עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Bakshi1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by anton111,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by b11y,

שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש להשתדרג, אני רוצה למכור את המחשב הישן לי- לא יודע אם למכור אותו כקומפלט או כחלקים. מפרט: מארז - CoolerMaster Stacker 831 מעבד - Q6600 זכרונות - OCZ 6GB 800MHZ כרטיס מסך - LEADTEK Geforce 8800GTX לוח אם - Asus striker extreme דיסק קשיח - WD 70GB RAPTOR + 4 X WD 500GB ספק - CoolerMaster Silent Pro 600W תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ron Mizrachi,

* מטרות המחשב? לימודים - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? 13 - 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא כבד מידי, משהו שאין בעיה לסחוב יום יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לפחות יום (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא. תקציב : 2000 - 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 3pac,

מפרט למשחקים חדשים לא עושה oc ללא מסך

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by komer83,

קצת משחקים (משחק אחד למעשה, WoW) איפה אפשר לשפר או להתאים יותר טוב (עדיף עם מחיר כלפי מטה) מה שמטריד אותי זה הקירור למעבד שאני לא יודע אם יתאים למארז וללוח אם. צריך להחזיק לפחות 3 שנים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I56600 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1143/1120 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 memory - Integrated Graphics with DVI, 2 x HDMI video outputs - PCI Expr…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by sgsg,

אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. זקוק למפרט לעבודה משרדית. לא כולל מסך! כרטיס מסך שיהיה כלול בתוך הלוח אם (לא נחוץ משהו חזק\ 6100 יספיק). מה שכן חשוב, זה שיהיה מדפסת טובה מאוד! שתיהיה גם מדפסת/סורק/פקס ו-מכונות צילום . המחשב הוא לעסק... תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …

14. דרוש מחשב חזק לאינטרנט ואופיס, עריכת סרטים וצפייה בסרטי HD כולל מסך וציוד , 3500 ש"ח. מארז אסתטי ושקט במיוחד בלי תאורות למינהם ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. בוקר טוב המחשב הנייד הוא לצרכי הפקת מוזיקה עם תוכנות כמו Reason (או Ableton, Cubase) ולשאר הדברים הבסיסיים שעושים בדרך כלל עם מחשב צריך להיקנות באילת בגלל שמזדמן להיות לי להיות שם ויש מבצעי black friday יש שם KSP, אייבורי ובאג כנראה יש עוד שאני לא מכיר בתחתית העמוד הזה רשומות בקשות מינימום למחשב שיריץ את התוכנה Reason https://shop.propellerheads.se/product/reason-9/ תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by bv_beaver,

צריך מפרט מחשב לאפ טופ לעסק בתקציב 5-6 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב שלי (מפרט בהמשך) הורכב בעזרתכם לפני 4 שנים והגיע הזמן לשדרג. בעיקר אחרי שרכשתי את GTA 4 החדש רק כדי לגלות שהמחשב שלי לא עומד בתנאי הסף להתקנה... 1. מה התקציב המקסימלי? עדיף עד 1000 ש"ח, במקרה הצורך עד 1500 ש"ח לכל היותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש ביתי (מעט אופיס והרבה גלישה), צפיה בוידאו ברשת. בנוסף משחקים, אבל לא גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית של המסך הקיים? המסך הקיים 19 אינטש שטוח רזולוציה 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא כבדים. בעצם עד עכשיו כל המשחקים עבדו טוב, כאמור GTA4 הוא הכי מתקדם שיהיה בזמן הקרוב. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by ran1809,

אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by ofircpp,

שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. * מטרות המחשב? בעיקר מוסיקה וסרטים אבל גם משחקים בינוניים (team fortress 2, BFBC2 וכו') * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה אני אשמח לדעת אם יש הבדלים בכרטיסי קול במחשבים ניידים. באמת שווה להשקיע בזה או שהמובנים מספיק טובים ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ivan_cl,

שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.