ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! המליצו לי על המפרט הבא: איפה אפשר לשפר? מעבד Intel Core2Duo 3Ghz E8400 6M 775 FSB1333 לוח אם Gigabyte GA-P35GS3-L mainboard זיכרון Kingstone DDR2 800Mhz 1GB x 2pieces ( 2Gb total ) כרטיס מסך Gigabyte G-F 9600GT 512MB Zalman Cooler דיסק קשיח WD 250GB SATA2 מקלדת Genius / Logitech Black Keyboard עכבר Logitech Optical Black כונן דיסקים DVDRW Philips Sata Black מארז Foxconn TLA436 Prof CASE prof case + FSP PSU 460W מסך Monitor ViewSonic VX2240 22 TFT וכמו שאתם בטח רואים יש מקום לשיפור אז מה שרציתי לבקש מכם הוא להתייעץ ולתת דעה בנוגע לשיפור המפרט, תודה. יש בעיה בהגבלת התקציב מכיוון שהקניה תתבצע מספק פרטי\יבואן ולא מחנות כך שהמחירים יהיו זולים מהרגיל ולכן לא אוכל ל…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורום המתאים. תרגישו חופשי להעביר אם צריך.. האם ניתן, ללא חשש, להשתמש בחומרה מעולם המיחשוב הבייתי/גיימינג בשרת לחברה המונה כ 100 משתמשים ? אם כן, באיזה חומרה הייתים משתמשים ? האם האמינות תהיה זהה (שיהיה ברור, לא מדובר באוברקלוקינג) באותו עניין - האם שימוש בדיסק מסוג VERTEX 3 למערכת ה WINDOWS SERVER 2008 64 יהיה נכון (מבחינת מהירות לעומת דיסקים ייעודיים לסרברים מסוג SAS ? ומבחינת אמינות ? ) האם חיבור ב RAID 10 של 4 דיסקים 2TB יהיה מהיר/איכותי/אמין לעומת דיסקים יעודיים של SAS ? תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=7528 - המחיר 1200 אצלכם http://www.tms.co.il/product/8087 - המחיר 1421 יש אפשרות להזמין אצלכם במחיר משתלם יותר מאשר המחיר בbigdeal? תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה full hd ומסך מחשב 22 אני משחק משחקים כבדים מאוד ואני רוצה שיפעיל משחקים כבדים שיצאו בקרוב על רזולוציה הכי גבוה ורציתי לשאול על הכרטיס hd 4870 x2 עם מעבד של אינטל איזה מומלץ? ואיזה לוח אם מומלץ והאם שווה הddr3 תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומשחקים. * גודל המסך ? 14"-15" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD זה בסדר, לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB (אין צורך בכונן קשיח רגיל, יש כונן קשיח חיצוני). * כונן אופטי ? אין צורך, יש חיצוני. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3500 שח לא כולל מסך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כמו שאמרתי מחשב למשחקים ודברים כללים... עד 4000 ש"ח שמה שבטוח שיכלול הארדיסק 160 ג'יגה... הינה המפרט שאני חשבתי עליו: לפי מה שהבנתי המאווררים של sunbeam רועשים האם זה נכון כי הציעו לי ללכת במקום על hec... מה אתם חושבים? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 450W Global Win PFC FSP450-3GP01 Retail מארז: SunBeam Samurai Silver case לפי מה שהבנתי זה יצא מקסימום 4000+- מה אתם חושבים איך המפרט?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרטים הממולצים, אבל אין החלקים בחנות TMS, אז אם יש לכם איזה מפרט להציע לי בTMS או באיזה חנות באיזור הקריות, שיכלול מסך 22 אינץ (שהוא עולה בערך 1250+-) + ציוד היקפי נטו לעבודה משרדית, משהו בסגנון של המפרט ב1500 ש"ח אשמח לתגובות..
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקבל את עזרתכם בהצעת מפרט עד 1800 שקל מהמפרטים המוצעים באייבורי. המחשב יהיה לשימוש ביתי פשוט. בסכומים כאלה אין לי עניין לשלם על הרכבה לכן אני מעדיף להשתמש במפרטים קיימים באייבורי(קיימת שם אפשרות בכל מפרט לבחור בין לוחות אם וכל מיני אפשרויות אחרות שאני מניח שאתם מבינים יותר)... אשמח מאוד לקבל את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו battlefield, call of duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים והתייעצות גיבשתי פחות או יותר מפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אולפן הקלטות.. לכן יש דגש על שקט במארז. וצפייה בסרט HD. בעיקרון אני לא הולך לשחק במחשב..וגם אם כן לא במשקים מיוחדים.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz מחיר- 900 ש"ח קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro מחיר - 89 ש"ח (המחירים כאלה בגלל שהמעבד והקרור נקנו כ-קיט) לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 מחיר - 425 ש"ח זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit מחיר- 405 ש"ח כרטיס מסך : Twintech nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe מחיר - 315 ש"ח דיסק קשיח1: Samsung HD160JJ 160G SATA II 8MB מחיר- 199 ש"ח דיסק קשיח2: Samsung HD322HJ 320GB SATA…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק שיוכל להריץ אוטוקאד ותוכנות חזקות אחרות. אז צריך מחשב עם מעבד I3 או I5 ובין 3GB ל4GB זיכרון. הארק דיסק אפשר 320GB. חיבור HDMI סוללה חזקה. גודל מסך רצוי 15.6" אפשר גם איזה אינץ' או 2 פחות. טווח מחירים בין 2000-3000
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כאמור, מדובר במחשב לסטודנט, שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה משרדית - כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. לפיכך, אין צורך במעבד חזק או כרטיס מסך אימתני. אמנם התקציב הוא עד 3000 ש"ח, אך אין צורך להשתמש בכולו אם יש מחשב שזול במאות שקלים ועדיין עומד בכל הדרישות הנ"ל. מאפייני המפרט: * מטרת המחשב? מחשב לסטודנט. עבודות משרדיות נטו (אינטרנט ואופיס). * גודל מסך רצוי? 13" עד 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני מניח שסביבות ה-2 ק"ג (ואם יש קל יותר - מה טוב). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לכל הפחות 2 חיבורי USB. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 250GB * כונן אופטי? כן. חשו…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורום ובמפרטים המומלצים, ניסיתי להרכיב מפרט ל-HTPC פשוט שיתחבר לטלוויזיה בסלון. נתקלתי בבעיה במציאת מארזים מתאימים, נראה שרוב מארזי ה-HTPC תומכים בmini-ATX ולא בmATX. ובכן, במה אני מעוניין: מה התקציב המקסימאלי - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- ניתן לחרוג בכ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- ניגון תכני HD על מסך 46' ברזולוציה 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות - XBMC, PLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד לגיימינג כלל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא ממש, אבל אם יש המלצה לשלט רחוק, אשמח לקבל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לדעתי אין צורך בצורב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000, ללא היקפי או מערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס ואינטרנט (עבור תלמיד תיכון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. מערכת הפעלה (ווינדוס10) + אופיס - כדאי 8. האם י…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה קריאה(רובה בסתר) גם פה וגם בפורום בחול, הגעתי למפרט שהרכנו אני ואחי הגדול(זה המשתמש שלו) לרכוש לי מחשב חדש בעיקר לטובת גיימינג וגם כתיבת קוד (אני סטודנט למדעי המחשב). יש לי כמה שאלות שגם אחרי חקר מעמיק לא הגעתי לתשובה קונקרטית. חשוב לציין כי התקציב שלי מוגבל. את המחשב אני הולך לבנות כפרוייקט אישי, אף פעם לא בניתי מחשב וזה נראהלי כיף, אני אעזר במדריכים ברשת ואני מאמין שיהיה בסדר כרטיס מסך: אני מתלבט אם לחכות שיצאו גרסאות קירור צד שלישי ל5700XT או לרכוש כרטיס יד שנייה 1080TI במחיר זהה, החשש שלי מה1080TI הוא שרוב הכרטיסים הללו נוצלו לכרייה ואני לא רוצה לרכוש כרטיס "שבור", אם כי לגבי AMD, אני מניח שרק בעוד חודש יגיע…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי לאחר חשיבה ארוכה ובעיות שהיה לי עם KSP ( אין להם את הזכרונות והם יגיעו רק בעוד איזה חודש וחצי) החלטתי לקנות במקום אחר אבל אני לא ידוע איפה, כרטיס מסך אני קונה מKSP כי רק להם יש את ה R9800PRO של MSI וכל השאר אני קונה מחנות אחרת ( אני לא יודע עם זה דבר חכם לעשות :\ אבל אין לי ברירה ) בקשר לזכרונות תכננתי לקנות מKSP אבל זה לא הסתדר ולכן עכשיו אני צריך להשקיע 400 שקל יותר בזכורונות השאלה שלי האם ב מחיר של 1600 שקל אני יכול לקנות 2*512 DRR 500 של חברה אחרת ומשהו יותר טוב לOC או ש A-DATA מספיקים. בדקתי מספר מקומות והנה התוצאות: על איזה חנות אתם ממליצים ולהסביר למה, אחריות שירות וכו' .... נ.ב אני משלם במזומן
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג ופיתוח (בעיקר הרצה של כמה VM במקביל). אין לחץ מבחינת זמן, אפשר לחכות גם כמה שבועות אם זה משתלם מבחינת רכיבים חדשים שיוצאים או הוזלות מחיר שצפויות וכד' ( pcie 4 ?) לא מבין בזה כל כך אבל ממה שקראתי ראיתי שכדאי להתאים את הכ. מסך למסך אבל עדיין אין מסך, אז אני אקנה מסך לפי הכרטיס המומלץ. בכל מקרה לא יהיה משהו משוגע סטייל 4k וכו' - נראה לי שFHD יספיק. חשוב לי לשמור על אופק שדרוג מבחינת כ. מסך, מעבד וזכרונות. אחסון NVME ולכן צריך לפחות 3 סלוטים (2 לזכרונות אחד לNVME) האם 3700X זו עדיין האופציה המשתלמת ביותר? תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6…
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-