עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם יש מחשב נטבוק שמתאים למשחקים קלים? עדיף מסך באיזור 11' אם לא איזה מחשב יתאים? (בגודל רגיל) אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שלום לכולם, אבא החליט שהוא צריך מחשב חדש (ובצדק, יש לו לנובו בן שלוש פחות או יותר). הבנאדם איש עסקים, צריך מחשב שנראה סביר, עדיף שיעמוד בקצת התעללות פיזית. ברמה העקרונית מדובר במחליף שולחני, שכן בבית ובעבודה הוא מחבר אותו למקלדת ועכבר. בעדיפות, כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח איכסון. אבא ביקש יפה גם מסך 15 אינץ' (ראיתי שיש 15.6 ו15.4, באמת שלא משנה). לא חייב להיות מפרט מדהים, העיקר כמו שנאמר- כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח אכסון. תקציב כולל- עד 5000 שקל עם חריגות גבוליות, נגיד 200 שקל. עבדכם הנאמן שונא את לנובו (המחשבים שלהם נראים לי נורא פשוטים ופלסטיקיים) והיה מעדיף משהו מתוצרת ראויה אחרת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש מחשב, כמו שציינתי בכותרת וגם אולי כדי לחבר אותו לטלויזיה לפעמים ולראות סרטים. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי לארבעת המחשבים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~NZ327EA~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26469 איזה מחשב הייתם ממליצים? כמו כן, כמו המחשב השני יש את המחשב הבא, אשר ההבדל ביניהם הוא רק בתוספת 2GB RAM. האם שווה להוסיף את הכסף? http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm אם יש לכם הצעות נוספות במחירים האלה, אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by borisp,

אני מחפש נייד שניתן יהיה להשמתמש בו כמחשב עיקרי ויחיד בבית (כלומר אני צריך חיבור קווי לאינטרנט), ושניתן יהיה להריץ עליו תוכנות גרפיות לצרכי עיצוב. התקציב הוא 3000-4000, ובמקרים מיוחדים ניתן יהיה להתגמש בכמה מאות בודדות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by shaiky,

הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד שיכול להפעיל אוטוקד ושימושים כלליים עד המחיר שציינתי...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. בגדול המחשב לא מיועד למשחקים כבדים,מקסימום ProEvolution,בעיקר להצגת סרטי FULL HD1080 בקלות על גבי מסך 42". אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. כרגע אין צורך בכונן מעל 500GB (יש ברשותי אחד כזה). שיהיה שקט ,אבל לא קריטי (7.5). לא מיועד לאוברקלוק. יש ברשותי Win7. איזור השרון. שיהיה מעבד אינטל,מעדיף 4 ליבות. כרטיס מסך Nvidia . או שעדיף לחכות בינתיים לDirectx11? תודה חברים (((: ??? ניתן לחרוג מעט בתקציב.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorman2,

מופיע כרגע באתרי הקניות למיניהם. למשל: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950406&af=2051 האם יש מידע על המחשב? המחיר שלו מתכנס לאזור של 3850. שווה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by danielly,

אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by jenia1,

שלום רב. דוד שלי מתכוון סוף החודש להגיע מארה"ב לארץ וחשבתי אולי אני יביא דרכו נייד הבעיה היא שאני בצבא כרגע וכמו שבטח ניחשתם אין לי יותר מידי זמן לעשות עכשיו סקר שוק ודברים כאלה...(אני בקושי בבית) לכן פניתי לעזרת חברי הפורום המקצוענים שכבר עזרו לי לרכוש את המחשב הנייח שלי לפני שנתיים ותודה על כך אז ככה אני מחפש נייד בסביבות ה 700$ עם כרטיס מסך חזק ומעבד C2D מינימום 2.4 שיתאים למשחקים ויהיה חזק. החלק החשוב בכל זה זה שהמחשב יהיה אמין מכיוון שהבנתי שיש קצת בעיות עם מתן שירות אחריות למחשבים שניקנו בחול אשמח לתגובות הערות והארות ואם שכחתי לציין משהו JUST NAME IT! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Jenia24,

שלום! אני מחפש מחשב נייד קטן 10.1 אינץ' , בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט אולי פה ושם משחקים קלים. תקציב משוער 2,000 לומרות שכמה שפחות ככה יותר טוב , חשוב לי שיהיה עשוי מחומרים איכותיים שתהיה אחריות נוחה וסוללה מספיק חזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Goat17,

שלום אנשים לחבר שלי יש מחשב נייד HP2133 הוא הגיע עם ויסטה HOME BASIC, המחשב בקושי זז.. אני רוצה לשדרג אותו ל7 הבעיה היחידה היא שאני לא מצאתי לו דרייברים ל7.. יש סיכוי שהדרייברים שמיועדים לויסטה יעבדו עליו? וכמובן אם למישהו יש מקום שבו אפשר למצוא דרייברים ל7 למחשב הזה (אני אישית לא הצלחתי למצוא) אז אני אשמח אם הוא עיזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by z94x2,

שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by rider704,

מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by sas2k3,

תוכנה כמו 3DMAX עד 5000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?

19. Started by ilanZx,

אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ygr,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000). 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפש…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by blizzard20,

שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by fredro,

שלום, אז ככה , אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב השולחני שלי. ראיתי את ה hp probook 4710 ומאד אהבתי. המקלדת שם ממש נוחה (מלאה). לקח לי הרבה זמן למצוא מסך לא רפלקטיבי (לא יאומן איך כל המחשבים היום רפלקטיבים). העניין שהוא יצא עכשיו עם windows 7 , והוא בגרסת מעבד פחותה מאותו דגם עם וינדוס ויסטה. ב hp לא ניתן למיטב ידיעתי לשחק עם מפרט המחשב. שאלה ראשונה - באתר של hp יש את אותו הדגם בכמה סוגי מפרטים. חלקם שווים יותר . בחנויות תמיד יש רק שני סוגים. למישהו יש נסיון עם hp - ויודע אולי אפשר לשחק עם מפרט? שאלה שניה - האם למישהו יש נסיון עם hp probook ? (תכף אפתח גם שרשור להשוואה בינו לאיזה dell. לא נערבב כרגע. )

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by sorgon,

מעוניין לרכוש מחשב זה לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכיו"ב, לא משהו כבד. האם המחשב מתאים, אמין ? אשמח לכל חוות דעת של מי מכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים