ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
-
המפרט לא צריך לכלול שום ציוד היקפי, לא הרדיסק ולא כ.מסך. באנדל, לוח יציב עם כל הקונפיגורציות ל OC מתקדם, מעבד זנותי עם פוטנציאל OC הכי גדול. זכרונות רצוי 800.. אפשר לרדת גם 667. ספק, ליברטי 400 במינימום. מארז, רצוי צ'אקרה. קירור אוויר איכותי שיתן יחס מחיר וביצועים מצויין. תודה מראש לעוזרים..
-
- 15 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב שאמור לשמש כמחשב לאופיס ואינטרנט, אבל גם לסרטי HD ברמה של 1080P. להלן המפרט: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX http://www.ksp.co.il/hmain.php?…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מחשב DELL דגם GX620 מעבד פנטיות D עם 2.8GHZ זיכרון 2.5 ג'יגה DDR2 דיסק קשיח WD 80 גיגה X2 סהכ 160 גיגה כרטיס מסך GeForce Quadro Fx1700 512MB יש כרטיס טלויזיה פשוט יחסית וגם מודם בשביל פקס מריץ וינדואוס 7 אולטימייט הכל תקין ועובד המחשב במצב מצויין בכמה אפשר למכור דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירסמתי את זה לפני חודשיים - שלושה בערך, אמרו שעדיף לחכות קצת לאחרי ההשקות של AMD, אז הנה אני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8,000, מוכן לגלוש טיפה אם זה מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz או 4K 60hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - בעיקרון אני מסודר באחסון. אין לי NVMe, אבל הבנתי שאין הבדל משמעותי לעומ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו, לאחר שלא הצלחתי להריץ את medal of honor airborne ו-bioshock ???, החלטתי שצריך לשדרג את כרטיס המסך שלי: רדיאון x600. סה"כ המחשב שלי די מיושן. יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3 ג'יגה הרץ. זכרון של 512 מ"ב כפול 2. האם כדי להריץ משחקים מהסוג החדש, עלי לרכוש כרטיס מסך או שמה זה מצריך שדרוג של חלקים נוספים במחשב? ואם זה מצריך רק קנית כרטיס מסך, האם לרכוש PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte שעולה 840 שקלים או להשקיע ברכישת PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit שעולה 1450 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך בסופו של דבר לשדרג את המחשב. אבל אם יהיה נבון לרכוש כרטיס מסך כדי להחזיק מעמד עוד שנתיים גג עד לרכישת מחשב חדש - או שאין טעם. אשמח לקבל תשובות. המחשב שאני מתכנן מיו…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל? יש אפשרות להוזיל? חשוב שיהיה גם SSD וגם כונן נוסף בנפח של 1TB. ואני לא בטוח לגבי הבחירה של המארז והזכרונות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לדעות ועצות לגבי המפרט הזה, האם כל החלקים מתאימים יחד ואילו חלופות זולות ומומלצות יותר קיימות? (מחיר המפרט כ 8000 ש"ח) בנוסף יש כבר מסך חדש שנקנה- Asus TUF VG249Q 23.8" 144hz Full HD AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM 240mm Liquid CPU Cooler Asus ROG STRIX B550-F GAMING WIFI Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2C3200C16 Corsair iCUE 465X RGB Mid-Tower Smart Case Black ANTEC PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 Gigabyte GeForce RTX 3060 …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריךמחשב על פי החלקים האלו המחשב בעיקרון מיועד למישחקים e7200 500gb 2g זיכרון hd 4850 עם 1024 mb זיכרון צורב מארז ספק כוח סבבה שיחזיק את כל המחשב בשיא עוצמתו לוח אם p35
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט מחשב לבן דוד שלי שיהיה למשחקים הוא לא צריך ציוד היקפי מסך יהיה לו את שלי שזה 22" אם אפשר שהחנויות יהיו קרובות לאשקלון כגון IQPC או KSP או אם יש עוד חנות שאני לא יודע עליה לא משנה אם המפרט יהיה מבוסס INTEL או AMD ושכחתי משהו אחד יש לו כ.מסך של 9600GT האם כדאי להשתמש בו או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאלון מלא למטה, אבל בגדול מחפש מחשב ב 8000 ומסך ב 2000 בערך. לא משחק FPSים ודברים כבדים, אז חשבתי על מחשב מסביב לכרטיס 3070 ומסך 2K. אין צורך בהיקפי חוץ מרמקולים קטנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K, עדיף כמה שפחות קעור (קשה למצוא שטוחים לגמרי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תקציב: 7K מטרה: שמיעת מוזיקה,צפייה בסרטים,גיימינג, שימוש בFF ציוד הקפי: מסך 19' (לא רחב),מקלדת,עכבר,רמקולים, WIN7,כרטיס WIFI שקט: (7) רצוי שלא יהיה רועש...