ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש יום-יומי, אבל גם לשמש כ WEB SERVER ויפעל 24/7! ה Web-Server ירוץ כ Virtual Machine חשוב מאוד שיהיה שקט המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך ASUS - nVidia GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארזים Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ----------------------- מה הייתים מחליפים במפרט הנ"ל??? ומה הייתם בוחרים כ לוח אם למחשב זה? ספק? מערכת קירור? התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגדרות …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה בלבד לאדם מבוגר, כנראה גם להקלטה של מצלמת אבטחה, אולי אחסון סרטים לסטרימר בסלון. בעיקרון חשבתי על תקציב באזור ה-6000-7000 שח, אין לו בעיה של כסף והוא רוצה הכי מהיר שניתן, כמובן שאין צורך להגזים עם i5 וכדומה. צריך גם מסך, ו-USB3. חשבתי על ה-i3 הבסיסי לוח Z68 של אסוס זיכרון 4GB (אולי 8 אפילו כי זה כל כך זול) של 1600MHZ. קירור יחסית טוב ושקט באזור ה-120 שח? אולי ARCTIC COOLING 7 FREEZER. כונן קשיח SSD 120GB למערכת הפעלה - יש אחד מומלץ? כונן קשיח 1TB 5400RPM למצלמת אבטחה. צורב BLU-RAY. ספק כח Seasonic 430W. מארז - אחד עם הספק כח בתחתית, מאווררי 120MM ו-USB בחזית או למעלה. מסך דל 24 אינץ' ווינדוס 7 חוקי HOME PREMIUM עוד כונן DOK 32GB של USB3 שיוכל לחבר ל…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, המעבד שלי הלך טוטאל לוס (אומת על ידי 2 טכנאים)-כסף למחשב חדש אין כרגע אני מעוניין להקצות 1,200 ש"ח לשדרוג חלקי אני מעוניין לרכוש מעבד לוח אם וכרטיס מסך (אם זה משנה החלקים הנוכחיים intel e8500, לוח אם dg33 וכרטיס 9800+ אני מניח שבתקציב ייכנס מעבד i3 ומעדיף כרטיס של נוידיה צרכים-סרטי 1080,בלוריי וסטרימינג hd בלבד- מדגיש לא גיימינג ספק נוכחי seasonic 400w 4 gb ram אני יודע שהתקציב קצת דחוק-אולי אמתח טיפה אם תוכלו להרכיב לי מפרט ל-3 הרכיבים הנ"ל מksp אודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS TF2 CS L4D2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2550 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל בשביל כרטיס מסך וRAM טובים יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח חריגה (ל2650 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING בינוני (FAR CRY 3, CALL OF DUTY BLACK OPS 2, TRIBES ASCEND BORDERLANDS 2...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כבר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 או 1600X900 הוא לא בטוח (מסך 22 אינ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני 5 שנים נעזרתי מאוד בפורום להרכבת מחשב שבינתיים קצת התיישן. אני כעת מעוניין להחליפו. הדרישות שלי הם מחשב שיריץ היטב סרטי 1080p מהמצלמה, השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס. לעיתים נדירות אני משחק אולם זה משני ביותר... לא זקוק למדפסת, עכבר, רמקולים, מקלדת. לא זקוק גם למסך שאני ממשיך עמו (DELL 2407WFP-HC) ברזולוציה 1920X1200, שאני כמובן מעוניין בכרטיס מסך שיתמוך בו. אני זקוק לדיסק קשיח בנפח גדול לשמור את התמונות והסרטים (כיום יש לי 320GB וכונן חיצוני של 1TB). חשוב שהמחשב יהיה שקט (אני לא יודע מה הסטנדרט היום של עוצמת הרעש, ויכול להיות שזה מספיק אבל מצד שני לא רוצה להשקיע מאות שקלים רק בשביל המטרה הזו). חשוב שיהיה מארז איכותי, ספק איכותי כמו שיש לי היום. לגבי הת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי יום הולדת בקרוב, והיא ביקשה שאני אתקן לה את המחשב הנוכחי (מחשב ממש ישן - חד ליבה כלשהו, SDRAM במהירות 166MHZ וכ"ו...) וכשיידעתי אותה שהמחשב שלה גוסס וכדאי כבר להחליף אותו היא אמרה שאין לה כסף לזה כרגע והיא תדחה את זה (שזה קצת הכאיב לי) אז חשבתי אולי להפתיע אותה ולקנות לה מחשב חדש (חלקים וארכיב לבד) התקציב הוא עד 1000 שקלים, ודחוק - משמע, לחסוך עד כמה שאפשר. (אפשר לחרוג מ1000 שקלים - אבל מומלץ שלא) המחשב יהיה לשימוש כללי (היא לומדת עיצוב גרפי) והמחשב הנוכחי מלא בתוכנות Adobe למיניהם (ניסיתי להתקין את הגרסה האחרונה של התוכנות שלהם והHDD פשוט קרס) ככה שעיקר התוכנות הגרפיות יהיו שלל תוכנות Adobe מה שאני חייב בעצם זה: מעבד לום אם זיכרון RAM ספק אופציונלי …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש פה.. אני מחפש מחשב להפקת מוסיקה לחבר, התקציב עד 5000 שקל. הוא עובד בCubase 5.5.3.. ואין לנו מושג מה צריך להיות חזק במחשב ( אני מניח שהמעבד והזיכרון ). בנוסף, הוא צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיחזיק טלויזיה 37 אינץ'. ( חשוב שתיהיה יציאת HDMI בגלל שלטלויזיה אין יציאת DVI ) וכמובן HDD 2 TB.. לא משנה של איזה חברה, אבל שמעתי שWD מוציאה הארד דיסקים טובים. אשמח לקבל מפרט כזה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי FHD, מולטיטסקינג, אופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS2, GTAIV, ובקיצור המשחקים העכשוויים הכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-