ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד בסלון ואחד בחדר. המחשב בסלון עובד 24/7 מבוסס על פנטיום 4 ומשמש כ- HTPC להורדות ולצפייה בסרטים בלבד. המחשב בחדר שפעם היה חזק ושימש למשחקים, משמש היום בעיקר לגלישה. המפרט שלו הוא mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650. ram: 4GB 667GHZ. display card: ATI 4850. screen: 19 inch 1280*1024. אני מעוניין לשחק אבל לא ממש בא לי להוציא כרגע 4-5 אלף ש"ח רק בשביל קרייסיס 3. השאלות שלי נוגעות בעיקר לצריכת חשמל. האם משתלם כלכלית להחליף את מערכת הפנטיום 4 למערכת HASWELL (לוח,מעבד,זיכרון) ולחסוך בצריכת החשמל לאורך השנים ? האם ישנם מעבדי HASWELL זולים בכלל ? אפשרות שנייה, לקחת את המפרט של המחשב החזק יותר ולהעביר אותו ל- HTPC על מנת לצפות בסרטים. צריכת החשמל במקר…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, רציתי לשאול מה דעתם לגבי המפרט הזה: יש לציין שהמעבד הוא ה i9-9900K החדש שיצא. דיברתי עם שריון מחשבים והוא דיבר עם הספק שלו של אינטל, שאמר לו שהמעבדים נמצאים כבר בישראל וישוקו בדגם ה TRAY ב 19.10.2018. בגלל שיש כמות קטנה אז יש צורך בהזמנה ועדיף כמה שיותר מהר. נ.ב. כל המחירים כוללים מע"מ. ואל תשאלו למה אני צריך מעבד כזה, אני רוצה משהו עוצמתי שיספיק לי ל 5-8 שנים בשקט, אני מתכנת ועובד עם אימולטרים. והכרטיס מסך הפשוט זה בשביל חיבור ל 2 מסכים FHD. השאלה שלי אם שווה לחכות ל 20 לחודש כדי לראות מתי יגיעו הדגמים החדשים של סידרת 9000 לישראל, או להזמין עכשיו ממנו (אני לא יכול לחכות עד ה 20 ואז להזמין ממנו כי רוב הסיכויים שהמחיר ישתנה ו…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן! דרישות: משפחת C/C2- רצוי ניידות גבוהה- 15" מסך דחוף למדי, אם אפשר תשובה עוד היום... תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
או קיי אז ככה המפרט עודכן מה דעתכם? מפרט לגיימר קליל ב5000 שקל כולל מסך... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ₪476 לוח אם: ASUS M2N-E ₪522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ₪1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ₪665 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪423 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ₪184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪459 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ₪398 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ₪175 הרכבת מחשב: הרכ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה המלצות ואיך ולחפש מחשב לאמא מחשב קל עד ק"ג עם skype מצלמה לא יקר האם טאבלט עם מקלדת ? איך זה? http://www.bezeqstore.co.il/mini-laptop/pad_tf101.html?WT.mc_id=Google_Bezeqstore_Search&callBannerRef=Google_Bezeqstore_Search&gclid=CL-cy5ndhasCFQcNtAodzyOSzg תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הפעם אני מנסה לנקוט בגישה שונה - לא לבקש מפרט לפי מחיר, אלא לברר בעזרתכם מהי העלות (המינימלית) של מחשב שמשמש לאינטרנט ובעיקר לעריכת וידאו (לא משהו מקצועי, אלא עריכת סרטים ממצלמה ביתית). אודה לקבל מפרטים במחירים שונים (אך אם אפשר לא להתפרע, אלא למצוא משהו שיהיה ממש טוב ולא יקרטע, אבל לא להתפרע ולתת מעבדים מטורפים וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב ישמש בעיקר ללימוד. התכנון הוא להקים מספר מכונות לינוקס וירטואליות ואז להקים מהם cluster של hadoop או casandra. התקציב כ 3000 ש"ח , בלי אפשרות לחרוג. לא כולל מסך / מקלדת / מע הפעלה. רק ברזלים. מכיון שהוא ימוקם בסלון אז המארז יהיה HTPC. מעבד 8 ליבות AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 מאוורר arctic alpine 11 rev.2 cpu cooler לוח אם ג'יגהבייט GM AM 1M S2H aM1 DDR 3 1600 PCI-E VGA HDMI 2 * זיכרון corsair value 8G DDR 3 1600MH CL11 (סה"כ 16GB) דיסק קשיח WD caviar green WD20EZRX 2TB SATA3 צורב סטנדרטי 100 ש"ח כדי להתקין תוכנות מארז מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור הרכבה כל החבילה עולה באחת החנויות ברשת כ 3000 ש"ח. השאלה אם מפרט כזה…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב מארה"ב שאמור לשמש אותי לזמן הלימודים הן למשחקים סרטים ופנאי והן לשימושי לימודים ולכן אני מחפש מחשב חזק ואמין שיוכל להיות בשימוש ל4 שנים. מצאתי שני מפרטים של מחשבי DELL שלפי הביקורות שקראתי נחשבים הכי אמינים בשוק ולהלן התוצאות: STUDIO XPS 16- ישירות מהאתר של דל. 1199 דולר. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfn5&c=us&l=en&s=dhs&cs=19 STUDIO 17- מבסט ביי 999 דולר http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+-+Black+Chainlink/9718895.p?id=1218158730573&skuId=9718895 מבחינת המפרטים הם כמעט זהים חוץ מהעובדה שלסטודיו 16 יש מסך FHD לעומת הסטודיו 17 שיש …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה זה טיפה מסובך, אני קונה מחשב מארה"ב מחברה שקוראים לה cyberpowerpc מהסיבה הפשוטה שזה מאפשר לי להרכיב את המפרט בעצמי ויוצא הרבה הרבה יותר זול מהארץ.. השימוש שלי במחשב הוא המון המון גיימינג, קל כבד מה שתביאו דוגמאות קיצון זה קונטר סטרייק וקרייסיס או ביושוק נניח.. המפרט שאני מעוניין לקנות הוא זה : CAS:CyberPowerPC X-Titan 100 MID-Tower Gaming Case w/ Side-Window Panel [-5] (White Color) CASUPGRADE:12in Cold Cathode Neon Light [+10] (Blue Color) CPU:Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz 8MB Intel Smart Cache LGA1150 (All Venom OC Certified) [+50] CS_FAN:Maximum 120MM Case Cooling Fans for your selected case [+9] FAN:Asetek 550LC 120mm Liquid Cooling CPU Cooler - Extreme C…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, במידה ואני צריך להחליף\לתקן את הכרטיס אלחוטי שלי במחשב הנייד (האחראי על הWifi & BT) אני חייב להשתמש אך ורק באותה הדגם שהגיע עם המחשב? או שכל כרטיס אלחוטי עם חיבור Mini-PCI יעבוד? דגם מחשב : Lenovo E330 3354-1S6 דגם כרטיס אלחוטי מקורי: T77H195.12 תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק לתוכנות כמו:auto CAD המחשב יותר למטרות לימודים ואינטרנט אז משחקים כנראה לא יהיה עליו רצוי מחיר של עד 4500 אבל אפשר לחרוג טיפה תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שכשאני בודק מהן הטמפרטורות של המעבד שלי בכמה תוכנות שונות, הטמפרטורות שונות ב10 מעלות בין אחת לשניה. למה להאמין? אחת מראה 35 והשני 46
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי 250-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO אני בעתיד אלמד עוד ואעבוד איתה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD ASS MINECRAFT ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך דיי גדול 24 אינצ אולי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו טוב, אם תראו…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר למחשב נייד שאני רוצה לקנות המחשב הוא מיני 10.1 אינץ המפרט שלו: HP Mini 210-1010ej Model 210-1010ej Color ניתן להזמין בשחור CPU Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz, 667MHz FSB, 512KB L2 Cache Memory 1GB DDR2 HD 250 GB (7200 rpm) Display 10.1 Diagonal SD LED Anti-glare Widescreen Display (1024 x 600) GPU Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3150, Up to 256 MB Total Available Graphics Memory Optical Device None Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Webcam Webcam with integrated microphone Speakers Generic, stere…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום זהו מפרט שהציעו לי ב KSP אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם( יש לי כבר את כל ההקיפי +2 גיגה זיכרון) תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 1.05.2008 בשעה 05:52:51 מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty 1 639 639 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ G33M-S2L s775 C2Q 1333Mhz, Intel G33, DDRII 800, VGA, PCI-E 1 465 465 כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 430 430 דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 385 385 מארזים Thermaltake כמות מחיר סה"כ Thermalt…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך המפרט המוצע. אמור לשמש לצורכי משחקים ועבודה משרדית. תודה מראש.. ! כמו כן הייתי מעוניין לדעת קצת יותר פרטים על המסך שבחרתי, ואם הוא מומלץ. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מטרת המחשב תהיה לצרכים סטודנטיאלים בסיסיים: פתיחה ועריכת מסמכים עם תוכנות אופיס (ו-PDF-ים), גלישה באינטרנט, אולי צפיה בסרטים. אין צורך בדברים כבדים כמו מטלב או קומפילציות אינטנסיביות של פקולטות כמו מדעי המחשב. לגבי הגודל והמשקל, רצוי שהוא יהיה קטן וקל. לא מיניאטורי כמו הנטבוקים, אבל לא גדול במיוחד. אני לא כל כך יודע לאיזה משקל או גודל לצפות, משהו בסדר גודל של ה-Thinkpad, מהסוג שלא כולל את מקשי המספרים בצד ימין של המקלדת (לא שיש לי העדפה לדגם הזה, זה פשוט הרפרנס היחיד שאני מכיר למימדים שאני מחפש). לא נדרשת אחריות בינלאומית, אין העדפה לחברה כלשהי, לא צריך כל מיני יציאות מיוחדות. יש משהו שעונה לדרישות האלה?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי IBM T42 היו לי 2 צלמיות חיות/תצוגות קבועות ב-Tray - של אחוזי עומס ושל טמפ' המעבד. נעלמו לי ואיני מוצאן. איך אני משיבן לחיים ו/או מתקין אותן מחדש? תודותיי GPX
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-