ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 1000$ למשחקים וסרטים ואולי קצת גלישה שיהיה לו זיכרון גדול וכן כרטיס שיריץ משחקים מה שאפשר מה אפשר להמליץ לי עליו? תודה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שאני אוכל להריץ כמה תוכנות ביחד שמשחקים יעבדו בלי בעיות בקיצור אני רוצה את המחשב הטוב ביותר שאפשר להשיג בכסף הזה הדברים שאני צריך בעיקר הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וכונן קשיח
-
- 16 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב איטי ואני רוצה לוודא שכל הדרייברים מעודכנים למחשב שיש לי. איך אני בודק את זה ? גם נאמר לי שיש תוכנות של דל ברקע שמאיטות את המחשב - איך אפשר לראות ולבטל אותן ? תודה רבה, בני.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בשביל לראות סרטים ולגלוש ומוזיקה מפרט טכני: מארז מפואר הכולל 2יציאותUSB קידמיות ו4 אחוריות לוח אם אינטל מקוריINTEL GRANT-COUNTY מעבד INTEL PENTIUM D 805 64BIT LGA 775 זיכרון512MB DDR PC3200 כ.מסך PCX ATI X-300 128MBלמשחקי תלת מימד כ.קול 7.1ערוצים כ.רשת 10/100 לאינטרנט מהיר דיסק קשיח 80GB 7200 8M צורב מהיר SAMSUNG/LG 52X32X52 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+רמקולים 430W מצלמת אינטרט+מיקרופון מובנה לשיחות וידאו באינטרנט מסך LG מדגם LG 1750SQ LCD(דק)שחור כסוףB/S מחיר 3200 אודה לדעות ממכם על המחשב
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G Memory Kingmax 1024 Mb 667 Mhz HD WESTERN DIGITAL 250GB SCREEN nVIDIA GeForce 6800 CD LG DVDRAM GSA-4167B ספק ENERMAX LIBERTY מארז SWING סה"כ כולל הרכבה 6050 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה שצריך: מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך, הארד דיסק 120 gb, מארז + ספק. אני חשבתי על מערכת מבוססת amd 3000 939 הלוח הזול של Gig' NF4 כרטיס מסך x800xl והצלחתי גם לדחוף ג'יגה זכרון.. וכל השאר לא ממש משנה. יצא לי 5900.. אך אני צריך גם את יעוצכם.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב עד 6K ללא מסך. הרבה זמן לא הייתי מעודכן בשוק ולכן אני לא יודע אם ללכת על מעבד QUAD או על הI7 החדשים. אני ממש לא מחפש לעשות לו OC. פשוט שיהיה חזק! המסך שנקנה הוא יהיה 22" - אולי אפילו עם פנאל של 1080P. בינתיים בניתי ברפרוף משהו כזה Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,520 ש"ח Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,270 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4850 1Gb DDR3 GV-R485MC-1GH MultiCooling 1,045 ש"ח Samsung 4GB DDR3 1333Mhz 796 ש"ח Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS 563 ש"ח Cooler Master CM 690 359 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI 330 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi D…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן, גם אני חשבתי שזה לא הגיוני, אבל מסתבר שאצל חבר עם E440 & nvidia 8500, משחקים חדשים עולים אחלה, אז אני בטוח שבתקציב הזה אפשר להביא משהו מקביל. מדובר במחשב לאח הקטן, למשחקים בעיקר, הגדרות התצוגה לא מהוות פקטור כלל. אין דרישות מיוחדות כלשהן. 1500 זה אחרי חריגה לחריגה, אין אפשרות ליותר לצערי. * האם TMS, עדיין מומלצים? תודה רבה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבדיקת הנייד שברשותי: IBM Thinkpad R60E, לפני שאלך לקנות מטען מתאים.. אני לא בטוח שהנייד תקין, אז אם למישהו כאן יש מטען עם הנתונים הבאים: 20V, 4.5 Amper, 90Watt, זה יועיל לי מאוד! אני גר בתל אביב.. בברכה ותודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות חזק ביותר למשחקים כמו קרייסיס...שיהיה שקט!! ולא לעבור את ה6.5K!! תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב אני מפתח אינטרנט שרוצה לשדרג את המחשב איתו אני עובד למחשב חזק יותר ובעל ביצועים משופרים העתקתי את הבקשה למפרט כפי שמומלצת בפורום ועל כל שאלה כתבתי את תשובתי והצרכים באדום מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית, עבודה משרדית שימוש בתוכנות א) ויזואל סטודיו - כבד ב)פוטושופ - תדיר ג)פלאש - מזדמן ד) דפדפנים - הרבה דפדפנים פתוחים במקביל + הרבה טאבים בדפדפנים השונים ה)sqlserver - תדיר ן) iis - תדיר ז)rdp - תדיר ח) תוכנות דואר - תדיר ט) teamviewer - מזדמן י) תוכנות אופיס - תדיר בטח יש עוד כמה תוכנות הפועלות לסירוגין ששכחתי …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה, האתגר לא קטן. גרפיקאית 2D עם תקציב מוגבל מאוד, ולכן אי אפשר לחרוג. עיקר העבודה עם פוטושופ ואילוסטרייטור (פעמים רבות במקביל). המחשב מיועד לשדרוג עתידי (כדי שיוכל לעבוד עם 3D) בעוד כשנה. לא מיועד לOC כמובן. זה מה שחשבתי עליו, אשמח לקבל התייחסויות: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LM-S2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1540 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪247 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-