ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה רק מעבד intel והרדיסק 160 בהחלט יספיק לי לא צריך גם צורב . תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב בין 5 ל 7 K . מזכיר לא למשחקים. יש למחשב דרישות אחרות . כיום עם פנטיום 4 3K + 2 גיגה זיכרון החישובים לתמונה יכולים לקחת שעה לתמונה אחת!
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מפרט למחשב משחקים כבדים ב 4500 שהציעו לי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX ¤1034 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 Western Digital WD2500KS 250GB ¤ 404 Kingston (2x1GB) DDR2 667mhz ¤ 280 ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIe ¤ 1444 DVDRW BLACK SATA - LITEON LH-20A1SX20 ¤ 200 Compucase HEC CI-6A19 ¤ 160 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤393 Glacialtech 120mm Case Fan 18dba 36cfm ¤ 28 סה"כ ¤4500 כדאי???
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
פשוט אני לא חושב שמה שיש במפרטים המומלצים הוא הכי מעודכן לכן אני מבקש את עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
core 2 duo e6850 kingston 2*2048 1066 mhz ddr2 8800 gts 640mb 2*250 gb 16mb buffer segate raid edition gigabyte p35t dq6 s775 thermaltake armor junior אליו יתחברו אך לא חלק מהמחיר- מסך lcd 32 , מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב לייסקרייב סאטה של אסוס, וכן כורסא של pyramat
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הולך להפוך לסטודנט בקרוב אז אני צריך לקנות נייד, לצערי לא מבין יותר מדי בניידים :פ צריך את כל הדברים הבסיסיים - לגלוש אלחוטית (יש כרטיסי רשת אלחוטיים מובנים\לא מובנים - מה ההבדל ומה שווה לקנות?), אופיס, תכנות וכ'ו. אני מתכוון גם לראות סרטים על הנייד אז מהבחינה הזו יהיה נחמד אם המסך יהיה גדול (17" יהיה נחמד, אם זה מתאים לתקציב ) והבנתי שבשביל סרטי HD צריך כרטיסי מסך טובים? או שהמובנים יספיקו? עכשיו, אני לאדע אם זה יתאים לתקציב אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים בצורה סבירה. בדגש על starcraft 2 לכשהוא יצא (אני לאדע אם יש כבר פרטים בנוגע לדרישות, אשמח לשמוע אם מישו יודע משו). הממ...אני חושב שזהו... ובקשר לתקציב - הייתי רוצה לא לחרוג מה5K אבל אם יש מחשב ממש טוב שעונ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מעונין במחשב למשחקים במחיר של 7500 שקל עכשיו אני צריך עם מסך וציוד הקפי מלא וגם כן ווינדוס אפשר לחרוג ככה ב100 שקל לא יותר אני רוצה שיהיה למחשב 4 גיגה וגם כן לפחות 320 גיגה אם אפשר יותר אז יותר טוב וכמובן איזה כרטיס מסך סוס עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
בניתי שתי מפרטים אותו הדבר עם כרטיס מסך שונה(8800GTS ו9800GTX) וההבדל במחיר הוא בינהם הוא 300 ש"ח. השאלה שלי היא כמה ההבדלים בינהם גדולים\מורגשים? חוץ מהכרטיסי מסך יש עוד הצעות לשיפור? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1060 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤429 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=920 Corsair VX Series 450W PSU ¤430 http://www…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכום חג שמח וכשר, ברכות זה המפרט: השאלה האם צריך ספק כח ואיזה ספק כח למפרט כזה ואיזה מארז פשוט וטוב כדי להשים לו(שאולי כולל כבר את הספק כח במידה וצריך) ואם יש משהו ששכחתי (מחשב להכל חוץ ממשחקים כבדים שצריכים כרטיס מסך לוח אם משולב כרטיס קול ומסך Gigabyte GA-G41M-ES2L Core 2 Motherboard מעבד Quad 8200 זכרון2GB kingston 800 דיסק קשיח WD 500GB צורב די וי די LG 22 בתודה בראש +שאלה נוספת איזה מערכת הפעלה מומלצת למפרט הזה. :)
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייח, ללא מסך וציוד היקפי. אני משתמש במחשב לעבודה באינטרנט, מוזיקה , סרטים. ולעריכת סרטים. אין לי שום שימוש במחשב למשחקים. מבחינת תקציב אני פתוח להצעות, כמובן שאני מעדיף להוציא מינ' כסף שייתן לי את התמורה למה שאני צריך. תודה רבה , אביב
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי- 3000 א) מעדיף לנסות ולחסוך בעלות 2. שימושי המחשב - שימוש ביתי, אופיס, תוכנות, תמונות וסרטים. חשוב גלישה מהירה. 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רעש דרגה 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, אין צורך. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). …
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ללא עכבר ומקלדת ומסך יתכן שידרוג בעתיד קניה KSP כולל עם מערכת הפעלה מותרת חריגה קלה מאד לא יבוצע אוברקלוק תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שימושי המחשב משרדיים ומשפחתיים כלומר אופיס אינטרנט משחקים לנערים גלישה ממושכת הורדות ועריכת סרטים. בעקרון אנחנו מעדיפים מחשב מבוסס INTEL עדיפות ל Core 2 Duo המסך כאמור לעבודה ממושכת מחשב שקט ומקורר נדרשת הרכבה ובדיקת הפעלה נדרש ציוד היקפי ללא מדפסת , מקלדת ועכבר יכול להיות חוטי אבל אופטי איכותי רמקולים טובים ו OC לא נדרש בעקרון מועדפת החנות SKYPC - ההעדפה מבוססת על המלצות מפורומים שונים קראנו כאן את ההמלצות למסכים בשווי 1700 ש"ח אנחנו נסתפק ברמת מסכים בסגנון 19" של LG לדוגמא דגם 1972 HR או מקביל הבננו שיש יותר ויותר המלצות למסך 22" ראינו אותו אצל חברים וזה נראה רחב מידיי אבל אנחנו לא קשוחים בדעתנו זו . מודים מראש על המלצות הפורום וניתן לחרוג עד 10 אחוזים לטובת ש…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1784 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤251 לוח אם: Asus Striker II Formula כמות: 1 - מחיר: ¤1475 מארז: Thermaltake Armor Junior Black כמות: 1 - מחיר: ¤465 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV BLUE כמות: 2 - מחיר: ¤37 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤675 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: BFG 9800GTX 512MB OCX HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1917 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤158 הר…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט לתיכנות סרטים ומשחקים קלים וגם קצת לתלת מימד בלי מסך ומארז שיהיה או ASUS VENTO 7700 או antec p182 שיהיה על המעבד קירור טוב כי מתוכנן אוברקלוק [לדוגמה TR ultra 120 XTREME עם 2 מאווררים] תודה!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
צריך מפרט AMD הכי טוב שאפשר למשחקים עם כרטיס די טוב בסביבות 8600GT\1950 מחנות ksp רק ksp תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חדש עד 3,200 ש"ח. מחשב מבוסס INTEL. כולל מסך LCD 17'. כולל מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD ומארז. המחשב מיועד בגדול לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים עד כמה שאפשר. עם דגש על 2GB זכרון פנימי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
צריך מפרט של מחשב נייד זול נועד בישביל משחקים כמו סוליטר וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים חלש אני צריך את עזרתכם במפרט למחשב נייד שהחשוב שהמסך יהיה 17' 3 ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (משהו מעל הממוצע אבל לא צריך צריך להיות בטופ של הטופ) כרטיס קול טוב 250 ג'יגה מעבד איכותי (אם אפשר לכתוב מחירים של כמה מעבדים זה יהיה מצויין) עם תקציב מקסימאלי של 6000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, הלך המחשב אחרי 9 שנים... אז כנראה שהגיע הזמן לחדש. האמת מזה שהיה לי מחשב בן 9 אז מובן שאני משתמש קל. אז אני צריך בעיקר למצגות, וורד, טיפה סרטים, ותמונות לאחסון.... בגדול זהו, לא נראה לי שלמשחקים.... ובעיקר שיהיה אמין נגיד לעוד 9 שנים לפחות , ושלא יחשוב הרבה ויתקע.אז התקציב עדיף שיהיה נמוך 1500₪ זה בסדר. עקבתי אחרי הפרסומים פה ולרוב אומרים שאין בנמצא משהו סביר במחיר הזה. למה? מה רע באלו שהמחיר הזה? ובעיקר מהם הדברים החשובים שיש לשים עליהם דגש בקניית מחשב? תודה.