עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hasa,

אני כמעט סגור על המפרט הזה תגידו לי אם אני צריך לשפר משהו או לעשות איזה שינוי מעבד : ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ לוח אם : ‏P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ זכרון : DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך : ‏HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Sapphire דיסק קשיח : ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Western Digital כונן : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ LG מארז : ‏CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספק כוח : VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ Corsair ואני כנראה מוסיף עוד 4 מאווררים למארז 120MM וגוף קירור למעבד AC7 FREEZERPRO ואני לא מתכוון לעשות OC

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו 3D MAX, REVIT ותוכנות נוספות. יוצא לי לרנדר הרבה . המסך של המחשב צריך להיות סביב ה-15. התקציב הוא 4-6 אש"ח כמובן עדיף כמה שפחות. מה עדיף? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 14:40:16 אני מבין שצריך להיות כרטיס מסך ומעבד חזקים ויחסית והרבה זכרון.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנה, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

4. Started by com,

במזל טוב החלטתי על רכישת V131

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב גיימינג זול עד 4000 ש"ח, מוכן קצת יותר אם זה יוסיף שיפור משמעותי. מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפור? מעבד Intel Core I5-11400F 2.6GHz - 4.4GHz 12MB 6 cores קירור למעבד מאוורר למעבד Intel לוח אם Asus Prime H510M-E 1200 זכרון פנימי (RAM) kingston 16GB DDR4 2666MHz כונן SSD Kingston A400 480GB מאיץ גרפי / כרטיס מסך כרטיס מסך Palit GeForce 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה בלוח האם ספק כח FSP HD420 80+ Active PFC 420W …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. פתחתי 3 נושאים אודות המחשב, והיום הזמנתי את המפרט הבא מRSM: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray [/td][/tr][tr][td] GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156 [/td][/tr][tr][td] ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET [/td][/tr][tr][td] Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G [/td][/tr][tr][td] Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX [/td][/tr][tr][td] Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 HDMI [/td][/tr][tr][td] צורב LG GH22 SATA x 22 Black [/td][/tr][tr][td] Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt [/td][/tr][tr][td] סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 [/td]…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by propush,

היי חברה! גנבו לי לפטופ, וקיבלתי מהביטוח 4000 שקל לקנות חדש. השימושים שלו: עבודה (פוטושופ קצת, DREAMWEAVER וכאלה), לימודים (וורד) ומשחקים. המשחקים הכי פחות חשוב ואני מחבר את המחשב למסך 22 נפרד, וציוד היקפי נפרד כשאני משחק ולכן גודל המסך לא חייב להיות יותר מ-14 אינטצ'. הניידות וחיי הסוללה הכי חשובים. אחרי זה ביצועים עם התוכנות שציינתי, ולבסוף משחקים. ------------------------------------- * מטרות המחשב: לימודים, עבודה (קצת פוטושופ) ומשחקים. * גודל מסך: 14 אינטצ', פתוח להצעות אחרות כלפי מעלה. * ניידות: לא נורא קריטי לי, אבל ניידות באופן עקרוני זה חשוב - אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן. עדיף 6 שעות ומעלה (מה שאפשר, אני לא יודע מה נהוג) * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?

11. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. הי. קראתי כתבה שבקרוב מגיעים ניידים חדשים עם ה- hd4850 [אם אני לא טועה]... את הכתבה קראתי בפורום אך אני לא מוצאת אותה יותר. רציתי לדעת האם יש כבר תאריך יציאה לניידים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. אני בונה מחשב (מערכת הפעלה XP) לעריכת וידאו נטו. חיבור מצלמות וידאו דיגיטלי/אנלוגי וכן מכשירי וידאו ולדגום את החומר המוקלט למחשב עם מעט עריכה לאחר מכן. עוד לא החלטתי עם איזו תוכנה אני אעבוד אבל מכוון שזו חברה אז התוכנה לא תהיה יקרה כלכך ועד כמה שדוע לי ללא יכולות 64BIT (כי הן יקרות?!), אם משהוא חושב שעלי ללחוץ כדי לקנות תוכנה מסוימת שתיתן לי יותא ביצועים, אני פתוח להצעה. לפי הידע שלי המעבד המתאים ביותר יהיה אינטל (זה היתרון שלו מול AMD-בעיבוד מולטימדיה) תקנו אותי אם אני טועה. אז על מעבד חשבתי P-4 3MHZ מסדרת הLG. כרטיס מסך לעניות דעתי לא מהוה אלמנט חשוב בתצורה מכוון שאני הולך על כרטיס לכידת וידאו, אז מה דעתכם על GF 5200 128MB נחמד ולא יותר. זיכרון מערכת שני סטיקים של 256 …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. קו מוצרי ה-XPS של היצרנית האמריקאית עתיד לחזור אל עולם הטאבלטים, הפעם עם מערכת חלונות 10 מלאה, מסך 4K מתקדם ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לטאבלט-המתקדם-של-דל-שיתחרה/

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by GOBLIN17,

מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by yotamlaor,

שלום, אני מחפש את מחשב נייד asus ul80a אבל לא מצאתי אותו בארץ מישהו יודע אם מייבאים אותו? או שאולי אוכל להתקשר ליבואן והוא יזמין לי אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by jabka,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיקרי בפוטושופ. מסך 15.6" (למרות שאם יש 13" בתקציב גם אפשר) הארד דיסק של 500 GB לפחות. WIDOWS 7, ו 4 GB זכרון (לפחות) תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלומות, אמי צריכה מחשב נייד. הצרכים הפשוטים ביותר: אופיס אינטרנט זהו, לא יותר. ה"קאץ'" - היא רוצה גם כרטיס אלחוטי או מה שזה לא יהיה כך שהיא תוכל גם להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכאלה... אני לא מבין בשיט בדברים האלו, אז אין לי מושג מה היא בכלל צריכה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by ymds,

נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by R_G,

אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.