ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
-
אני עומד לקנות 2 מערכות מחשב בסכום כולל של 20,000 ש"ח. אני רוצה לקבל חוות דעת על חנות ואני יודע שזה נוגד את חוקי הפורום ולכן אשמח עם מישהו יחזור אלי במסר פרטי לגבי logicpc שכולכם מעלים משם מפרטי מחשב. זה מאד דחוף לי. מודה מראש לכל העונים (וחשוב שזה יהיה מנסיון אישי ולא משמועות בלבד) תודה ויום טוב, אייל
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאפשר לסכם איתו בשיעורים בבית הספר, תקציב באיזור ה 2500, אפשר חריגה עם זה ממש שווה את זה. גודל 12-13 אינץ' ישמש ב90% להקלדה בשיעורים, אז אין צורך בכונן גדול או כוח מיוחד, אבל כמה שיותר סוללה 4 5 שעות זה טוב עדיף כמה שיותר. כמובן גם משקל קל זה חשוב עד 2 קילו. עם כל הפרמטרים אני מניח שהכי טוב נטבוק, הסתכלתי על הEEE של אסוס, אבל אני לא מבדיל בין הדגמים. לסיכום, יותר סוללה, פחות משקל, עד 2500~ תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 8,000 ש"ח (גמיש) המחשב נועד לאינטרנט אלחוטי ולאופיס (לא למשחקים !)
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים חבר רוצה להזמין מחשב למטרות משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך. המסך שברשותו הוא 19" (רזולוציה 1280X1024/1440X900 , לא סגור איזו מהם,אבל את הכיוון הבנתם) הוא מעוניין במחשב בעיקר בשביל גיימינג (ואם ירצה סרטים HD וכו' לחבר לטלויזיה וכאלה) המפרט הכי טוב שהצלחתי לדחוף הוא להלן: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 מאוור OCZ Vanquisher, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=760 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition , יחידות 1 ₪349 http://www.rsm.co.il/produ…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ללפטופ לילדים בבית, שיישמש גם ללימודים וגם למשחקים. התקציב כ-4.5K אין חשיבות למשקל, כי אמנם יהיה לפטופ, אבל תמיד יישאר בבית תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד במרץ תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר איזה תוכנות זה דורש ועד כמה הדרישות לכוח עיבוד אז אשמח לעזרה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר כל כך מה הדרישות ואשמח לייעוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD של לפחות 250 ולפחות 8GB RAM. לא סגור על המעבד, חשוב סוללה טובה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במי…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום.אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבי דל. Inspiron 3593 לבין Vostro 3591. המפרטים זהים והמחירים די דומים.מישהו מכיר ויכול לייעץ מי מביניהם עדיף ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל דעה על המפרט הנ"ל השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וגם מחשקים לא יותר מידי אבל משחק. בנוסף לכך אני מתמש כבד בPHOTOSHOP ורוב הזמן המחשב שלי רץ במצב של ריבוי משימות אני מריץ המון דברים ביחד, שיתוף קבצים עם דפדפן ופוטושופ ומוזיקה ברקע וכו... בניתי מפרט שמתבסס על המלצות בפורום ורציתי לקבל חוות דעת עליו ואם אפשר לקבל שיפורים במסגרת התקציב שלי שהוא 3000 ש"ח +/- 100 ש"ח לא יותר. בנוסף לכך אם אוכל לקבל חוות דעת על תאימות החלקים זה לזה. תודה (כוננים יש ברשותי וגם מסך). מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 762.00 ¤ 762.00 ¤ לוח אם ABIT KN9 Ultra מחיר לפריט - 590.00 ¤ 590.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דגם מסויים של קומפק החדשה עם 110J בשם שלו ואני לא מוצא אותו.אני אשמח אם אם מישהו יתן לי את השם המלא שלו. תודה מראש. טוב אחרי שיטוט קטן אני אחדד את מה שאני מחפש. נייד קטן עם 2 סוגי רשתות BT ו WI FI.כונן קשיח 160 זיכרון 1 גיגה או 2 מעבד 1.6.רצוי ללא מערכת הפעלה כלשהי.מסך 10 מקסימום. אם יש יכולות לתוכנות גרפיות רצוי ביותר. 2 מעבדים N270 שאני לא ממש מכיר וה ZM8X של AMD רצוי כפול ליבה השיקול שלי הוא רצוי נייד מאשר סלולרי מתקדם במחיר כפול. תקציב -1500 עם טיפה סטיה. מטרות - מוזיקה סרטים ותוכנת שירטוט. כמובן שאני מוכן לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מחשב נייח שיעלה עד 3000 שקל (כולל הזמנת חלקים בחו"ל אם יידרש) דרישות החומרה שאני צריך : - מעבד i5 דור 12 לפחות (אם נכנס בתקציב יותר טוב מזה - מצויין) - כרטיס מסך RTX של Nvidia מסדרה 3000 (לפחות) עם 8GB זיכרון - 32GB RAM - כונן SSD של חצי טרה (יש לי כונן SSD חיצוני של 4TB שעליו אעבוד בעיקר). האם אפשרי לעמוד בתקציב? המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 314 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב הנייד אחת אני לא מצליח להתקין פלאש, אני נכנס לאתר של ADOBE מוריד ומתקין וזה פשוט לא מתקין ואני לא יכול לראות יוטיוב וסרטונים באתרים ובעיה שניה יש לי עם המדיה פלייר, שום דבר לא פועל וזה ככה מאז שקניתי את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא חשוב המשקל .. רק שלא יהיה טנק סוללה חזקה הנייד ישמש גם למשחקים אז כרטיס מסך טוב בלי חריגות מפנדה זה יהיה טוב או משו מאיזור הצפון ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, וברוכים הבאים לתת פורום מחשבים ניידים. אם אתם מעוניינים לרכוש מחשב נייד חדש אבל אתם לא כ"כ מתמצאים בתחום ואתם זקוקים לעזרה, או שיש בידכם הצעה למחשב נייד ואתם מעוניינים בחוות דעת, תוכלו תמיד להגיע לכאן, לפורום מחשבים ניידים. זהו הפורום המתאים בשבילכם. משתתפי הפורום האחרים ישמחו לעזור לכם כמה שיוכלו ועד כמה שניתן. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? 4. משקל רצוי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6. יציאות מיוחדות? 7. בלוטות? 8. גודל מינימלי של כ…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-