עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה.. כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו, אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר... דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  3. בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Fried2k,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5816 אני ישמח עם יש לכם משהו לומר..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by edi1233,

הכרטיס נקנה מחול שימש למינינג במשך חודשיים אחר כך הבנו שזה לא שווה הכרטיס גם ניראה חדש בכמה אפשר למכור אותו... הכרטיס של ספייר

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

טוב אז ככה נשרף לו המחשב והוא רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים: ( הוא לא הולך לעשות OC מה שצריך זה הארדיסק לוח אם מעבד זיכרון עכשיו המפרט שהרכבתי לו זה AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם , אני מתלבט בין : Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לבין EPOX EP-9NDA3J Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX מה אתם אומרים? זיכרונות הוא יקנה גיגה מ KSP של ADATA הארדיסק: WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA אין סמסונג בזיגזג את זה או מקסטור? תודה נ.ב הלוחות האלו בחרתי כי יש לי 9800PRO והוא לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

מעבד: core 2 dou E6600 330$ לוח אם: Asus P5B 150$ זכרון: G.Skill 1GB x 2 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: sapphire X1800XT 512M2 320$) דיסק קשיח: WD 160GB שח415 מארז + ספק: sunbeam transformer 350NIS (noacomp.co.il) enermax liberty 400W 360NIS מקלדת עכבר: 120 שח

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dbx22,

איך הדגם של HP NX 9030? איזה בעיות יש לו? מה עדיף, הוא או טושיבה TECRA A3?

11. שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by koplov,

שלום, מישהו מכיר חנות טובה לקניית מחשב נייד באילת? האם זה משתלם יותר מקנייה באחת מהחנויות האינטרנטיות? תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  15. מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 40968MB 1000MHZ Dual Channel kit CL5 (מה עדיף CL5 עם 1000 מגה הרץ או CL4 עם 800 מגה הרץ?) דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180 מה דעתכם? המחשב הוא לישמושים של:משחקים הכי חדשים שיוצאים היום,סרטים+צפייה בסרטים בLCD בקרוב דרך המחשב,אינטרט ושירים. המסך שלי יהיה בקרוב DELL 2007WFP. אני אציין שחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד וגם שיהיה קריר מאוד כי יהיה עליו עומס רב.

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  17. שלום, אחותי תתחיל ללמוד השנה אדריכלות והיינו רוצים למצוא לה מחשב נייד בתקציב של עד כ6500 ש"ח (ניתן לחסוך או לחרוג קצת אם זה משפר משמעותית את הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב מתאים... מעבד - לפחות 4 ליבות מסך 15" ברזולוציית HD לכל הפחות (או ברזולוציות יותר גבוהות) כרטיס מסך עצמאי (לי אישית יש ניסיון טוב עם nvidia בכל הנוגע לגרפיקה אדריכלית) זיכרון של לפחות 16GB אמינות. אחריות לפחות ל 3 שנים המון תודות !!!

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  18. אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. Started by Dimness,

היי, אני מחפש מפרט בתקציב של 2600 ש"ח לשימושי מולטימדיה - מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. אני מתכנן לקנות מהחנות skypc אז המפרט צריך להיות משם - www.skypc.co.il תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by uri101,

הדרישות: ללא מסך וציוד היקפי המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים. אם התקציב נמוך מדי, שהכרטיס מסך יהיה מובנה אך שתהיה אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס DX10. לא יודע אם צריך oc , למה זה טוב? תודה רבה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by newuser,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, אופיס) וכן חשוב לי לראות תכנים באיכות HD והאופציה לחבר לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. בנוסף חשוב לי להריץ את גרסת פוטבול מנג'ר 2010 (ורצוי את הגרסאות העתידיות של המשחק) באיכות טובה. על איזה דגמים הייתם ממליצים (יש לי עדיפות ל HP ו- DELL אבל פתוח גם להצעות אחרות), מה טווח המחירים המומלץ והאם יש חנות מומלצת באזור מודיעין (בין ראשון לירושלים). תודה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Navonma,

היי חברים, ברשותי מחשב נייד Lenovo שיש לו יציאה אחת לHDMI. בענייני עבודה, אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים חיצוניים (המחשב תמיד מחובר רק לאחד), עם תצוגה מורחבת ולא משוכפלת. מהן הדרכים לעשות זאת? כרטיס מסך חיצוני? מפצל? על שרשור מסכים שמעתי, אבל מבחינה כלכלית זו לא ממש אופציה כרגע. אשמח לעזרה יום טוב ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מיתלבט ביין שני מחשבים ניידים: אחד הוא של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm והשני הוא של HP http://www.ctm.co.il/product.asp?id=827 1. אחד מהנקודות החשובות לי = והקריטיות במחשבים ניידים = זה כרטיס מסך ממש זוועה !! ההיצע שיש כיום בניידים... 2. נקודה נוספת שחשובה היא היכולת האלחוטית...(למשל חבר שלי קנה טושיבה =שניראה אחלה עיסקה! וטוען שרמת האלחוטיות של טושיבה היא על הפנים) אמרו לי שהכרטיס המסך Geforce go 7400 יותר טוב מהRadeon X1400 בהרבה....האם נכון ? ומיצד שני DELL זה DELL והוא גם יותר קל משמעותית! אז מה אתם מציאים לי לעשות? THX

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by Canter-Points,

אני לא מצליח להחליט על מפרט למחשב לסלון שיהיה BareBone. דרישות מהמחשב: שיהיה במארז BareBone ולא איזה ATX. הקלטה מממיר של יס. שיהיה עם כרטיס קול חזק בשביל מערכת קולנוע ביתית. DVD שרצוי גם צורב DVD ואם לא אז רק DVD. 802.11 g יציאת DVI (אלא אם יש איזה הצעות לחיבור טוב יותר לפלזמה) וכרטיס מסך שיחזיק משחקים(לפחות Radeon 9200) ורק כרטיסי ATI. שלט רחוק (IR) וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים. במחיר סביר!(לא חובה אם יקר מידי) FireWire USB2 *3 רוצה מערכת מבוססת INTEL וכניראה עם WINDOWS XP MEDIA EDITION אני לא יודע על איזה מארז כי יש המווון מארזים. לא חייב ליהיות הכל מאותה החנות. אני צריך מערכת במחיר של כ 5000 שקל כולל רמקולים! תודה לכל מי שעוזר. כל טיפ והצעה תתקבל בברכה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.