ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
וורד אקסל וכל אלה וקצת אינטרנט זה המפרטים שאני מצאתי תגידו לי מה חושבים http://www.ktl.co.il/p/9812/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T42_1.7Ghz,512Mb,40Gb מחשב מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/2155/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T30_2.0Ghz_40G מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/7398/מחשב_נייד_IBM_ThinkPad_T40___CENTRINO_Intel_1.5Ghz מתצוגה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nrJVB_tDHkCuAeK1G58f4im:12bbi68k5?id=sp6-3898889
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה כמה חברים ביקשו המלצה שלי למחשב נייד, הסתכלתי פה ועשיתי חיפוש אך לא מצאתי העדפות או מישהו שנתן מפרט והמלצות וגם בפורומים אחרים ראיתי שהמידע על מחשב נייד הוא דל מאוד ושאלתי היא האם מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן למצוא שם מידע איזה מחשבים ניידים מומלצים לקנות (כמובן מידע עדכני) או כל דבר אשר אפשר יכול לעזור כדי לדעת על איזה מחשב נייד שווה להמליץ אפשרות נוספת היא שכל בעלי המחשבים הניידים פה יכתבו איזה מחשב יש להם והאם הם מרוצים, כך האשכול הזה יוכל לשמש כל האנשים שמעונינים לקנות ניידים ולא יודעים איזה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים וגלישה באינטרנט 13'' אפשר להציעה גם עם 12'' אבל ההעדפה היא למסכי 13.1/13.3 כמה שיותר נמוך סוללה שתספיק לשעתיים+ בזמן עבודה עם בהירות גבוהה, עבודה משרדית ואינטרנט HDMI - יתרון כן כונן 160GB ומעלה כונן קשיח 7200סל''ד אין צורך במידת הצורך יחובר צורב חיצוני אם אני קונה בארץ אז - לא אם יש מחשב נייד שמתאים שאפשר לקנות אותו בח''ל אז יש צורך באחריות בינלאומית שתקפה בישראל מן הסתם לא דבר נוסף שמאוד חשוב לי זה איכות הבניה של המחשב, מקלדת ופאד נורמלים אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 2000ש''ח לצורך העניין תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים, אבל כעבודה אני מתכנת ועורך קצת סאונד ווידאו וכמובן גם אני אוהב שהמחשב שלי לא זוחל לו לאיטו כשאני רוצה לעבוד... אני מחפש מחשב, שבגדול יהיה מסוגל לתפקד לאורך זמן, בעל בטריה של לפחות שעתיים (בWORD) אחריות לשלוש שנים בחברה שיש לה בסיס בישראל כמובן.. ושיהיה מסוגל בגדול להפעיל משחקים חדשים ברמה בסיסית. תודה על העזרה. נ.ב - אם יש דגם כלשהו שהוא טוב באופן מיוחד לאחרונה אבל הוא קצת יותר יקר גם עליו כדאי לי לשמוע, אני מבין דיי הרבה במחשבים.. אבל אני לא מכיר חומרה של ניידים יותר מידיי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
Intel® CoreTM Duo Processor T2400 (1.83GHZ/667MHz FSB/2MB Cache) 15.4" WXGA (1280 X 800 resolution) Monitor 80 GB Hard Drive 5400RPM 256MB 533MHz DDR2 SDRAM Memory, Maximum 2GB DVD-RW x 8 Wi-Fi 802.11b/g Wireless 1350 Dell Wireless 350 Bluetooth® internal wireless card Microsoft Windows XP Home or Professional ( optional ) Weight at 2.8Kg 3 Year warranty 2 Days Delivery Additional Features Integrated Intel® Media Accelerator 900 Graphics Adaptor, 128MB Shared DDR Merory Integrated: 56K1 V.92 modem, 10/100 Ethernet LAN Audio type/controller: AC97 (Soft Audio) Dell two piece stereo speakers איך המחשב הזה? מה עדיף? זה או 2MB L2 cache Memory: 512MB DDR2 667MH…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כבר שבוע וחצי עבר מאז שכתבתי את השאלה ואיש לא עזר אני אנסה שוב בפעם האחרונה שלום מחפש המלצה למפרט למשחקים ב3800 ש"ח כולל מסך 17 אינץ LCD הערה: 1) חלקים מחברות נורמליות לא ASROCK וכדומה 2) עדיף מחנות באיזור חיפה והקריות לדוגמה KSP IVORY MARDANIT וכו 3) המחשב אינו מיועד לOC 4) תהרכבה אני מבצע כך שזה חוסך 200 ש"ח תודה מראש לכל המגיבים!!!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את רוב החלקים של המחשב שלי והייתי רוצה לדעת מה המחיר בו אוכל למכור אותם. המפרט: מעבד : core 2 duo E6300 1.86MHz + Fan לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 זכרון פנימי: Kingstone 1024MB DDR2 666MHz X 4 (סה"כ 4 ג'יגה) כרטיס מסך: Sapphire X1950XTX 512Mb + Zalman GV1000 Fan ספק כוח: Enermac Liberty ELT400AWT 400W אני לא זוכר את החברה של המאוורר למעבד, אבל זה עלה לי בסביבות 180 ש"ח בזמנו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לרכוש מחשב נייד בימים הקרובים ואני מתלבט בין שלושה דגמים.