אם אפשר להכניס קירור מים אז מה יפה אוברקלוק: קל אם בכלל לא להיסחף עם המחיר של הרמקולים...אבל שיהיו פיצרים של BASS וTREABLE.. לא צריך פה 5.1... STEREO יהיה סבבה לגמרי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD, לימודים, תוכנות לתיכנות כמו VISUAL STUDIO וטיפה תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אבל לעיתים רחוקות יותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט ולא ישחקו משחקים על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" LCD VIEWSONIC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, אוכל להעביר כרטי…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מפרט למחשב שרוב שימושיו יהיו משחקי מחשב ושמיעת מוזיקה.. התקציב הוא 2500 אני מעדיף SKYPC.. תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , המחשב המשפחתי הזדקן והגיע הזמן למשהו חדש , כתבתי מה אני מחפש לפי מה שכתוב בחוקי הפורום. תקציב - 1500, לנצל כמה שאפשר אפשר לחרוג ב100-150 , לא יותר המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך האינטרנט, משחקים פשוטים פה ושם , ואופיס לפעמים יש כבר מסך ברזולוציה של 1440x900 , אינצ' 19 אין צורך בציוד הקפי מידת הרעש של המחשב לא משנה לא מיועד לעבור OC בעתיד לא מעוניין באופיס או מערכת הפעלה (אלא אם כן זה בחינם) עדיפות לחנות קרובה למודיעין-ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?סוף שבוע הזה או שבוע הבא תודה רבה וחג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בשעה טובה התחדשתי בנייד רציתי לשאול לגבי שימוש מועיל - אז ככה - בעקרון הנייד אצלי בחדר - אני משתמש בו בדרך כלל במיטה - לעבוד עם חשמל - או עם הבטריה? או שאפשר גם וגם ? נניח לעבוד על הבטריה ואז שנשאר חצי בטריה לחבר לחשמל? בגמר שימוש לכבות לגמרי או לשים על מצב שינה? מה ההבדל בין שינה - למצב שינה? יש לי את שתי האופציות מופיעות האם יש סכנה לעבוד כאשר הנייד מונח על הברכיים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי את האסוס הנ"ל בוואלה שופס ב 2000 ש"ח אך המשלוח מתעכב ואני מתלבט אם לבטל את ההזמנה ולרכוש במקומו את ה HP. המפרט דומה למדי. הדיסק הקשיח של האסוס גדול יותר אך אין לי צורך בכך. הדיסק הקשיח של ה HP מהיר יותר (7200 RPM לעומת 5400 באסוס. כמה זה משמעותי?) הזיכרון של ה HP מהיר יותר (1333MHZ לעומת 1066. כמה זה משמעותי?) המשקל דומה. שניהם i3 (האסוס 380M לעומת 2310M. אני מבין שהם די דומים בביצועים. לא יודע מי עדיף). זיכרון זהה. ל HP יש USB3. לא יודע אם יהיה לי משמעותי. מצלמת הרשת של ה HP טובה יותר. לא אכפת לי. האסוס הוא Reffuredbuished מקווה שאין לכך משמעות. לשניהם אחריות זהה. ה HP יקר ב 200 ש"ח. פרט חשוב - לפי מסמך שפורסם ב CNET, ל 25% ממחשבי HP יש תקלה בשלוש שנים הראשו…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין להרכיב מחשב (כלומר לקנות חלקים ולשלם לאיש מקצוע להרכיב) שמסוגל לערוך קבצי 4K בדה וינצ'י ריזולב. עריכה קלה יחסית כשרוב העומס יהיה על תיקוני צבע ולא אפקטים מיוחדים או טרקינג. מהירות הרנדרינג גם לא הכי קריטית, מה שחשוב בעיקר זה טיים ליין זורם. מומלץ שהמחשב יהיה יחסית שקט, עם כמה שפחות אורות, אבל לגודל הפיזי אין משמעות. אין שום רכיב שאוכל לנצל בבניה לצערי.. אבל יש מקלדת, עכבר, מסך אז לפחות חוסך שם. התקציב אמור להיות עד 1000 יורו (4000 שח) והרכישה תתבצע מחנות מוצרי חשמל גדולה באירופה (משתדל לא לציין איזו כדי שהפוסט לא יפסל, אבל יכולים לשער איזו). השאיפה למפרט היא: מעבד של 4 ליבות ומעלה ראם של 32 גיגה SSD של 500 גיגה כר…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! מעוניין לקנות לאפטופ ללימודים באוניברסיטה, בסביבות ה3500-4000, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה עם מסמכים. שיכלול צורב DVD, BLUETOOTH, WIFI תודה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, שיפצתי את הבית ואני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר, מחשב סלוני. אני מחפש מארז קטן יחסית, המפרט הבא: 3 דיסקים קשיחים (אפשר לצמצם ל 2 ) כונן DVD ו: האם יש מארז שיכול להכיל את המפרט הנ"ל? *מארז אטום עדיף* תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23 -24 (מקלדת ועכבר רק אם זה ממש משתלם אחרת אני אקנה בנפרד). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני שלא ירעיש כמו טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף בלי אורות או שאפשר לכבות. …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-