ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיריץ כמה שיותר טוב גם משחקים מה דעתכם על ACER Aspire 5104WLMi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים "גדולים" כמו מיינקרפט, עבודה משרדית הכוללת עבודה בריבוי חלונות ובקבצים גדולים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך לפחות 15 אינץ' בשני המחשבים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HTPC עם מארז של Thermaltake (לא מהקטנים לוח אם ATX / micro נראלי ) ברצוני לשדרג רק חלק מהחלקים כדי שהמשב יעוד יותר מהר. כרגע יש לי מעבד ליבה כפולה e5400 אינטל, 2 ג'יגה זיכרון , לוח אם MSI לא זוכר בדיוק איזה אבל לא רציני, מחשב ישן אבל אני לא צריך יותר מידי. השימוש העיקרו שלי בו זה הורדת וצפיה בסרטים, HD BLURAY בעיקר , וגם תלת מימד HSBS. בקיצור צפיה בסרטים כבדים . ( התלת מימד מגיעים לפעמים ל15 ג'יגה) ולאחרונה המחשב כבר לא סוחב אותם ושעה עד שהוא עולה או זז. יש לציין שהמחשב נמצא במקום יחסית סגור אז הוא מתחמם יחסית, לפני כמה חודשים קניתי עוד 2 מאווררים חדשים שהם חזקים יחסית ועוד מאוורר חדש למעבד. אני רוצה לשדרג רק את הלוח אם, המעבד , והזיכרון. מה שיש לי ו…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי בקרוב מתחילה ללמוד עיצוב מוצר תעשייתי ואני רוצה בבקשה המלצה ללפטופ שיכול להריץ טוב את תוכנת Solid Works. לא סגור לגבי כמה התוכנה הזו דורשת אז אשמח לעזרה (אם היא צריכה כרטיס מסך טוב או כרטיס מובנה ומעבד טוב זה מספיק) תקציב: באיזור 4000 ש"ח אבל גמיש. (הקנייה תהיה באילת או בסין) דרישות חומרה: נראה לי שSSD של 256GB מספיק ואולי HDD של חצי טרה או טרה תוספת יכול להיות נחמד. שימושים: אופיס, Solid Works צפייה בסרטים וסדרות ב4K. רצוי מחשב קליל וכמובן עם סוללה טובה. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב נייד שעיסוקיי בו יהיו לימודים ומשחקים טווח במחירים שלי הוא +-400 ש"ח מהמחיר שרשמתי בכותרה.. מעבד עדיפות לאינטל 1.8 לפחות......כרטיס מסך חושב על 8400 GEFORCE הארד דיסק 120GB לפחות...ועדיף שיהיה קל....... יש לי שאלה נוספת קיבלתי הצעה למחשב ACER אינטל 1.8 כרטיס מסך 8400 זיכרון 2GB והארד דיסק 120GB האם כדי או שכדאי ללכת על חברה אחרת כגון: HP,DELL,LG תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה. כתבתי לפי החוקים מה ברצוני לקבל כמו כן כתבתי מפרט שניסיתי לעשות בעצמי למרות שאין לי הרבה ידע. ערב טוב ותודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית לפטופ ללימודים (כלומר בעיקר צפייה בסרטי HD בתקופות בחינות לחוצות) ולתכנות. המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, עריכה גרפית או דברים כאלה. דרישות נוספות: גודל המסך: 15 אינץ' לפחות משקל: פחות קריטי. אני מעדיף מחשב חזק (פיזית) גם אם הוא שוקל מעט יותר. לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד נדרשות יציאות USB רבות (3 לפחות) וUSB 3.0 HDMI הוא בונוס נחמד, אבל לא הכרחי כונן קשיח: 250 ג'יגה מספיקים, אבל אפשר יותר נדרש כאמור ניגון סרטים באיכות HD בקלות, ועדיף בלי להתחמם יותר מדי. לא נדרש: בלוטות, צורב, כונן bluray, אחריות בינלאומית מאוד קריטי לי שהמקלדת תהיה חזקה ונוחה. אני מקליד הרבה, ולרוב המחשבים הניידים אין מקלדת מספיק טובה עבורי. בנוסף, אני מתכנן להתקין לינוקס …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים אני רואה שאחת מבחרות הסלולר מעניקה מחשב נייד מתנה בהתחייבות לאינטרנט אלחוטי נייד ל36 חודשים. אמנם הנייד שמקבלים עולה רק 1400 שקל אך מחיר האינטרנט כולל הנייד הוא כמו מחיר האינטרנט ללא נייד. האם לדעתכם צפויה ירידה במחירי האינטרנט למחשבים ניידים ולכן הם רוצים לסגור חוזה לטווח ארוך במחיר גבוה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא קריטי…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק DOTA 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-