אופצייה לאוברקלוק (בינוני) עתידי. 5. מ"ה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של hp ובו מותקנת מערכת הפעלה מסוג ויסטה יש לי את האפשרות לעשות דיסק ריקוברי וע"י כך לפי הבנתי לעשות מעין פירמוט ולהחזיר את המחשב ליום הראשון כפי שקיבלתי אותו. השאלה שלי היא בהנחה שאני מתקין ווינדוס 7 במקום הויסטה האם לאחר מכן עדיין אני יכול להשתמש בדיסק הריקוברי ולהחזיר את המחשב לויסטה המקורי שסופק לי עם המחשב? או שברגע שפירמטי למערכת הפעלה אחרת האופצייה הזאת כבר בלתי אפשרית.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למחשב לשימושים משרדיים ותוכנות מאוד קלות. בנוסף אני מתכנן כן להריץ עליו משחקים מדי פעם, אז חשוב לי שהוא כן יתאים לגיימינג. תקציב כאמור עד 2400 ש"ח, רצוי לא לחרוג.. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלל. שקט הוא לא דבר קריטי יותר מדי, אבל אני כן אשמח אם המחשב לא ישמע כמו טרקטור.. הרבה יותר חשוב לי להשקיע כלכלית באופק שדרוג ורכיבים איכותיים מאשר רכיבים שמיועדים להיות שקטים ולכן עולים הרבה יותר.. לא יבוצע OC.. מעדיף מפרטים מsky pc, משם אני אלך לקנות את המחשב בנוסף אשמח למחשבים מבוססים אינטל (סתם כי אני רגיל ואיכשהו אף פעם לא יצא לי להתעסק עם AMD) - זאת אבל באמת לא דרישה קריטית.. אם יש הבדל רציני ועדיף AMD, אז כמובן שאני אלך על AMD.. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-870 Tray ₪1309 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-870ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪853 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD754JJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪262 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD754JJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1536 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18195 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק Antec Fusion Remote Black ₪820 כמ…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Latitude E5410 כרגע 2G זיכרון. בעוד שנה ישודרג ל 4 בשורה תחתונה מה עדיף להתקין win7-32 או win7-64? (כרגע משמש רק לאופיס וואינטרנט בעוד שנה ישמש גם לישומים סטטיסטיים וגרפיים)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש משרדי קל (אינטרנט ואופיס ) , סרטים וומשחקים ישנים בקטנה ( סטייל קוד2 , אנריל 2004 וכדומה). * גודל המסך? 15.4 / 15.6 * משקל רצוי: לא ממש משנה , יהיה לרוב מקובע * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא , יהיה מחובר רוב הזמן למקור מתח כך שסוללה של שעתיים ככה זה מספיק.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI! * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא וגם אם אפשר שיהיה בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל מחיר , מה טוב. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי זקוקה לנייד 15' בתקציב של עד 3500 ש"ח. מה המחשב הכי טוב ואמין בטווח המחיר הזה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-