ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של microsoft כדי לראות את המשטח וראיתי מידות מאוד מוזרות. יש לי מחשב 13.3 ולפי המידות שם הוא אפילו לא יהיה ברוחב ובארוך שלו? זה הגיוני שהוא כל כך קטן?! יש למישהוא ניסיון איתו? תודה רן!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/list/Xwq6gn מה קורה אז אלו הרכיבים שאני מתכנן להביא ולבסס אותם על המחשב והכרטיס מסך שיש לי עכשיומי שחושב שאני יכול לשנות משהו אני אשמח שתעזרו מבחינת לוח אם קירור וכו בעיקרון הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה אותו כרטיס מסך שיש וגם הקירור שיש לי שם בקישור וכל השאר אלה שידרוגים אשמח שתשלחו קישורים לחנויות בארץ כמו KSP IVORY /TMS וכו... אני צריך להחליף גם את קופסא של המחשב אז אותו הדבר גם לגבי זה תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, חלק מכם אולי יצחקו אבל לי בתור עובד מעבדה יש בעיה לגעת במחשבים ניידים של אנשים, לפעמים רמת "הגועל" והלכלוך מעלים בך חלחלה... אז מה אני עושה? http://www.shekefaction.co.il/products/115830 יש לי ערכה כזו (אנחנו מוכרים אותה ב -30 ש"ח אז תבדקו לפני שאתם קונים) כשהמחשב הנייד כבוי מתיז על אזור המקלדת + המסך ממרחק של 20 ס"מ (מרחוק זה נראה כמו טל). ממתין כעשרים שניות ומנגב בעזרת המטלית הנלווית - זה קסם המחשב שלכם יהפוך חדש ופחות מסריח. בנוסף גיליתי ששימוש חוזר שומר על שכבת המגן של המקשים (עם הזמן השמן של הידיים גורם למקשים המקלדת לאבד את הציפוי). שנית, הוא מעולה גם למסכי - בעצם החומר הזה נועד למסכים, ככה שאפשר לנקות גם את המסך ללא חשש... תהנו וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה יש לי סמסונג2 משמש גם כמודם המחשב שלי מאתר אותו כמודם אולם לא מצליח לפתוח דפים לפעמים מצליח ולפעמים אני מקבל דף לבן .... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לאמריקה בעוד חודש וחצי ואני יגיע לניו יורק עוד 6 שבועות (השבועיים הראשונים היו בקנדה) אני צריך מחשב נייד קל לא צריך מסך גדול מקסימום אם זה קל 13" כונן שהיה לפחות 30 gb וכדי שהיה המעבד החדש centrino עכשיו האם כדי לי לקנות את power book של ה 12" ועוד שאלה אמרו לי שיש מקום שאני יכול "להתפיס" אל המקלדת עיברית (במקום מיוחד) שזה יראה כמו מקלדת עבריץ רגיל אבל השאלה האם מחשב האמריקה יוכל לכתוב בעיברית זה קשור לחומרה? או שאני צריך רק ווינדוס בעיברית ןאם זה יעבוד אני יוכל לכתוב בעיברית גם באפל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
או שבהכרח המסך מגע פוסל את האפשרות. מחפש 14", 360 מעלות, FHD, במחיר הנמוך ביותר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה למחשב עם מס' אלטרנטיבות. המטרה - נחשב לשימושי שרטוט, הדמיות 3D, פוטושופ, מעט עריכת סרטים ברמה בסיסית, שימושי משרד וכד'. אשמח לקבל חוות דעתכם גם לגבי המפרט וגם לגבי המחיר. תודה. ההצעה הבסיסית: מארז מידי טאוור ATX איכותי הכולל 2 מאווררים נוספים 12 ס"מ + 8 ס"מ ספק כח 700W הכולל מאוורר 12 ס"מ. לוח ראשי מסוג INTEL DRAGOTAILLPEAK DP35DP ATX לוח INTEL ORIGINAL CHIPSET= INTEL P35 EXPRESS חריצי הרחבה 2 PCI + SLOT VGA CARD PCI EXPRESSX16 בקר כוננים ,PA RALLEL ATA 100/66 IDE X1 EXTERNAL + SATA X6 8 יציאות + USB2 1394 + יציאה מקבילית + RAID + LAN1 GIGA, AUDIO 8 CH , 4תושבות זיכרון 240 פין.(עד 800 DDR2) מעבד 6MB 775 1333 INTEL Core2Duo 2.66 E8200 …
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC ומסך לצפייה בסרטי DVD (ללא שידורי טלוויזיה). הצפיה תהיה בסלון קטן, לכן נראה לי שהמסך צריך להיות בסביבות 24-28 אינצ'. אני מנסה להצטמצם לכיוון ה-4.5K אבל אפשר לחרוג קצת. אין חשיבות לשקט (במילא מקשיבים לסרטים בווליום גבוה), אין צורך באוברקלוק (אלא אם כן זה מוזיל משמעותית את המחיר). יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הנייד שלי וכשהווינדווס סיים לעלות הוא נתן מסך כחול ועשה ריבוט.. וזה קורה כל הזמן כך שאי אפשר להשתמש בו... מה עושים? לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מסך מחשב משולב מחשב עם גרסה החלשה של i5. אני חושב שזה ה 3450 ומסך 24 לפחות במחיר עד 4000
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים אחת והתייעצתי לגביי המפרט שנתתם לי AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 עכשיו אמרו לי שעדיף לי לקחת את הcore i5 החדש 760 אם אני לא טועה, המוכר אמר שהוא הרבה יותר טוב.. בנוסף הוא אמר שהדיסק של הסמסונג לא טוב למחשב הזה, אני חושב שהוא אמר שזה לא יהיה אפשרי להתקין אותו לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לצורך אינטרנט בלבד נראה לי שאלך על גודל 10.1 איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי בפורום הזה לפני עשור וקיבלתי עזרה מכם בהרכבת מחשב לאוניברסיטה. היו ימים עד לא מזמן היה לי לפטופ I3 פשוט של HP שעבד כמחשב המדיה סנטר שלי בבית. הוא הריץ הכל סבבה, עד שקניתי רסיבר חדש והבנתי שהוא לא מסוגל לתמוך בסרטים עם DOLBY TRUE HD ו ATMOS (ויש ATMOS בסטאפ החדש בסלון). אני צריך מחשב חדש שיתמוך בפורמטים האלה וגם יהיה מוכן לעתיד עם 4K ו HDR. אני אשמח שהוא יהיה שקט. בונוס, ואני יודע שאני הולך רחוק כאן - אם הוא מסוגל לעמוד בדרישות מינימום של ה HTC VIVE ל VR זה יהיה מושלם. הבנתי שה GTX 1060 תומך בזה. היו לי התלבטויות בין האם לקנות לפטופ כמו זה או ללכת על מארז HTPC. אשמח להמלצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן אז ככה, אמא שלי מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה ומולטימדיה (אינטרנט, סקייפ וכד') אני ממש לא מבין בתחום כי אני רואה שיש אלפי ניידים ואין לי מושג מה עדיף על מה... רק חשוב לה שהמסך לא יהיה קטן סטיל 10" כעיקרון התקציב הוא 2000-2500 ואם יש צורך אפשר לחרוג ממש מעט (אני לא חושב שיש צורך..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב מיני נייד למסך LCD על מנת להציג על המסך פרסומים שונים. המחשב צריך להישאר דולק כל הזמן, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. האם יכול להיווצר איזשהי בעיה? האם המחשב מותאם לעבודה של מס' שעות כל כך רב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למטרת פיתוח ובניית תוכנות, הרצת תוכנות, צפייה בסרטים והרצת משחקים לא כבדים במיוחד מעדיף מעבד אינטל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-