המחשב ישמש עבור עבודה משרדית ועבודה בפוטושופ, התקציב שלי הוא באיזור ה-4,000ש"ח (אך לא מעל 4,300).מה שהנחה אותי היו הדברים הבאים: שיהיה מחשב טוב ואמין. מתכנן שהוא יחזיק לי למספר שנים ומצפה לקבל סוס עבודה. שיהיה בעל כונן SSD (בנוסף, אחבר כונן חיצוני עם נפח גדול) שיהיה בעל מסך 13.3" או 14", עבור נוחות נשיאה (בבית יהיה מחובר למסך נפרד) לפחות 8GB זיכרון. יכולת לשדרג בעתיד - יתרון זמן סוללה ארוך - יתרון משמעותי סיננתי את המבחר ל-3 דגמים שאני מתלבט ביניהם, ואפשר את החסרונות והיתרונות כפי שאני רואה אותם. מאוד אשמח לקבל את דעתכם על הדגמים, בכדי שאדע שאני עושה קנייה נכונה:1…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, סופסופ שיכנעתי את הבוס שצריך מחשב מק חדש וכדאי שהוא יוכל להריץ עליו תוכנת VM בקלות. הVM מיועד להריץ מערכת הפעלה של מק ורוב העבודה תתבצע על המכונה הוירטואלית חוצמזה עבודה עם שלושה דפדפנים פתוחים ולפעמים סניפר ופרוקסי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט שיתמוך בדרישות האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה מחשב שאני רוצה לקנות ממישו יד שניה נייד כמה הוא שווה ? הפרטים שהוא הביא לי דגם: style-note m54sr מחשב נייד קל משקל 1.8 (בערך) מסך 13.3 זיכרון 1gb דיסק 80gb אחרי פירמוט עם ווינדוס 7... בערך הערכה שלכם יד שניה כמה עולה ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל לימודי רפואה ולצורך כך זקוק למחשב נייד. אני מתחיל ללמוד בטכניון ולפי מה שהבנתי יהיו לי גם כמה קורסי תכנות- צריך מחשב שיעמוד בכל זה. התקציב הוא בגדול עד 3000 ש"ח אבל אני יכול לחרוג מעט (עד 3500) בשביל משהו באמת טוב. קיימת אפשרות לרכישה באילת. המחשב יסחב הרבה על הגב ולכן אני מחפש גודל של 13-14 אינץ' (הבנתי שזה הגודל המומלץ לסטודנט). אני לא מבין גדול במחשבים אבל עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט והגעתי למחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=920608 . איך הוא בעיניכם? בנוסף שמעתי המלצות על ה- ZenBook של אסוס. מה דעתכם עליו? איזה דגם כדאי? (אם בכלל). אשמח לשמוע מכם המלצות והצעות למחשבים נו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מפתח ןסטודנט, מחפש מחשב שיעבוד חזק יריץ מאט-לאב, IIS, visual studio, sql server, PHOTO-SHOPE בנוסף אני רוצה לחבר אליו את ה PS3 שלי והקליט GAMEPLAY אני צריך לדעת איזה כרטיס טלוזיה צריך בישביל זה HD של 500 נראה לי מספיק המחשב יעבוד עם XP וישאר הרבה זמן דולק וקראתי פה ש 4GB זכרון לא יהיו מנוצלים בפלטפורמות 32Bit מה זה אומר? אמ יצא שבגלל הכרטיס מסך אז גם WOW ירוץ עליו חלק אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחי רכש מחשב מיני נייד של Acer, למי שאינו יודע מדובר על סוג חדש יחסית של מחשבים ניידים שמיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. הרבה חברות מציעות את המחשבים האלה בגירסאות ה-8.9 ו-10.1 אינטש והמפרט שלהם הוא זהה לחלוטין למעט שינויים קלים.. המחשב הוא ממש חמוד ומריץ XP הסרטים מתנגנים עליו יפה מאוד (הרגילים,לא ה-HD) וכך גם הגלישה וזהו. המחשב אינו מתאים למשחקים, אפילו משחק פשוט כמו Bubble Shotter עובד ממש איטי. "טיפלתי" לו קצת במחשב, ביטלתי את כל האפקטים של XP מחקתי את האנטיוירוס של סימנטק שהוא קיבל במתנה ושמתי לו AVG ואחרי כל זה המחשב נהיה קצת יותר מהיר אבל עדיין קצת איטי בקטע של המשחקים. השאלה האם יש עוד דרכים להאיץ את המחשב? OC כמובן לא אפשרי וגם לא כדאי. האם שידרוג הזי…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי חברים! צריכה את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. אני לא מבינה גדולה אז אשמח אם יעזרו לי כאן. אני רוצה מחשב נייד שיריץ יוטיוב בצורה חלקה ומהירה, מוזיקה, אייטונס.... והכי הכי הכי חשוב לי וקריטי לי - שיריץ משחקים כמו מייפל סטורי (נוו אל תצחקו עליי).וכל מיני בגלל הדודים עכשיו אמרו לי או יותר נכון.. ייעצו לי לשים לב שזה בא עם מעבד i7 שהזיכרון הפנימי יהיה 8 ג'יגה ומעלה, דיסק קשיח עם 7200 rpmובעיקרון כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 17.5 (שזה הכי גדול, לא?). איזה מחשב עונה על הקריטריונים האלה? ואיפה הכי כדאי לקנות ושל איזו חברה? מוכנה להשקיע עד 5-6 אלף. תודה רבה! מור.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-