ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אחרי כל ההתלבטויות חברה.. קניתי את הלוח אם הזה : nNVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN ואת הכרטיס מסך הזה ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 Cooling 256 mb Retail Dual DVI - PCIe איך ? במקום להישאר עם AGP ולקנות כרטיס מסך ב1200..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
צרכים כלליים -משרדי, ניידות וכו'. רכישה בארה"ב
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום וברכה.. אני מחפש מחשב נייד אמין וטוב,שיהיה שימושי ויעיל ליישומי אופיס,גלישה באינטרנט,וצפייה בסרטים..רצוי מעבד אינטל ליבה כפולה.. מחכה להצעות.תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מתעסק בעבודות פרילאנס, מחפש מחשב נייד שיוכל להחזיק apache,mysql ועוד מאט סרברים לא כבדים. בנוסף לזה אני מתעסק טיפה עם פוטושופ (לא עריכה כבדה אלה כמה כפתורים ורקעים פה ושם.) יש לציין שאני לא מצפה ממנו להיות טוב למשחקים, אלה רק להיות מספיק חזק כדי להחזיק כמה אתרים פתוחים ביחד, עם חבילת השרתים ואיזה עורך טקסט. בקשר למסך.. כעקרון אני מאוד אוהב את הקטנים של ה 12 אינץ, אבל אני מפחד שיהיה לי לא נוח לכתוב קוד על מסך כזה, וגם מחשבים כאילה יקרים יותר. לדעתי אני צריך פה איזה 1GB DDR ומעבד בסיסי.. מה אתם חושבים? יש בלוחות יד שניה מחשבים בתקציב עם מפרטים נחמדים.. האם יש משהו מהסדרות החדשות שיכול להתאים לי בתקציב הזה? אני רוצה גם לציין שאני עובד כרגע עם מחשב נייח …
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי צריך מיידית מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לעבדוה משרדית וקצת למשחקים חדשים. הדברים החשובים ביותר הם HD גדול (חשבתי בכיוון של 120 GB), הרבה זיכרון פנימי (לפחות 1GB 667 MHZ) וכמובן כרטיס גרפי (מישהו אמר 7900 GT?) האם אפשר למצוא כזו חיה ב5000 ש"ח בימינו? במידה ולא, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב, אבל כדאי שהמחשב יהיה הכי משתלם בתחום התקציב. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שידרוג למחשב ומה שאני צריך זה לוח אם דיסק קשיח ומעבד כמובן. התקציב שלי הוא בערך 300$ ומה שמצאתי הוא ערכת קומבו של מעבד + לוח אם: core 2 dou e6600 (2.4ghz ולח אם של asus הנה: http://www.smksuperstore.com/catalog/viewitem.asp?ID=18546 וכאן רשימה של כל המעבדים + לוח אם: http://www.pricewatch.com/motherboard_combos/992853-2.htm האם הלינק הראשון שנתתי מומלץ הן במחיר והן באיכות? אם לא האם יש משהו שאתם ממליצים מהרשימה שהבאתי בלינק השני? דיסק קשיח: מצאתי דיסק קשיח של 250gb של western digital: http://castle.pricewatch.com/s/search.asp?s=250gb&Page=2&c=&mi=81&m=Western+Digital&srt=t&view=&his=0&paging=1&mpi=&m…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות) בתקציב הנ"ל , חוץ מהשניים נראה לי שאזדקק לספק כוח רציני (400 ENEM.. אולי?) ולא ל HEC המסכן שלי . אשמח להמלצות תודה מראש המפרט הנוכחי (כמובן שלא צריך HD , צורב וכ'ו) Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר - skypc.co.il 18/06/2007 23:04:58 403 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box 302 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 223 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 211 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 174 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD 185 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W 6 פריטים 1,499 ¤ סכום כולל מע``מ אם אפשר לשפרו ולהישאר באותו סדר גודל של מחיר, או לחילופין להוזילו ולהישאר באותו סדר גודל של ביצועים, אשמח לשמוע... תודה עריכה: אני מבין שאין תגובות בכלל בגלל שכולם מסכימים שזה המחשב הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ב-1500 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
עלות מול תועלת גבוהה(כלומר אני לא מעוניין במפרט 6000 כשההבדל למפרט 5000 הוא בקושי 10% יותר ביצועים) ללא מארז, ספק, מסך, ציוד הקיפי מעבד Qued(קונה לאחר ירידת מחירים) ירדתי מהמרובע, אני מעדיף E4300 שנעשה לו המהרה, אבל עדיין צריך לוח שיתאים גם למרובע לאפשרות שידרוג עתידית, כ.מסך פשוט עם DX10 DVI( יש לי מסך עם DVI) Raid5 עם שלושה דיסקים שמיוחדים לRaid זיכרון 2X1GB dual צורב DVD\CD עוד תוספת :אל פסק UPS מעוניין לעשות OC
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא , המחשב מיועד לעבודות בתוכנות שרטוט (Autocad וכו' ) וגם קצת למשחקים . כמו כן אני צריך להוסיף מארז וספק ,אז אם יש המלצות הם יתקבלו בברכה המפרט הוא : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX 744 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 685 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 495 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 406 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail 207 880 Leadtek nVidia WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256MB PCIe תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. אם יש מביניכם הגרים באיזור ירושלים בטח שמעתם על היריד התצוגות של טרקלין חשמל בבנייני האומה (מנקים בטח את התצוגות בכל הסניפים ומוכרים יותר זול). עכשיו הם מציעים נייד של ACER ב-2000 מתצוגה במקום 4000 (כך היה רשום בעיתון), אבל לא רשום המפרט שלו... נראה לכם שהניידים האלו הם ניידים טובים ב-2000 שקל? (לא הייתי שמה היום, אבל אני מתכנן ללכת לשם ביום ראשון כדיי לראות מה המפרט) עכשיו בתכלס, נראה לכם שACER מתצוגה שווה משהו? (איך המחשבים שלהם?) אוליי משהו שגר בירושלים היה שמה? תודה רבה...!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתמול פורסם באתר YNET של- DELL יש קצת פדיחות עם המסכים שלהם, למישהו זה קרה ? והאם מדובר בכל המחשבים או שזה מצב שיכול לקרות? ויותר מזה... שנה שעברה הייתה להם פדיחה עם הסוללות(כתוב בסוף הכתבה) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415782,00.html (ולחשוב ששבוע הבא תכננתי לקנות את ה Inspiron6400 אני כבר לא יודע מה לעשות גם הוא בעייתי..?)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו דגם C200 עכשיו פירמטתי תמחשב וחלק מהדרייברים הורדתי מהאתר של היצרן והצלחתי לעדכן אותם ויש חלק שלא הצלחתי לעדכן רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא תדרייברים של המחשב כי לפי מה שהבנתי כל הדרייברים אמרוים להיות באופן מובנה בתוך המחשב חיפשתי ולא מצאתי יש מישהו שמבין ויודע... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב הוא DELL D510 עם 256K שלא זז. צריך את הזכרונות הזולים ביותר שאפשר, לא מבין משהו מסוים, מהי קונפיגורציית 64X64? משהו לא בסדר עם אלה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8768 מודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת רכשתי לאחרונה נייד טושיבה מארה"ב דגם SATALITE A205. כשאני מתקין את הויסטה (מה לעשות קיבלתי ויסטה איתו) אז בעיקרון יש לי 2 דיסקים שקיבלתי איתו רשום עליהם 1 מתוך 2 והשני 2 מתוך 2 וזה כבר גם התקין אוטומטי את כל הדרייברים אבל זה גם מתקין לי גם כל מיני דברים ותוכנות שאני לא רוצה כמו למשל איזשהו סרגל של גוגל,מקפי לחודש ועוד שטויות ולא ראיתי שיש לי אפשרות בחירה של מה להתקין ומה לא. מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להתקין רק את הדרייברים ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח. חשובים לי האמינות והשירות. המחשב ישמש לעבודה עם WORD בעיקר, ואין צורך בדיסק קשיח גדול במיוחד. מעט סרטים בשביל הילדה הקטנה - אך לא צריך להגזים בנושא. קורא כרטיסים וצורב הם חובה במפרט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=344&AuctionId=5032893 בכללי אני מעוניין במחשב שולחני בטיפה פחות, אבל אם זה מחשב לא רע לCS 1.6 ולET ולסתם סרטים ולאינטרנט אז למה לא... אז, דעתכם בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט ב4000 ש"ח. המחשב ישמש לצרכי פיתוח (שימוש בתוכנות הסטנדרטיות - visual studio, eclipse וכו') תחת קונפיגורציות של virtual machine. המחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך בציוד הקפי. שאלה : אני מעוניין לבצע עריכת וידאו (הפיכת קובץ avi לסרט dvd עם פרקים וכו') אבל זה יקרה לעיתים רחוקות מאוד. האם בשביל זה שווה להשקיע בכ. מסך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני אשמח באם תוכלו לשלוח לי מפרט מחשב בסכומים הנקובים בכותרת (AMD או INTEL עובד) תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחי בדיוק סיים קורס קצינים, ובמסגרת תפקידו הוא יצטרך מחשב נייד, בעיקר להכנת מצגות, טבלאות, ומסמכים בוורד. כמו כל חייל תקציבו הוא נמוך - עד 3000 שקל. חיפשנו משומשים אבל כולם מפוקפקים, ומעדיפים לקנות חדש. ראיתי בZAP מחשב Dell Latitude D600 14.1" 1.6Ghz 40Gb גודל מסך: 14.1 אינטש, משקל: 2.2 ק"ג, רשת אלחוטית: כרטיס אלחוטי מובנה 802.11 , דיסק קשיח: 40 GB, יצרן: Dell 2700 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. בנוסף עומד על הפרק מחשב נייד Lenovo 3000 C100 Intel M 1.4hz 40GB עולה 2800. אחיו הגדול 3000 C200 (TZ05NIZ) 1.66GHzוLenovoו שעולה 100 יותר, 2900. אז, האם הזול ביותר מספיק טוב? האם אחרים שווים את השדרוג? ומה דעתכם באופן כללי? תודה מראש, כיף לחזור לפה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי צריך מחשב נייד חדש. הנוכחי שלו פשוט עגלה זוועתית. השימושים העיקריים שלו זה אינטרנט, מוזיקה ומה שמסביב. גם חשוב שיהיה הארדיסק דיי גדול ומאוד חשוב שיעבוד חלק בלי תקיעות מעצבנות. מכיוון שהוא לא מתכוון לקנות את הנייד מהאינטרנט הוא ביקש הצעה מחנות באזור שלנו והם המליצו על המחשב הזה. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4455 בגלל שכבר הרבה זמן אני לא בענייני המחשבים כמו פעם, אני לא ממש יודע אם המחיר הזה ריאלי או מוגזם. פה אני צריך את עזרתכם. ואם יש נייד עם אותו מפרט (בערך) בפחות כסף שאתם יודעים עליו אז גם טוב, כי נייד עם מפרט כזה בהחלט אמור לספק צרכים בסיסיים כאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפקטיביב מבחינת מסך בעבודה באור שמש. כמובן שאני לא מצפה לתצוגה מדהימה או איכותית מאוד, אבל מה יהיה הרע במיעוטו? ה-ACER שאני עובד איתו מדי פעם פשוט זוועה, המסך מבריק ומשקף את כל הסביבה, לא רואה את הסמן של העכבר. האם יש דרך לסנן לפני הבדיקה הפיזית, על סמך נתוני מסך יבשים? האם גם כאן, למאק הפתרון? (מקבוק אחד בו שיחקתי הרשים יותר מכל מה שהכרתי עד היום). לגבי שאר נתוני המחשב, לא צריך שום דבר מופרע מדי. ג'יגה ויותר ראם, מעבד יכול להיות פשוט יחסית (מדובר על מחשב בעיקר לאחסון והצגת תמונות, מעט מעט עיבודים, לא מסיבים מדי). בניית המחשב כדאי שתהיה איכותית גם היא, עם פיזור חום טוב. סוללה שמחזיקה מעמד זה תמיד ברכה (אם כי זה פחות קריטי מבחינתי). תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-