עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomermu,

אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by BenQuad,

איך הוא? אלו הם דרישותיי, אשמח לשמוע מה דעתכם, ‏Gigabyte Q1580M-T65H4‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems עבודה משרדית(אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. מינ' 250GB מסך 14" ומעלה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  3. מטרות המחשב: תכנות מערכות גדולות בJAVA, הרצת סימולציות כבדות ומורכבות בMATLAB; בסה"כ מחשב ללימודים (משחקים, סרטים HD וכדומה לאמהווים שיקול) גודל המסך : 15.4/15.6 משקל רצוי: לא מאוד משנה, מחשב חזק שיהיה גם נישא זמן סוללה: רוב השימוש יהיה בסביבה מרושתת קווית, לא צריך מעבדי low voltage האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא שידוע כרגע, לא הכרחי שיהיה HDMI ודומיו בלוטות: רצוי. אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi): רצוי מאוד שתהיה תקשורת מהירה, תקן N רצוי מאוד גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 GB צורב די-וי-די: nice to have האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, וארוכה לפחות 3 שנים האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חברות קטנות ולא מוכרות; לא ACER, BENQ, ASUS (אני מודע לעובדה שהתקציב לא יאפשר מעב…

4. היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by NouR17,

שלום לכולם ,, מתלבט בין שני ניידים באותו טווח מחיר "3000 שיקל" .. השימוש יהיה ללימודים + סרטים + קצת משחקים .. התפריט של ה MSI Bravo EX627 מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך "16 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD4570 זכרון 2048MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x3 ,eSATA ,HDMI ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch קורא טביעת אצבע, סאונד 2 רמקולים + סאב וופר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4474&CatCode=315 התפריט של Compaq Pre…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. התקציב: עד 6000 ש"ח. היעד: מחשב שיריץ סרטים באיכות טובה (480P), שזמן חיי הסוללה יהיו ארוכים (5 שעות), שיהיה נוח לקרוא בו, ושכמובן תהיה תמיכה בווייפיי. כונן אופטי הוא לא חובה אבל כונן קשיח גדול יתקבל בברכה. שהרמקולים, המקלדת והטצ'פד יהיו איכותיים ו...זהו. חשבתי על hp mini 311, אבל אני מתלבט אם גודל המסך שלו יספק אותי. ד"א אני כותב מהפלאפון. עד מתי מרץ 09?!?!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by madror,

מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by nirmeller1,

שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by SenDeR,

אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by shahar07,

מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by ThE-WIz,

שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד לשימוש אינטרנט,קצת אופיס,מסנג'ר,הורדות. גודל 13אינץ חשבתי על נייד של דל,אבל אין בעיה לשמוע על עוד חברות חובה 4 ג'יגה זיכרון,וכמה שיותר מהיר,ודיסק קשיח 7200 כמה שיותר גדול. זמן סוללה לא צריך להיות בשמיים. לגבי משקל,עדיף כמה שיותר קל אם זה מסתדר עם שאר הבקשות שלי.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by lior46,

אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. 1.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by rmanor9,

שלום, אני מבקש את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא. על רוב הרכיבים אני כבר סגור. צריך עזרה ספיצפית על ספק, מארז,כרטיס מסך וחברה לזיכרון. הייעוד של המחשב הוא פיתוח בעיקר וירוצו עליו דברים די כבדים. בנוסף מדי פעם לראות סרטים ב FHD. אני לא יעשה לו Overclocking והוא לא צריך להריץ משחקים. תודה. מעבד: Intel i5 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce 9400 צורב דיוידי כלשהו הרדיסק: Samsung HD103SJ מסך: Samsung P2350/Dell 2209WA ספק מארז

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. בקשה למפרט INTEL מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by 1ido1,

מטרות המחשב? לראות סרטים (לא HD), שירים, לגלוש ב-FACEBOOK לדבר במסנג'ר וכו' גודל המסך? 10 ומעלה משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, רק יציאות USB רגילות בלוטות? לא משנה גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB לפחות זיכרון פנימי? 1GB לפחות צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by gluz,

שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. התקציב (איזור ה-3500 שקל) כולל ציוד היקפי. הצרכים הם בעיקר לגלישה כבדה באינטרנט (מעל 50 אתרים פתוחים), עבודה משרדית כבדה (אאוטלוק כבד, וורד כבד), עריכת תמונות (פוטושופ), ארגון אלפי תמונות (ACDSee Pro), אימיול+טורנט. מעט מאוד משחקים וגם אז רק קלים גראפית (בעיקר משחקי קלפים ומחשבה). לא מאמין שיש צורך בכרטיס מסך (מעבר למה שמגיע מובנה בלוח אם) אלא אם הוא משפר באופן מורגש שימוש בווינדוס 7 ובפוטושופ (ואז אולי כבר עדיף מעבד חזק יותר במקום?) מערכת ההפעלה העיקרית תהיה ווינדוס 7 גרסת 64-ביט (מערכת מדהימה ד"א). במחשב יותקן גם ווינדוס XP ואופיס ישן בסביבה וירטואלית לשימוש קל/לעתים רחוקות. אין צורך במסך או כונן דיסקטים. יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים, צורב DVD מבוסס SATA, רמקולים הכי כ…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by bamenny,

שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב הינו כ- 4000 ש"ח עם חריגה של 200+- ש"ח (מעדיף ללא חריגה) אני מעוניין במעבד של INTEL בלבד, נא לא להציע AMD בבקשה, תודה. השימושים במחשב הם לעבודתי, כך שאני צריך מחשב דיי מהיר שיכול להתמודד עם ריבוי משימות ומס' תוכנות שפועלות בו זמנית. כגון FireFox עם מס' טאבים, עוד דפדפנים שונים, Photoshop CS4 (לא עריכה גראפית, אלא רק שימוש בסיסי בתוכנה), Zend Studio. כמו כן הנני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו. אין צורך בציוד הקפי ולא במסך. השקט של המחשב חשוב, אך לא הכרחי כלכך (תלוי בעוצמת הרעש שהמחשב יעשה). לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש במסך 19" רחב ברזולוציה 1152*864 יכול להיות שבעתיד המסך יוחלף לאחד של…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים