עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zozoo,

חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב ואני לא יודע איזה מחיר לתת לו - תעזרו לי לתת לו מחיר שיהיה שווה לי ולו . המחשב לא הכי חדיש אבל הוא סבבה לגמרי באינטרנט וזה מה שהוא מחפש. חשבתי על 1000 שקל פלוס מינוס מה אתם אומרים? המפרט: AMD 1800+ לוח שלABIT זיכרון 512+256DDR הרדיסק 120GB+80GB צורב סמסונג רגיל צורב DVD LG חדש מארז יפה עם חלון ותאורה ומאווררים חוץ מזה שהמחשב עובד סבבה לגמרי

2. Started by RoNeR,

חשוב שיהיה רק מעבד עם ליבה כפולה לא משנה amd או p-d זיכרון 1 גיגה 667 ומארז כזה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWSAGITA

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by AtSrA,

זהו המפרט שאני מתכוון לקנות מחר מ- IQPC *אשמח מאוד אם תחוו דעתכם עליו ואולי אף להציע שינויים הכרחיים (שאינם קשורים לציוד היקפי) או חסכוניים (כך שאינם פוגעים באיכות המחשב) בלבד. *כמו כן החנות היא IQPC אז במידה ואתם משנים לא להביא חלקים מחנות אחרת. *דבר אחרון- הזכרונות במפרט נראים לי זולים באופן חשוד, לפחות ביחס לשאר ההיצע המקביל בחנות. האם אני צודק או אין סיבה לחשש? תודה מראש לעונים. המפרט- מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤659 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1551 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 -…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by starline,

שלום, אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי,הוא בן 14 לא משחק משחקים כבדים בכלל, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט עד תקציב של 2000 ש"ח כולל מסך 21-22 אינץ'. חשוב לציין שאני מעוניין במעבד שהוא i3 או i5 אם ייכנס בתקציב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by zwebie,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב אשר עיקר יעודו זה עבודה משרדית וקצת גרפיקה מעבד: Intel Core2Duo E7400 / 2.8GHz / 3MB Shared L2 Cache לוח אם מבוסס ASUS P5KPL-CM זיכרון פנימי: 4090MB / DDR2 800MHz (2GB X 2 ) כרטיס מסך ASUS EN9400 1GB דיסק קשיח: SATA 500GB מארז ASUS מסוג ATX כונן אופטי: צורב DVD HP כרטיס קול פנימי כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 סה"כ: 2129 ש"ח תודה רבה, נעם

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  7. מבקש הצעה למפרט מלא בבקשה. המחשב מיועד בעיקר לעיצוב תלת מימד בתוכנות: 3d studio max, Solid works, Maya ,Rhino 3D כמו כן, מיועד להריץ משחקים( אני לא גיימר- אין צורך שיתמוך במשחקים הכי הכי כבדים), הורדות וסרטים. בקשר לOC, אם כדאי לעשות למחשב כזה אז אני בעד כדי לחסוך בעלויות. אני יודע שזה קשה להרכיב מפרט כזה במחיר כזה אבל תנסו לא לחרוג הרבה. המחשב הוא השקעה לשנתיים בערך. רצוי שלא אצטרך לשדרג הרבה כדי שאוכל להשתמש בו לאותם שימושים בעוד שנתיים וגם שלוש. לכן אני מבקש בסיס מספיק טוב לשידרוגים העתידיים שאצטרך כדי להפעיל תוכנות ומשחקים מהסוג שהזכרתי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by assddd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים עם תקציב של כ- 3000 ש"ח. מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כבר יש. גודל המסך 19 אינץ'. קרטיס קול לשיפור הסאונד רצוי. אבל כפלוס, זאת אומרת לא חלק מהתקציב. אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה ואני שומע הרבה. מאוד רצוי שאת החלקים יהיה אפשר להשיג באיזור חיפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by tal.t,

שלום לכולם רציתי להודות לכל הצוות על העזרה שנתנו לי סוף סוף קניתי מחשחב מעבד AMD 720 TRIPEL CORE לוח אם MA770 זיכרון4 ג'יגה כרטיס מסך 4870 1GB מסך 20 אינץ' ספק של סיסוניק 500W עכשיו יש לי בקשה יש לכם אייזה אתה או תוכנה טובה להוריד משחקים תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד ואני לוקח חלקים מהמחשב הנוכחי שלי שמאוד יעזרו לי לחסוך (אני חייל): CD\dvd,כרטיס מסך HD 4670 , שני הארדיסקים = 550 ג'יגה אז ככה שאני צריך בעצם המלצה על החלקים הבאים : מעבד (AMD או לקנות INTEL ולעשות לו אוברקלוק?) לוח אם (אם יש אופציה ללוח אם עם כרטיס קול איכותי יחסית למובנה אז הוא בעדיפות) זכרונות (אני מקווה שאני לא לחוץ סתם על להביא 4G לפחות?) ספק מארז בעיקרון אני כבר סגור פחות או יותר על Compucase 8K01BS-U אני רק רציתי לדעת אם אפשר להכניס בו ספק נורמלי פשוט צריך מארז אופקי יפה שלא עולה על ה300 שקלים המחשב מחובר לטלוויזיה LG FHD אז ככה שסרטים ב1080P הם בעדיפות ראשונה ...גיימינג ..אם PES 2010 רץ לי טוב אז אני לא צריך יותר מזה…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by daido,

