ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני בחיפושים אחרי מחשב נייד, ששימושיו העיקריים יהיו אינטרנט ואופיס. לצערי, התקציב שלי די מוגבל והוא עומד על עד 3K. בחיפושים באינטרנט נתקלתי בדגם הנ"ל של טושיבה, ורציתי לדעת האם מישהו ממכם נתקל בו ויודע איך הוא... כמובן שאם למישהו יש רעיון למחשב אחר בתקציב הזה (לא פוסל גם יד שנייה) אז הוא מוזמן להציע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
את המחשב אני רוצה לקנות בחנות http://www.pandas.co.il/default.php פנדה המחשב הוא בלי מסך בלי ציוד נלווה רק מחשב עצמו. המחשב יהיה מיועד הרוב אינטרנט ומשחקים(לא שיפעיל כל משחק על מקסימום חחח)...מעדיף מעבד קונרו.טוב מחכה להצעות.תודה!! עריכה לא צריך שום כונן או צורב!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך להרכיב מחשב ל3 שנים הקרובות. התקציב באזור ה6K-7K זיכרון לפחות 16GB דיסק SSD מינימום 240GB שילוב לוח - מעבד לא ידוע המחשב עושה המון קיראות לדיסק וזיכרון כרגע 8GB בדרך כלל מלא
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט הנ"ל באתר גרמני ....האים הוא שווה 3000 ש"ח : Intel® Core™ i7-860, 4× 2800 MHz, mit Turbo Boost Technologie bis zu 3466 MHz 500 GB SATA, 7.200 U/min. 4096 MB DDR3-RAM NVIDIA® GeForce® G210, 1024MB TurboCache, VGA, DVI Biostar H55 HD, Sockel 1156, Intel® H55 Chipset, 1× ATA - UDMA 133, 4× SATA II, 4× USB 2.0 + 2× Front-USB, 1× RJ-45, 1× PCIe X16, 1× PCIe X1, 2× PCI, 1× PS/2, ALC662 5.1 Sound (HD-Audio) 24× Multiformat DVD-Brenner (CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD+R9 (DL integrierter OnBoard 5.1 Controller ALC662, HD-Audio (3× analog 10/100/1000 Ethernet LAN, DSL fähig : ATX Design-Midi-Tower (CSL 1808), Seitenteile einzeln abnehmbar, Farbe sc…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים, לאחר נסיון שהשאיר קצת טעם מר עם האחריות הבינלאומית של ASUS החלטתי לשתף את כולם בחוויה, שתוכלו ללמוד קצת ממה שעברתי. רקע - במהלך חודש אוגוסט הייתי בטקסס, ארצות הברית. הגעתי לחנות bestbuy במטרה לרכוש מחשב נייד - מצאתי את המחשב הרצוי במחיר סביר בהחלט והגעתי למעמד הרכישה. לפני שהעברתי את כרטיס האשראי ביררתי מה האחריות שמגיעה לי עם המחשב ונאמר לי שהאחריות היא עולמית, למשך שנה! בדקתי קצת בגוגל דרך הסמארטפון וראיתי שיכול להיות שיהיו טיפה בעיות עם הנושא, לכן ביקשתי מהמוכר להתקשר למוקד שמספק תמיכה ולוודא שאכן מדובר בשירות גם בישראל. לאחר שיחה ארוכה אושר כי אקבל תמיכה מלאה בארץ. המחשב נרכש והתחלתי לעבוד איתו, מחשב ממש טוב, אני נהנה ממנו מאוד! בחודש ספטמבר חזרתי לא…
-
- 0 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח. חשובים לי האמינות והשירות. המחשב ישמש לעבודה עם WORD בעיקר, ואין צורך בדיסק קשיח גדול במיוחד. מעט סרטים בשביל הילדה הקטנה - אך לא צריך להגזים בנושא. קורא כרטיסים וצורב הם חובה במפרט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI PR600 שקניתי לפני שנתיים+ מאייבורי, הבעיה איתו היא שהמארז שעוטף את המסך מ2 הצדדים (2 המארזים שעוטפים) נשברו ונעקרו מהרגליות של המחשב ולכן יש צורך בלהחליף אותן (המסך עצמו בסדר גמור). ניסיתי לברר דרך אייבורי כמה תעלה לי קניה מחדש של החלקי חילוף האלו בשביל לתקן את המסך וזה בערך 550 ש"ח (רק החלקי חילוף, לא כולל תיקון על ידיהם), שזה ממש הרבה מעל למה שאני מוכן להוציא בשביל לתקן פלסטיק שבור. תהיתי אם יש לכם רעיונות לדרך יותר זולה להשיג חלקי חילוף לזה. חיפשתי באיביי ואין כרגע מכירה של חלקי חילוף כאלו. אני ממש אשמח לעצות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם או במצב ספציפי כלשהו.. פשוט מתי שבא לו!! וזה די מעצבן. מישהו מכיר\שמע\קרא על תופעה דומה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד 15'' לאינטרנט ולתכנות ע"י Visual Studio וקצת משחקים (רצוי מקלדת מלאה) עד 5000 ש"ח. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - לימודים מרחוק, המחשב נמצא בהולנד והלימודים באוניברסיטה הפתוחה בארץ, בעיקר שימושי וידאו בשידור חי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין משהו מיוחד או ספציפי, בעיקר אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080, רצוי גודל של 14-15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב-2k 144hz 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10: 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, אבל בסיסי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שבוע טוב, מבקש המלצה למחשב נייד, עם 3 שנות אחריות לפחות, המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה ברשת, תוך שימוש בכמה וכמה טאבים פתוחים. RAM לפחות 8G זיכרון פנימי: 256GB SSD הארד דיסק 1T מעבד I5 גודל מסך , באזור ה 15 המחשב מיועד להיות בשימוש ביתי בעיקר, ולכן יותר חשובים הביצועים מאשר המשקל. יתכן ויזוז בין חדרי הבית , אך לא מיועד לתזוזה יומיומית. יציאת HDMI הקנייה מתוכננת בקרוב, עדיפות רבה לאזור באשר שבע. גם המלצה על חנויות באזור תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, סקייפ, יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפני אינטרנט, סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי הכותרת אומרת הכל ... עברתי על איזה כמה עשרות עמודים מגוגל לא מצאתי כלום אם מישהו יש לו רעיון זה מאוד נחמד כבר מזמן לא באחריות אז אל תדאגו
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-