עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מצטער מראש זה הולך להיות מסובך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? במקור קיוויתי שאוכל להשיג משהו שמתאים לצרכים שלי באזור 7.5-8K בפועל גלשתי כבר לטריטוריה של 9.4K. זה כבר ממש בגבול אני לא אוסיף מעבר למאה שח נוספים ומעוניין לחתוך למטה אם אפשר לעשות זאת איכשהו במסגרת מה שאני מחפש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בשנה הקרובה זה בעיקר מכונת פייסבוק ורק אחר כך זה מתפנה לעניינים כייפים יותר, הבעיה שאני לא יכול לחכות עם זה שנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בס…

2. Started by ohad585,

מעבד -Intel i7 4820k 3.7ghz קירור למעבד -artic khuler h20 680 ראם -g.skill aegis 2x8 ddr3 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte gtx770 2gb ddr5 דיסק קשיח- westren digital cavlar 1tb Ssd- samsung 840 evo 120gb צורב- samsung sh-224db/bsbs ספק כוח- seasonic 650w מארז- corsair carbide 330r תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BuLa,

Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני צריכה מחשב שיעבוד - גלישה, וורד, מייל. האם המחשב הזה נראה לכם טוב/סביר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode מה זה המחיר הנמוך הזה? מה במחשב הזה כל כך בסיסי? יש לכם המלצות על מפרט יותר טוב במחיר דומה? (או עד 1500 ש"ח) תודות וחג שמח טליה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by assafcohen1,

איזה מפרט בבקשה אתם יכולים להמצליץ לי עבור מחשב לעיצוב גרפי ותמונות וקצת משחקים (כולל מסך בבקשה) עקב תחילת לימודים בבית ספר לעיצוב גרפי. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by 888,

האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את המישחק HL2 מעבד 2.8GHZ לוח אם -P4P800DELUX כרטיס מסך FX 5600 ו512MB זיכרון..... האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את הHL2 על הגדרות בינויות עם פילטרים? ומה כדאי לי להחליף מהמיפרט הזה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Neus,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס), אפשרות צפייה בסרטים וסדרות HD, משחקים בינוניים(כגון Heroes), ועריכה גרפית חובבנית (צלם חובב-עושה שימוש בפוטושופ ולייט-רום). בנוסף, אני מתחיל לימודי הנדסת אווירונאוטיקה, ככה שאני מאמין שאולי אצטרך להריץ על המחשב תוכנות כמו SOLIDWORK. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' ..הגימור פחות משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)בהתאם לג…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by פנחס:),

לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1.תקציב כ- 3000 ש"ח א) עדיף לחסוך ב) חריגה מקסימום 500 ש"ח 2. גלישה הורדות וצפייה ב- HD, לפעמים גם קצת משחקים לא כבדים במיוחד. 3. אם אפשר להוסיף מסך טוב וגם רמקולים טובים 5.1 4. יש לכלול את כל הרכיבים. 5. חשוב השקט ברמה 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות או הרכבה. 8. חנות טובה באזור המרכז 9. הדרישות המיוחדות הן: 1. מחשב טוב ומהיר שלא יעשה בעיות אחרי שנת שימוש כמו הרבה מן המוצעים באינטרנט במחירים זולים. 2. אפשרות חיבור לרשת ביתית של 3 מחשבים. 10. עדיף שיהיה יכולת לשדרג את המחשב בעתיד. תודה רבה לכולם על העזרה שנה טובה אלי

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. מעוניין לשמוע מכם המלצות אחרות או פידבקים לגבי המפרט הבא שהרכבתי. האם המפרט הבא יעשה את עבודתו כ- MEDIA CENTER(FHD FORMAT 1080P) בצורה טובה ? האם המארז מתאים ללוח אם והספק מספיק כדי להחזיק את המערכת יציבה ? האם בכדי לעשות OC ולהגיע ל ~ 3GHZ מספיק הקירור ושאר הרכיבים ? האם הכרטיס מסך מיותר וניתן להגיע לאותם הצרכים עם השימוש בכרטיס המסך המובנה בלוח אם ? ובגדול המלצות כאלה ואחרות מה כדאי להוסיף למחשב בכדי להעצים את חווית ה- MEDIA CENTER. המחשב מתוכנן להיות מחובר למסך קטן ובמקביל לטלויזיה 42" FHD כיצד עדיף לעשות זאת כדי שניתן יהיה לשלוט על פלט התמונה לכל מסך בנפרד ? המפרט: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Avivc4,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט לא נדלק, הבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שהספק כוח נשרף וביחד איתו לקח גם את הלוח אם. (זה נכון שכשהספק נשרף אז הוא בדרך כלל לוקח עוד חלק?) רציתי המלצה לאיזה לוח אם לקנות ואיזה ספק גם. זה המחשב: מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024x2) 800Mhz כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז HEC 6C28 ספק כוח HEC 450TDT 450W בנוסף, הוא אמר שיכול להיות שנהרס גם הדיסק קשיח אבל זה בסימן שאלה, הוא לא יוכל לדעת עד שלא יתקן את החלקים האחרים. בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם וספק לקנות שיתאים למחשב. וגם איזה דיסק קשיח למקרה שהוא גם נהרס. אין הרבה תקציב אז נא להביא חלקים …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by moshe191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 3,SR 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080(המסך:BenQ2410HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by Menuval,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC382C3CD המחשב הראשון שראיתי, משום מה היה בKSP אחד כזה עם HD 250GB והוא נעלם משם... עדיין מוכן להתפשר..חסרון במשקל... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm מפרט מעולה, אבל משום מה... משהו בו פשוט לא נראה לי... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKFAFAE120kuv http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteA2001MB#shidrug שני אלו של טושיבה, מפרט מעולה, מישהו יכול לפרט לי מעט חסרונות ויתרונות ? וכמובן http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html רק חבל שיש לו כרטיס מסך ממש מבאס.... ------------------------- כמו שאתם רואים, מחשב…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שלום פירמטתי מחשב ישן של VAIO היום ממש ישן ניראה לי שנת 2003 בערך מדגם VGN FS 115M ועכשיו מקשי ה FN לא עובדים וגם שני מקשי S1 ו S2 (קיצורי דרך) וגם המחשב לא מזוהה בתור "מחשב של VAIO" טגם לא מצליח לעשות BIOS UPDATE כי הוא רושם "CANNOT READ HE SYSTEM INFORMAION" חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום אז אנ י צריך את הדריבר \ תוכנה שתעשה אותו מחשב של VAIO ושיעבדו לי המקשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  16. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לבית לשימושים רגילים הכוללים הרבה אינטרנט ויישומי Office, קצת סרטים, קצת משחקים לילד בן 5 וקצת עריכת וידאו, ובעתיד אני ארצה להריץ Windows Vista בלי שיהיה למחשב קשה מדי! חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יצרוך יותר מידי חשמל מכיוון שהוא הולך להיות דלוק באופן קבוע. בתקציב צריך להיכנס מסך (19"), מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1) קראתי קצת בפורום והתבלבתי לגמרי... מה לדעתכם המפרט שאני צריך לרכוש? באיזה חנויות כדאי לרכוש ומאילו להתרחק? אם לא הכל נכנס בתקציב, על מה כדאי להתפשר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. <blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by אברהם2,

אני צריך לקנות נייד למטרת עבודה, המחשב יאלץ לצערו להריץ אוטוקאד ותכנות תלת מימד שונות כגון מאיה. תקציבי מוגבל ונע בין 5500 ל7000 ש"ח במחיר זה ניתן לקבל מעבד כפול ליבה, 2 גיגה זכרון, מסך "15.4 לא רע מדי וכרטיסי מסך שונים: 7300, 8400, 8600, 1600, 2600 כידוע ההפרשים בין הזול ביותר (7300) ליקר ביותר (8600 או 2600) עוברים את 1000 השקלים. ביחס בין מחיר ליכולת המעבד הגרפי, מה הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. היי, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט וכמה שאלות.. המחשב לצרכי גרפיקה 2D (חבילת אדובי מלאה- צרכי פרנסה) +אינטרנט, אופיס ותוכנות אחרות...אין עריכת וידאו,רינדור או גיימינג. Intel i5 4590 Quad Core Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-H97-HD3 Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Samsung SSD 120G 2.5" Sata3 840 EVO Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Lite-On DVD-RW x24 Sata iHAS124 NZXT H230 PSU 600W Gigabyte Geforce GTX760 2G D5 OC Microsoft Win 7 Home Prem 64Bit Eng שאלותי: האם זיכרון של 8 מספיק? האם לפצל ל-2X4? מה המשמעות של הפיצול – האם מהירות? האם לבקש שמערכת ההפעלה תהיה על אחד מהכוננים הקשיחים והשני ישמש לשאר? מה דעתכם על המארז? איזה דגם אחר של מארז ל…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by ab14,

בסוף קניתי את זה 3.2 INTEL PRESCOT MSI800MHZ 80GB FX5200 512DDR

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. תוקן: ---- עד 3K ללא ציוד היקפי.. לא ל- OC ולא ל- GAMING.. המון MULTITASKING + עריכת אודיו.. בניתי את זה ב IVORY: intel C2Q Q9550 ASUS P5Q 2X2GB OCZ platinum - 800MHz, CL4 ASUS EAH4350 silent 500GB seagate 32MB, sata II HDD EZcool 450W real + 12cmFAN LG DRW X22 + lightscribe מארז 3000 ש"ח אמח לשמוע הצעות (IVORY / KSP).. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. יש לי את המחשב הזה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2220320 יש לי אפשרות להחליך בו כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by MODY69,

שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום ויום טוב. ברצוני לבנות מחשב שישמש אותי כשרת איחסון ברשת הביתית שיש לי. הכוונה שלי לבנות מחשב שיהיו בו כל ההרדיסקים הרבים שיש לי + חדשים. אין צורך במערכת לגיבוי המידע כדוגמת RAID בשל חוסר תקציב. כמו כן ברצוני שתהיה למחשב לפחות 2 מגירות של הרדדיסקים אחד של SATA ושל ATA התקציב כאמור 2500 ש"ח. מחכה לדעתכם המקצועית.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.