עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tttalz,

שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, פרסמתי פה אשכול לפני כשבוע את הבקשה שלי והומלץ לי על thinkpad של לנובו. (מייצגים בערך את המפרט שרציתי מבחינת גודל מסך, מעבד, נוחות, יכולת גרפית סבירה) מצאתי שתי דגמים של הthinkpad : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080&cf=zap http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5745 מה שתכלס חשוב לי זה כרטיס מסך טוב (לא טוב מדי), מעבד תומך, מקלדת נוחה וwifi. באותו תחום מחירים ראיתי גם 2 מחשבי hp עם מפרט יחסית דומה, מעט יותר נחותים במהירות הארד דיסק (לא קריטי לי) ואולי בביצועי כרטיס מסך): http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=14232 http://fre.co.il/items/267363 מה עדיף? (נוחות וביצועים) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haranza,

לHP G6- i5 m series 6gb ram 750gb hdd original win7 home premium original charger המחשב בן שנתיים בכמה יהיה אפשר לתמכר אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by no_way,

מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  8. מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב. כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה. 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jepe81,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by splendor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by efi89,

and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III‎ דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ כל השאר לקחתי משהו …

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Feynman,

המחשב נקנה בחנות skypc בראשון לציון (נובמבר 2010) אף רכיב לא עבר overclocking מעבד: Intel i5-760 לוח-אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H זכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2x2048) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח: Samsung Spinpoint F3 SATA2 500GB 16MB צורב: LG GSA-GH24N SATA מארז: Coolermaster CM 690 ספק כח: Seasonic S12II 430W קירור מעבד: Arctic cooling Freezer 7 pro שינויים ותוספות: כונן קשיח: 1TB S3 64MB Segate - נרכש ב ivory (יולי 2014 - 3 שנות אחריות) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX650 TI 1GB MSI - נרכש ב ivory (ספטמבר 2013 - 3 שנות אחריות) זכרון: G.Skill 2GB DDR3 1333MHZ - נרכש ב k.s.p (יולי 2011) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by speed42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ועבודה סטנדרטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, BF, GTA, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 37'' FHD, בנוסף יש לי מסך 22'' וברצוני עוד מסך 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, המחשב ישמש בעיקר ללימוד. התכנון הוא להקים מספר מכונות לינוקס וירטואליות ואז להקים מהם cluster של hadoop או casandra. התקציב כ 3000 ש"ח , בלי אפשרות לחרוג. לא כולל מסך / מקלדת / מע הפעלה. רק ברזלים. מכיון שהוא ימוקם בסלון אז המארז יהיה HTPC. מעבד 8 ליבות AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 מאוורר arctic alpine 11 rev.2 cpu cooler לוח אם ג'יגהבייט GM AM 1M S2H aM1 DDR 3 1600 PCI-E VGA HDMI 2 * זיכרון corsair value 8G DDR 3 1600MH CL11 (סה"כ 16GB) דיסק קשיח WD caviar green WD20EZRX 2TB SATA3 צורב סטנדרטי 100 ש"ח כדי להתקין תוכנות מארז מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור הרכבה כל החבילה עולה באחת החנויות ברשת כ 3000 ש"ח. השאלה אם מפרט כזה…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. הרבה דברים השתנו מהפרטים שרשמתי בדיון הזה, ולא מצאתי אופציה לשנות את שם הדיון, לכן פתחתי דיון חדש... סורי, אפשר לנעול את זה..

25. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים