עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרט של מחשב פשוט. הדרישות שלי הן לגלישה , הורדת סרטים וסדרות, עבודה באופיס, ומעט משחקים שיש באינטרנט לפעמים גם צפייה בשידורי ספורט חיים דרך תוכנות כמו סופקאסט. אני לא משתמש בתוכנות כבדות כל שהן. אפשר גם לקבל המלצה על מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן בלי צורך בשדרוג. אני רוצה להתקין וינדוס 7 . אין לי העדפה מסויימת לסוג מעבד. הגדרת תקציב +-2500 ש"ח . איכות הסאונד לא משמעותית בכלל. בנוסף אם אפשר המלצה על מפרט של מחשב דומה אבל שייתן לי אפשרות לשחק במשחק שר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth ), מעולם לא שיחקתי במשחק אבל אני אוהב מאוד את סדרת הספרים והסרטים כך שהייתי רוצה לבחון את האופציה של המשחק הזה שמומלץ מאוד לאוהבי הסדרה, ואולי …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by biton,

התלבטות בין I3-370 ל- I5-460 בנייד הזה. השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, קצת סרטים ועבודה, אבל הוא אמור לשמש גם כמחשב מולטימדיה ביתי לפעמים. האם שווה להשקיע במעבד I5 או שסתם יגזול זמן סוללה ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. המחשב צריך להיות בסיסי וזול - אבל שלא יהיה נטבוק (צריך מסך גדול) השימושים שלה מאוד בסיסיים: אינטרנט, פתיחת מצגות ומסמכי וורד, סקייפ, צפייה בסרטונים של הנכד ושיהיה עמיד ואמין, הכוונה שלא יתקלקל מהר טווח המחירים: 2000-3000 שקל היא מצאה לא מזמן הצעה למחשב הזה: acer aspire as5736z-454g32mnkk מעבד: INTEL T4500 2.3GHZ זיכרון: 4GB DDR3 מסך: 15.6" WXGA כולל וינדוס 7 המחיר שלו הוא בסביבות ה2200 אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by yanivkatz,

אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by mariag.bm,

זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by purple-hey,

שלום, מנסה לעזור לקרוב משפחה שזקוק לנייד חדש. דרישות המחשב: יצרן: HP או DELL מעבד מסדרת ה - I, אין חשיבות כרגע בין אם זה ה3, 5 או 7.כנ"ל לגבי מהירות המעבד.(אני אבחר לפי שאר הפרמטרים של המחשב) זכרון 4GB DDR3 רצוי בשני סלוטים ניפרדים. בנוסף רצוי אופציה להרחבה ל-8. זכרון HD - 500 GB ב 7200 RPM גודל מסך : 15.4\15.6 תקשורת : 10/100/1000 + 802.11 B/G/N, ה-N תנאי הכרחי כ.מסך: NVIDIA מסדרת ה9 וצפונה(NVIDIA תנאי הכרחי) סאונד : אין דרישה ספציפית, השאיפה לסאונד טוב, רצוי סאב מובנה. מחיר: פתוח, בסביבות ה5. שאר הדברים סטנדרטיים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NCa,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by morbiton,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11203 מה אתם חושבים על המחשב ? אני יכול לקנות אותו ב3.9. אתם חושבים שאני יוכל למצוא משו יותר טוב במחיר דומה ? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by LIOR1994,

המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. לאחר שקראתי את הסטיקי לגבי ייבוא מחשב מחו"ל החלטתי שכדאי לנסות לחפש מחשב נייד טוב להזמנה מחו"ל. התקציב שלי הוא 850$ כולל משלוח, לא משנה לי כל כך אם זו תהיה חנות בחו"ל ששולחת לארץ או פשוט eBay . גם אחריות בינלאומית זה לא קריטי בשבילי. הטופס : מטרות המחשב : עבודה משרדית, משחקים בינוניים (לא מצפה לכרטיס טוב מאוד אבל עדיף שלא יהיה מובנה). גודל מסך : בסביבות 15.6 משקל רצוי : לא יותר מ 2.8 ק"ג זמן סוללה : לא חשוב כל כך , שעתיים עם WiFi בהחלט יספיקו יציאות מיוחדות : אשמח אם תהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים במקביל, אם שתהיה אפשרות להשתמש במסך חיצוני במקביל למסך של הלפטופ ולשלב ביניהם. בלוטות : לא חשוב יש לי דונגל גודל מינימלי לכונן קשיח : 320GB צורב DVD : לא חשוב אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מחפש רכיב חיצוני שדרכו אוכל לבצע הקלטות של סאונד (גיטרות, פסנתר) מחיר: עד 600 ש'ח גמיש כמובן בהתאם לאיכות. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by dwassernis,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח ומעלה. אני מעוניין להשתמש בו לעבודה ולימודים וגם למשחקים שונים כגון: NEED FOR SPEED HOT PERSUIT, ASSASSIANS CREED,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY ועוד. העדפה שלי שיהיה מחשב נייד באזור של 4000-5000 ש"ח ושיוכל להפעיל ולשחק במשחקים הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by mzlbat,

היי כמו שבכותרתת אני מזמין את המחשב הזה HP ENVY 14-1100 Beats Edition שבא עם מעבד I7 ורציתי לדעת אם אני יורד במעעבד ל I5 אני יחסוך בזמו הבטריה ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by dwassernis,

אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by arbily,

יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. אהלן לכולם עדיף שלא ASUS קודם כל. ניסיון רע איתם. מחפש מחשב נייד לסטודנט שיכול להריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל (לפחות 4GB זכרון). ושלא יקרטע לי בעבודה שוטפת עם כמה תוכנות שעובדות במקביל. מעבד חזק, כרטיס מסך אני לא צריך איזה 460GTX אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים. אם אני כבר משקיע כסף. חשוב לי שלא יהיה פלסטיק זול, רוצה משהו רציני. גודל מסך לא משנה לי, לא פחות מ13" משטח עכבר נוח לעבודה לא כמו בנטבוקים של ASUS אין לי ניסיון רב עם לפטופים, אני פשוט רוצה משהו שיוכל לתת מענה לVMWARE עם 2-3 מכונות רצות בלי לעשות צרות יותר מידי, סרטים ומשחקים בצורה סבירה. תקציב אני מוכן בין 5000-5500 , אפשרות לכמה מאות שקלים למעלה גם לא תיהיה בעייה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. אהלן, היה לי SAMSUNG N150 עד שיימח שמו וזכרו גנב לי אותו... מחפש מחליף קטן וחמוד, עד 1800ש"ח. ראיתי שיצא מעבד כפול ליבה לATOM, עד כמה ההבדל מורגש בביצועים ולאילו דגמים יש אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by g1zey,

שלום, מחפש מחשב נייד באזור ה3000 ש"ח לשימוש משרדי (בעיקר קבצי excel ו acrobat reader) וגלישה באינטרנט חשוב שהמסך יהיה 15.6אינץ' והרד דיסק של כ 250G + (לא ישמש לצפיה בסרטי HD/משחקים) תודה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים