ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
צריך הצעה למחשב נייד (+הפנייה לחנות) עד 6000 ש"ח - לעבודה משרדית. דגשים: - אמין - זמן סוללה טוב - לא כבד מדי - אינטרנט אלחוטי טוב - מסך 4:3 - כולל תוכנות חוקיות: windows xp , office תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי) במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רק אצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד... פירוט מערכת: תצוגה 17.3" FHD 3D LED Backlight מעבד Intel® Core™ i7 3630QM Processor זיכרון 16Gb DDR3 1600 MHz SDRAM זיכרוןמרבי 16Gb דיסקקשיח 750GB 7200rpm + 750Gb SSH כרטיסגרפי NVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAM תקשורת BT, Wi-Fi כונןאופטי Super-Multi DVD יציאות …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מחשב ללימודים (להריץ את אופיס ואינטרנט בעיקר) עד 14" אני מעדיף עם מסך מאט. אני מעדיף במיוחד את המחשבים של Thinkpad בגלל ה Trackpoint אבל יש לי מגבלת תקציב באזור ה 4K. זמן הסוללה לא מאוד חשוב, יש לי שקעים זמינים בכיתה. אני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (אין לי הסבר הגיוני למה- אולי מישהו יוכל לעזור לי להפטר מהדרישה המעצבנת הזו) הדבר שכן מאוד חשוב לי הוא המשקל (ולכן המגבלה על גודל המסך) - עד 2.5 ק"ג כאשר אני מעדיף את אזור ה 2 ק"ג. דגם מחשב שנראה לי מתאים הינו Dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-... הסיבות שאני לא קונה אותו עדיין הן: 1. זה לא Thinkpad. 2. המסך מבריק. 3. ושוב, זה לא Thinkpad. אשמח לקבל הצעות ודברים שיעזרו לי לקבל החלט…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Acer, הקיץ מגיע ואני חושב שצריך לעשות משהו עם הקירור כי הוא מתחיל להתחמם. בנוגע למשטח קירור, אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי זה להתבאס, אז אני רוצה לשאול על דגמים מומלצים. מה שחשוב לי זה בעיקר השקט, רעש זה הסיבה שאני עם נייד, כך שעוד מאוורר ככה פתוח נראה לי יעשה הרבה רעש לא? אשמח לשמוע חוות דעת ועל עוד אפשרויות לקירור הנייד אם יש. ד"א, הנייד שלי רוב הזמן במצב "נייח". אני משתמש במקלדת ומסך בנפרד והמחשב סגור בצד.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. במחשב הנייד הנוכחי שלי, שבן 10 שנים, השימושים הבסיסיים - ללחוץ על כפתור התחל, לפתוח עוד טאב, לפתוח את וורד - הכל קורה באופן מיידי ומקסימום תוך איזה שניה או שתיים. האם ככה זה גם בווינדוס 10 או שעלי לצפות לכל מיני לאגים? אני שואל כי במחשב נייד חדש לגמרי של דל שקניתי יש לאגים בכמעט כל דבר כל הזמן, ואני רוצה לקנות מחשב נייד אחר ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני ובסיסי שעלי לצפות לאפס לאגים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מחשב לאינטרנט,שמיעת מוסיקה,הורדה וצפייה בסרטים,משחקים ברמה סבירה,שהמחשב ירוץ מהר בעיקר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7732&perur=2&t=1&c=320 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1509
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נקנה ביולי 2014 והגיע הזמן להשתדרג אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא יהיה שווה היום למכירה מפרט : מעבד i7 4790 כרטיס מסך GeForce GTX 780 Ti לוח אם gigabyte z97x gaming 5 זיכרון SSD Samsung 250GB כונן קשיח Seagate 2000GB זיכרון ראם 16G Crucial מארז NZXT Phantom 530 ספק כוח seasonic 650w קירור מעבד Scythe Ninja 3 Rev B
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5bf71ce06cade5bf71ce06cb17 מעבד INTEL: ₪ 2210 -- מעבד Intel® Core™ i7-9700K Coffee lake Refresh Box מאוורר למעבד: ₪ 250 -- מאוורר למעבד Noctua NH-D9L לוח אם: ₪ 965 -- לוח אם Gigabyte Z390 Aorus Pro (rev. 1.0) ATX זכרון (RAM): ₪ 830 -- זיכרון למחשב HyperX Fury 16GB DDR4 3200MHz HX432C18FB/16 DIMM דיסק קשיח: ₪ 305 -- דיסק קשיח Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB כרטיס מסך: ₪ 2660 -- כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 ספק כח: ₪ 585 -- ספק כח Seasonic M12II-850 EVO 850W מארזים: ₪ 470 -- מארז מחשב NZXT S340 בצבע שחור וכחול כולל חלון צד
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לקראת תחילת הלימודים, מחשב נייד קל ונוח לשימוש. לאור ההיצע הגדול אני כבר ממש אבודה, הכל נראה לי אותו הדבר, אז אני אשמח לעזרה תודה מראש! נגה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים HD, MATLAB (תדיר), פוטושופ לתיקון תמונות (מזדמן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? עכבר קטן, רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כולם באים לפורום על מנת לחפש מפרט. זה יהיה בלתי אפשרי להתנהל ולעזור כשכל נושא מוגדר כ-"דרוש מפרט". ציטוט מחוקי הפורום: חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: בראש ובראשונה תקציב מוגדר ומפורש (נושאים עם כותרת כגון "ללא תקציב" ינעלו), שימוש למחשב (גרפיקה? משחקים? סתם אינטרנט ואופיס? HTPC?), ואם אפשר, אם יש בכוונתכם לבצע אוברקלוק (אם אתם לא יודעים מה זה, התשובה כנראה תהיה "ללא אוברקלוק", ובכל אופן, אתם מוזמנים לקרוא את המדריך להרכבת מפרט לפרטים נוספים). דבר חשוב נוסף הוא, האם דרוש ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) או מסך. אם אתם זקוקים לשדרוג, או זקוקים למפרט חלקי כי אתם משמרים חלקים מהמחשב הקודם כגון מארז או ספק, ציינו בכותרת "שדרוג מפרט קיים" או ב…
-
- 0 תגובות
- 26.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב ASUS K-53E, אך מסתבר שיש לו "אח תאום" בשם A-53E שעל פניו נראה שחולק מפרט זהה אך כ- 400 שקל הפרש במחיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790887 לעומת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792496 האם מישהו מחכמי הפורום ידע להסביר לי מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 שח ל MB כולל מעבד +כ מסך(וידאו עם VIVO יציאות למקרן ומוניטר HDMI ו RGB) + זכרון שימושים HT הכולל מקרן פנסוניק HD מערכת אודיו איכותית מאד בחדר הקרנה נפרד לא בחדר המחשב (שליטה בעזרת עכבר ומקלדת אלחוטיים ). עריכת וידאו עם ADOBE PREMIERE עבודת גרפיקה דו מימד ועיבוד תמונה - FREEHAND + PHOTOSHOP משחקים- לעיתים לא כבדים (SIM CITY וכו) תכנות- HTML ו VB שימוש משרדי כללי- WORD XL וכו תפעול התוכנות שהוזכרו פתוחות בו זמנית בזמן גלישה באינטרנט עד 6 אתרים פתוחים בו זמנית בזמן CAPTURE של וידאו (מממיר חיצוני או וידאו אנלוגי)אפשרות לגלישה טלויזיה מממיר חיצוני פועלת לעיתים ברקע ומוזיקת אינטרנט לא OC האם QUAD או DUO
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סקייפ, זום. בגודל 15.6 תקציב לא מוגדר אבל לא יקר.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים: 1. תקציב סביב 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם נדרש. 2. המחשב משמש לעבודה אדריכלית: AutoCad Revit (כרגע ללא רינדורים) SketchUp PhotoShop, Indesign (ובכלל כל ה CS) משרדיות כלליות (Office וכו'). כרגע אין כוונה לבצע רינדורים / הדמיות ריאליסטיות, אךלא רק מידול בתלת מימד (בסגנון ה sketchup) אבל אשמח אם האופציה להרחבה תשמר לעתיד. 3. אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. זקוקים לכל רכיבי המחשב במפרט (פרט להיקפי). 5. שקט רצוי, אבל אין צורך בדממה מוחלטת. 6. אין הגבלה לגודל פיזי. 7. אין צורך במערכת הפעלה ו/או אופיס. 8. אין העדפה לחנות כל עוד בשרון/מרכז. 9. המחשב ירכש (בשאיפה) השבוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה את השימושים של אחותי אפשר להגדיר לסטודנט...אינרטנט, מיילים וקצת וורד ופאור פוינט...חוץ מזה אין כלום... חשוב זה זמן סוללה גדול...ומסך בין 14 ל15.4....מעבר אין צורך ומתחת ממש לא... כמו כן רצוי תקשורת אל חוטית... צורב אם לא DVD אז קומבו... וכל החלקים שצורכים כמה שפחות חשמל בגלל זה רצוי מעבד שיודע לשלוט על המהירות שלו... מבחינת נפח איחסון...משהו בין 60 ל80 יספיק... RAM לדעתי מספיק 512 אבל שיהיה אפשרות לשידרוג (משמע לא..256X2...) ואחריות זה גם חשוב..!.. אז תודה רבה לכם....אם יש לכם איזה דגם בראש זרקו...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הכי חשוב: מסך מט מסך 14-15 אינצ' משקל בסביבות 2 ק"ג (כמה שפחות כבד יותר טוב) פחות אבל עדיין חשוב: רצוי עם זכרון של לפחות 3G 3 כניסות USB לפחות כונן DVD מערכת הפעלה אחריות בבית לקוח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי חבריה המחשב עבור אחי לניהול אתר מכירות אינטרנט ההתלבטות היא בין שני המחשבים שבכותרת: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984083 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984432 מטרות המחשב? ניהול אתר אינטרנט , אך גם לשעות הפנאי "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? 15.6" כרטיס מסך ?איכותי * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל רצוי? לא חשוב * זמן סוללה ? לא חשוב חיבורים HDMI 1.4a /חיבור USB 3.0 /חיבור USB 2.0 /חיבור RJ45 /קורא כרטיסים * Bluetooth? כן * כונן קשיח ?גדול תודה מראש * צורב? כן * מערכת הפעלה?אפשר ללא יש לי * תקצ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב. כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה. 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט עבור אדם מבוגר שמעולם לא השתמש במחשב (אולי באקראי פעם או פעמיים). הכוונה היא לשיוט באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטונים ביתיים של המשפחה, שמיעת מוסיקה. הרכבתי מפרט ב-TMS: מעבד: Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤303 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤357 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP350W כמות: 1 מחיר: ¤236 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 מחיר: ¤261 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤151 מקלדת: מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-