עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי נייד COMPAQ 2500 פירמטתי אותו ואני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי.הורדתי קובץ בשם WLAN מDRIVERGUIDE וזה לא זיהה לי. . Harris/Intersil PRISM 2.5 Wireless 802.11b Controller זה הכרטיס רשת לפי תוכנת אוורסט דגם מדוייק של המחשב Hewlett-Packard Presario 2500 (DP873E)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eranmor,

קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים... קניתי את המחשב נייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 וברצוני לפרמט אותן (עם ויסטה-שגם היתה מותקנת מקודם),כשקניתי אותו הוא בא כלול עם חלונות ויסטה! המחשב מחולק לשתי כוננים C&D וברצוני לפרמט את כונן מערכת ההפעלה בלבד C-מבלי לפגוע בכונן ה-D... בחור מחברת ACER טוען שבעיקרון בעליית המחשב עושים ALT+F10 והוא יעשה פרמוט אך הוא טוען שהוא יפרמט את כל הכוננים גם C וגם D. האם ישנה אפשרות לפרמט ללא כונן D...??? תודה רבה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים אני שואל כי פתאום שמתי לב שכאשר אני שם מצב שינה הוא כותב לי לשמור את המחשב והלעביר את המחשב למתח נמוך כדי שתוכל להתחיל אותו במהרה(כלומר היברנייט)אבל לפני זה הוא כתב לי כאשר עברתי על איפה שכתוב שינה הוא כתב לי משהו אחר של שינה רגיל.וכאשר אני לוחץ על שינה הוא לא פועל לי הוא כותה EROR RECOVERY ומתחיל מחדש את המחש…

6. Started by liortaib,

שלום אני מתכננן לקנות מחשב גיימר חבל על הזמן אני רוצה שתיתנו לי הצעות לשיפור המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ₪1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ₪917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ₪432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ₪1028 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ₪121 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ס…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by Radeon38,

יצא לי לעבור על המחשב הזה והוא דיי משוכלל. אני לא חסיד של ניידים וממש לא של אינטל !!!! אבל המחשב הזה פשוט קנה אותי עם שלל התוספות שלו.כמה שווה להשקיע עליו יד שניה??? ואני רוצה דעות לחיוב ולשלילה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by davenos,

Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz מעבד 2GB Dual-Channel DDR2 RAM - 2DIMMs 512MB NVIDIA® GeForce® 8600M GS כרטיס מסך 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display 320GB SATA 5400RPM Hard Drive (2x160GB) הארד דיסק LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer support כונן ???? משתלם זה מחול עם אחריות לשנה אפשרות להוסיף 2GB ב 100$ ועם ויסטה שאני בכלל לא רוצה ... אפשר להתקין עליו XP?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום לכולם, קרובים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בקרוב והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות מחשב נייד... מה שאני מחפש זה מחשב עמיד, לא גדול וכבד מדי, מהיר כך שיגיב מהר אם אני צריך אותו בפתאומיות... כמו כן רצוי שאוכל להפעיל עליו משחקים חדשים ברמה טובה... התקציב שלי הוא עד 1000 דולר... אשמח להמלצה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by p-o-i,

זקוק למפרט ב5.5K לעריכת וידאו בדחיפות...צריך הכל כולל מסך 22" פשוט...

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. שלום אני טס לארצות הברית חודש הבא ובגלל הדולר הזול אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 700 דולר לא צריך במחשב כרטיס מסך חזק כי אני לא הולך לשחק בו או לראות בו סרטים המעבד לא צריך להיות מהמעבדים החדשים כי גם ככה התקציב לא הכי רציני זיכרון פנימי ג'יגה 1 לפחות מה שחשוב באמת זה שיהיה לו חיבור בלוטוס וכרטיס רשת אלחוטי איכותי שקולט למרחק ושמתחבר לרוב סוגי הרשתות כי השימוש של המחשב הולך להיות חיבור מרוחק לרשתות אלחוטיות לא צריך שהמחשב יהיה חזק במיוחק בכלל התקציב מאפשר מחשב כזה?.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. כרטיס מסך אני מניח שיהיה HD4850 של ATI שחזק אימים, מעבד אני מניח E7200 של אינטל, זיכרון אני מניח ש-2-4 ג'יגה, ולוח לא לאוברקלוק כי זה שהמחשב מיועד עבורו לא רוצה. יאללה תנו בראש - חנות: IQPC מועדפת עלי. אני אפילו אעשה את ההזמנה על המשתמש שלי. חשוב לבעל המחשב לעתיד שקט, אז שיהיה ספק ומארז שקטים, ונוסיף לחבילה שלו גם Arctic Cooling FREEZER 7 PRO. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ₪607 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪347 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪969 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪382 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ₪121 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by ran1809,

אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by barzanger,

אני מחפש עכשיו נייד בתקציב הנ"ל לאופיס אינטרנט ICQ וכאלה תציעו איזה מחשב הכי טוב בתחום מחירים הזה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. ביום חמישי האחרון גיליתי לתדהמתי שכיסוי הפלסטיק במחשב הנייד שלי מדגם dv9076eu של חב' HP שנרכש לפני כשנה וחצי החליט להסדק בצד האחורי שמאלי באיזור של חור חיבור הנעילה למחשב. לאחר ששמעתי כבר מחבר שדבר זהה קרה לו במחשב מדגם DV6000 החלטתי לברר באינטרנט לגבי הבעיה, מסתבר שמדובר בתופעה רחבת היקף, מדובר בלמעלה מ10000 אנשים ברחבי העולם שקרה להם מה שקרה לי, בעיקר בסידרת המחשבים DV9000. אני מצרף קישורים לאתרים בהם מתוארת התופעה. לכל מי שקרתה אותה בעיה בבקשה תגיבו כאן על מנת שנוכל לאמוד את היקף הבעיה בישראל ואולי ניתן יהיה לתבוע מHP ישראל לתקן את המחשבים. לכל מי שחושב לקנות נייד של HP מהדגמים הנ"ל קחו את הנושא לתשומת לבכם!!! להלן הקישורים: http://www.notebookhingecrack.com/20.../#c…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. מצ"ב מפרט טכני של תחנת עבודה שראתי באינטרנט כמוצר יד שניה אני מתעניין בה מכיוון שראתי שכוללת WIN XP שרק עלותה 600-650 ש"ח ז"א מחשב פנטיום 4 בעלות של 450 ש"ח המחשב מיועד לשימוש עיסקי בלבד לישומי אופיס + אקסס + דוא"ל + תוכנת ניהול SAP וכולל דיסק חדש, כל השאר משומש :s05: תודה HP/Compaq D530 Pentium 4 2.6 GHz SFF General Features Small form factor Intel P4 2.6Ghz RAM 512MB - NEW IDE 7200 Samsung 160GB*** DVD drive *** 1.44MB floppy drive Integrated video Integrated audio Integrated Ethernet Windows® XP-PRO HEBREW ENABLE *** Motherboard Features One (1) AGP slot Two (2) PCI slots on a risercard Four (4) DIMM sockets I/O Ports Two (2) PS/2 ports One (1) 15-pin VGA connect…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שלום זקוק למפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc מעבד של Intel ולוח אם של asus תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים