ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוקר טוב! רוצה לקנות מחשב מבוסס על I7 לעבודות תלת מימד בסטודיו מקס. נושא המשחקים לא חשוב לי כלל זה המפרט שבחרתי בינתיים ב IVORY רק שאני משנה שם את הכרטיס גראפי לקוודרו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3052&CatCode= מארז + ספק מארז תוצרת Thermaltake דגם M5 ספק כח OCZ Stealth Xtreme 600W מעבד Intel® Core™ I7 920 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-EX58-UD3R צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire או לוח MSI דגם X58PRO-E צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire ו- SLI דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זיכוי לדיסק Hitachi 500GB SATA IIו זכרון פנימי Geil Kit 3x2048MB (6GB) DDR III 1333MHz מאיץ גר…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 660 1 660 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 550 1 550 כרטיסי קול? Price Units Total CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) 210 1 210 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 220 1 220 רמקולים? Price Units Total Logitech X-230…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה: Intel Pentium Dual Core E5300 Processor 2.6GHz 2Mb 800Mhz Box Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 39273/GEP31DS3L 2A-DATA 1GB DDR2 800MHz CL5 Model D21G800AD Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB DDR2 Hdmi GV-R435OC-512I Model 44060 Compucase 6C28 Midi No PSU HEC Raptor 400Watt R400 Power Supply כל העסק מסתכם בכ-1850 שקלים. חייב שיהיה למחשב כרטיס מסך כי הוא צריך להריץ סימולטור טיסנים. לא משהו עתיר גראפיקה, אבל זה דרוש... הצעות לשיפור ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו עד 2500 ש"ח, ניתן להגיע ל3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99 אחוז מהזמן עבודה על AUTOCAD 2021 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD זיכרון ראם מספק ומעבד טוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי את המחשב נייד הזה: Fujitsu Siemens AMILO D-7830 הבעיה איתו שהוא פשוט מכבה את עצמו. זה יכול לקרות כעבור כמה שניות לאחר הפעלתו ובמקרה הטוב אחרי שהוינדוס עולה ומשתמשים בו קצת. פתחתי את המכסה מלמטה ושמתי לב שאחרי בערך 5 שניות מהרגע שהפעלתי אותו המאוורר פשוט נכבה (לא שינה את המהירות לנמוכה יותר אלא פשוט נכבה - לא מסתובב). האם הבעיה היא במאוורר? ואם לא, מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לצרכי לימודים של עיבוד גרפיקה אני אשתמש בתוכונות AUTOCAD וSKETCHUP לעבודות שלי התקציב הוא סביב ה4000 שח, אני מעוניין במכשיר חזק ומתקדם למטרות אלו יש הצעות מוכרות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך 15.6" לקניה באילת (KSP, אייבורי, BAG) בתקציב 3K חריגה של 500 ש"ח אם מוצדק. לשימוש סרטים, אינטרנט אופיס וכ"ו. תכונות פרימיום כגון מסך FHD, כונן SSD, כרטיס מסך דיסקרטי וכ"ו ייתקבלו בברכה אם נכנסים בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב והייתי שמח אם אנשים יוסיפו את החוות דעת שלהם, בנוסף לכמה שאלות שיש לי. נתחיל בכך שהמחשב יהיה בעיקר למשחקי מחשב. אחד השימושים העיקריים יהיה לחבר 2 משקפי VR ולשחק בעיקר. מעבד: Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box - עלות 2400 אני הסתכלתי על האופציה הזאת: Intel Core i9 12900KS 3.2GHz 30MB Cache s1700 - עלות 3300 אבל אני לא חושב שהמחיר משקף את הביצועים פה. והוא בעיקר לאנשים שנראה לי סוחטים את ה-OC. אם למישהו יש דעה חזקה למה אני טועה תרגישו חופשי לוח אם Asus ProArt Z690-Creator WiFi LGA1700 Intel Z690 DDR5 - עלות 2300 כמה שאלות, אני לא בטוח שאני מבין מה ההבדל בין הלוח אם הנוכחי להבא: …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב סביב 4000 ש"ח מחיר אילת. שימושים גיימינג ותיכנות. מפרט נוכחי 3700x amd 32 ram 3000 mhz Corsair airflow 275r Corsair rm850x 2tb ssd nvme gen3 lexar 7900xtx מעוניין לקחת את המארז , ספק ,ssd,וכמובן כרטיס מסך ולשלב עם המפרט הבא,שדרוג. מה דעתכם? מעבד Tray AM5 7800X3D 7 Ryzen AMD 1 1507 ₪ קירור למעבד Cooler CPU black.chromax D15-NH Noctua 1 419 ₪ לוח אם AX ELITE AORUS B650 Gigabyte 1 1008 ₪ זכרון Black Vengeance CL30 6000) 2x32G (64G DDR5 Corsair 1 993 ₪ דיסק SSD 2.M NVMe PRO 990 0TB.1 SSD Samsung 1 480 ₪ סה"כ 4407₪
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות: MATLAB, LABVIEW, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושופ קל ). * גודל המסך?לא יודע (15 ?) * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי - אני צריך לקחת אותו ממקום למקום די הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - אני עובד הרבה מחוץ למשרד/מעבדה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - מה שמתחבר למקרנים (אני לא יודע איזה חיבור זה) * בלוטות? כדאי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לארה"ב, ואני צריך לפטופ שיעלה את פוטושופ בצורה נאמנה. התקציב שלי הוא גג עד 600$, עדיף כמובן פחות. מסך איכותי אני יודע, והעיקר שלא ישקול מעל 2.8 קילו. ראיתי את הנייד הנ"ל - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027732&type=product&id=1218010173766 מה אתם אומרים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וכרטיס מסך ב-3000 ש"ח, בלי חריגות. בבקשה חבר'ה מה הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה? הצרכים הם לווא דווקא משחקים, אלא בעיקר הרצה שגרתית של אופיס ואינטרנט והפעלת המון תוכנות בבת אחת, אם כי צריך גם שיהיה כרטיס מסך טוב בכל זאת אם אני ארצה להריץ משחקים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HWzone פותח שנה: אלה הם חמשת הניידים המובילים בתחומם שאתם יכולים למצוא בארץ, נכון לחודש ינואר 2016 שנת 2016 כבר כאן, המעבדים וכרטיסי המסך למיניהם כבר הושקו, היצרניות פרסו את רוב הקלפים שהחזיקו קרוב לחזה טרם ההשקה של דור הסקיילייק של אינטל – ואנחנו מרגישים שזה הזמן הנכון לתת את הדין, עם רשימת המחשבים הניידים הטובים ביותר שתוכלו לקבל בעבור כספכם כאן בארץ הקודש. אז לפני שאנחנו מתחילים, כמה הערות ודגשים: שוק המחשבים הניידים בארץ הוא מגוון ורחב היקף, והדבר נכון עוד יותר עבור השוק הבינלאומי בו ניתן למצוא כמה וכמה יצרניות שאינן זמינות בארץ באופן רשמי ומוסדר. על כל בחירה שנעשה כאן ללא ספק ניתן יהיה לערער ממגוון כיוונים שונים, ולשם כך נציין גם כמה אלטרנטיבות ראויות לכל ב…
-
- 0 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ממה שהבנתי מוכרים אותו בארץ רק עם סוללה של 48, מה שמספיק ל10 שעות +-, אבל זה עדיין הרבה מאד. יש מחשבים אחרים יותר מומלצים בקטגוריה של ה-10 אינץ'? כמובן שהמחשב הוא לצורכי אופיס מיילים וגלישה באינטרנט בלבד.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-