ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ידוע לי שבמקרה של כשלון בעדכוני ביוס , ניתן לצרוב ביוס . במחשב הנ"ל היה עדכון שנכשל האם מישהו מכיר שיטה לצרוב את הביוס במחשבי DELL ? (המחשב במצב שלא נדלק ועושה צפצופים קצרים שחוזרים על עצמם) הבנתי ממאמרים שניתן לעשות משהו על ידי לחיצה על הEND שמדליקים את המחשב מוכר למישהו התהליך ? נ.ב הדגם הוא 3560 ולא כמו שכתבתי 3510
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שרת ביתי לסרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אירוח שרת משחק , ושרת של PLEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מינימלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אפסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ותלת מימדית - תוכנות Adobe). * גודל המסך? 15.6 אבל גמיש בעניין. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1600X900 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא מעל 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה. רצוי מאוד שילוב עם SSD קטן. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, מה שמגיע עם המחשב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל לא מ…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה הוא הכרטיס המוביל בביצועים כיום למגזר הביניים? תקציב עד 900 שקל בלי אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז + כונן קשיח + DVD + ספק. אשמח אם תמליצו לי על לוח+מעבד+כרטיס.מ+מאוורים+RAM שיתאימו למה שיש לי כבר. מפרטים של הרכיבים שיש לי : מארז - http://up406.siz.co.il/up2/mj5z1wgnyncj.jpg ספק - http://up406.siz.co.il/up2/mnmk0otzllmd.jpg כונן קשיח יש לי שלושה (אשמח לדעת באיזה הכי מומלץ לי להשתמש) : 1. Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB 2. Samsung HD322HJ - 320GB 3. WD5000AAKS - 500GB התקציב עומד על 1,500 שקל במקסימום. והמחשב משמש להרצת משחקים חדשים באיכות נמוכה עד בינונית. באמת תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
• התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, צפיה בסרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים (Photoshop, AutoCAD). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, עם אפשרות לSSD. * כונן אופטי? צריך צורב כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, לפעמים צפייה בסרטים * גודל המסך? לא יודע, שיהיה גדול ונוח * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה שיגיע עם מערכת הפעלה אז רוב המחשבים מגיעים ככה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות עם שם עולמי ולא חברות שרק יצאו * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם.. שיתאים לבחורה חחח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-