עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by frizi23,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…

2. לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם ישפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב: משחקים, והקרנת תכני HD 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, עכבר מעדיף אלחוטי נטען, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט )? 8 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אול…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by RobiNooB,

מעבד אני נוטה כרגע לכיוון של ה 8400 החדש השאלה איזה לוח טוב למעבד הזה (בתכנון אובר קלוק מתון אבל אם אפשר לסחוט קצת עוד למה לא בעצם...) איזה קירור יתאים למעבד איזה לוח ואיזה זכרונות האם יש טעם גם ל 4 ג'יגה בכלל (מחשב לסרטים ומשחקים) ? דיי דחוף ! ...רוצה להביא מחו"ל ... תודה ;D

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by hasake,

5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by Satlan,

כותרת. בלי ציוד הקפי, רק קופסא. בסביבות ה-3000 ש"חים. עוד משהו - amd am2! בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  7. 1. כרטיס מסך א. ATI RADEON 9800XT 256MB ב. NVIDIA GeForce 6600GT 128MB 2. הארד דיסק Western digital 100gb 3. לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 4. מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz , 512KB Cache 939 Pin 5. זיכרונות 1024MB DDR 400MHZ 6. מארז חלון בצד 400 וואט שחור 7. צורב דיוידי NEc ND-3520A שחור החלטתי לקנות מחשב לבד, מבקש שתגידו לי +\- כמה יעלה לי מחשב כזה... ומה אפשר לשנות...

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי עקב מלא בעיות לאחרונה אני מחפש לקנות מחשב חדש .... הגיע הזמן באמת חחחח.... התקציב הוא 2000 שקל.... עדיף לא לחרוג... השימושים הם: אינטרנט,אופיס (יש 2 סטודנטים), סרטים פה ושם..... בקשר למשחקים יש לי XBOX360... אז אין לי כל כך מה לעשות עם משחקים אבל אם יהיה אפשר להריץ משחקים מטופשים חח כמו WORMS.CS. ומשחקים כאלה קטנים יהיה נחמד.... (כנראה שיותקן עליו VISTA), אני מחליף את המחשב כי אני רוצה סוף סוף מחשב שרץ ולא נתקע. אז תתחשבו במעבד ובזכרונות... תודה. חנות לקנייה: KSP. או כל חנות באיזור רמת גן... אפשר גם ראשל"צ ותל אביב אין צורך ב DVD ( יש לי dvd לבן) מסך: Chimei CMV 221D (22inch)

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מפרט לשימוש בייתי וגיימינג קל (סימס וכאלה), ללא ציוד היקפי, בתקציב של עד 2000 ש"ח. מעדיף לקנות באייבורי, אם מומלצת חנות אחרת - פתוח להצעות. עריכה: אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. היי, אני צריך מחשב לא חזק במיוחד שעלותו מקסימום 1000 שקל. ישל י הארד דיסק וספק (גנרי, לא יודע כמה) ואני צריך את כל היתר.. תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  12. אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Eyal-Style,

?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  14. טוב אז ככה קראתי, כתבתי ופתחתי כבר תרד אחד, עכשיו זה הבירורים האחרונים. בפשטות אני יסביר הכל- צריך שתי מפרטים! אחד לHTPC השני לאינטרנט והורדות. דברים חשובים לפי סדר: HTPC-הצגת סרטי HD-READY (כלומר באיכות של 720P ו1080I-מהאינרטנט כלומר MKV), שקט! מחשב שני-שקט, שיעשה את העבודה בלי תקיעות ובלי כלום, יעבוד 24/7 מפרט נוכחי-D920+P5WD2-E+7600GT+2GIGA+250GIGA HD האופציות שחשבתי עליהם הן- האופציה הראשונה: הרכבת מחשב נוסף למטרת HTPC בלי קשר למחשב הנוכחי. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤550 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤486 כמ…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. הרכבתי 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת שלכם... המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית : אינטרנט , צפייה בסרטים , מסנג'ר , הורדות(הרבה) , מוזיקה משחקים רק לעיתים רחוקות.... אבל עדיין הייתי רוצה שיהיה לי אפשרות לשחק בכיף משחקים כשאני ארצה , ולראות סרטים ב HIGH DEFINITION . איזה מפרט עדיף , גם לשימוש עתידי. אשמח להצעות ושיפורים , בעיקר כאילו שיוזילו את העלות , כי כבר דיי חרגתי מהתקציב. תודה אופציה 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤978 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤458 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤599 דיס…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. בת דודה שלי מעוניינית לקנות מחשב חדש כי נמאס מהמחשב המעפן שיש לה... היא רוצה מחשב בעיקר לעבודות באוניברסיטה ולאינטרנט. אולי פה ושם משחקים פשוטים לא משהו רציני. כך שאני חושב ש GF4 MX יספיק בהחלט. הכי חשוב שהוא יהיה יציב ולא יעשה הרבה תקלות ובעיות בעתיד. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף AMD. תודה לכל העוזרים. נ.ב האם ל 2500 BARTON יש ביצועים ומהירות דומים (אולי הבדלים קטנים)כמו ל INETL 2.4 ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הי חברים. במידה ושאני לא מעוניין לעשות OC (מעולם לא עשיתי ואני לא בטוח שאני מעוניין להיכנס לנושא) האם יש מקום לערוך שינוים במפרט הנ"ל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות בקשר למפרט: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 256 MB DDR3 VIVO Retail Video Card Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 1) כל הרכיבים מתאימים? 2) איך המחשב באופן כללי ללא OC? 3)איך המחשב באופן כללי לאחר OC? 4) האם יהיה בעיה למחשב להריץ את המשחקים הכי כבדים קיום ברמות הגבוהות?? 5)האם צריך להיות עוד ירידת מחירים אצל AMD או בלוחות אם שלהם? 6) מ 1- 10 כמה …

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Yuron,

שלום לכולם. רציתי להתחדש במחשב נייד חדש. לא עשיתי יותר מדי סקר שוק אבל עליתי על איזה מבצע והוא נרא לי טוב. המחשב המדובר זה מחשב נייד דגם Inspiron N5520 מעבד- Intel Core i7-3612 מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 1000GB Serial ATA זיכרון - 8GB DDR3 1600 כרטיס נסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M מתנה- אנטי וירוס McAfee (מקפיי) ל-15 חודשים – בשווי 120 ש"ח דגם המחשב[/r] Inspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כר…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  23. -צורב דיוידי. -מעבד אינטל. -לא יתבצע OC. -משחקים כבדים,הורדות,וסרטים... -מסך 19' זול וטוב(שיושקע יותר במחשב, ומסך רגיל ולא רחב).. -צריך את ה4GB גם לעתיד וגם לתוכנות תכנות ועיצוב. תקציב 4500 ש"ח אי אפשר לגלוש עוד יותר מזה, המפרט לחבר ואני צריך אותו דיי מהר. תודה מראש. *זה המפרט שאני הכנתי לו תגידו איך הוא מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ₪846 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ₪275 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪377 כמות:1 http://skypc.co.il/p…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by IdanS,

לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. את החלקים אני קונה ממס' חנויות לכן ארשום רק את שם החלק והמחיר שלו. התקציב שלי הוא עד 6500 (אפשר טיפה יותר רק אם זה באמת מצדיק את התוספת). הכ. מסך שבחרתי הוא יחסית חלש אני מודע לזה, הסיבה היחידה לכך היא שאני מתכנן לשדרג אותי בחצי שנה הקרובה (עד שנה) לאחד שתומך בD3D10. Core 2 Duo E6400 - 1475 AC Freezer 7 Pro - 165 DFI Infinity 975X/G - 1060 Twinmos 667 2X1GB - 900 Thermaltake Armor Jr Aluminium Case - 720 Enermax Liberty 400W - 460 Samsung SATA2 250GB - 470 Leadtek 7600GS Extreme 256mb - 775 LG GSA-H10A DVD-RW - 200 D-Link DWL-G122 USB2 …

• 9 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים