עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  2. אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אני מחפשת מחשב בעיקר להרצת MATLAB VHDL VISUAL C - צריכה מעבד חזק האם ההבדל בין http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm הוא מאוד גדול אם ב:VOSTRO מתקינים WINDOWS XP וב:INSPIRON מתקינים VISTA האם זה קריטי לשדרג את ה:HARD DISK או ש 5400RPM מספיק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by r2m,

הייתה לי בעיה לפני כשבוע ב WIND, בעלייה הייתה הודעה שקובץ CONFIG חסר, כשניסיתי להפעיל את ה RECOVERY DVD של MSI (כנראה שהמחשבים שמגיעים לארץ לא מגיעים עם מחיצת שיחזור) הייתה לי רק האופציה לחזור ל FACTORY DEFAULT (ומחיקת כל מה שיש על הדיסק...) ללא האפשרות ל 'R' כמו שיש בהתקנה רגילה של XP, שבעצם רק מתקן את מערכת ההפעלה הקיימת. עשיתי משהו לא נכון או שזו האופציה היחידה שמגיעה עם הדיסק של MSI?...

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by funkyt,

מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 ש"ח לאמאל'ה היא משתמשת בו בעיקר לפייסבוק וכל המשחקים המכבידים שיש שם מעדיף לקנות מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיחשב למחשב בסדר ולא מיושן לכמה שיותר זמן יש המלצות? תודה רבה איתמר

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by ronbubl,

איך המחשב הזה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 או זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15327&txt_search=&buy=&minprice=& maxprice=3103 או זה: http://www.zolprice.co.il/product-691-ASUS_U31SG_B960_GeForce_610M.aspx

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Saharh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ¤46 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז כולל ספק Antec NSK4480B…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר 4 שנים עם אותו מחשב שנדפקת לאחרונה. בכל מקרה, התקציב כמו שציינתי למעלה הוא למטרת גיימינג, אך לא גיימינג כבד. המשחקים היחידים שירוצו עליו יהיו league of legends וEU IV. אי אפשר לחרוג מהתקציב,אם אפשר לחסוך כסף זה תמיד יהיה טוב תוכנות כבדות יותר מהמשחקים לא ירוצו על המחשב. אין צורך בציוד חיצוני(אם יישאר מספיק כסף אחרי הרכבת המחשב אפשרי להוסיף מסך). הדבר העיקרי שאני רוצה במחשב הזה ספציפית בניגוד למחשבים אחרים שהיו לי זה קירור מים.הבנתי שזה אפקטיבי הרבה יותר טוב מאווררים.בנוסף לזה וזה רק העדפה, אריזה סגורה עם קירור מים לפי דעתי יכול להשתלב מצוין,אומנם אני לא בקיא בתחום כל כך. אשמח לתשובות…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by אלעד קהת,

במרץ אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ואני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים (עד 3000₪) חשבתי על hp pavilion 360x אבל אמרו לי שהוא לא כל כך טוב

12. Started by gjook,

שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. היי, אחותי מתכוונת ללמוד עיצוב תעשייתי והיא החליטה לחשוב על מחשב שישמש אותה. מכיוון שלרוב סטודנטים לעיצוב הולכים כמו עדר לקנות מק, רציתי לדעת איזה אפשרויות טובות יותר יש לה. אני לא מבין בכלל בלימודים הנל ומה הדרישות שלהם מבחינת מחשבים, אני מניח שמי שמתעסק עם זה או למד זאת יודע טוב יותר ממני. לכן קשה לי לענות מה הדרישות ממנו, מה הוא צריך להריץ, רזולוציות וכו'... בגדול התקציב שלה הוא עד 4K שקל, אני מניח שאם תיהיה חריגה עד 500 שקל זה לא סוף העולם. ואת הקנייה היא הולכת לבצע בארה"ב ככה שאני מאמין שדברים שנמכרים בארץ ביותר כסף יהיה ניתן למצוא שם במחיר נוח יותר. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…

15. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. במעבדה של IBM ? לפי מה שראיתי ב EBAY חלקים עולים בסביבות ה 100$. השאלה האם המעבדה של IBM בארץ ממש מחליפה FRU בודדים או שהם פשוט יחליפו את כל המסך וירצו 2000 שקל ? (נשברו הצירים וה BACK PANEL של המסך, המסך וכל השאר עובדים תקין)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

20. Started by CrAzYJohnnie,

התקציב שלי הוא פחות או יותר 3,000 ש"ח. השימושים שלי הם כאלה - עריכת וידאו קלה ( תוכנת Premier כמובן לא מהגרסות הכי חדשות ) תכנות כמו WORD ובקיצור OFFICE ללימודים צפייה בסרטים האזנה למוזיקה ( אזניות ) זה הכל... האם לדעתכם המחשב הזה יתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11867 אם לא, אשמח לשמוע הצעות.

21. Started by Erayo,

עוד שבוע אני בארה"ב וחשבתי לקנות טאבלט. קראתי את הסטיקי ובמקום לעבור מודל מודל ולברר על האחריות חשבתי אולי מישהו כבר קנה טאבלט ויודע על אילו דגמים יש אחריות בארץ. השימוש העיקרי הוא לצרכי גרפיקה ואנימציה, דו ותלת. מערכת ההפעלה צריכה להיות ווינדווס וחייב לפעול עם הטכנולוגיה של וואקום (מספיק עט, לא חייב טאץ' מלא) לגבי תקציב ושאר הפרטים לא כל כך קריטי בשלב הזה, אני מניח שגם ככה אין הרבה אופציות לדרישות שלי ושתהיה אחריות בארץ... במידה ואין אחריות, בהכרח יהיה מי שיתקן בתשלום או שיש דגמים שפשוט לא ידעו מה לעשות איתם? איך העמידות של טאבלטים ביחס לנייד רגיל? שווה לשקול לקנות בלי אחריות בכלל? תודה =]

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. מעוניינת שהמחשב ישמש אותו לשנים הבאות. שימוש לימודי פלוס גיימינג: פורטנייט, פיפה, רוקט ליג, אפקס לגנדס. צריכה גם מסך ועכבר מותאמים ושיהיה אפשר לחבר את השלט של האקס בוקס... בין 3000-5000. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. דרוש שידרוג - אני משאיר: מארז הק + ספק 400W , צורב DVD , דיסק קשיח(160 גיגה) יש לי מסך 19 די חדש (סמסונג 971P) , מקלדת, עכבר וכו' דרוש לוח + מעבד + זכרונות, אולי קרור ? ו כרטיס מסך שיוציא 2 יציאות בו זמנית אחת לצג ואחת לטלויזיה. אני מעדיף אינטל. לא בונה על OC שימושי המחשב בעיקר הם: לכמה חלונות אופיס במקביל ( וורד+אאוטלוק+ אכסל) ביחד עם אקספלורר - אינטרנט, ביחד עם צפיה בסרטים. לפי התשובה אדע אם אני בתקציב, או שיש צורך גם בשידרוג התקציב, או אולי יהיה עודף להחלפת דיסק? בתודה מראש י.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by idans94,

* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.