עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielj86,

שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by H3zi,

שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by haim6130,

אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by AiXC,

הועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nevoy,

שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by white_rider,

יש לי הזדמנות לקחת אחד משני הניידים האלה במחיר טוב מאוד כ4000 ש"ח (מחול), ה HP יותר יקר ב כ 300 שקל. שימוש: לרוב עבודות ואינטרנט אבל גם קצת משחקים וסרטים. חשוב לי: איכות הבניה, ושהוא יחיה הרבה זמן. נייד ראשון: HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC - QJ892AV steel gray Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz 1GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 50% OFF One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Battery 17.3" Full HD BrightView Infinity LED(1920x1…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. איך המחשב הזה ראיתי שיש לו מפרט .. מעולה.. אבל חלק אומרים שהבניה שלו לא ממש טובה וכאלה ואין ממש אחריות .. תכלאס שווה לקחת אותו הוא לא.. ועם לא...אז מה הסיבה? http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=13989 :)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. אהלן, אני עומד לקנות מחשב נייד של ASUS עם כרטיס קול on board: EAX Advanced HD 5.0. האם מישהו יודע אם יש התאמה או בעיה בין הכרטיס הנ"ל ובין AVID media composer 5? תודה,

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג HP G7070EJ. שהדיסק הקשיח שלו שבק חיים. השאלה היא, האם ניתן לקנות דיסק קשיח 2.5 פשוט ולעשות את ההחלפה לבד. או שזה יותר מסובך ממחשב נייח ורק טכנאי יהיה מסוגל לעשות זאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. המחשב הוא לאיש עסקים שנוסע לחו"ל כמה פעמים בשנה. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סקייפ, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? עד 13'' * משקל רצוי? כמה שיותר קל. לא צריך בהגזמה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. מכיוון שהמחשב משמש בנסיעות. 6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף עם. * כונן Bluray? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיף 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רק שיהיה עסקי.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by taninanak,

שלום לפורום, אחרי סיבוב תצוגות ואכזבה מה UX31 (מקלדת ומשטח מגע) ו- NP900X3A (ביקורות על ה WIRELESS, בדגש על ה-LESS..), החלטתי ללכת על ה- ASUS U36SD. בגלל פער המחיר הקטן בין המחיר ב US לפה ( פער המחיר =כפל מע"מ במכס.. ), החלטתי לוותר על ייבוא ולקנות בארץ. החסרון היחיד שלא מצאתי אותו באף מקום בתצוגה (ראיתי רק את ה U31). שאלות לפני קנייה- 1. המחיר הכי זול המצאתי ב ZAP זה 4,544 שקל. יש למישהו המלצה למקום יותר זול? אם לשלם במזומן עוזר, אז אין בעייה.. 2. אני מתלבט בין הלבן לשחור-מישהו ראה בלייב את הלבן ויכול לחוות דעה? 3. שדרוג זכרון ל-8 ג'יגה ב 300 שקל, שווה? 4. יש פער של 400 ש"ח בין הדגם עם 750GB/7200RPM לבין הדגם עם 160 GD SSD. שווה את ההשקעה הנוספת? תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. אשמח לקבל מפרט מתאים בגבול 5 +- רק מארז חשוב לציין שרוב העבודה היא עם תוכנות עריכה AUTOCAD הדמיות וכדומה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים