ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של בסביבות 3000 ש"ח. השימושים שלי הם מגוונים וכוללים עבודה משרדית (מסמכים, אינטרנט), עריכה של וידאו (לא משהו רציני, אלא יותר מהכיוון של כתוביות) ופוטושופ פה ושם אבל גם לא בשימוש חזק. אני לא גיימר, אבל כן משחק במשחקים כדוגמה CS 1.6 (כןכן, אני חי בעבר), Minecraft וכאלה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. חיפשתי עד עכשיו די הרבה באינטרנט אחר לפטופ שיתאים לי והגעתי לדילמה בין שני מחשבים: האחד: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000moTU7IAM/35963722 השני זה הלפטופ הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11386 אבל מדובר בהצעה של הלפטופ מיד שנייה, הוא היה בשימוש כשנה, ומגיע עם עוד ש…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים ושיהיה נוח למטרות משרדיות עם טיפה משחקים לא מהכבדים,שמתי לב למחשב הזה שביחס למחיר הוא די טוב עם מעבד חזקhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12180 מישהו פה מכיר את החנות פי סי סנטר?היא נמצאת בראשון וראיתי שהמחיר על המחשב הזה בחנות הוא 2040
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
סכום מקסמאלי 5500 לנצל את כל התקציב 0 שח חריגה משחקים כבדים...בעיקר BF4 שיריץ ULTRA חלק גיימינג כמו כן צריך מסך עם המחשב אני צריך מחשב שקט..לא רועש לפחות אין צורך לכלול אופיס,מערכת הפעלה וכו'
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח, עניתי על השאלון ותודה מראש לכל העוזרים המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים ב -Full HD מה התקציב המקסימאלי? ת. 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ת. לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ת. 300 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. איכסון מדיה, צפיה בתכני HD ואיכות שמע גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/331161159955?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/MSI-GT60-Dominator-3k-474-Gaming-CUSTOM-1240GB-SSD-raid0-32GB-/321360713596?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ad297577c יש את אותו הדבר רק עם 16 GB זיכרונות עשיתי חקר קטן ושנייה לפני שאני מזמין אני רוצה לדעת אם יש לכם משהו באותה רמה בערך חשוב לי ה-SSD. לפחות 256GB השאלה אם באמת נחוץ 32 זיכרונות או שמספיק 16. המחשב לשימוש של הרבה משחקים כמו באטלפילד ובעיקר התעסקות עם קיובייס ומתפקד כמחשב להפקה כולל ציוד חיצוני.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את המחשב הבסיסי ביותר שיכול להיות לסטודנט למטרת וורד ולעבודות הדבר היחיד שחשוב זה יציאת HDMI ראית את המחשב הזה של דל Dell Inspiron 15 3521 http://ksp.co.il/?uin=20473 הוא מומלץ או שיש מחשבים אחרים מומלצים בטווח מחירים האלה?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5400 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא כשהעיקר זה פיפא cod bf -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p על שני מסכים אחד 24 ואחד 50 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? 15.6 העדפה למאט , לא קריטי * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיפות לאחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, אני מחפש לקנות נייד חדש. בעיקר למטרות לימודים, אבל שתהיה לי גם את האפשרות לשמור על יכולותיי כגיימר. מעדיף מסך גדול, אבל לא חובה 15 כי הניידות שלו גם חשובה. בעדיפות עד 5000 שח, אבל אפשר קצת למעלה מזה אם מדובר במחשב טוב. תודה רבה מראש לעונים, רן
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שימושים- בעיקר אינטרנט, פייסבוק, הורדות סרטים וכל הדברים האלה. פחות משחקים. אני מתכנן להשאיר את המחשב לפחות 3-5 שנים והמחשב הזה קרץ לי למרות שהוא מותח לי את התקציב עד מאוד. הדרישות שלי הם I7 (שיחזיק להרבה זמן) SSD, אפילו מזערי, יש לי כונן חיצוני של טרה. מסך מגע לא כזה מפריע לי אם יש או אין. לגבי המידות מסך, חלק אמרו לי 13.3 וחלק 15.6. המחשב לא זז יותר מדי וגם אם כן זה למיטה אז חשוב שיהיה קומפקטי ולא גדול. השאלה אם 13.3 לא קטן מדי? ואיך המחשב, מישהו יודע עליו משהו? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 תודה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-