עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lorenzo,

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=213586 https://www.tms.co.il/148453 מה משניהם עדיף? מטרת המחשב בעיקר לימודי מדעי המחשב תכנות בניית אתרים וגיימינג פה ושם

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by Netta Gampel,

היי אני מתחילה תואר שני במקצועות הטיפול, ואני ממש קצרה בכסף אשמח למחשב כמה שיותר זול בשביל הדרישות הבאות: 1. אני אהיה הרבה באינטרנט ובוורד בגלל הלימודים מה שאומר שאפתח הרבה דפים בוורד/ בכרום במקביל 2. שיהיה אפשר להוריד תוכנות לפי צורך 3. שאוכל עדיין להשתמש באתרים כמו נטפליקס 4.בטרייה לא קריטי אבל שתהיה סבבה

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, תואר במדעי המחשב, תכנות, שיהיה מחשב סבבה גם לשימוש יום יומי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 8K וחריגה של 1000 שח. הרכישה תהיה באילת לכן המחיר הוא ללא מע"מ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחק - cities skylines 2. עריכת סטילס (פוטושופ) וקצת וידאו פרמייר (לא 4K כרגע). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן Samsung 980 PRO M.2 NVMe שמיועד עבור מערכת הפעלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

5. Started by sos,

אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 none צורבים LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail none מאווררים וגופי קירור Thermaltake MaxOrb EX 120mm CPU Fan מארזים Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan זה המפרט שהרכבתי ורציתי לדעת אם כדאי לשנות משהו או לשדרג רכיבים מסוי…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. Started by tsah1982,

שלום, אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים (אופיס,אינטרנט וכו'), מוזיקה ואולי גם קצת סרטים. אני לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך). רצוי 4gb זיכרון וצורב די.וי.די תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. הי, אני וזוגתי (הגרפיקאית) מתלבטים אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש. הבעיה העיקרית איתו היא שהוא ממש ממש מרעיש, איטי כשעובדים עליו בקבצי תמונה גדולים ושמשחקים חדשים לא פועלים עליו. מה התקציב? 2000 ש"ח, אפשר מזומן. מטרות המחשב? מעט משחקים (fallout 3. משחק במשהו חדש פעם בהרבה זמן, אז אפשר משהו שלא עובר אותו בהרבה), תוכנות גראפיות (פוטושופ, אילוסטרייטור וכדומה), הורדות (צריך הרבה מקום) וסרטים. האם צריכים ציוד הקפי? לא. האם יש העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים? המחשב בפינה ליד המיטה - כמעט לא רואים אותו (אז אין בעיית עיצוב), אבל אין הרבה איוורור בחדר (אז צריך לקרר אותו הרבה לדעתי. אם לא - תקנו אותי ואשמח). האם אתם צריכים מערכת הפעלה? לא. יש לי…

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  9. מפרט Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm צורב יש לי כרטיס מסך יש לי RADEON HD 4350 סה"כ המחיר של המפרט לא כולל הכרטיס מסך הוא 1460 עכשיו שאלת המיליון דולר היא אם בעוד כמה חודשים ארצה לשרג זיכרון וכ. מסך רציני המחשב יתאים למשחקים כבדים ? תודה מראש לעוזרים וחג שמח

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. חברה צריך את הדעה שלכם בנוגע למפרט שבניתי למשחקים כבדים עם אופציה לאוברקלוק בעתיד . יש לי מסך אלסידי 20'' של סמסונג . שאר המפרט : Ga-ep43-ds3l‎@‎ adata ‎2‎*‎2 ‎1066 cl5 @‎ wd640‎ gb ‎ aaks‎@ palit ‎4870‎ ‎512‎ crorair ‎450w ‎@‎ cm ‎69‎0‎ @‎ ac ‎7‎ pro ‎סה"כ 3405 שקל בלי מעבד מ TMS . אני מתלבט לגבי המעבד‎ quad or dual? מה אתם אומרים?

11. Started by etaidrunk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בסביבות ה2500 ש"ח אולי טיפה יותר שיוכל להריץ משחקי רשת לא ממש כבדים(9dragons,knight,martial art ,etc) ובמקביל להריץ תוכנות לעבודות קלות(סטודנטים). יש כבר מסך,מקלדת-עכבר,רמקולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by meirnatif,

הסוללה שלי נגמר אחרי כשנה וחצי..... משהו יכול להמליץ לי היכן לקנות ובמחיר סביר? (בארץ/בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by pelpepelpe,

זה מפרט למחשב משחקים תקציב 4000.... יש לי מסך 19 אינץ שישתדרג מתישהו ל22 ככה.... .יש פה הכל חוץ מכרטיס מסך... יש לי תקציב של 4000 ככה... רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלחץ במסגרת תקציב.... (1000 לכריס מסך) וביחס למסך במחשבה גם שהמסך יהיה יותר טוב תודה Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤990 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/p…

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by daido,

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט לפי הפרמטרים הבאים: * מדובר על מחשב נייח * מדובר על טווח של עד 1700 * מטרות המחשב: א. שיעמוד בדרישות windows 7 העתידי זו הדרישה הראשונה, שהמחשב ידע לנצל את כל תכונותיו ויפעל חלק ב. למטרת הורדות במיול ג. עבודה עם אינטרנט ד. עבודה עם אופן אופיס ה. צפיה בסרטים * לציוד היקפי אני לא זקוק בכלל * הכרטיס קול אני לא צריך שיהיה כלול, ואם אפשר לוותר על מאיץ גרפי אז אעדיף את זה שמובנה על הלוח אם, אבל תלוי בדרישות של windows 7 לכן אם זה מספיק כמובן שההעדפה הראשונית והברורה הינו הכרטיס המובנה כמו אלא שיש על הלוחות של גיג'בייט. * עדיף שהלוח אם יהיה של גיג'בייט בגלל הכרטיס גרפי המובנה וזו חברה מעולה. * חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור סטנדרטי * אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by lidorkalfa,

היי, מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הבאות: 1) מעבד I7-6700HQ 2) לפחות 16GB RAM 3) כ.מסך מינימום GTX960 עם עדיפות לכרטיס חזק יותר 4) מסך 15.6" עם מסגרת IPS (שיראו טוב מכל הזוויות)ברזולוציית 4K, לא אתנגד למסך Touch אבל לא מחייב.. 5) מקלדת מלאה סטנדרטית (שלא ישחקו עם הכפתורים כמו בDELL XPS ויזיזו אותם מהמקום שלהם) 6) רמקולים איכותיים, לא כמו ב-Asus N551 שמגיע עם סאבוופר חיצוני שהופך את הניידות לנטל.. (אני כרגע עם Lenovo Y580 והרמקולים פה מדהימים) 7) שיהיה כמה שיותר קל, המחשב הולך להיות המון בדרכים (לימודים, עבודה..) 8) חשוב לי שיראה טוב ופשוט, אם יש משהו שנראה כמו הDell Inspiron 755 (רק שלא יהיה מפלסטיק) זה מדהים.. 9) אחרון והכי חשוב, זמן סוללה.. המטרה שלי היא שכשהמחשב לא משתמ…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …

18. לוח אם - Intel® Desktop Board Dragontail Peak ATX DP35DP זכרון Transcend / Twinmos / Kingston 2GB (2x1024) 800MHz DDR2 DIMM דיסק קשיח - Hitachi / Western Digital 3.5" 320GB 7200RPM 16MB SATA II צורב - LG DVD±RW Dual Layer 18X Black כרטיס מסך Gigabyte / Asus GeForce 8800GT 512MB כרטיס רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN מארז - Hec 6AR6 Black Silver כולל שני מאוררי HEC שקטים ספק כח - Hec 550watt WINUB (ספק מיוצב איכותי ברמה מקצועית גבוהה) ***במחשב אין כניסות PS2, יש לבחור מקלדת ועכבר USB *** (המפרט הנ"ל אמור להגיע עם מעבדE6700). כרגע המפרט הוא קבוע (מגיע מורכב מהחברה) וללא אפשרות לשינויים . אבקש חוות דעת על הרכיבים המופיעים במפרט ( איכות מול מחיר ההצעה) מפחידים אות…

19. Started by shlomi224,

אני מעוניין לקנות נייד במחיר שנע בסביביות 4000 ש"ח אני סטודנט להנדסה ומשתמש בו בעיקר לגלישה אבל גם בתוכנות כמו מטל"ב ואוטוקאד הציעו לי את המחשב הבא של LG http://www.zed.co.il/Product.asp רציתי לדעת אם למשהו יש חוות דעת על המחשב הנ"ל או בכלל על מחשבים של LG כי אני לא מתמצא . תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  20. עם מסך 19",אבל המחשב חייב להיות מסוגל להריץ משחקים מודרנים במהירות סבירה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by sido,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש משרדי, אופיס ואינטרנט בעיקר עפ מערכת הפעלה XP. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. כמו כן, אני לא זקוק לכרטיס קול בעל יכולות הקלטה חזקות (יש לי חיצוני), רק השמעה ועריכה. במשחקים ההתמקדות בגרפיקה ולא ביכולות הרצה. תודה מראש, ולד

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by tfo,

יש לי צורב, הארד דיסק (IDE אבל זה יספיק בעקרון אם יש מקום בתקציב אפשר הארד דיסק) וספק כוח, צריך: לוח אם, מעבד, זכרון אפילו 512 יספיק, כרטיס מסך (אפשר מובנה בלוח), ומארז.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. Started by adir12,

שלום, היום או מחר אני מתכנן להשלים את החלקים שיש לי ולבנות מחשב. מה שאני צריך זה: לוח אם - אני מתכנן OC ל Q6600 שלי ולכן שיהיה טוב בזה. מעדיף לא ג'יגהבייט. חשבתי על P5K-e אבל הוא יקר לי. אולי Abit כרטיס מסך - צריך להחזיק Dell 2407 ספק כוח מארז - חובה שיוכל להכיל את הUltra120ex בלי בעיות, בניגוד ללקסה שכמעט נתקע עם המאוורר צד התקציב הוא 4000 ש"ח עם חריגה אפשרית, לכל החלקים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. שלום אני מחפש מחשב פשוט וטוב , שהשימוש העיקרי בו יהיה לאינטרנט ולאופיס, עם האופציה לצפייה בסרטים (tvout) חשבתי ללכת על: אך אין לי תקציב ל case אינטל‏ Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 440 1 440 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945GCMX-S2 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E 340 1 340 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 512MB OCZ Value Series 135 2 270 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 275 1 275 צורבים‏ Asus Price Units Total DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 210 1 210 Total price 1535 המלצות ושינויים התקבלו בברכה. אצטרך המלצה למארז לא יקר. תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים