עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davidserby,

שלום ידידה שלי בקישה שאני ארמט לה לאבטופ של COMPAQ אז כך עשיתי אבל אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס מסך לדגם הזה הורדתי את כל האפשריות מהאתר של QOMPAQ וניסיתי עוד כל מיני דברים מישהו עזרה בבקשה דחוף !! תודה דיויד [br]פורסם בתאריך: 31.07.2008 בשעה 17:38:08 שכחתי לרשום את הדגם EVO N 800V pp2130

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by idcman,

אהלן. אני צריך חוות דעת על המפרט הבא. האם יש פה צוואר בקבוק או שהרכיבים מתאימים אחד לשני. אני שם את הZALMAN מקדימה למטה. במארז כבר יש מאוורר אחורי ועליון. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤340 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT XT (OC EDITION) 512MB GDDR3 - RETAIL ¤686 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤208 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤289 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL ¤143 קרור למארז: ZALMAN 120mm : ZM-F3 ¤46 מחיר סופי: ¤2241 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום לכולם, אח שלי השתחרר ורוצה לקנות לעצמו מחשב נייד שיוכל לשרת אותו גם ללימודים שנה הבאה וגם לשימוש ביתי לשנה הנוכחית. הווה אומר, אין צורך במחשב נייד קטן מאוד שיוכל להתנייד איתו, אבל גם יש חשיבות שלא יהיה מחשב נייד גדול מדי (שיגרום לאי נוחות גדולה מאוד כשירצה כן להתנייד איתו). אני חייב להודות, שבמחשבים נייחים היה לי בזמנו נסיון, אבל במחשבים ניידים, אין לי שמץ. כל שאני יודע זה שצריך מחשב נייד ב3200 ש"ח (כולל מע. הפעלה - וחשוב לו שתהיה בעברית) ולשימוש הכתוב לעיל. אני אשמח מאוד לעזרה ותודה רבה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by hq4ever,

היי, החלטתי שאני צריך לשדרג את הזיכרון על הנייד בשביל להיות מסוגל להריץ מכונות וירטואליות, הדגם הזה של LG מגיע עם 1 גיגה מובנה אבל אין לי מושג של איזה חברה. אני צריך המלצה למקום שאפשר לעשות בו טרייד-אין: לתת להם שני כרטיסי זיכרון של 512 כל אחד, ולקנות שני כרטיסים (גיגה וגיגה, או אולי 2גיגה וגיגה) תודה על העזרה, מקסים. hq4ever@lucky:~$ lshw lucky description: Notebook product: T1-7GAME vendor: LG Electronics version: Not Applicable serial: 609KIQT010268 width: 32 bits capabilities: smbios-2.4 dmi-2.4 configuration: administrator_password=disabled boot=oem-specific chassis=notebook frontpanel_password=unknown keyboard_password=unknown power-on_password=di…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by norm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by maori_0,

אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב למפרט הבא: ארץ בו המחשב נמצא: ישראל. שפת המקלדת ומערכת ההפעלה: עברית ואנגלית. גודל מסך: 13 - 16 אינצ'. משקל: לא משנה. זמן סוללה: שאשתמש במחשב מינימום 4 שעות ברצף. צורך ביציאות מיוחדות: VGA חיבור למסך חיצוני, HDMI, ExpressCard 34mm Slot, חיבור לרשת RJ-45, חיבור חשמל, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB 2 (מומלץ 2 כניסות), 2 כניסות USB 3 (מומלץ 2 כניסות), כניסת eSATA/USB2 Combo. שן כחולה (בלוטות'): כן מומלץ Bluetooth v3.0 Combo Card. דיסק קשיח: מינימום 500 GB. …

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by oren12,

היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של אולי 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר וגם משחקים פשוטים כמו Minecraft stardew valley 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 14" אפשר גם 15.6" אם שווה - שיכנס לתיק גב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 366 צפיות
  12. Started by אלון67,

מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? – 4…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב משפחתי (Phenom II מ 2009) ועובד (הדיסק והזיכרון שודרגו במהלך השנים), איטי לתוכנות של היום, קופא מידי פעם וכמה פיקסילים שרופים. הגיע הזמן להתחדש :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי מאוד בכמה צריך להשקיע כדי להתאים לשימוש, כ 3500 ואפשר להעלות עד 5000 במקרה הצורך. אם התקציב הזה לא יכול לענות על הדרישות מהמחשב, אשמח לפידבק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בנטפליקס וכו' משחקים: fortnite ,stumble guy, bluestacks, tabletop simulator במשחק tabletop simulator יש הרבה אובייקטים שצריך לטעון על המסך, ואח"כ רובם המוחלט סטטיים, אני לא יודע לאיזה תכונה של כרטיס המסך זה משוייך…

14. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא עד 4500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם צריך), הצרכים שלו הם בעיקר לעבודות לסטודנטים, WORD וכדו'... יש לי עדיפות ל או HP או DELL. תודה ענקית על העזרה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by Ofir786,

שלום! מחפש מיני נייד. מחפש בעיקר לסרטים, ראיתי את הסמסונג n-150 שמעתי שהוא ממש חדש מה ניראה לכם? האם הוא יכול להציג mkv? האם זה תלוי בתוכנה, או במחשב? אם למישהו יש משהו דומה ויכול להציע לי אני אשמח..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by psybrain,

אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. אני צריך מפרט עד 3500 ושיהיה ממרדנית, משם אני מתכוון לקנות, אז אם אפשר להרכיב את המפרט אך ורק משם, תודה המפרט יהיה בעיקר לשימוש שותף... תוכנות, אינטרנט, וטיפל'ה משחקים(משחקים חלשים בד"כ...) רציתי לראות גם מפרט של אינטל מול AMD לראות את ההבדל והאם אני ארגיש בהבדלים, תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by omrisc,

רוצה לקנות מחשב נייד tablet pc עם מסך 12 מעוניין בהמלצות איזה לקנות (8000 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חבר שלי צריך מחשב, המטרה בעיקר עבודה משרדית ותוכנות כמו autocad, solidworks וכו' התקציב בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מסך תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by poraraid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה, זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע עם עדיפות לעבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. מולטיטאסקינג של כל אלה (הרבה לשוניות וכאלה) * גודל המסך: 13-14" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת כמה שיותר נוחה. המחשב ישמש כמחברת לשיעורים באוניברסיטה. * משקל רצוי: עד 1.6 קילו (+/-) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא יודע מה זה ארוך כל כך... אני חושב ש4-5 שעות זה מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ללפטופ האחרון היו כ100GB פנויים ואלה הספיקו לי. SSD יתרון אך לא מהותי. * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  24. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-H77-D3H GIGABYTE מאוורר למעבד 1155/775 HYPER 101 COOLERMASTER מעבד אינטל3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3550 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך AMD Radeon 7770 OC 1GB-5 MSI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB דיסק CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB ssd הזיכרון פלאש בשביל מערכת ההפעלה סה"כ4220 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by orninyo,

* מטרות המחשב? תכנות - יכולת עיבוד גבוהה * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD בלבד, לא צריך HD מספיק 128G * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל חובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL או HP כמובן שעדיף דל חובה שיהיו חריצים לתחנת עגינה. SSD בלבד . 8-12 RAM תודה!!!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.