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט לפי הפרמטרים הבאים: * מדובר על מחשב נייח * מדובר על טווח של עד 1700 * מטרות המחשב: א. שיעמוד בדרישות windows 7 העתידי זו הדרישה הראשונה, שהמחשב ידע לנצל את כל תכונותיו ויפעל חלק ב. למטרת הורדות במיול ג. עבודה עם אינטרנט ד. עבודה עם אופן אופיס ה. צפיה בסרטים * לציוד היקפי אני לא זקוק בכלל * הכרטיס קול אני לא צריך שיהיה כלול, ואם אפשר לוותר על מאיץ גרפי אז אעדיף את זה שמובנה על הלוח אם, אבל תלוי בדרישות של windows 7 לכן אם זה מספיק כמובן שההעדפה הראשונית והברורה הינו הכרטיס המובנה כמו אלא שיש על הלוחות של גיג'בייט. * עדיף שהלוח אם יהיה של גיג'בייט בגלל הכרטיס גרפי המובנה וזו חברה מעולה. * חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור סטנדרטי * אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
    • 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. השימושים העיקריים במחשב יהיו משחקים כמו Crysis וכו', אבל גם עריכת תמונות(שזה כולל Photoshop ותוכנות 3D למיניהן) עריכת מוזיקה(Cubase) וגם קצת עריכת וידאו. אני מעדיף Q בגלל שאני אשתמש בתוכנות כבדות שינצלו את ארבעת הליבות. יש מצב לחריגה ל-6000,והמפרט כולל מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ללא רמקולים. OC מתוכנן,ולא מתוכנן CF . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. מעונין במפרט ב3500 כולל מסך CRT לשימוש ביתי כללי עם אפשרויות שידרוג

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by Squall1,

היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by ori-silver,

מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים\צפייה ב-hdבחיבור למסך lcd37 \עבודה ברבה תוכנות בו זמנית. Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤564 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤429 Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ ¤638 Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1473 NZXT Apollo No PSU Black ¤394 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤2239 המפרט נבנה ב-tms ס"הכ 7587 ש"ח

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 8800 sparkle GTS 320MB כרטיס מסך 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים זיכרון 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד מ-TMS סה"כ 5300 ש"ח זה מפרט שהציעו לי לפני חודש חודשיים השאלה שלי זה האם צריך להחליף משהו?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  18. שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך מפרט למשחקים ב- 3000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. אני בן 17 ואני מעוניין לקנות מחשב שישמש לדברים הבאים: 1)VISIOAL STUDIO 2)משחקים והרבה 3)אינטרנט מהיר ומוכנות לראוטר 4)מוכנות לויסטה [move]זהו בעיקרון[/move] אני כבר חשבתי על משהו... זיכרון פנימי : 4GB of ram כרטיס מסך : redeon 512 m לוח אם של אסוס מעבד :intel cure duo 2 כונן קשיח 160 ג'יגה כרטיס קול לא כל כך משנה לי ....בעיקרון אני בחרתי מהאינטרנט אחד שהיה נראה לי נחמד CMI 8738 שהוא 5.1 ערוצים מסך דק: 19" מחשב כזה אני סיכמתי ב 6976 ש"ח אחת מבין ההצעות שהציעו לי הן ככה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1299 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 …

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  21. Started by daiva,

intel pentium Dual Core E5200 2.5 GHz 2 Mb 800FSB\ מאורר למעבד intel soket 775 צורב NEC DVD 7200S S-ATA *20 לוח: GIGABYTE G31<=S@L (iG#!-Quad-DDR2 VGA+L1G זכרון Kingston DDR2 2 GB 800 MHz PC6400 ד.קשיח segate 320Gb 7200 rpm 16 Mb SATA2 מארז מפואר Codegen AP-6215 midi 450W מחיר שהציעו לי כולל מע"מ 1290ש"ח. מה אתם אומרים? מה טיב הרכיבים ? האם יש חלופות טובות יותר מבלי להעלות את המחיר? האם לשימושי אופיס ואינטרנט דרוש ספק של 450W? הוא יהיה שקט יותר מספקים בהספק נמוך יותר? תודה אביעד

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. Started by elranman,

אפשר לקבל חוות דעת על המחשב של dv9750 מבית HP מפרט טכני: מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.2 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB סדרה: T7500 מסך גודל המסך: 17 " רזולוציה: 1440x900 כרטיס מסך: NVidia GeFORCE 8400M GS מסך: BrightView מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW Dual Layer תומך LightScribe ד.קשיח נפח איחסון: 250 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 3D Sound Blaster PRO רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: HP WEBCAM קורא כרטיסים קורא כרטי…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  23. היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. מסך 15" , טאצ'. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם Windows 10 pre installed. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by dex954,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין,) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.