עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שהכותרת אומרת , מחפש מחשב לסטודנט מעוניין בכרטיס גרפי חזק שיתן לשחק משחקים שנה שנתיים... חשוב שתהיה אחריות ליותר משנה . אשמח להמלצות של חברות (של לפטופים) ואיפה מומלץ לקנות . תודה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by kikkler,

צמצמתי ל-2 אפשרויות, שתיהן באותו מחיר: Toshiba Satellite® L555D-S7930 http://www.officedepot.com/a/products/329139/Toshiba-Satellite-L555D-S7930-17-3/ Toshiba Satellite® L505-S5990 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9549045&type=product&id=1218122295053 הראשון נראה קצת יותר טוב (במיוחד לאור הרזולוציה הגבוהה יותר), מצד שני יש לו מעבד amd שקצת מרתיע אותי, הבנתי שהם נוטים להתחמם מאוד. יש אמת בזה? מה מבין השניים הייתם לוקחים? (או אפשרות אחרת בטווח מחירים דומה)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by RebliNk17,

זה ה asus - מחיר: 2889 (אחרי הנחה שעושים לי במיוחד...) אחריות: שנתיים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7751&perur=2&t=1&c=331 וזה הacer - מחיר: 3000 (לא כולל הנחה שיעשו לי ביום הקנייה של בערך 150-300 שקל) אחריות: שנה עם אפשרות להרחבה ל-2 נוספות בתוספת 300 שקל http://www.nanashops.co.il/a/ah.aspx?ai=44049 המחשב בעיקר לעבודות במסמכים, אינטרנט, וקצת משחקים אם יש המלצה למשהו באותו מחיר אז אפשר להציע... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by max8051,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד 10". אחרי מספר אתרים הגעתי להבנה שנכון לעכשיו רצוי מעבד N280 ולא קודמו N270. מצאתי שני מחשבים שהמפרט שלהם אחד לאחד כמו המחיר, הבעייה היא שאני לא יודע להחליט מה לקנות. אני צריך עזרה בהחלטה, כי לפי המפרטים אין הבדל אבל אולי מישהו יודע על דבר כל שהוא שאכן יש בו הבדל. המחשבים הם: 1. Asus EEE pc 1005HA http://ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 (מצאתי אותו גם באתר אחר ב1890 שקל) 2. Msi Wind U100 plus http://ivory.co.il/product.asp?productid=4257&CatCode=315 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. שלום, מבקש המלצות למחשב נייד LENOVO או DELL 15" מחשב חזק ללימודים בעיקר, אחד שיחזיק לכל התואר . בין 4000 ל- 5500 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by dudu2683,

שלום ברצוני לרכוש נטבוק ורציתי קצת יעוץ מכאלה שמבינם בנושא.. 1. קודם כל רציתי לשאול אם באמת המחשבים האלה מספיקים לסטודנטים או שהם ממש חלשים? 2. ישנם איזה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם האחד הוא של ASUS דגם 1101HA עם מסך 11.1 אינט'ש והשני הוא ACER ONE החדש עם מסך 11 אינט'ש בעיקרון לשניהם יש מעבד אטום מסדרת Z אך מספרו שונה ואין לי מושג מה ההבדל בין שני המעבדים כמו כן שמתי לב שבנטבטקים קצת יותר ישנים שמו מעבדים מסדרת N ששם המהירות יותר גבוה האם הם יותר טובים מסדרת Z? תודה למי שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by kostiak,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב למשחקים סגנון GTA IV (וכמה שזה אפשרי - שיוכל להריץ משחקים גם עוד 2-3 שנים (גם אם בהגדרות לא הכי גבוהות)) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מסוימת, רוצה למצוא מפרט בערך …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by devek,

יש לי מחשב עם המפרט הבא מעבד : E6300 DOUL CORE כרטיס מסך : X1950 PRO 512 MB זיכרון: 2GB 667 מערכת וינדוס 7 ומסך T220P של סמסונג מה שקורה זה ככה הלך לי הכרטיס מסך נכון ללפני חודשיים המפרט הזה לא הריץ לי שני משחקים ספציפיים בצורה מספקת.. מדובר באססין קריד ובאטמן ארקיים השאלה הנשאלת היא האם אני יכול לקבל ביצועים טובים רק ע"י שידרוג כרטיס המסך על המפרט הקיים שלי? ההתלבטות היא בעצם כזו הרי אני חייב לקנות כרטיס מסך אז השאלה אם לקנות משהו מעפן שלא יסחוב לי כלום או כבר להשקיע את ה500 -600 שבכל מקרה הייתי משקיע בשביל לקנות את המשחקים האלו לסוני 3 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. 1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22", עכבר ומקלדת הלאחוטיים. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אני מעוניין לקנות מRSM 7. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל בתודה מראש אופס דיון כפול אם אפשר למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. אודה לכם אם תעזרו לי באחד כזה, בתקציב קטן של 3K גג. תודה, דן

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. חבר ביקש ממני שארכיב לבן שלו (בן 10), מחשב עד 2,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי), שיתאים לו למשחקים. ישהתי וניסתי להרכיב והגעתי למחשב של יותר מ-3,000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי, החל בכרטיס מסך, כלה בלוח אם עד המאבד המארז והספק תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  15. היי חברים אני צריך מחשב חזק שיתאים לעיבוד גרפי גבוה ככל האפשר ועבודה קלה ומהירה (הרבה זכרון) תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by of1978,

*מטרות המחשב? לאינטרנט ואופיס וצפיה בסרטים אך לא דרך המסך של הנייד אלא אני רוצה לחבר אותו ל LCD בסלון לצפיה בסירטי DVD ו HD * גודל המסך- בעניין הזה אני גמיש בסביבות 15 ואם פחות ממש יוזיל את הנייד אז לא נורא * משקל רצוי -מכיוון שאני לא מתכוון להיסחב איתו כמעט מחוץ לבית אין השפעה מבחינתי על המשקל ממוצע גם טוב מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו הסעיף הקודם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי של כונן קשיח 200 גיגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by matu89,

1. המחשב יממש צרכים כמו גלישה באינטרנט אתרים וכאלה ( מחשב לאבא ). 2. בנוסף לכך , אני מחפש לראות סרטי HD בטלויזית LCD בסלון ונאמר יל כי ע"י חיבור כבלים מהמחשב אפשר להריץ את הסרט בLCD . מתוך עניין זה אני שואל אם אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב או שמספיק כרטיס מובנה לסדר את כל העסק והאם בתקציב כזה הוא יתאים ל- 2 הסעיפים שרשמתי למעלה . אני פעם ראשונה מתעניין בקניית מחשב נייד כך שאין לי שום ידע בנושא . עריכה : לא שמתי לב שכתבתי את ההודעה בפורום הזה .. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by Voodude,

יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by madror,

שלום חברים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב "עסקי" (קל - עמיד - נוח לשימוש ) עבורי , גודל מסך 13.3 /14.1 בתקציב של עד 5000 שקל . עד עתה במסגרת התקציב עלו בגורל ה HP PROBOOK 4310 או ה LENOVO SL 300. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן בנושא (הנטייה שלי היא לכיון ה HP). אין ספק שאם התקציב היה גדול יותר (והוא לא) הייתי סוגר עניין על ה T400 של לLENOVO ....אבל. אשמח לכל קריאת כיוון , דרור.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by EyEOnE,

אהלן, פתחתי כבר דיון שאני מחפש מחשב משום מה לא עזרו לי למצוא את הדגם שיתאים לי. יש לי מס' שאלות שמעניינות אותי בנושא: 1. ידוע אילו דגמים יגיעו לארץ עם Win 7 מובנה? 2. ניתן למצוא דגמים חדשים עם Win XP מובנה? 3. יש אפשרות לקנות נייד ולהתקין בו Win XP ככה שכל האפליקציות יתמכו. 4. איזה חנות הכי מומלצת בב"ש לקניית נייד? דיון קודם שפתחתי בנושא של מציאת נייד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435689.0 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by genia,

למישהו יש נסיון\המלצה על סוללה חיצונית ללפטופ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by razabc,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח שמיועד להכל, וגם למשחקים ותוכנות ברמה גבוהה. שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, וכמו שאמרתי- משחקים ותוכנות (זה אולי העיקר...). חיפשתי המון זמן- לא מצאתי כלום, ולכן באתי לבקש עזרה. ראיתי מחשבים טובים מאוד- אבל בכל אחד היתה "פאשלה" אחרת. בד"כ זה הכרטיס מסך הדפוק שתוקעים במחשב... אשמח לקבל הצעות וקישורים למחשבים. אני לא סגור על חברה מסויימת, אבל רוצה חברה טובה, עם אחריות. ושאלה קטנה- כרטיס מסך Intel 4500HMD או משהו כזה- מה הוא שווה? איכותי למשחקים? יותר טוב מ Nvidia GeForce G105M, לדוגמא? רק לשם הכוונה- אני מחפש משהו בסגנון של HP Pavilion dv3 2150EJ רק קצת יותר טוב...(מעבד וזיכרון בעיקר) עוד משהו אחר- …

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  23. קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים. אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה. מדובר ב 2 אופציות. יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע. יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008: מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel לוח אם - GAEP35CDS3R זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2 כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3. מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768 זה בחדר שלי. בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by iPsych,

אהלן, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי גרפיקה (2D בלבד) בתקציב של כ4000 ש"ח פלוס מינוס. המחשב מחובר רוב הזמן למסך 21" של Dell (לא סגור על הדגם, נראה לי שרץ על 1680x1050), ושאר הזמן הוא מחוץ למשרד. מסך: 13-15 משקל: לא משמעותי במיוחד. דיסק קשיח: 160G יספיק, עדיפות ל7200RPM זכרון: 2G-4G, עדיפות לDDR3 בלוטות': לא חובה, אם נכנס בתציב, אז כן. יציאות מיוחדות: לא, המחשב מחובר היום בVGA, ככה שהעניין פחות קריטי. צורב: CD חובה, DVD עדיף. אחריות בינלאומית: אין צורך. בנוסף- יש כבר מחשבים בארץ שנמכרים עם Win7? אם כן, אז עדיפות גדולה לכאלה, אם לא- יש צפי מתי הם אמורים להגיע?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by STM,

האמת היא שרציתי לבצע שידרוג למחשב שלי בכרטיס מסך , הארד דיסק וזיכרון פנימי מבלי לקנות מחשב חדש . הלכתי לחנות ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי הוא מסוג AGP ולא PCI ולכן אני לא יכול לשדרג בצורה רצינית ועלי לקנות מחשב חדש או לוח אם חדש עם החיבור PCI . השאלה שלי האם כדאי לקנות גם לוח אם חדש או כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד שלי הוא אינטל 2.8 ואני לא חושב שאני צריך לשדרג אותו . מה אתם מייעצים לי לעשות ? אני לא רוצה להיכנס להרפתקאה כספית .

• 0 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים