ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני כבר שנים עם המחשב הגרוטאה שלי ואני כבר חייב מחשב חדש המחשב מיועד למשחקים בלבד ואולי גם קצת סרטים. אין צורך במסך. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים עם אותו מחשב (אולי יותר). המחשב מיועד לשימושים ביתיים, מוזיקה סרטים ואינטרנט. קצת משחקים (המקסימום שהוא יגיע איתו זה אולי פיפא), לכן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. שמעתי שיצאה ערכת שבבים חדשה עם OB איכותי, יש חיה כזו? במחיר צריך לכלול גם מסך LCD איכותי (19"). כמובן גם ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) ואין צורך בצורב דיוידי. תודה רבה לכם, דוד.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE. מחיר: 890 ש"ח. לוח אם: KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E. מחיר: 690 ש"ח. זכרון: DDR II 667 Mhz, 512 corsair X2 מחיר: 580 ש"ח כרטיס מסך: PowerColor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E מחיר: 390 ש"ח הארד דיסק: WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB מחיר: 390 ש"ח FLOPPY מחיר: 40 ש"ח צורב : LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר: 200 ש"ח מארז: RJA-H272 500W Black סה"כ - 3410 ש"ח התקציב המקורי שלי הוא 3000 ש"ח, אבל החריגה היא לא נוראית. השימוש למחשב הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים וגם משחקים. אני לא גיימר רציני, אבל כשאתה קונה מחשב חדש אתה רוצה שלפחות המשחקים הקרובים שיצאו יעבדו בו כמו שצרי…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המפרט מיועד לסטודנט ואמור לאפשר גם להריץ משחקים (לא ברזולוציות הכי גבוהות ובכל מקרה לא מדובר בגיימר)... השאלה היא אם אפשר להרכיב מפרט טוב ומשתלם יותר ובסכום קרוב יותר ל-4000 ש"ח. המפרט שהרכבתי: (מ-T.M.S) מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT White ¤ 408 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 302 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8500GT 256MB DualDVI Retail ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤ 158 1 מקלדות LOGITECH Deluxe 650 Cordless Desktop - OEM ¤ 203 1 רמקולים LOGITE…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כללי [עבודה משרדית, קצת משחקים קלים,קצת סרטים] שיעלה עד 2K, מקסימום[!] 2.5K אבל שיצדיק את זה. אין צורך בציוד היקפי. יש מסך של 17 או 19" כמובן ללא OC הדרישה היחידה היא שהמחשב יהיה של אינטל ולא AMD
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2775 זה מפרט לנייד שאני שוקל לקנות אני מתחיל ללמוד אוטוטו המחשב נועד לעבודות ולימודים, צפייה בסרטי HD, ומעט משחקים כמו PES12. האם יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
מהארץ או מחו"ל: מחול, מארה"ב תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp. זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. יד ראשונה. עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קיצר אני סוף סוף קונה מחשב חדש. הנה המפרט, מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1438 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤571 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤374 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤299 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB אחריות: שנה. מחיר: ¤410 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT40…
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג תקציב 3500 בלי ציוד היקפי רק צורב... יש לי מסך סמסונג 22 אינץ אז עדיף כרטיס שמחזיק ברזולוציה גבוהה עדיף מעבד אינטל תודה רבה חברה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשפר בעיקר את כרטיס המסך או את הזיכרון, אבל אני לא יודע מה ישפיע יותר (זיכרון גדול יותר/ כרטיס מסך חדש) מפרט המחשב: GHz 3.2 540 ,4 Intel Pentium 1024 mb ddr (שני סטיקים של 512) pcie nvidia GeForce gs 7300 512mb ddr 2 (סליחה על זה שהמספרים מבולגנים) בעיקרון כמו שאמרתי אני רוצה לשפר את הזיכרון: לעוד 1024mb או כרטיס מסך חדש ואתם יכולים לומר לי מה ישפיע יותר טוב על ביצועי המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד …
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש והוא משגע אותי בתקציב של בין 3000 - 3500 שמיועד למשחקים.. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב. אבקש חוות דעת על המחשב הבא, המיועד לריבוי מטלות וOC. מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 460 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 1200 ש"ח CORSAIR XMS2 2GB א. האם יש חלופות במחיר סביר לזיכרון? (למה הוא כ"כ יקר יחסית לחו"ל) ב. בכרטיס מסך סביר (לא למשחקים). ג. כרטיס טלויזיה. ד. מארז - חשוב מאוד שיהיה שקט! יש תמחור ליד הרכיבים... בכל זאת, בשל בקשות מחיר מירבי 6324.32 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני זקוק לייעוץ.... המחשב מיועד בעיקר למטרות גיימינג בתקציב של 4500 בערך למרות שאם יהיה טיפה יותר יקר ומשתלם עדיין תופס.... אין צורך לפרט את המשחקים אבל הכי חדשים וכבדים. יש לי מסך סמסונג 23HD משולב גם למחשב וגם טלוויזיה. אין לי כוונה לבצע אוברקלוקינג, אני מחפש מארז שקט יחסית(מחשב קרוב למיטה), בנוסף לכך מעדיף מעבד I5 זכרון של 1T, ומכיוון שמערכת הפעלה היא ווינדוס 7 חשבתי על כרטיס מסך שתומך ב DX11. אני כנראה קונה בב"ש לכן אין לי יותר מדי אופציות לנסוע(סטודנט בלי רכב), לכן אייבורי הם כנראה החנות למרות הביקורות השליליות. אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט שיריץ עליו בעיקר אינטרנט ואופיס אבל מדי פעם גם תוכנות קצת יותר כבדות כמו MATLAB מתכוון לשחק אבל אני לא גיימר כבד בכל מקרה לא צריך כרטיס מסך אני הולך להעביר אליו את 7600GT ממחשב אחר. הייתי מעדיף מעבד של אינטל גם אם זה גורר חריגה קטנה התקציב - 2300 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אני קונה מחשב חדש אני רוצה שיהיה מחשב לטווח ארוך כלומר ל 4 שנים הקרובות שיהיה אמין, שיהיה אפשר לשדרג במידת הצורך רוצה שהוא יהיה מעבד של אינטל, הייעוד שלו הוא לדברים רגילים אינטרנט,אופיס ללימודים,קצת משחקים לא הרד קור,סרטים. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט לHTPC לחבר! 1. הוא ביקש מארז שוכב ולא עומד 2. הוא יקודד ווידאו, לא באופן מאסיבי, אבל מידי פעם. והוא גם רוצה להקליט מYES למחשב. 3. צריך כרטיס לכידה/טלוויזיה/עריכה(זה מה שהוא אמר לי ומכייוון שאני לא מבין בכל הכרטיסים האלה אז כתבתי, יכול ליהיות שכרטיס אחד עונה על הכל) 4. שיהיה כלול: מקלדת ועכבר אלוחיטיים, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני(חשבתי על הMIMO של EDIMAX) 5. אפשרי שיהיה OC! אם זה נחוץ לקידוד.(כי שמעתי שאינטל טוב יותר לקידוד) תקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה קלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מחשב חדש..3500 ש"ח,אפשר לחרוג ב-200-300 ש"ח.. חשוב לי כרטיס מסך חזק וזיכרון. יש העדפה מסוימת לאינטל אבל לא על חשבון הגרפיקה וכו'. חשוב שיהיה קירור טוב ושקט! תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? המחשבי יהיה מיועד לסרטים מוזיקה וגם קצת משחקים יש לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך יש כבר את הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב יש לי כבר אחד שיולבש על המחשב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מפרט כזה: מעבד E6750 לוח אם של NEO MSI P35 (יש לי אפשרות להחליף לASUS P35) ספק 400W REAL POWER (אין לי מושג מה זה אומר) דיסט קשיח 320G WD, 16MB 7200 זכרון KINGSTON 1GM 800 (קונה 1 GM בלבד, בגלל שיש לי בבית כבר 2GM של GSKILL 800, סה"כ יהיה לי 3G זכרון) כרטיס מסך MSI NX8600GT DDR3 256M PCIE סט מקלדתעכבר של מיקרוסופט DESKTOP 1000 רמקולים + סאב של CYBER ACOUSTICS 3095 מסך של AOC 19 אינץ, LCD, 2MS 1:3000 יש לי הצעה של 4950 מאייבורי מחשבים, תשלומים (מזומן יעשו לי 4700) מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב? שווה ? לא שווה? זה למטרות אינטרנט ומשחקים ואם אפשר קצת פירוט על החלקים, מה שווה ומה לא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-