ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!
- 

- 10 תגובות
 - 927 צפיות

- 

- 

שלום, מעוניין בהמלצה למחשב אשר יעמוד בדרישות הבאות: 1.צפייה ב HD בטלויזיה חיצונית (יציאה + תמיכה מהכרטיס) 2. משחקים , לא מדובר במחשב ייעודי לגיימרים אבל יהיה נחמד למחשב שיעמוד בדרישות למשחקים החדשים 3.חיבור eSATA , עדיף לשמור על אופציה זאת זמינה (אם מייקר מדי אז ניתן לוותר). 4. "15.4 לפחות. 5.כמובן כל הדרישות הרגילות : זכרון סביר ( מינ' 320GB ) , סוללה נורמלית , 4GB RAM , ווינדוס 7 . 6.נעים לעין ונוח לשימוש. מדובר בתקציב של 6500 ש"ח כאשר אני לא קטנוני , ניתן לחרוג (בגבולות הסביר). תודה מראש לצוות התומך...
- 

- 1 תגובה
 - 563 צפיות

- 

- 

מטרת המחשב היא מוסיקה/גלישה/סרטים/סטודנט - אני לא שואף לכרטיס מסך שיריץ לי משחקים מטרופים, אבל הייתי רוצה את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המוצע. גודל המסך 13 - 15 אינצ'. רזולוציית מסך, האמת שאני לא יודע להגיד לך ולתאם זה את לפי כרטיס המסך. קלט - חיבור Usb,Vga, blootoh, hdmi מעבד כמובן שהייתי מעדיף I7 וכמה שיותר זיכרון ראם אם אפשר מעבר ל-4GB ובלי קשר הפשר גם להוסיף לבד .. מסך מגע אין צורך, והייתי רוצה גם רישיון למערכת הפעלה וכמובן ssd כונן קשיח. התקציב הוא 3000 ש"ח עם פריסה לתשלומים. עדיפות אין לי כ"כ ליצרן ספציפי אבל, הייתי מעדיף Lenovo/asus. העיקר שיהיה מחשב חזק, ולא יעבוד לאט ויריץ לי דברים סבירים. תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 959 צפיות

- 

- 

עזרה לבנות מחשב לגיימינג עם כרטיס מסך של Ati radeon 5850 1gb gddr5 hdmi תודה לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 527 צפיות

- 

- 

השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪567 …
- 

- 2 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בעקרון עבור אשתי) במגבלות הבאות: תקציב עד 7000 ש"ח, מעבד סביר (פנטיום M 1.6 ומעלה), רצוי בעל כרטיס מסך שיאפשר לי לעבוד על אוטוקאד, כגיבוי למחשב השולחני שלי (כרטיס סביר אבל לא בהכרח תותח, כפועל יוצא של מגבלת התקציב), 512 מגהבייט של RAM, כמו גם דיסק מינימלי של 60 ג'יגה,יציאת S וידאו, כרטיס אלחוטי, צורב DVD הכרחיים. חשוב מאוד: שירות לקוחות טוב של היצרן. כאן מתחילות הצרות. מגוון המוצרים והמותגים הותיר אותי מבולבל. אני שוקל כמה חלופות (וכמובן פתוח להצעות נוספות), להלן: (כדי להמנע מהודעת ענק, צירפתי לינקים למפרטים) את HP פסלתי על הסף (למרות המוצרים המומלצים) בגלל סוגיית השירות (כבר נכוותי בעבר). חשבתי על IBM R50 אבל מסתבר שאין לIBM יציא…
- 

- 2 תגובות
 - 865 צפיות

- 

- 

מישהו יכטול להביא לי מפרט מחשב בבקשה עד 4500 שקל שיריץ לי משחקים בלי בעיות . קיצר מחשב תותחי כמה שאפשר בלי מסך!
- 

- 10 תגובות
 - 785 צפיות

- 

- 

התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

המחשב הנוכחי: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 מומרץ ל 3.10mhz, בתוספת קירור Thermalright Ultra Extream + שני מאווררים DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappire HD 7770 1GB Mhz Edition (לא עשיתי OC) Antec VP400p 450W לפני הכל, האם יש אפשרות להשתמש בקירור במחשב החדש, והאם כדאי בכלל ? ודבר שני, האם לאחר השדרוג, כרטיס המסך הנוכחי יהווה צוואר בקבוק, או שהוא יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ? אז למפרט עצמו: המחשב ישמש למשחקים ולעבודה משרדית. החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ומארז. (אני מתכוון לעשות OC קליל למעבד) את שאר החלקים אני אקח מהמחשב הקודם. (צורב DVD, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס מסך, קירור, מאווררים, וכרטיס PCI-E של USB3, מסך, טלוויזיה)
- 

- 16 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

אני זקוק להמלצה למחשב נייד למישהו בן 35 שצריך אותו לעבודה שוטפת. על המחשב להיות קל ככל האפשר, עדיף עד 2 ק"ג, כמובן סוללה שתספיך למספר שעות עבודה עדיפה. גודל מסך עד 13.3 אינצ', על המסך להיות מט ולא מבריק או אנטי-גלר. משום מה יש לו בעיה עקרונית עם זה :\ אחריות כמובן גם חשובה. מבחינת גודל כונן קשיח וביצועים - רק משהו שיוכל להריץ דפדפן ואולי סרט פה ושם ויוכל לשמור כמה תמונות וקבצי וורד ואקסל. האמת שאפילו כונן של 80GB יכול לעשות את העבודה. TNX
- 

- 4 תגובות
 - 971 צפיות

- 

- 

קודם כל חשוב שיהיה מעבד לפחות CORE 2 DUO , לא פחות מזה (בדגמי מעבד אני פחות מתמצא). זיכרון מ-3 ג'יגה ומעלה דיסק קשיח לא קריטי גם 250 יכול להספיק, בלוטות' - מעדיף מאוד שתהיה תמיכה. שתהיה יציאת HDMI חובה! רצוי מאוד WIN 7 , למרות שזה כבר שינויי תוכנה, אז זה לא כזה משנה יותר מדי אבל אם זה כבר בא עם 7 אז עדיף. וכרטיס גרפי שיהיה חזק כמה שאפשר שנכנס בתקציב... בנוגע לאחריות, זה כבר תלוי בחנות במייבאת אני מניח. יש למישהו המלצות ? *כמובן שהמחשב הזה הולך להחליף את המחשב השולחני - מה שאומר כל הגלישה באינטרנט, הורדות, סרטים, תוכנות כמו AUTOCAD ושות', OFFICE, מוזיקה ואם הכרטיס מסך מספיק חזק אז גם משחקים פה ושם (לא משחקים כבדים מדי) וכ'ו.*
- 

- 2 תגובות
 - 729 צפיות

- 

- 

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח עד 2000 ש''ח (אפשרי חריגה קלה אם נדרש) לשימוש כללי רב תכליתי וללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה , פחות למשחקי מחשב יותר לגלישה באינטרנט, ללימודים לילדה וכו'. יש לי פה 2 מפרטים נחמדים שראיתי בIVORY האחד עם מעבד חזק יותר i5 ועם כרטיס מסך מובנה, והשני עם כרטיס מסך יותר טוב אבל עם מעבד חלש יותר i3 מחשב מס' 1 מחשב מס' 2 בנוסף אני ממלא את הטבלה למי שרוצה פרטים יותר מורחב של מה שאני מחפש. המון תודות לעוזרים ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 2000 ש''ח אבל אפשרי חריגה של 200 ש''ח אם זה כדאי/מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD…
- 

- 2 תגובות
 - 849 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!
- 

- 6 תגובות
 - 852 צפיות

- 

- 

אהלן, אשמח אם אוכל לקבל כאן כמה מפרטים למחשב נייח ומסך האם עדיף היום לעבוד עם מעבר וכרטיס של AMD או שכדאי להשאר בחיקם של INTEL NIVIDIA ?? המחשב ישמש ברובו לגיימינג וקצת לתוכנות מידול (SOLIDWORKS,FUSION 360) מחשב: טווח מחירים: 6500 +- מעבד וכרטיס מסך AMD SSD 1T 16-32 RAM ספק כוח 750W ( יותר מידי? ) מסך: 144hz 23-24 אינצ' טווח מחירים: 1000-1500 +- תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, אחלה יום אנשים
- 

- 1 תגובה
 - 601 צפיות

- 

- 

אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.
- 

- 7 תגובות
 - 628 צפיות

- 

- 

אני צריך זכרונות אחרים במקום ה GeIL, אבל ביצועים זהים. ומארז אחר מזה שמצויין פה. COMPUCASE CI-6920 GeIL 512MB DDR 400MHZ על מה אתם מציעים לי ללכת? על איזה זכרונות?
- 

- 2 תגובות
 - 643 צפיות

- 

- 

אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא כל כך מבין בכל העסק אז ככה התקציב הוא בערך 4 אלף חשוב לי : מסך lcd ,הארדיסק 160 ג'יגה,זכרון לפחות מעל 1000 ומעבד חזק (כיום יש לי 2.66 ואני רוצה להשתדרג למשהו יותר חזק עם המחשב הזה ),צורב דיוידי וסידירום רגיל. אז ככה על כרטיס מסך קראתי פה על זה -GeForce 7900GS (לא שחקן מטורף אבל יש ימים מה לעשות..) כל הצעה תתקבל בברכב (אם יכנסו בתקציב עוד יותר ברכה ..) תודה לכל העוזרים
- 

- 10 תגובות
 - 811 צפיות

- 

- 

צהריים טובים נתקלתי בזמן האחרון בהרבה תלונות על בעיה מסוימת בניידים עם Core 2 Duo מסדרות T5/T7 אז לכל המחשבים המייללים- עכשיו פתרון. הבעיה נגרמת כתוצאה מנסיון של המעבד להיכנס למצב Idle, מצב שנקרא C3 או C4 Power consumption state. קיימת זליגה מסוימת שגורמת לחלק מהקבלים להשמיע את קול הזמזמום/יבבה הנוראית הזו. מה הפתרון? להשאיר את המעבד כל הזמן עובד בצורה מסוימת. תוכנה בשם RMclock http://cpu.rightmark.org/download.shtml תורידו, תסמנו בהגדרות את התיבה Hold HLT On idle ואת Disable C4 state, והבעיה תיפתר מיידית. הפלוס? נפתרתם מהקול הנוראי עד שהחברה של הנייד תוציא עדכון ביוס שמסדר את הבעיה. המינוס? בגלל שהמעבד אף פעם לא באמת ב Idle, בשימוש ממוצע זה יקצר לכם 5-7 דקות במ…
- 

- 12 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

[TABLE=width: 1030] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]Processor[/TD] [TD]Intel Core i5-4670 Box[/TD] [TD]1110[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mother Board[/TD] [TD]Gigabyte GA-H87M-D3H[/TD] [TD]560[/TD] [/TR] [TR] [TD]Graphic Card[/TD] [TD]Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5[/TD] [TD]1000[/TD] [/TR] [TR] [TD]Memory[/TD] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600MHz x 2[/TD] [TD]390[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Crucial Solid Series M500 120GB[/TD] [TD]365[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Seasonic S12II-520 Bronze 520W[/TD] [TD]320[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Core 1000 USB3[/TD] [TD]208[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]3953[/TD] [/TR] [/TABLE] מה…
- 

- 5 תגובות
 - 780 צפיות

- 

- 

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב, לכל הצרכים הרגילים, וחושב גם להתחיל להתנסות בלעשות מוסיקה במחשב. אני מנגן מוסיקה בצורה רצינית, אבל לא מכיר את נקודת ההשקה בין נגינה למחשב. ומכאן, שכדאי שתהיה אפשרות לעשות דברים (לא בדיוק ברור לי אילו), בעיקר עם גיטרה ומקלדת מידי, ומצד שני, לא משהו רציני מדי, למקרה שכל הקונספט לא יתפוס אותי. חבר המליץ לי להסתכל על מפרטים של pcpower.co.il, ושם מצאתי את המפרט שצירפתי למטה. שאלותיי הן: א - האם המפרט מוגזם בטיבו למתחיל כמוני? (מתחיל, אבל עם מספיק כסף להשקיע במחשב טוב) ב - האם מחירו מוצדק? המחיר הרלבנטי לגביי הוא 3,865 שקלים, שזהו התשלום במזומן. שימו לב - המפרט אינו כולל מסך וכרטיס קול. וגם לא מקלדת ועכבר, אבל זה קצת יותר זניח. תודה מראש, תו…
- 

- 2 תגובות
 - 513 צפיות

- 

- 

היי מעוניין מחשבים למשחקים, שיהיה מחשב מרכזי בבית (ולכן יפעל די הרבה וחשוב שיהיה גם שקט) מחפש משהו אמין, אני לא גיימר אלא אחד שמשחק פה ושם (דיאבלו, סטארקראפט, הירוס, דברים כאלה). בנוסף לפעמים אני משתמש במחשב הזה לתיכנות (שהמחשב הנייד לא זמין או לצורך בדיקת תוכנות כבדות יותר). בנתיים שמתי לב שיש באופיס דיפו מחשב נייד של AMD ב3.6 אלף שקל. כולל ווינדוס (יש לשים לב שאני מעדיף לא מערכת הפעלה מקורית, ולא לא לינוקס [בכל זאת משחקים ]) מפרט המחשב המוצע באופיס דיפו: מעבד: AMD Phenom Quad Core 960 2.3GHz לוח אם: Gigabyte GA MA790FXQS זיכרון: 2G DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB מעבד גרפי: ATI HD38070 512>MB צורב DVD אחריות ל3 שנים מערכת הפעלה: windows vista home premium, …
- 

- 6 תגובות
 - 732 צפיות

- 

- 

שלום אני צריך מחשב טוב וחשוב שיהיה גם יפה שיגיע עם ווינדוס 7 ושלא יחסר לו חיבורים וכאלה חשבתי על הדגם הזה של DELL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 מה אתם חושבים?יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 623 צפיות

- 

- 

חבר שלי רוצה מחשב ב 2500 הוא בקושי משחק מקסימום ניד פור ספיד או gta המחיר לא גמיש עכשיו חשבתי על משהו בסגנון הזה ולא רשמתי שם מארז וספק כי מספיק בשביל המערכת הזאת סתם ג'נרי איך זה נראה מה לשנות ??
- 

- 4 תגובות
 - 523 צפיות

- 

- 

שלום לכם... אז ככה... אני אמור לקבל מארז מלא עוד כמה זמן מצרפת... רק מארז ! בלי ציוד היקפי. בבקשה בבקשה תעזרו לי לשפר או להפחית (עם העין הגדולה שלי) את המפרט שהרכבתי... התקציב די גדול אך גבולי. כך שאני לא יכול להגדיר את הסכום המדוייק.... המחשב למשחקים חזקים... וסתם בגלל שאני רוצה מחשב פצצה!! להלן המפרט... [attachment deleted by admin]
- 

- 10 תגובות
 - 833 צפיות

- 

- 

Intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB - 790 NIS Gigabyte EP45-UD3R - 670 NIS 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4 - 288 NIS Gigabyte 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - 720 NIS Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II - 280 NIS Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 160 NIS Freezer 7 Pro (LGA775) - 115 NIS Thermaltake M9 VI1000BWS - 320 NIS Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent - 395 NIS Subtotal - 3738 NIS ב12 תשלומים זה יוצא 4080 ש"ח מדובר במחירים של KSP יש לי מספר בעיות/התלבטויות/הערות... מצאתי שKSP הכי זולים ויש לי סניף קרוב מאוד לבית, אבל ראיתי שיש בעייה בזכרונות, הם לא מציעים זכרונות CL4 במחירים נורמלים אז נאלצתי לרדת ל2 ג'יגה.. …
- 

- 3 תגובות
 - 604 צפיות

-