עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomtom29,

גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by ctx,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by VegansXe,

MB G31 gigabyte סוקט 775 תומך עד Quad core לוח אם אינטל DG41BI חדש (פעם קיבלתי מתנה מאיפה שעבדתי) תומך עד Quad Core 775 מעבד Intel Dual core E5200 זיכרון ddr2 1gb לוח אם אינטל סוקט 775 תומך פנטיום 4 לא תומך בdual core והלאה תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. למחשב הנייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות/סרטים/אינטרנט ומשחקים לא כבדים משהו מטורף אבל שיתמודד לפחות עם COD החדש וכאלה * גודל המסך? 15.6 נראה לי סבבה * משקל רצוי?עד 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר יותר טוב (במידה ומחשב יהיה למשחקים אז גם 3 שעות זה אחלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר גדול במסגרת התקציב נראה לי 320 יהיה סבבה אם יהיה 500 יותר טוב * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שהמחשב לא יתחמם בצורה חמורה (לי יש HP PAVILION DV6 והוא מתחמם כאילו אין מחר) אם אפשר מסך LED במחיר הזה אז רצוי מקסימום תקציב …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) בפנימיה לגלוש, לראות סרטים וגם משחקים (על low\med) התקציב שלי הוא גג 4000 ש"ח לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.ivory.co.il//product.asp?productid=5655 השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר,

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301119337/16757255?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_28&a=2022 זה פורסם בגרופון רשום שזה מוחדש ובמקום 4700. שווה לקנות? בעיקרון אני מחפש הרבה זמן מחשב שאני רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ את דיאבלו 3 ומסך 17.3 fhd חשבתי להזמין מהאיבי את המחשב הזה : HP Pavilion DV7-7062EA Entertainment Notebook PC, i7 Intel Pro, 8GB Mem, 1TB HDD http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221180142109&index=13&nav=SEARCH&nid=09686662597 רק שגם הוא בלי fhd ואני לא יודע כמה מיסים יגבו עליו בארץ בכניסה אפילו שארשום שזה מתנה ועלה רק300 דולר. התקציב שלי כעיקרון הוא עד 3500-3700 . תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  9. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. המשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490553.msg4198427#msg4198427 היות שהנושא נהיה יותר רלוונטי כרגע, ויש לי זמן להקדיש לכך... פתחתי את המחשב ואני רואה שישנם 2 אנטנות בלבד, האם ניתן לרכוש אנטנה נוספת ולחברה? או לרכוש ערכה חדשה של 3 אנטנות? לגבי כרטיס, מצאתי משהו שאמור להתאים (4965 INTEL) היות שHP חוסמת חלק מהכרטיסים בביוס, אז אני מניח שהאנטנה היא הבעיה כרגע.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by efs sch,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מפרט תקציבי ללא ציוד הקפי איזור ה 1500 ש"ח לקצת משחקים ועריכת מוזיקה. אפשר גם ללא צורב.

14. Started by sagifern,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא חלקי חילוף (משומשים) ללפטופים של HP ? יש לי לפטופ DV6700 שכמה קונקטורים פנימיים נדפקו. עקב כך אני צריך מספר חלקים שניתן לפרק ממחשב דומה תקול.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Tomerm,

אין צורך להגיב רק לצפות רוצה להודות לכולם מאוד. לא פעם ולא פעמיים קראתי והתיעצתי בפורום לגבי מפרטי מחשב ובכלל. אתם עושים עבודת קודש, המידע שאתם מוסרים הוא מעולה ! וללא ניסיונות שיחוד או "מכירה". הפורום מאוד מיקצועי ועם זאת מאוד "ידידותי למשתמש". שוב תודות. תומר.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by 26,

יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g שהגיע עם vista ואני שניתי ל xp sp2, ואיני יכול לאפשר את מצב שינה, ההודעה שאני מקבל בעת ניסוי הפעלת מצב שינה במאפייני אפשריות צריכת חשמל הנו 'התקן המצורף למערכת אינו פועל מה עלי לעשות כדי לאפשר מצב שינה תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ya_pl,

שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי כולם! רציתי לשמוע חוות דעת על המחשב הניידים הבאים http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?sku_id=0665000FS10093796&catid=25315&logon=&langid=EN בשקלים זה יוצא 4550 (פשוט לכפול ב4.55 לקחת בחשבון מיסים ושער יציג) או זה? http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10093666&catid= מה שחשוב לי שהמחיר יהיה זול משמעותי מהארץ כי אחרת אני אקנה פה בגלל האחריות. השני זה מעבד AMD והבנתי שעדיף אינטל בניידים core 2 duo אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספוות כי אני לא כל כך מעודכן בתחום. אני סטודנט להנדסת חשמל ובעיקרון אני צריך מחשב חזק שיחליף את השולחני שלי (אבל הוא די ישן אז זה לא יהיה קשה) כמו שאפשר לראות חלק מהמחירים ה…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מחשב בתקציב עד 2.5k לשימושים שבכותרת בינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5170&CatCode= אשמח להמלצות mudonroad

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by godis,

אהלן, אני מעוניין לקנות מק בוק של אפל ורציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. # 2.53GHz Intel Core 2 Duo # 4GB (2x2GB) RAM # 250GB 5400rpm Hard Drive # SuperDrive # nVIDIA GeForce 9400M 256MB Graphics # 13.3" Glossy Widescreen LED Backlit Display # Secure Digital (SD) Card Slot # iSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR # 802.11n AirPort Extreme # Mac OS X 10.6 Snow Leopard, 4.5 l רציתי לדעת אם ההפרש בין ה-2.26Ghz לבין ה-2.53 הוא משמעותי.? ברצוני להפעיל עליו משחקים בסגנון crysis 2 האם הם יעבדו טוב? תודה..

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אין לי מחשב נייד ואף פעם לא היה לי, אבל בכוונתי לקנות אחד. קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא, מי שמבין אם יוכל לומר לי דעתו אני יותר מאודה לו! מפרט: Toshiba A300-1LT מעבד: 2.0Ghz Dual Core זיכרון: 3GB DDR2 כרטיס מסך: ATI Radeon HD370 256MB-1GB מסך: 15.4 (קריסטל) הארד-דיסק: 320GB צורב DVD מצלמה מובנת WiFi BlueTooth כרטיס רשת ווינדוס: Vista אחריות לשנתיים קישור למפרט מלא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=580 הצעת מחיר: 4,412 ש"ח מהשוואת המחירים שראיתי באתר "זאפ", הזול ביותר שניתן למצוא הוא 4,700 ש"ח. מה דעתכם? מישהו יכול לתת חוות דעת? ומה דעתכם על כרטיס המסך? ישן? סביר? חזק?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by yh992,

שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.