עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם אבי רוצה שאוכיח לו מדוע אני זקוק למחשב חדש, והוא נתן לי דרך יצירתית להוכיח לו זאת, פה מופיע הקטע שלכם, אני צריך שתכתבו כאן מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא טוב, הוא מתאים לOC, האם הוא מיועד לגיימרים כבדים, האם הוא מתאים לעבודות גרפיות וכ'ו בקיצור, האם הוא Hige-End, כי זה המחשב שברצוני לקנות לאחר שאוכיח לאבי שהמפרט שברשותי לא טוב. (רק לידיעת המנהלים, אין כאן שום עזרה בקניית מחשב, ולכן אין תקציב, ואת המפרט הנ"ל לא בחרתי בעצמי, אלא אבי בלי ידיעתי) (בנוסף לכך, המפרט נרכש מלפני שנה, היה חצי שנה אצל הטכני וחצי אצלי עקב תקלות, סה"כ הוא ברשותי חצי שנה ועלה לאבי 5200 ש"ח) להלן המפרט שברשותי כרגע, שלטענת אבי הוא Hige-End : (יש לי תחושה שעשו על אבי קומבינה) מעבד:…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ניתן לנצל את כל התקציב לחרוג במידת הצורך אבל לא יותר מדי. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב אבל שלא יהיה מוגזם. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע עדיין אבל למחשב הישן עשיתי oc. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה. האם…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by assafy1000,

אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש למחשב נייד שמגיע אליי בקרוב (EEE 1005HA) נטסטיק. אני עובר למרכז רחקו יחסית מהמשפחה, ובכלל נמצא בלא מעט נסיעות, וגם בלימודים עצמם זה יעזור לי. כהמ שאלות: 1. סלקום הם היחידים בארץ שמוכרים חבילה בי הגבל גלישה. בדקתי בפלאפון, ובתור לקוח עסקי שלהם אני אמנם זכאי להנחה נחמדה, אבל זה עד 10 ג'יגה בחודש. אני צריך הרבה יותר מזה, ובסלקום אני מוסיף ממש קצת (10 ש"ח בחודש) כדי לקבל גלישה והורדה בלי הגבלה. מה אתם אורמים על המודמים שלהם, ומה כדאי? http://www.cellcom.co.il/new/TALKMAN/modem/Pages/default.aspx 2. עד כמה זה יבזבז לי את הסוללה לעומת ה-WIFI? 3. יש עוד משהו שכדאי לי לדעת? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 9.2k צפיות
  6. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לעבודה משרדית. (גלישה באינטרנט בלבד) בנוסף אצטרך מסך חדש, 24 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 (כולל מסך) - חריגה גג עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. צפייה בנטפילקס . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

7. Started by ychamp,

אני מחפש מפרט לגיימר קל. שישמש ברובו לשימוש יומיומי 1 HITACHI Deskstar 7K80 HDS728080PLA380 -0A30356 80GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: HDS728080PLA380 1 DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Model #: nF4 Ultra-Infinity 1 Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB Geforce 6800GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PX6800GS TDH 256MB [font=Verdana ]אני נהולך על הגרסה של XFX אבל לא היה במלאי 1 Antec SmartPower 2.0 SP-500 ATX12V 500W Power Supply - Retail Model #: SP-500 Item #: N82E16817103937 1 A-DATA 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model ADBGB1916…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itay127,

זה המחשב שיש לי עכשיו,נקנה לפני שנה בסקיפיסי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי ‏GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm אני רוצה לקנות מאוור חדש במקום זלמן, צריך מאוורר הכי שקט שיש אני לא יכול לסבול רעש. לשפר זיכרון, כרטיס מסך, ואם אתם חושבים על עוד משהו אז אפשר. המחשב לצורך משחקים (פיפא/פרו). ולצורך עבודה בסיסית (אינטנרט,אופיס). תקציב- אךף שקל. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):סטרימים • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אין לי משש משהו מיוחד כרגע אני פשוט אוריד את המשחקים הכי חדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64BITמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה …

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by benbmx666,

שלום! אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, אשר נבנה ע"פ מפרט שהומלץ לי על ידי חברים הפורום לפני שנתיים +. לאחרונה התחיל להיות מורגש צורך בשדרוג, בעיקר במשחקים חדשים אך באופן כללי הכל מרגיש קצת outdated לאחר שהשתמשתי במחשב חדש של חבר. אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים ומדיה. התקציב לא ידוע, אני מעדיף לשדרג את מה שצריך על מנת שיהיה לי "שקט" לפחות לשנתיים, ומטרת השדרוג היא בעיקר בשביל מהירות בהפעלת המערכת הפעלה לאחר אתחול, ו 2-3 משחקים קבועים (כונן SSD?) הרצת משחקים חדשים בהגדרות גבוהות (כרטיס מסך?) וחיבור מסך נוסף (עוד זיכרון?) להלן המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Zod,

אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה את חוות הדעת שלכם. :) המחשב מיועד למשחקי מחשבים כבדים כמו:call of duty:black ops בתלת מימד עם יש משהו משתלם יותר ששווה לשנות אז בבקשה תגידו לי מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪932 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪685 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪303 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪214 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1253 …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by limedi,

היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959

14. טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AVIx,

ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Antigo,

סך הכל הייתי עושה את המפרט בעצמי הבעיה שהם לא רוצים לעשות OC אז זה משנה די הרבה - למשל אי אפשר קלחת 6300 כי במצב הרגיל הוא פשוט חלש מידי וכו' אז אני צריך עזרה בהתאם...

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  17. שלום הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD Athalon 64 3000 CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 [ ¤ 156.9 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 667.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-RO…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by antique,

אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, בעקבות הדיון הקודם שפרסמתי וההיענות הרבה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שונה לגמרי המיועד לאחותי. חשוב לציין שהיא עוברת לברזיל, לקוריטיבה, לכן האחריות הבין לאומית והשירות העולמי חשוב מאוד. * מטרות המחשב- עבודה משרדית, צפייה בתמונות, שמיעת שירים, צפייה בסרטים פלוס אופציה לחיבור לטלוויזיה * גודל המסך- 15.6 * רזולוציית המסך? Hd לפחות אם אפשר full hd, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת מוארת יכול להיות נחמד * משקל רצוי- עד 2.3 קילו עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל אבל חשוב שיניה לו זמן עבודה סביר של לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- היא מעוניינת לחבר את המחשב למסך חיצוני, אני לא סגור באיזה יציאה …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by pro,

שלום יש לי מחשב ישן ואני יפרט לכם את החלקים שברצוני להחליף ובבקשה תגידו לי מה לשפץ (תודה!) INTEL PENTIUM II 400MHz 128 MB SDRAM SAMSUNG ASUS לא יודע מה השם שלו אבל מ99 NVIDIA RIVA TNT2 32MB MAXTOR 2B020H1

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …

22. היי, ה Alienware X51(הקונפיגורציה הגבוה) מתאים לצרכים שלי מכל הבחינות כולל גודל המארז הבעיה היא להביא את הנ"ל לארץ, זה הופך את הענין ללא כלכלי בכלל ומה גם שאני בטוח שבמחיר המקורי אפשר להשיג מפרט טוב יותר ופה אני צריך את עזרתכם... המפרט אליו אני מתכוון הוא האחרון במחיר של 1149$: http://www.dell.com/us/p/alienware-x51/fs ~שימושים: גרפיקה דו מימד ותלת מימד, עריכת וידאו(לא מקצועי), משחקים ושימוש שוטף. ~תקציב: 3800ש"ח חריגה במקרה של רכיב "חובה". ~ציוד הקפי: אין צורך, מחשב בלבד. ~ללא OC. ~ללא SLI. ~חייב להיות שקט עד כמה שניתן. ~כרגע יחובר אליו מסך 21" ובהמשך dell 27. מפרט על פי ה X51: 1. מארז-מחפש משהוא דומה בממדים לנ"ל. 2. לוח אם- כזה שמתאים ל i7 ולמארז שיבחר-חי…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. שלום. חבר שלי בנה לי תפריט למחשב וזה יצא לנו 5500 ש"ח שזה די יקר, אני מחפש לעגל את זה ל-5000 ש"ח או אפילו פחות אבל בגלל שאני לא מבין גדול במחשבים אני לא יודע במה לקצץ. אם אתם יכולים, בבקשה תסתכלו על התפריט ותעזרו לי אולי להוריד קצת באיכות הרכיב כדי שהמחשב ישאר עדיין מחשב טוב במחיר קצת יותר נורמאלי. אני גם אשמח לשמוע אם המחשב שהוא בנה לי יצא מחשב טוב: (המחירים לפי חנות ksp): מעבד: 880 ש"ח ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ לוח אם: 920 ש"ח ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 זכרון פנימי 420 ש"ח ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ של 800MHz כ.מסך: 1200 ש"ח ‏Shapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: 190 ש"ח Segate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי חבר'ה ראשית אל תתייחסו לסכום ששמתי בראשי, כל המטרה של הדיון הזה הוא לדון בעצם האם המפרט שאני יראה עבורכם הוא טוב והאם החלקים שבחרתי הם טובים ומה הבדל ביניהם.. לוח אם: asus BLITZ EXTREME או asus STRIKER EXTREM ? מה הבדלים ? כרטיס מסך: GIGABYTE NX88S320H-B-RH - אין דיונים לגבי זה. צורב DVD: Asus DRW-1814BLT DVD-RW DL Super Multi X18 Light Scribe מארז: ASUS TA363 BLACK או 3D AURORA BLACK S/P או 3D AURORA 570S BLACK מה הבדלים ביניהם ? מה יותר טוב ? פחות רועש, קליל יותר, פחות אבק ויש מקום כמובן ל- 8800GTS שלי ספק כוח: THERMALTAKE 400W Power Supply Unit For ATX 24Pin Connector SATA PCI-E מקלדת ועכבר אלחוטיים: Microsoft 2000 כונן קשיח: Western Digital WD5000KS…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.