ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לשאול,בביוס כתוב לי nb8p-gs עם 256MB האם זה 8600GT 256MB DDR3?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה וגם לסתם שטויות אחרות. לא דרוש שיהיה טוב למשחקים. עדיף שיהיה בו חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המחיר שלו תחרותי למדי ונראה לי שמבחינת הדרישות שלי (אופיס ואינטרנט) הוא מספק ביותר. ממה שקראתי הבנתי שהמסך שלו נורא בהיר. מישהוא כבר עבד על המחשב הזה? יש לו המלצות / אזהרות? או שאולי שווה לשים עוד 500 ולקנות את הדגמים היותר ישנים של IBM ? מה ההמלצות שלכם ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד האינטרנט איטי למרות שבנייח הכל עובד כראוי קצב ההורדה גם איטי והאתרים עולים באיטיות מבחינת עומס אין לי תוכניות כבדות שמופעלות בזמן הגלישה ורק אתמול מחקתי את הקבצים הלא נחוצים אבל זה לא עזר צריך לציין שהנייד רחוק מהראווטר והאוט נמוך אבל זה היה גם בימים הקודמים ולא היתה בעיה עם זה מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להצעה של כרטיס מסך HD4870 וספק כח סיסוניק עם 4 שנים אחריות של פנדה (שניהם יד שניה) ב750 שח SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 - חמש מאות שח SEASONIC 500W - מאתיים וחמישים שח כרגע יש לי המפרט הנ"ל E8400 DG41RQ - Intel 2GB DDR2 800 EZCOOL 450W עם מסך 21.5 שתומך בFULLHD אבל יש לו רק D-SUB Trendsonic MIDI ATX case DVD-RW SATA HDD SATA HDD IDE המארז הוא די ג'נרי וגם צפוף על הלוח יש לי רק שני חריצי זיכרון ואחד תפוס הכבל IDE די קרוב אל הזיכרון ואין לי מקום תמרון יותר מדי, גם את הHDD IDE בקושי הצלחתי להכניס השאלה שלי אם כדאי לי כרגע לקפוצ על ההצעה ולקוות שאצליח לדחוס את הכרטיס מסך לתוך המארז או שעדיף כרגע לקנות מארז יותר גדול , ולשקול אולי בהמשך להחליף לוח אם ולהוסיף זיכרון …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1160 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1552כמות: 1 - לוקח מהמחשב הישן לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪790 מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N http://www.ivory.co.il/Thermaltake_Overseer_RX-I_VN700M1W2N.html כמות: 1 - מחיר: ₪490 ספק כוח: לא סגור על איזה ספק לקחת, מחפש ספק של Seasonic. כמות: 1 - מחיר: ₪ זיכרון: Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 http://ksp.co.il/?uin=15466 כמות: 1 - מחיר: ₪400 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata I…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לפני הכל אני צריך לדעת איזה מבין כרטיסי המסך טוב יותר? GeForce G 103M Intel 4500MHD ATI Radeon 3450HD ? *אני אשמח אם תוכלו להשוות את כרטיסי המסך האלה לכרטיסי מסך של מחשבים נייחים.. לדוגמא הRadeon 3450HD "=" נייח x1600.. סתם דוגמא. אלו המפרטים של שני המחשבים בהנחה שלשניהם אני אוסיף עוד 1GB זיכרון : 1.Fujitsu Siemens Esprimo-Mobile-V6545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV6454#more_info 2.CQ61-140EJ Compaq http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61140EJ *עם כמה שהמחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב נמוך, עדיין חשוב לי לקבל את המקסימום. אם לדוגמא עם המחשב של Compaq יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד, או כל דבר אחר חשוב לי מאוד לדעת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אבקש המלצה למחשב נייד עד 300$ לרכישה בארה"ב (amazon.com או אתר אחר). המחשב מיועד לשימוש "קל" - יישומי OFFICE, אינטרנט, סרטים. מסך בגודל "11 פחות או יותר (אפשר גם "10 ואפשר גם "12). המחשב יריץ מערכת הפעלה Windows - אפשר שתהיה מותקנת מראש ואפשר שאתקין בעצמי. ראיתי הרבה מחשבים של HP ו-LENOVO שבאים עם HD בנפח 30GB. נראה לי ממש קטנטנן, לא? תודה רבה מראש על המלצותיכם.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
HTPC עד 2,500 שקל. תודה לכם. והנה תשובות לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD, עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-