עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chenrp,

דרושה תחנת עגינה לHP ELITEBOOK 8460 הגעתי למסקנה שאני צריך תחנה כי אני רוצה לעבוד עם מסך חיצוני+מקלדת+עכבר אלחוטי... לא נוח לחבר גם מסך גם עכבר גם מקלדת וגם חשמל בכל פעם... יש תחנה תחליפית? (המקורית עולה הון!) תודה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by MajinShai,

אני טס לחו״ל בקרוב ואני רוצה לקנות נטבוק קטן שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מסמכים, גיבוי ושאר ירקות בסגנון. חשוב לי סוללה, חיבורים מרובים ואם אפשר מסך hd. בקיצור, מה המחשב הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LiorB,

אני יוצר מוזיקה והתקציב שלי כ2000 ש"ח... Q6700 900 ש"ח GA-G31M-S2C של ג'יגה בייט 290ש"ח WD500GB 7200rpm 16MB 340ש"ח DDR2 2GB 800MHz Kingston 170ש"ח Deep cool ice wing 3 קירור למעבד 170ש"ח צורב DVD SamsungX22 140ש"ח מארז EZCool H550 Black 140 2150 יש ספק שהוא לא ג'נרי, הבעיה שלא רשום לי פה את השם שלו ואני לא זוכר מה המוכר אמר לי...

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין להתייעץ פה בנוגע לרכישת לפטופ לעסקים (אני עו"ד במקצועי). הצרכים העיקריים הם כתיבת מסמכים ואינטרנט כך שחשוב שיהיה נוח לכתיבה ושהמחשב יהיה חזק כי אני נוהג לעבוד עם מספר רב של חלונות שפתוחים בו זמנית. כמו כן מכיוון שאני יוצא לפגישות חשוב שיהיה נייד מבחינת משקל ומבחינת חיי סוללה, אם כי זה שיקול משני מבחינתי ואני מוכן להתפשר על זה. גודל מסך שיהיה לא פחות מ-13 אינץ'. אני רוכש אותו בארה"ב דרך מישהו שנמצא שם. התקציב שלי הוא 400-500 דולר, מניח שמכיוון שהקנייה שם זה יעזור לי למצוא דגם טוב במחיר הזה. חשבתי על דגם asus vivobook e403sa שבאמאזון נמכר ב-379 דולר בלבד. מה דעתכם ולחלופין אילו ד…

5. Started by d1a1n0,

איך המפרט הבא: Intel Core 2 Dou E6300 GigaByte GA-965P-DS3 X2 TWINMOS DDR2 1GB 667mh CL5 WD 250GB 7200RPM 16M SATA2 ATI READON X1900XT 512 GDDR3 With DVI-VIVO של ספייר. צורב - LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארז - Supertalent CA-601UFS Silver ספק כוח - ליברטי 400W. מחיר:7K. מחיר קנייה, שאני קונה:6K. למה שלי המחיר יותר זול, אני גר באילת ווקנה את המוצרים ללא מע"מ.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  6. בכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך מפרט ב1500 לשימושים כלליים (סרטים מוזיקה אינטרנט...) חשוב לי שתהיה יציאת TV OUT ושיהיו 4 סלוטים של זיכרון בלוח לשדרוג עתידי רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך מובנים עם יציאה כזו ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום אני מעונין לקנות מחשב ניייד בארהב המחשב יוזמן דרך אמזון ויגיע למלון שאהיה בו בברורים שעשיתי באמזון לא הצלחתי להבין האם יש אחריות בין לאומית על מוצר או לא שאלתי : האם מישהו מכיר דגם או מותג שכדאי לקנות אותו מאחר והוא מקבל אחריות מלאה ואין כל מיני הפתעות שמגלים בארץ בבוא היום? האם יש איזשהן המלצות לגבי עיניין האחריות הבין לאומית תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? אני לא צריך מחשב למשחקים - רק ל-emule, office, matlab, video editting וכו' מעבד: core 2 duo E6300 לוח: Gigabyte 965p-DS3 זכרונות: 2X512 MB DDR2 667 - Twinmos דיסק: WD 160GB Sata2 כרטיס מסך: Gigabyte 6600 צורב DVD - מסוג: NEC 3500A מארז: HJA-291 ATX MIDI 500W רמקולים: creative 390 אשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים תודה,

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by omerbar,

אני בעיקר מתכנן לשחק league of legends וcs:go ולראות סרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהוא יהיה עם ssd מצידי רק למערכת הפעלה בשביל המהירות. אין בעיה של קניה מחנות כזאת או אחרת יש אפשרות גם לקנות מחו"ל אבל שיהיה אחריות יצרן ככה שאם משהו משתבש עדיין יש אפשרות לשלוח לתיקון. ציוד היקפי יש לי כבר, כנ"ל הארד דיסק חיצוני. המשקל לא רלוונטי הגודל מסך רזולוציה לא רלוונטים אבל עדיף 1080p שלפחות הסדרות והסרטים יראו נורמלים. אני קונה אותו בזמן הקרוב ויש אפשרות גם להגדיל מעט את התקציב כאילו אם יש אופציה טובה יותר ב550$ או ב2100₪ אז אין בעיה להביא אותה לכאן אבל לא לחרוג בצורה רצינית בכל זאת משכורת של חייל....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד ישן CELLROn 400 לשימוש לימודי בעיקר יום אחד המסך שלו הפסיק לעבוד כמעט הוא מוציא אור מאוד חלש ככה שאי אפשר לראות בכלל [אם אני מחבר אותו למסך רואים הכל והכל עובד כמו שצריך] השאלה מה אפשר לעשות מבלי לשלוח לתיקון כי לא משתלם להוציא על זה כספ

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  15. העיקר של המחשב הוא עבודות די משרדיות, חשוב שיוכל להריץ משחקים חדישים (לא דרוש ברזולוציה מטורפת, רק שירוץ חלק), הרצת סרטי HD כרגע רק באיכות 720P, יש צורך בחיבור HDMI כמובן. מה אתם אומרים על זה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7162

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? באזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI ודומותיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI ודומותיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במפרט בשביל חבר עד 3000 שקל כולל צורב DVD לא כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by morben,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל קריוקי חשוב לי שיהיה במחשב 4 גיגה זכרון וגודל 15.5+- עם מישהו מכיר מחשב נייד בסכום כסף של 3000 אחד ועוד אחד בסכום של 2500 פשוט לא סגור על כמה אני רוצה להשקיע ואולי גם לא קריטי בשביל מה שאני צריך להוסיף עוד 500 ש"ח בתודה מראש מור בן

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by waizman,

היי בנדוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב, צריך: מעבד, לוח, זיכרון, ספק, הארדיסק 500GB. קיים: כרטיס מסך, צורב, הארדיסק 160GB למע' ההפעלה, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. שכחתי משהו? התקציב כאמור 1000-1500 שקלים, עם עדיפות לכמה שפחות. אין צורך בהרכבה כיוון שהמפרט חלקי. המחשב לשימושים כללים ולא למשחקים וכנראה יריץ ווינדוס 7/ויסטה. טנקס :-*

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר) זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו. אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה. אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי: המפרט הקיים: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHzMB: Gigabyte B85M-DS3HMem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) GPU: Intel HD Graphics 4600 ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)HD: Seagate ST10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Matan Damti,

שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomer861,

שלום אני נמצא בדילמה קשה בין שני המחשבים הנ"ל ואשמח לדעת מה אנשים חושבים ולעזור לי לבחור תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by maorwtf,

תקציב בכותרת שימושי המחשב: אנטרנט בעיקר. אני לא גיימר אבל מעוניין בהרצה סבירה של משחקים לא רצחניים (GTA) יש לי תקציב יפה כי אני רוצה מחשב טוב ובעיקר אמין, וגם שישאר כזה 5 שנים קדימה מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1040 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מחיר: ₪434 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black כמות: 1 - מחיר: ₪284 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extre…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by noni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים - האזנה, צפייה, גלישה וכדו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי הרכבה בחנות - לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by maxl4me,

שלום לכולם רציתי לשאול מה דעתכם על ה מחשב הזה האם הוא כדאי לקניה מחירו 2590 שקל? ‎Fujitsu LifeBook A530-3‎ ‎Model‎ ‎A530-3‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® HD Graphics on board‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi‎ ‎ Wireless‎ ‎IEEE 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 MBit/s‎ ‎ Webcam‎ ‎Built-in Webcam, 1.3 Megapixel‎ ‎ Card Reader‎ ‎1 x 4in1 Card Reader (SD /SDHC / MS / MS Pro)‎ ‎ ExpressCard Slots‎ ‎ 1 X (34/54 mm)‎ ‎ So…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.