ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי עדכנת בVISTA של הנייד את הSERVICE PACK 1 ומאז לא שומעים סאונד יש אפשרות לתקן את זה? אני מפעיל שיר וזה מראה שהוא עובד אך אין סאונד האקולייזר עובד אפילו אבל אין צליל מהרמקולים מה עושים? זה המחשב http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000ymUEgSvnimCZ6Y_chsByCHx:12bbi68k5?N=2+30913&pr=QJ5&id=3995891[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:41:53 אפשר למחוקלאחר מספר איתחולים זה עזר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאיפה היא למחיר נמוך ככל האפשר. הוא מחשב לדודים שלי. הוא צריך להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה. והמסך צריך להיות דק. הרעיון ההתחלתי היה המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode=1 ולהרחיב את הזיכרון והכרטיס מסך ולקנות מסך. אבל אני חושש ממנו.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית אקסל פאורפוינט, מעט פוטושופ, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אין צפי למסך חיצוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אובר…
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה הבאה וצריך לקנות מחשב נייד. הדרישות הן קודם כל מחשב שישרת אותי בלימודים, ושיחזיק לפחות ל4-5 שנים הקרובות. צריך מחשב שיריץ כמה תוכנות במקביל ושיהיה מהיר בלי להיתקע כל שניה. אני לא גיימר אבל כן היתי שמח מדי פעם לשחק בכמה משחקים, לא חייב על האיכות הכי גבוהה... אז מעדיף מחשב שיוכל להריץ משחקים על איכות בינונית +-. התקציב הוא 5,000-5,500. **עוד דבר חשוב מאוד הוא האפשרות לשדרג\להחליף בעתיד כרטיס מסך, זיכרונות, SSD וכו,** אחרי כמה בדיקות שעשיתי הגעתי לשלושה דגמים: אסוס - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26096 ושניים של HP: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26147 https://www.ivory.co.il/catalog…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני כבר חודש חורש רכיבים כדי להגיע למפרט טוב לעריכת וידאו. לא הגדרתי הגבלת תקציב אך המגמה היא בכל רכיב לעצור במקום בו להוסיף אלפי שקלים נותן שיפור של אחוזים בודדים. הדילמה הגדולה ביותר היא המעבד. שלוש אפשרויות: 1. מעבד 9900k - שמונה ליבות המהירות ביותר בשוק כרגע, תמיכה רק עד 64GB ram 2. מעבד 2950x - שש-עשרה ליבות במחיר הנמוך בשוק אבל מהירות כל אחת לא אידיאלית, תומך 128GB ram, וכביכול אמור להיות אידיאלי בגלל שאפשר להגיע לליבה אחת בטורבו ל 4.4ghz אבל בפועל התאימות לתוכנות כמו adobe כנראה לא משהו בכלל. זה מאד מתסכל שכזה מעבד חזק לא מנוצל כהלכה כי טכנולוגיית התוכנות נמצאת מאחורי טכנולוגיית החומרה. 3. מעבד 7820x - שמונה ליבות מהירות בינונית ויש תמיכה ל 128GB ra…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה ללפטופ באזור ה 600 דולר, רצוי מחברות לנובו או דל (שיקולי אחריות בינ"ל) שיענה על הפרמטרים הבאים: יכולת להריץ כמה יישומים במקביל, כולל כמה דפדפנים עמוסי לשוניות, + אופיס. רצוי מאוד מספיק חזק בשביל עריכת וידאו בסיסית בלי למרוט שערות. יכולת להריץ call of duty . Intel i3 or i5. אם למישהו יש גם המלצות בנוגע למקום הרכישה - אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים HD ומשחקים לא כבדים כגון PES 2011 ברזולוציה גבוהה המחשב יחובר לטלויזיה 50 אינטש מצאתי את הניידים האלה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACER5750G&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACERI7620&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 11 . היום הוא משחק בעיקר בפורטנייט אבל אני מעוניין שהמחשב יחזיק לו לפחות עד הצבא עם אפשרות לשדרוג כרטיס מסך וזיכרון בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל חשוב לו גם מארז יפה עם תאורות לד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע של 012 ורציתי לדעת האם המחשב שם יוכל להתאים לי... התחלתי עכשיו ללמוד גרפיקה ממוחשבת ומעוניין שאוכל לבצע את שע"ב והעבודות על המחשב הנייד משום שאני מגיע הביתה למחשב בקבוע שלי מאוד מאוחר בלילה..
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לעזרתכם להפיק כמה שיותר מהכרטיס שקיים ברשותי GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (כמה שאפשר יהיה להוציא ממנו), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן - SSD 500GB קיים וגם כרטיס מסך כפי שמצויין למעלה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
יש לי מסך HD רחב שהוא 23 אינץ' ואני צריך מחשב לגיימינג כבד למשחקים החדשים ביותר כולל DIRT2 וירוץ חלק עם CRYSIS חשוב מאוד שיהיה שקט,ללא אוברקלוק ויעבוד עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בניתי מפרט ורציתי חוות דעת: מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 515 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE 900 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז ANTEC 300 295 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח סה"כ 4,3…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם, זוהי הודעה ראשונה שלי כאן, אז אנא היו סובלניים. קניתי לפני קרוב לשנה לפטופ של לנובו LENOVO N500 4233. לפני חודשיים התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7. למרות שבמחשב נייח של אחי היא עשתה בעיות עם הסאונד, החלטתי לשים אותה על הלפטופ. החלטה נכונה. מערכת חלקה, בלי באגים ונוחה מאד. אבל עכשיו, אחרי חודשיים, פתאום היציאה של האוזניות כנראה לא עובדת. אני שומע דרך מערכת סטריאו של קנווד בחיבור AUX לאוזניות. והכל היה מצוין עד שלפני יומיים פתאום זה הפסיק. הבאתי זוג רמקולים אחרים שיש לי ולא עבד. הבאתי כבל חדש לחיבור AUX ולא עשה כלום. אז מלבד להתקשר לתמיכה טכנית ולקוות שעדיין יש לי אחריות, למרות שאני לא זוכר אם עברה כבר שנה... האם מישהו מכיר בדיקות נוספות שאפשר לנסות? …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית ושימוש בסיסי; גלישה, עבודה משרדית, ואולי קצת משחקים אבל בהחלט לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך משנה, אבל רצוי מסך יחסית גדול. יותר חשוב לי שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-